Hajnalhasadás

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

Aleister Crowley:

aleister

Aleister Crowley fogalmazta meg ezt a mondatot, és a sátánista rituáléjába is beépítette.

 

 

„Tedd, amit akarsz, ez az egész törvény!"„Do What Thou Wilt Shall Be the Whole of the Law!" Crowley diadalittasan ünnepelte vélt győzelmét Jézus, a „rabszolga-Isten" felett: „A rabszolgaisten a szabadság urának hatalmában van. Eljött a te órád" „.Add nekem a Te helyedet, Jézus! A te korszakod lejárt, megszületett Hórusz korszaka, az állaté, amely egy ember, és amelynek száma 666.

A törvény a szeretet, az a szeretet, mely az akarat uralma alatt áll." (Duorak 252)

 

Jay Z, és Aleister Crowley hite:

jay zaleister 2

baphomet

 

Sokan vették át e nézetet, és sokan lettek a követői. Ezzel nincs is semmi baj, mivel mindenki a maga élete kovácsa. Isten szabad akarattal látta el mindnyájunkat. A baj ott kezdődik, hogy ezek az emberek a többi ember felé adják le eme eszméket tudatosan, vagy az MkUltra agykontrol program részeseként esetleg öntudatlanul teszik ezt, mert ezt épp a másik személyisége hajtja végre. Páran zenészeink közül elénk tárják kettősségüket, vagy épp ezzel is manipulálják a nagyközönséget:

 

David Bowie egyik énje, és másik énje Ziggy Stardust:

david 

ziggyziggy

ziggy3

Beyonce egyik énje:

beyonce

Másik énje Sasha Fierce:

 

sasha sasha

Bono/MacPhisto

bono

Eminem / Slim Shady

eminem

Tyrese alternatív énje

tyrese

TI/TIP

tip

tip2

Kelly Rowland alias Michelle Williams
rowland

Alice Cooper:

"Egy spiritiszta összejövetelen a szellem azt ígérte nekem, hogy a rockzene által világuralmat és dicsőséget fogok elnyerni. Az egyetlen, amit ezért cserében kért, az a testem volt, amelyet birtokolni akart, és így azon a néven lettem világhírű, amelyet ő adott nekem, Alice Cooper néven"

Carlos Santana nyilvánosan kijelentette hogy tanszcendentális meditációt végez, amivel kapcsolatba lép egy túlvilági lénnyel, aki Metatronként mutatkozott be, és segítette visszajuttatni a csúcsra.

Bienemann szerint a „médiumpszichózis", hasonló a tudathasadáshoz. Ez azt jelenti, hogy hosszabb spiritiszta gyakorlat után az öntudat mintegy „önállósítja magát", úgy éljük meg, mint egy önálló lényt. Ilyenkor nincs is szükség többé spiritiszta ülésekre, a szellemek maguktól jelentkeznek, a médium belső hangokat vél hallani, kényszert érez, hogy mindent leírjon, amit a „szellem" üzen, stb. (Bienemann 102) Bender, a parapszichológia legismertebb német kutatója a „tudat hajszálereiről" beszél. „Hála" a spiritiszta gyakorlatoknak a tudatalatti mintegy hajszálereken ellenőrizhetetlenül a felszínre tör. A tudat mintegy önállósítja magát, és a beteg - mert itt már betegről kell beszélnünk - önnön tudatát a halott szellemével azonosítja. (Bienemann 103) Egyes esetekben ez a meghasonlás megszállottsággá fajulhat. Ilyenkor a médium az önállósult tudatot Sátánnal azonosítja, aki birtokába akarja venni őt. Itt már a pszichopatológia és a sátánizmus határmezsgyéjén mozgunk.

A kétszemélyiségre-két tudatra, megadja a választ a Biblia is:

Hogy megértsétek az egészet, az egész 4-es részt érdemes átolvasni, a 8-as pont kétszívűségére vonatkozólag (kétszívű = két tudatú - angol verzióban "Double minded")

Jakab Apostol levele 4. rész

http://www.biblia.hu/biblia_k/k_59_4.htm

Jakab Apostol levele 1. rész 2-11

http://www.biblia.hu/biblia_k/k_59_1.htm

Prodigy beszél Jay-Z szabadkőműves tevékenységéről:

http://aftermathnews.wordpress.com/2008/11/07/prodigy-says-jay-z-sides-with-the-evil-illuminati/

Mint az egyik korábbi cikkben írtam, Jay Z és Kanye West, hatása alá került a Szabadkőművesek-Titkos társaságok táborának. És ezáltal, népszerűsítik zenésztársaik között azokat az eszméket, amiket ezek a negatív entitások vallanak. Bábjai lettek egy kis tudás megszerzése érdekében, és a könnyebb pénzszerzés célja érdekében egy olyan társaságnak, akik Isten megkerülése általi felszabadulást választották. De ez a felszabadulás ha meg is kapják, csak időleges, nem végleges. Amint lejár a megkapott jutalom visszatérnek a mókuskerékbe, ezt mondja a Bhagavad Gítá is.

Hogy mennyire érték el céljaikat azok akik beavatták ezeket az embereket, elég ha megnézzük a számtalan koncert fellépéseiket hogy hány ember próbálja őket utánozni-követni, és hogy mennyire találják ezt szórakoztatónak.

Jay Z koncertje:

jay z 4

Páran az "I am" nevet is felvették a lemezük címébe:

beyonce 2blidge

simpsonalicia

naseminem

michelekid rock

lovers

Aki ismeri a Bibliát, annak ismerős lehet az "I Am"- "I Am What I Am" név (vagyis Én vagyok - Vagyok aki vagyok):

http://www.americanbible.org/brcpages/IAm

 

Isten nevének kinyilvánítása

Mózes ezt mondta Istennek: "Ha megérkezem Izrael fiaihoz és így szólok hozzájuk: Atyáitok Istene küldött, akkor majd megkérdezik: Mi a neve? - mit feleljek erre?"

Isten ezt válaszolta: "Én vagyok, aki vagyok." Azután folytatta: "Így beszélj Izrael fiaihoz: Aki van, az küldött engem hozzátok."Azután még ezt mondta Isten Mózesnek: "Jahve, atyáitok Istene, Ábrahám Istene, Izsák Istene, Jákob Istene küldött hozzátok. Ez az én nevem minden időkre, s így kell neveznetek nemzedékről nemzedékre."

50 cent és Jay Z Reebook reklám (I am What I am):

http://www.youtube.com/watch?v=At5WT5efpOg&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=H2OneItxurY&feature=related

Mark Zupan:

http://www.youtube.com/watch?v=KV2CqWU1PJk&feature=related

Bhagavad Gítá mondja erre:

Ha valaki gyarapítani akarja lelki tudását, közben azonban verseng Istennel, kudarc vár rá. A magát Istennek képzelő ember mindenki között a legfelfuvalkodottabb. Habár az anyagi természet szigorú törvényei szüntelenül megleckéztetik az élőlényt, tudatlansága következtében továbbra is azt gondolja: "Én vagyok Isten".

A tudás tehát az alázatossággal kezdődik. Az ember legyen alázatos, és értse meg, hogy a Legfelsőbb Úr alárendeltje. Az élőlény azért kerül az anyagi természet hatása alá, mert fellázad a Legfelsőbb Úr ellen.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 141
Tegnapi: 313
Heti: 141
Havi: 7 864
Össz.: 2 633 168

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: A Zenészek szövevényes oldala 1
Hajnalhasadás - © 2008 - 2018 - hajnalhasadas.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: úton hazafelé 3 videa - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »