Hajnalhasadás

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

2011 a szívcsakra éve (Pilis, Jupiter, Szírisuz).
Ezen alkalomból 2011 február végén Keanu Reeves Magyarországra jön filmet forgatni, abba az országba, ahol a NEO fm is hallható 2010 óta.
                                neo
Az O betűben szereplő szimbólumról már nem nagyon kell említést tennem, de aztért figyeld meg ezt is, és a BUMERÁNG című műsornak logóját, és tünődj el azon, hogy miért is hallatszik oly sokszor degenerált viselkedés a rádióban. Miért kerül oly sokszor előtérbe a nőiséggel és a szexel kapcsolatos téma.
bumerángbum
Mint már leírtam, a szabadkőművesek vonalzója és körzője közt elhelyezkedő G betű a 7-est jelenti, amely szám a zenei hangok 7 hangjegyét, a 7 bolygót, 7 csakrát, stb. jelentik.
A szabadkőművesség pedig a tudatlan lakosság hangolását végzi rádió és tv szolgáltatással, frekvencia eltolással (440hz/432hz), beltéri rádiós telefon és TV vevő egységekkel, amelyeket persze MI helyezünk el a ház falai közt.
                rossz zene
Természetesen egyfajta harc folyik a MAGYAR (és más) nemzetek ellen, a közénk beépült magyarul beszélők személyében!
A másik rádió csatornán, a Class fm-en Sebestyén Balázs személyében hasonló szerepet hallhatunk, és milyen véletlen az X-faktor-ban ÖRDÖG Nóra mellett kepott szerepet.
                                    x
Nos Keanu Reeves a Mártix filmekben természetesen NEO szerepében tűnt fel, aki a 101-es szobában lakott, ahol megkapta az üzenetet, hogy kövesse a fehér nyulat. A NYÚL éve pedig 2011 február 3-án veszi kezdetét.
Természetesen a CONSTANTINE címü filmben hallhattuk Keanutól, hogy "újászületés az ördögben".
A NEO név talán véletlenül, talán nem, a NOE és az EON szavak egyfajta vetülete.
Keanu Reeves február 28-án kezdi a forgatást a szívcsakra országában, 2011 február 24-25-től pedig 666 nap lesz hátra Tonatiuh naptárkövének végéig.
Keanu Reeves csapata pedig a KUTYACSILLAG, amely az égbolton természetesen a NYÚL melletti SZÍRIUSZ.
                              dogstar
Keanu testén pedig láthattuk a szívcsakrát mutató Jézust a Pippa Lee négy élete filmben.
                 Pippa Lee négy élete
Keanu játszott 1986-ban a LÁTOGATÁS JÁTÉKORSZÁGBAN címü filmben, amely az ÓZ A CSODÁK CSODÁJÁ-nak megjelenítése volt (szerepel is a tartalomban).
Keanu szerepe a Jack Fenton / Jack-be-Nimble.
JACK-ről:
50 JACKdaws
A Dogonoknál a Szíriusz főcsillagnak különleges értéket tulajdonítanak. Az égbolt legfényesebb csillagának tartják, és 50 évenként különleges szertartással ünneplik meg kísérője megjelenését már ősidők óta. A teremtett világ központjának, a kisugárzott erő helyének képzelik. Az aztronómusok a keringési idejét 50.1 évben határozták meg, ami igen közel esik a Dogonok 50 éves szertartásához.
 
Mily meglepő, ahogy beléptünk 2011-be madarak kezdtek el hullani az égből, rákokat és halakat vetett ki a tenger, amelyeknél megjelent az OZ, a Jack, az 50 és a dobolás.
 
Angliában pl. DEVIL CRABS  nevű ÖRDÖG-ként elnevezett vörös rákfajtát sodort ki a víz tömegesen
Mily meglepő, hogy éppen Angliában tervezi a királyi család április 29-én William esküvőjét, akinek 2012-re tervezik a királlyá avatását.
William a Nap napján, a nyári napfordulón született, mikor is részleges napfogyatkozás történt. Ezen a napon a Nap fényét eltakarta a hold (Diana), így a FÉNY nem adta teljességét, azon a nevezetes napon.
Természetesen Jézus a Világ Világossága, a zsidók pedig sohasem ismerték el megváltónak az Urat, és Dávid házából származtatják, mikor köztudott, hogy onnan József származott, aki csak mint nevelőszülő lépett fel a történelem színpadán, nem pedig vérszerinti apa. Jézus a Párthus nemzetségből származik, amely a magyarok testvérnépe volt. Elnevezésük az szittyáktól elpártoltakból keletkezett.
Nimród, akit a rabbinizmus negatív színben tüntete fel, és ilyen formában is helyeződött bele a judeo-keresztény bibliába, a szír kereszténység könyvében 69 évig uralkodott. Ez megtalálható: A TÖRZSEK SZÁRMAZÁSÁRÓL, AVAGY A KINCSESBARLANG könyvben.
A 69 a JinJang és a Chancer (RÁK) szimbóluma.
A Chancer-nél történik a nyári napforduló!
         Jim Careyt pedig láthattuk az IGENEMBER filmben
              jc
Nimród, a magyarok ősatyja (Hunor és Magyar apja), a héberek gonosz színben feltüntetett ellensége, a szír könyv alapján FÉNY király volt, aki megjövendölte a FÉNY FIÁNAK, Jézusnak érkeztét. Az ő jövendölésére indult útnak a három napkeleti bölcs, vagy mágus, amelyről a rabbik persze mit sem tudtak.
              napkeleti bölcsek
Azt mindenkinek tudnia kell, hogy egy UNIO-t nem lehet mondjuk Brüsszelből kormányozni, ahhoz ténylegesen meg kell szerezni Európa közepét, amely természetesen Magyarország.
A történelem folyamán erre már számos kísérlet volt, de eddig mindig derékba tört.
Vajon most sikerül. Vajon most is megáljt parancsolunk a világuralomra törő hatalmaknak, a pusztító erőknek?
Csak rajtunk áll.
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 64
Tegnapi: 569
Heti: 987
Havi: 6 147
Össz.: 2 631 451

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Az idők végezete és a FA népe 9
Hajnalhasadás - © 2008 - 2018 - hajnalhasadas.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: uton hazafele 3 teljes film - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »