Hajnalhasadás

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

James McAvoy szinkronszínésze a Gnomeo animációs figurának. James McAvoy játszotta a Narnia krónikáiban a VÖRÖS sálas PAN figurát Mr. Tumnus-t (PAN/NAP).
   gnomeojames
                      narnia
                 Russell Brand - The Big One
  big onered noise
Robin Williams - Patch Adams. Robin Williams volt a szinkronszínésze a lámpás szellemének, amelyet Aladdin felszabadít, és ő játszott a Halászkirály legendájában, aminek borítóján és a filmben egy serleg (SZER-leg) látható.
  patchaladdin
23gene
A világon minden szám (információ). Vannak hagyományok, melyek szerint Isten számok alapján Teremtett, vannak melyek szerint  a zene által. Az információ (szám, hangrezgés) hullám a SZÁMon keresztül jut a világba. Emiatt is nem mindegy, hogy hogyan beszélsz, vagy mit hallgatsz másoktól.
A VILÁG eredetileg VILÁGosság volt, csak belesüllyedt az anyagba, anyaggá sűrüsödött össze. Az anyag az FÉNY, ugyanis minden Tűzből, csillagporból keletkezett. Feladatunk, hogy a nagyrészben sötét anyagból álló Világegyetemben a Tanulás és a szeretet/szerelem útjára lépjünk, az anyagot újra Fénnyé alakítsuk magunkban, egyre könnyebbé és könnyebbé válva, mint a madár, amely a szelek szárnyán lovagol. A Szél a Szent Szellem csillaga, a Hajnalcsillag, a Vénusz régi magyar neve. Jézus maga is hajnalcsillag (jelenések könyve 22/16), ki Fényt hozott a világba, oly könnyeddé válva, függetlenedve a gravitációtól, hogy vizen járt.
Minden étkezésed legyen SZER-tartás, ugyanis amit megeszel koncentrált Fény. Ha nem megfelelő anyagot viszünk be a SZER-VEZET-be (fehér-liszt, mesterséges cukor, stb.) egyre jobban és jobban belesülyedünk az anyagba, egyre testesebbé válunk, ugyanis a kivont, emésztéshez szükséges anyagok miatt már nem megfelelő Fényt fogyasztunk.
 
 
Kevin Spacey (K-Pax, Superman visszatér, Kecskebűvölők, HETEDIK, Amerikai szépség, stb.)
                                       Casino JACK (JC)
                            c j
                                               HD = 84
hdthd
                      Vízelem + Tűzelem: létrejön a Fényelem
                           elemek
           tejút
superman+
kék castaneda
Egy-SZER volt, hol NEM volt, az Óperenciás tengeren is túl.
A SZER  az egyenlő szárú kereszt, egyben a Kozmikus Fény jele, ami a magyar hagyományban IGE (IGEn ellentéte a tagadás, vagyis a NEM).
NEM - NEMzet/NEMzés/emberi NEM/NEM-z (Z = Omega)
Batman - Kezdődik (Christian Bale), Batman a képregényben, Beatles
batman christianbatman
  lovephilip
Dr. Octagon KÉK virágok, Oktagon csilagkapu a MOON-nál és egy Toboz (tobozmirigy) a nyolcszögben.
octagonmoon
                      toboz
A lélek a szíven keresztül nyilvánul meg, a szívben él, de "lakása" a testben a harmadik szem chakra (ajna) helyén lévő tovbozmirigy. A lélek a Teremtő, a Teljesség része és egyben egésze.
20012010
                           enter
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 282
Tegnapi: 526
Heti: 282
Havi: 5 442
Össz.: 2 630 746

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Megváltás ideje 3
Hajnalhasadás - © 2008 - 2018 - hajnalhasadas.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: uton hazafele 3 teljes film - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »