Hajnalhasadás

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

2010 május 28-án péntek hajnalban Winnipegben a "Knox united Church tower"-be villám csapott.
villám torony
totony
Ikertornyok. Egyik magasabb, a másiknál.
A templom harangtornyát a villám lehasította.
pontiach
Fekete Pontiach

A harang torony ledőlése utáni napon május 29-én elhunyt Dennis Hopper.
Dennis Hopper játszott a Tychus a halál üstökösében 1998-ban, és 2000-ben; a Waterworld-ben Kevin Costnerrel (Ő az aki a hírekben megjelent a mexikói öböl olajkatasztrófájánál); A Féktelenül-ben Keanu Reeves-el; stb; stb.; de az első legfontosabb a Super Mario Brothers 2003-ban.
Ebben a filmben szerepet kaptak a WTC ikertornyok. Az egyik lerombolva, rajta egy K betűvel és villámmal. (KK = 11:11, villám =Jupiter). Hopper volt Koopa Király.
super mario
super mario 2
super mario 3
A 16-os tarot kártyán, mint Winnipegben a "Knox united Church tower"-be, villám csapott.
Már meg sem lepő, hogy a "Féktelenül" sztárjának Keanu Reeves-nek a Bill és Ted zseniális/haláli túrájában is megtalálható a KK az ajtón. Ő játszott természetesen az Amikor a Föld megállt-ban
bill ted
Vagy éppen Robin Tunney és Arnold Schwarzenegger-el készült Ítéletnap-ban. 2K = KK
ROBIN
y25 ÍTÉLETNAPEE-vel végződik a kód a Képletben (Knowing) (E = ELEVEN = 11 = K)
                         ee
Dennis Hopper másik fontos filmje, a The Last Ride (utolsó út). Ebben ugyanis egy fekete Porsche Camero szerepel.
Ezt a filmet is ugyanaz rendezte aki a Vin Diesellel készített filmet is. Az XXX végén a kiírásnál csillagkapu és rózsa.
LAST RIDEHOPPER PONTIACH
A Winnipegi templomtorony darabja is egy ilyen gépkocsi típus mellett landolt (fenti kép)
Ez egy eléggé szembetűnő kapcsolat.
Vajon a természetfeletti felsőbb hatalom játéka/üzenete mutatható ki ebben az esetben, vagy a hír úgy ahogy van egy megrendezett esemény, egyfajta hír a világon a szétszórtan elhelyezkedő szabadkőműveseknek, beavatottaknak?
Vajon a Teremtő, vagy a Teremtő alárendeltje ilyen módot választ egy üzenet küldésére? Inkább a második verziót támogatom.
Nos a 16-os tarotkártya a villámcsapás által lehasadt, vagy kigyulladt torony.
TAROT 16
 
David Fontana - Szimbólumok titkos világa:
"Ha megbukunk az Ördög próbatételén, pusztulásra vagyunk ítélve. Teljesítményünk koronája egy építmény tetejére kerül, amelyet mennykőcsapás omlaszt össze (Isteni ítélet). A villám azonban nem fenyegető, hanem jótékony és tisztító. A Torony (Isten Háza) sem negatív: az ego azon megmaradt részeinek elvetését jelképezi, amelyek darabokra törhetik lényünk alapvető egységét.
 
Nos arról, hogy a jelenlegi bankhálózatot, a Vatikánt, a médiát kik irányítják arról nem érdemes bárkivel is vitába bonyolódni, mert egyértelmű.
Corrado Balducci Jezsuita szerzetestől (ő mutogatta a félidőnél az égen keresztalakban megjelenő UFO -kat), "Sátánizmus és rockzene 133. old":
"A szabadkőművesek tagadják, hogy bármi közük volna a sátánizmushoz. Csakhogy közismert a Himnusz a Sátánhoz, Giosué Carducci, a híres olasz nagymester verse.
1917-ben, amikor a szabadkőművesség megszületésének kétszázadik évfordulóját ünnepelték, a hívek Rómában a Szent Péter térre vonultak, - a Sátán lép a Vatikán trónjára, a pápa lesz a rabszolgája - feliratú zászlókat és lobogókat emelve a magasba. Erről Maximilian Kolbe számol be."
PIRAMIS
1000+100+10+600+60+6=1776 (illuminátusok megalakulása).
Drábik János is leírja a Tudatmódosítás könyvében, hogy a filmipar központját, Hollywood-ot az illuminátusok és a maffia uralja. Számos színész, vagy éppen zenész, énekes programozott személy. Disneyland is egy programozó központ. A Mickey mouse klubból bukkant fel Britney Spears, Christina Aguilera, Justin Timberlake, stb.
Ezek a személyek mind-mind bábok egy játékban.
Az egész programozásos cirkusz még a II. világháborúban kezdődött. Először az Egyesült Királyság, majd Kanada, végül az USA is mozgósította erőforrásait a háború megnyerése érdekében. Ekkor Hollywoodot is bekapcsolták a játékukba.Az amerikai hadsereg számos művészt alkalmazott a "Special Services Division-ba (különleges szolgálatok hadosztálya). Bob Hope az MI6-nak dolgozott programozóként. Ilyen programozó volt egy másik személy is, vagyis Jerry Lee Lewis is. Lewist a Sun Records futtatta be. Ugyanaz a kiadó, akinek legnagyobb felfedezettje Elvis Presley. Elvis Presley 42 évesen halt meg (persze szimbolikusan 42)
ELVIS 42
42 = Fény
Az Iszlám Sátánt Iblísz néven is ismeri. Úgy gondolják, hogy a neme szerint a DZSINNEK rendjébe tartozik, akik olyan spirituális, szellemi lények, amelyek tűzből vannak.
US Air Force 23rd Special Tactics Squadron
 21st Special Operations Squadron
US Air Force 23rd Special Tactics Squadron dust devils
A Korán szerint Sátán korábban az angyalok (fényből lévő szellemi lények) vezetője volt, de nem volt hajlandó az embert elöljárójaként elismerni, azaz leborulni előtte.
A Kererszténységben Sátán a fény angyala volt, mielőtt fellázadt. ő az Isten majma, aki hasonlatos akart lenni a Magasságoshoz.
Az azték naptár 2012 dec. 23-án jár le.
ELVIS AZTECELVIST AZTEC 2
ELVIS RUHA
Michael Jacksonhoz a programozott programozóhoz sem véletlenül ment Lisa Marie Presley.
jacko elvislisa marie presley
Jacko szépen felhívta rá mindenki figyelmét, hogy hamarosan egy sátáni diktatúrába találja magát az emberiség.
Vízöntő korszaka-Felvilágosodás korszaka-New Age korszaka-Lucifer korszaka-zsidó szabadkőműves világuralom-ÚjVilágrend
 
Egyszó mint száz, a szórakoztatóipart (filmipar, zeneipar) használják kódolt üzenetek továbbítására egyik helyről a másikra bizonyos személyek.
Folytatás a 2. részben

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 320
Tegnapi: 354
Heti: 674
Havi: 5 834
Össz.: 2 631 138

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Az utolsó próbatétel 1
Hajnalhasadás - © 2008 - 2018 - hajnalhasadas.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: uton hazafele 3 teljes film - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »