Hajnalhasadás

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

Weston, Colorado 2009 márc. 8:  28 éves tehén megcsonkítása
 
A gazda szerint fenntről jöttek a gaztettet végrehajtók:  http://videa.hu/videok/hirek-politika/allatcsonkitas-2009-ufo-hirado-wc0kesnFR127TXIZ
tehén
4
Az eset előtt négy nappal korábban találtak egy  fél macskát Texasban
 
A Corpus Cristi-i rendőrök megvizsgáltak egy macskát amit a felénél szó szerint kettévágtak. School Corpus Christi déli oldalán találták.
A szerveit eltávolították és nem voltak megtalálhatóak a helyszínen. 31 macskacsonkítást jelentettek 2008 áprilisa óta a Corpus Christi-i rendőröknek.
5
A rendőröknek nincsenek gyanúsítottjaik, és nem volt semmilyen letartóztatás sem az ügyben.
Az évek során a macskacsonkítások ciklusai ismételődtek Corpus Cristiben, San Antonioban, Austinban, és a Texasi Planoban ami egy jómódú külváros Dallastól északra.
A planoi rendőrség nyomozójának Mike Boxnak, több mint 80 jelentése volt eltűnt házi macskákról, amik nyakörvet és azonosító címkéket hordtak, de soha nem találták meg őket. Box detektív a sátáni kultusztevékenységeket vizsgálta, de nem találta a megcsonkított és eltűnt macskák és más állatok, mint pl. a kutyáknak a bizonyítékát, amivel csatlakoztathatta volna őket az esetekhez.
 
A kolorádói esethez visszakanyarodva, a hegyek mögött vannak a Great Sand Dunes és Alamosa városai a San Luis völgyben, ahol 1967 szeptemberében Berle és Nellie Lewis rancherek nemzetközi hírt csináltak, mikor is a 3 éves Appaloosa lovukat, amit Ladynek neveztek, holtan találták megnyúzva a nyakától felfelé.
6
A csupasz csontváz nagyon fehér és tiszta volt, és úgy nézett ki, mintha a csontok napokon keresztül a napon lettek volna. De a rancherek, ennek ellenére tisztában voltak vele, hogy a lovuk jól volt előzőleg és két éjszakával korábban még élt.
Az állat testétől 40 lábbal délre, volt egy törött bokor. A bokor körül volt egy 3 láb hosszúságú-kör, hat vagy nyolc rés a földön, ami négy hüvelyk átmérőjű, és három-négy hüvelyk mély volt.
Berle, Nellie és San Luis völgyében levő másik rancherek megemlítették az 1967-es nyarat, mikor is nagyon furcsa repülő tárgyakat láttak a völgy fölött és azon töprengtek, hogy az UFO-knak volt e valami köze Lady bizarr halálához.
Bárki hajtotta is végre a lovon a rémtettet, az kivette a ló szívét, tüdejét és pajzsmirigyét. A mellüreg középső része a gátorüreg ( mediastinum ) teljesen mentes volt a vértől. Hogyan vették ki a szívet vér nélkül? (A szív a mellüregben, a tüdők között, a középvonaltól kissé balra, a mellhártyák által határolt gátorüregben helyezkedik el. Jobb oldalán fekszik, csúcsa balra mutat. Kívülről a szívburok borítja. Külső felszínén látható a pitvarok és a kamrák határa, és a szívet tápláló koszorúserek érhálózata. http://www.testmester.net/content/a_keringesi_rendszer_i )  Dr. Altshuler mintát vett a szövetekből, és összehasonlította lézersebészeti beavatkozás általi szövettel. A földi élet szén alapú, de szénmaradék nem volt található az állat csonkítási részének szövetein. Ezzel szemben a lézersebészet-szöveteken mindig kicsi, fekete szénszemcsék maradtak. A hüvely külső részén körbe a bőrt, szintén eltávolították.
A 2009 március 8-ai eset a völgyben, már a második eset volt. Az elsőre 1995 novemberében került sor. Ennek áldozata egy 5 éves egészséges, fehér arcú Hereford volt szarvakkal. A szarvakat 20 yardra találták meg a jószágtól. Ezen szarvak pontosan illeszkedtek az eredetei helyükre, egyszóval nem kivágták, hanem szó szerint kitépték. Küzdelemre utaló nyomokat nem találtak. Az állat boncolásánál, mikor is megnyúzták a tetemet, nem találtak semmifajta nyomot ami kábitófegyverre utalna.
A második esetben 2009-ben, az állat tőgyét is eltávolították, az állat a hátán feküdt, lábai pedig az égnek álltak. Az állat körül semmilyen vér, folyadék, vagy nyom, nem volt található.
Általában, ha egy tehén meghal, az oldalukon fekszenek. A ragadozók – különösen szarkák és varjúk – pedig elkezdik bökdösni a szemeknél és a puha szöveteknél. De ezen nem volt semmi.
Sok csonkításnál az állatok törött csontjai és horzsolásai is - mint ezen esetben is - azt mutatták, hogy az állatot a levegőből ejtették a földre. Egy montanai esetben a talaj elemzése megerősítette a Sheriffnek ezt a felvetését.
A 2009-es eset azt a feltevést megcáfolja, hogy az állatot egy darus kocsiról emelték a helyszínre. Ezt állítja Bob Larson is egy okkultista vallomására hagyatkozva, aki mint elmondta rendszeresen járkáltak zsákmányszerző körútra. Nekik, mint mondja helikopterük is van, amiről a jószágot a földre dobják. Balzsamozással pedig a vért eltávolítják, miután az állatot elszállítják.
Az esetben az az érdekes, hogy a környéket bejárták és nyoma sincsen küzdelemnek, vagy kábításnak, így Linda Moulton Howe elmélete helytállóbbnak tűnik. Az állatot egyébként pataknál találták egy olyan helyszínen, ahová a gazda szerint nem kóborolnak el a jószágai.
 
1995-ben Izrael egyik városában Kadimában is ilyesztő dolgok történtek. Egy januári reggelen Amos és Rachel Guetta arra ébredt, hogy háziállataikat lemészárolták és megcsonkították. A birkákat, csirkéket, sőt még a házörző kutyát is megölték. A birkák fejét lenyírták, és koponyájukon fúróval fúrt lyukakat lehetett látni. Erre az esetre soha nem született ésszerű magyarázat.
 
Egy másik bizarr eset az oszlopra helyezett megcsonkított jószágról http://www.santafeghostandhistorytours.com/cowm.html
1
2
 
 
Az idegen civilizációk létezésében töretlenül hívő Linda Moulton Howe az "Idegen aratás" címü könyv szerzője úgy véli, a második világháború utáni években nagy számban jelentkező ufóészlelések arra utaltak, hogy "bolygóközi látogatók" egyre szorgalmasabban igyekeztek feltérképezni a Földet, miközben lehetőség szerint leplezni akarják kilétüket és szándékaikat. A megfigyelés további szakaszában – a hatvanas évek második felétől – elkezdődtek az állatokon és egyes esetekben embereken végzett kísérletek, amelyek célja a földi élővilág és emberiség genetikai felépítésének vizsgálata, esetleg befolyásolása. Ez az "idegenek aratása", amelynek bizarr nyomai a megcsonkított állattetemek, öntudatlan állapotban elhurcolt és fizikailag vagy szexuálisan manipulált emberek vagy a rejtélyes gabonakörök. A kimetszett testrészekkel és a lecsapolt vérrel az idegenek – Howe értelmezése szerint – olyan genetikai kísérleteket végeznek, amelyek célja egy, az emberi fajra minden szempontból hasonlító mesterséges lény, valamifajta bolygóközi hibridfaj megteremtése.
Howe könyvében leír egy történetet, amelyben a wyomingi egyetem volt professzora, Leo Sprinkle hipnózisban vizsgált egy olyan személyt, aki azt állította, hogy "idegen lények" elrabolták. A hölgy felidézte, hogy a farmjukon egy elhullott állatot vett észre. Amikor közelebb ment, egy fényes tárgy jelent meg a talaj közelében lebegve, amelyből egy fénysugár felszippantotta a borjút. A nő szerint ekkor neki is egy "testen kívüli élményben" volt része, amely során megfigyelte, hogy mi zajlik az általa ufónak mondott tárgy belsejében. Állítása szerint két űrlény feldarabolta az állatot, majd húsát tűkkel kezdték el szurkálni, amelyek egy csővel álltak összeköttetésben. A lények alacsony termetűek voltak, az ujjaikon hosszú karmokkal, és hatalmas szemeikkel sohasem pislogtak, ezért úgy néztek ki mint a "kígyók". A hipnózisban fekvő nő azt mondta, hogy az esemény közben nem félt, mert az idegenek tudomására hozták, hogy mindaz, amit lát "az emberiség javát szolgálja, és ők vigyáznak ránk."

Csak a 70-es években az USA-ban több mint tízezer csonkolás történt sebészi pontosságú szerveltávolítással, vérlecsapolással. A legkorábbi lejegyzett eset 1897-ben történt Kansasban, Alexander Hamilton farmján.

 

Tony Dodd brit UFO kutató szerint a vadállatokat  - szarvasokat, borzokat, rókákat, fókákat, madarakat - ugyanúgy pusztították, mint a háziállatokat.
Gerincet, agyat, látószerveket és emésztőrendszert éppúgy távolítottak el mint kisebb szöveteket.
Némely esetben a vágások mikroszkópikus vizsgálat alapján a sejtek között haladtak, anélkül hogy roncsolták volna őket, ami a technika jelenlegi (ismert) állása szerint lehetetlen. Sok esetben viszont szikét és lézerkést használtak, ami utalhat emberi mintavételezésre. Patológiai jelentés szerint néha erős hőhatás okozta sérülés volt, mintha lézerrel vágták volna a húst, de ennek használatára nem találtak nyomokat.
Linda Moulton Howe szerint, egy szem és egy fül szinte mindig hiányzik a világszerte előforduló és hasonlóságot mutató eseteknél. Mint mondja, az állkapocs egy részéről eltávolították a húst, a csontokat forgácsok nélkül vágták el, ami a jelenleg ismert sebészi eszközökkel lehetetlen. Egy 1989 márciusi arkansasi esetnél, 5 vemhes tehén megcsonkításánál az egyikből, méhével együtt emelték ki a még meg sem született borjút. Számos tetemet a magasból dobtak le. Lady-t is 30 méterre az utolsó patanyomaitól találták meg egyéb nyomok nélkül.
Ha kormánykísérlet állna a háttérben, nem lenne e egyszerűbb azt a szerencsétlen lovat örökre eltűntetni? Ebben az esetben lopásra, vagy az állat elkóborlására gyanakodnának, vagyis egy egyszerű eltűnésre.
Ezt Ted Oliphant egykori rendőrtiszt állítja az 1990-es évek csonkolásai ügyében lefolytatott vizsgálataira alapozva. Ő elsősorban az állatoknál előforduló fertőző betegségeket nevezi meg mint tényezőt ami miatt a kormány ilyen megoldásokat eszközöl a vizsgálatokra. A BSE-t, vagyis kergemarhakórt nevezi meg, mint okot.
Vizsgálatai során megállapította, hogy számos jelöletlen helikopter fordult elő a csonkolás áldozatául esett háziállatok megtalálási helyének körzetében.
Nos, a gazdák ezen vizsgálatra annyira feldühödtek, hogy önkéntes csoportokat állítottak fel, és tüzet nyitottak minden olyan helikopterre, amely alacsonyan repült a területük felett. Ők a szemtanúk, és saját észrevételük alapján, elutasítják ezt az elméletet.
2 tényezőt említenek ezzel kapcolatosan egyes kutatók. Vagy a helikopterek személyzete végzi az állatcsonkításokat, vagy arra használják a helikoptereket, hogy megvizsgálják a földönkívüliek által korábban végrehajtott csonkolásokat.
Volt olyan eset, mikor a szemtanúk szerint a helikopter, valamilyen anyaggal szórta be az elhullott állatot.
Megjegyzendő, hogy némely esetben az állatokat 350 C° fölötti hőmérsékletnek tették ki a vizsgálatok szerint. Érdemes megnézni ebben az esetben a Ted Oliphant általi vizsgálat fertőző kulcsszereplőjét, a BSE-t. A BSE-ért a felelős fertőző ágens a prion, ami rendkívül ellenálló fehérje. A legtöbb fertőtlenítési formának ellenáll. A surlókór prionjaitól származtatják a brit tehenek közt kitört járványt is, ami pedig a juhoktól származott. Nos a surlókór prionjainak még azután is maradt fertőző hatása, hogy laboratóriumi tesztelés során 1 órára 360 C°-os hőségnek tették ki. A 2 hőmérséklet párhuztamot mutat.
Csakhogy 1998-ban írta Dr. Neil Nedley, hogy a BSE megfékezése érdekében sokan javasolták a fertőzött állatok levágását, de van egy probléma. Jelenleg nincs módja annak, hogy meghatározzuk, vajon egy tehénnek vagy egy másik állatnak, van e prionfertőzése, amíg a betegség el nem jut a végső stádiumba.
Erre gondolja valaki, hogy a csonkolásokat végrehajtók a mai napig ne jöttek volna rá több tízezer állat legyilkolása után? A BSE, és a többi állatbetegség, már nyilvánosságot kapott. Ennek ellenére mint látható, a csonkolások folytatódnak. A kormányzati szervek bármikor bárhol megjelenhetnek már, vizsgálati célból.
 
Neil Nedley - Döntő bizonyíték  könyvében részletesen foglalkozik az állatbetegségekkel.
A linken a 177.oldalon
"A tünetmentes BSE-prionnal fertőzött tünetmentes szarvasmarhák számára nem létezik vérteszt. A fertőzött állatok immunrendszere egyáltalán nem reagál a prionok jelenlétére. 1996 szeptemberéig, valójában nem volt készen hozzáférhető, alkalmazható labortóriumi teszt, ami élő állatban azonosítani tudná a BSE-t. Mostanra kifejleszetettek egy gerinccsapolást igénylő tesztet ( egy hosszú tűt szúrnak a hátcsigolyák közé a gerincfolyadékig ), hogy magát a prionfehérjét tetten érjék. Ezzel akár 95%-os pontosságot, megbízhatóságot is el lehet érni. A különleges, specifikusan az abnormális prionfehérjéket kereső tesztek szakmai elnevezései: immunhisztokémia és immunblottolás. A teszt lehet tévesen pozitív azoknál az embereknél, akiknek agyvérzése vagy agyhártyagyulladása volt. Sajnos amíg a prionok el nem szaporodnak annyira, hogy tüneteket váltsanak ki, a teszt nem képes felfedezni jelenlétüket a gerincfolyadékban, vagyis nem képes figyelmeztetni a betegség jelenlétére, csupán igazolja azt, amikor a szimptómák kezdenek megjelenni.
 
A többi állatbetegséget már nem is részletezem, mivel mint említettem a közegészségügyi hivatal munkatársai bárhol, bármikor megjelenhetnek vizsgálati célból.
A lakosság biofegyverekkel, gázokkal történő kezelése Amerikában több esetben is napvilágot látott, de ez kisvárosok, városok területén történt nem elhagyatott ranchokon.
Bármennyire is szeretnénk hinni, de nem áll össze a kép a kormányzati tevékenységgel összefüggésben. Lehet azoknak van igazuk akik azt mondják, hogy a helikopterek csak el akarnak kendőzni egy nagyobb horderejű dolgot. Az állatokat egyébként a boncolást végzők, folyamatosan szövettani vizsgálatoknak is alávetik.
Egy érdekes eset, mikor darabokra vágták a szegény állatot:              cole hoehne
Nem találtak emberi DNS-t a megvizsgált elpusztult macskákban. A történet tavaly kezdődött, amikor is Miami környékén (fent) sorra kettészabott macskákat találtak a lakók.
Az esetet egy tizenéves fiatalra, Tyler Weinman-ra vertték rá, akinek ügyében most egy döntő bizonyíték került a nyomozók kezébe, hogy nem a kissrác követhette el a sorozatos rémtettet, ugyanis 11 macskából gyűjtöttek DNS-t a helyszínelők.
http://www.miamiherald.com/2010/02/23/1494648/no-human-dna-detected-on-slain.html?storylink=omni_popular

 

 

 

 
 
 
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 271
Tegnapi: 354
Heti: 625
Havi: 5 785
Össz.: 2 631 089

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Állatcsonkítások
Hajnalhasadás - © 2008 - 2018 - hajnalhasadas.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: uton hazafele 3 teljes film - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »