Hajnalhasadás

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

2012. dec. 21-től 88 napra, szept. 24-ére lett az USA-ban premierre tűzve, Stephen King STAND/VÉGÍTÉLET című regénye alapján készült film újrafeldolgozása. Legalábbis a film rendezője, Ben Affleck így tervezi.
Röviden és tömören összefoglalom, hogy mi van a filmbe helyezve.
A VÉGÍTÉLETben egy 108 (!!!) éves öregasszony hívja magához az Isten fiait, akik egy új világot építenek majd fel az apokalipszist követően. Az öregasszony a kukoricásban található. A film egyik főszereplője Gary Sinise volt, akit láthattunk az IMPOSZTOR filmben, melyben megjelenítésre került a 42, a magyarok csillagképének egyik csillagrendszere, a maya és a 12.21., melyet behelyeztem a MARS és a FAL lebontása 3 cikkbe.
Gary Sinise háta mögött láthatjuk, hogy ITT MINDENKI HALOTT, míg a film vége felé hallhatjuk, hogy MI MIND HALOTTAK VAGYUNK A POKOLBAN.
Mint már leírtam hollywoodi berkekben a földi lét a 666-os világban maga a pokol, míg a hinduknál a jelen korszak a pokol korszaka, a Káli Juga, amelyet 432000 emberi évre datálnak. A dimenzió melyben élünk, mint mondják az emberi világok közül a legalacsonyabb szint, ahonnan a halakat ki kell fogni.
Nos érdemes megfigyelni, hogy az 1994-es VÉGÍTÉLETbe behelyezésre került a bikaviadal, amelyet éppen 2012-ben, amikorra Affleck akarja premierre tűzni az új filmet, ezt a rituális játékot (Orion-Bika), befejezik. A film főgonosza kabátján látható egy smiley, ami ugyebár Napszimbólum, amit pedig egy alkalommal az úgynevezett ördög fejéhez is odahelyeztek. Attól függetlenül, hogy a film készítői zsidók, a szabadkőműves Rudolf Steiner volt az, aki felvetette először a 666-os szám SORATH/NAPDÉMON jelentését. Robert Powell és Kevin Dunn írnak a SORATH-ról, a “KRISZTUS ÉS A MAJA NAPTÁR” könyvükben, de az első 30 oldalban már annyi hiba és marhaság volt, hogy a könyvet félretettem.
http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/vegitelet_kepek_1.jpg?83941937
A VÉGÍTÉLET-ben érdekes módon a főgonosz a GOLDEN GATE-nél ver tábort Las Vegasban, ahol egy 7 lépcsőfokos lópatkót láthatunk kapuként felállítva. A helyszínen megjelenik a film szerinti Isten keze, a 108 éves öreg hölgy hangja mellett.
http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/vegitelet_kepek_2.jpg?29647311
A két kiválasztott egy-egy keresztre lett felszegezve, egyfajta lovas szerencsekerékre, amelynek középpontjában pentagram látható.
A bűn városát megsemmisítik, aztán mint megannyi hollywoodi filmben itt is elröppen az ÓZ A CSODÁK CSODÁJA Dorothyval.
http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/vegitelet_kepek_3.jpg?29158144
A 2012-ben újradolgozott film rendezője Ben (BEN = FÉNY) Affleck, aki 2010-ben a THE TOWN/TOLVAJOK VÁROSA filmben volt látható, mint apáca.
KIVÁLASZTOTTAK/144000 = AKIK TÚLLÉPTEK A NEMISÉGEN (jel. 14/4).
Remélem most már világos, hogy bizonyos jelenetek és beállítások nem véletlnül kerülnek egy-egy filmbe.
Ben Affleck a PAYCHECK/FELEJTÉS BÉRE filmben volt látható 2003-ban, akinek látomásában a szentlélek madara repült be az ajtón a fényből, mikor is az X-nél kereszt formában lezuhan. Ben a filmben célkeresztbe is kerül, de előtte megáll a FROM NAKED APE TO SUPERSPECIES könyvnél, ami tartalmilag jelentéktelen könyv, csupán a címe miatt találtam szándékos beállításnak, ugyanis ha túllépsz az érzékiségen, nem a tested ural, hanem te uralod a tested, akkor egy magasabb éned lép működésbe, így válsz egyfajta szuperlénnyé, Supermanná.
http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/felejtes_bere_kepek_1.jpg?95496582
A filmben Aaron Eckhart, aki szintén egy nagy játékos, ráesik az X-re és tűzzel megtisztítás folyamatán esik át.
http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/felejtes_bere_kepek_2.jpg?92163238
A FELEJTÉS BÉRE filmet John Woo készítette, aki az ÁL/ARC filmet is, melyet láthatsz az Ikerhatás 1 , az Ikerhatás 2 és a MARS és a FAL lebontása 4 cikkekben.
Ben Affleck főszereplésével készült RETTEGÉS ARÉNÁJA filmben jelent meg JC, a feketévé átalakuló Napnál.
http://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/retteges_arenaja_-_jc_fekete_nap000.jpg?84524829
Márk 13/24-27: "De azokban a napokban, azután a nyomorúság után, a nap elsötétedik, és a hold nem fénylik, És az ég csillagai lehullanak, és az egekben levő hatalmasságok megrendülnek. És akkor meglátják az embernek Fiát eljőni felhőkben nagy hatalommal és dicsőséggel. És akkor elküldi az ő angyalait, és egybegyűjti az ő választottait a négy szelek felől, a föld végső határától az ég végső határáig."
Jelenések könyve 22/5: “És ott éjszaka nem lesz; és nem lesz szükségök szövétnekre és napvilágra; mert az Úr Isten világosítja meg őket, és országolnak örökkön örökké.”
Ben Affleck játszott az 1959-el induló (+ 53 év = 2012) HOLLYWOODLAND című filmben is, melyben Ben SUPERMAN karakterét játszotta el, 3 évvel a FELEJTÉS BÉRE film után. Ugye, hogy jól gondoltam, hogy a könyv szándékos beillesztés volt a filmbe.
                        FROM NAKED APE TO SUPERSPECIES
Halálának helyszínén az ágyra helyeztek egy fehér/fényruhába (feltámadás) ábrázolt Jézust, a padlóra pedig egy szűzanya és egy szívcsakrára mutató Jézus képet. Hogy miért pont ezeket a képeket helyezték el a helyszínen, azt a filmben nem közlik, de nyilvánvalóvá válik a FROM HERE TO ETERNITY által.
http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/hollywoodland_kepek.jpg?25349581
                             ELVIS-ről:   Börtön rOCk
Kevin Smith DOGMA című, kissé zavaros filmjében, Affleck és Matt Damon a mennyből kitaszított két renegád angyal, akik a kiskapun átlépve akarnak a mennybe visszatérni. A filmben ha nem a két szereplő társalgását figyeled, észreveszed, hogy a háttérben az egyik személy a szőke nő elhaladásakor szarvakat mutat. Mivel a mennybe való visszatérés a film témája és ezen személyek szerint a földi lét az a bizonyos pokol, ahogyan ezt Maurice Cotterell is megfogalmazza könyveiben, akkor nyilvánvalóvá válik a jelenet értelme, főleg ha előkapjuk a jelenések könyve 14/4-et a kiválasztottakról. Én ahogy látom Kevin Smith, a film készítője bemutatta vallási fanatizmusát, vagy épp ellentettjét a RED STATE filmel, melyben már a harsonák is megszólaltak, bár mint kiderült az egy kis csínytevés volt. A film készítője, Kevin Smith volt a Bruce Willis főszereplésével készült DIE HARD 4.0 filmben, a 66.6-os frekvencián társalgó hacker. Ami nyilvánvaló viszont, hogy ezen személyek karrierjük folyamán felépített játékukban mind-mind a közelgő ítéltről mesélnek, de mint írva vagyon, senki sem tudja a napot és az órát, még az ég angyalai sem! Épp emiatt érdemes az eseményekre odafigyelni, miként erre figyelmeztettek minket. Figyeld meg, hogy Matt Damon az X-nél hajt végre ítéletet, amelyben a vér szerepet kap. Következő cikkben Matt Damonról még lesz szó.
http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/dogma_kepek.jpg?37166442
A DOGMA filmben Metatron szerepében Alan Rickmant láthattuk, aki az Anyaistennő hangja/közvetítője volt.
Alan Rickman a 23-as vonattal lezárt Harry Potterben, a 2010-es ALICE CSODAORSZÁGBAN és a GALAXIS ÚTIKALAUZ STOPPOSOKNAK filmekben volt látható.
http://2.bp.blogspot.com/_qlq9dkr6Gik/S21xOWXhKcI/AAAAAAAALUo/MXRss8KHZ0c/s400/ALICE-CATERPILLAR.jpghttp://www.vgamingnews.com/wp-content/uploads/2011/05/hitchhikers-guide-to-the-galaxy.jpg
Alicet a 4-es és 2-es kártyalap katona fogja közre, míg a Galaxis útikalauz stopposok filmben 42 az élet nagy kérdéseire a válasz.
A Ben Affleck által 2012-ben bemutatott VÉGÍTÉLET 1994-es verziójában Gary Sinise volt látható, akit a MARS MENTŐAKCIÓ filmben és az APOLLO 13-ban láthattunk.
Az APOLLO 13-as 2012-től 42 évre volt, a filmbe pedig belehelyezték a 23-at, 42-őt és az ODÜSSZEUSZ-T.  A film egyik főszereplője Tom Hanks, aki a hegyre menő vonat kalauza volt a Polar Expressben (róla már bőven írtam). Hanks és Gary volt a két rákász a Forrest Gumpban.
http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/apollo_13_kepek.jpg?67066918
Odüsszeusz volt az, aki kiötlötte a Szép Heléna (Tündér Ilona) szer-elméért kirobbant Trójai háborúnál a falovat.
Az Odüsszeuszban a Szfinx megkérdezi a kapunál, hogy mi az aminek hangja van, reggel 4 lábú, délben 2 lábú, este pedig 3 lábú. A rejtvény megoldása maga az ember. Mivel élete hajnalán négykézláb mászik, mikor felnő 2 lábon jár, mikor megvénül pedig bottal jár. Aki nem tudta a választ, azt a Szfinx megölte.
A Szfinx egy újkori elnevezés, amely rejtélyt jelent csupán. A Szfinx, a mi HUN APU-nk, vagy épp a vörös Hórusz, ahogyan a Marsot is nevezték hajdanán.
http://drakenberg.weebly.com/uploads/6/7/4/7/6747442/2078319.jpg?555
                                    FOLYTATÁS A KETTESBEN
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 246
Tegnapi: 526
Heti: 246
Havi: 5 406
Össz.: 2 630 710

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: HUN APU és az IDŐK VÉGE 1
Hajnalhasadás - © 2008 - 2018 - hajnalhasadas.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: uton hazafele 3 teljes film - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »