Hajnalhasadás

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

Washingtonban a National Mall nemzeti parkban http://hu.wikipedia.org/wiki/National_Mall  található, a Lincoln emlékmű és a Capitolium közt egy obeliszk, amely egy vesica piscis belső mandorlájában foglal helyet és 555 lábra emelkedik ki a földből. A Mandorlában a templomépítészetben és festészetben pedig Jézus és Mária foglal helyet. A Capitolium 88 méter magas területe 72000 négyzetméter. http://hu.wikipedia.org/wiki/Az_Egyes%C3%BClt_%C3%81llamok_Capitoliuma
washington monument obeliskobelisk 555
lincoln obeliskmandorla
A Capitolium, akárcsak a Fehér ház, a nemzet fővárosának egy meghatározó geometriai fókuszpontját alkotja. A város felülnézeti oktogon képe magába foglalja a szabadkőművesek keresztjének ábráját. Az elnök beiktatási beszéde a Capitoliumnál történik.
   LINCOLN MEMORIAL --- OBELISZK --- CAPITOLIUM --- FEHÉR HÁZ
       JUPITER -------------- NAPOSZLOP--TÖRVÉNYKEZÉS-- ISTEN HÁZA
   ZEUSZ A TRÓNON ---------- JÉZUS ----- TÖRVÉNYHOZÁS-- ISTEN
Jupiter görög megfelelője Zeusz, az Olümposz legfőbb istene. Nevének jelentése „Kronosz fia”.
Jézus elmondta, hogy "ÉN VAGYOK AZ ÚT, AZ IGAZSÁG, AZ ÉLET. SENKI SEM MEHET AZ ATYÁHOZ, CSAKIS ÉNÁLTALAM.
János Evangyélioma 10/9-11: "Én vagyok az ajtó: ha valaki én rajtam megy be, megtartatik és bejár és kijár majd, és legelőt talál. A tolvaj nem egyébért jő, hanem hogy lopjon és öljön és pusztítson; én azért jöttem, hogy életök legyen, és bővölködjenek. Én vagyok a jó pásztor: a jó pásztor életét adja a juhokért."
A Föld bolygó szimbólikus vezetője az USA elnöke, aki a Fehér ház ovális irodájában székel. Az írások azt mondják, hogy e világ fejedelme a Sátán. Jézus maga is azt mondja Péternek, hogy TÁVOZZ TŐLEM SÁTÁN (Máté Evangyélioma 16/23) , de itt nem az értendő, hogy Péter lenne a Sátán, hanem Jézus egy erő, gondolkozás megnyilvánulására, érthetően válaszolt Péternek.
Maguk az USA vezetői pedig amellett, hogy a Fehér ház trónján foglalnak helyet, köztudott, hogy drog, fegyver és olajbizniszben érdekeltek, sorozatos tömeggyilkosságokat rendelnek el és nem utolsó sorban hazugság a lételemük.
János Evangyélioma 8/44: "Ti az ördög atyától valók vagytok, és a ti atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni. Az emberölő volt kezdettől fogva, és nem állott meg az igazságban, mert nincsen ő benne igazság. Mikor hazugságot szól, a sajátjából szól; mert hazug és hazugság atyja."
A 2011. június 15-ei teljes holdfogyatkozást megelőző napokon, pünkösd hétfőn Új-Zélandon Christchurch (Krisztus temploma) vársoát földrengések sorozata rázza meg.
                   Első útján elsüllyed a Titanic 2 
Június 14-én pedig felkerül egy hír Moszkvából egy 888-as rendszámú VÖRÖS Bentley-vel.
http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/kicsi/888-as_bentley.jpg?30373166
A 888-as Bentley megjelenésével egyidőben pedig a Super 8 címü film premierje folyik, amely 1979-ben játszódik, éppen 33 évre 2012-től.
Spielberg másik filmjében, a 3. típusú találkozásokban 33-33-at láthatunk, ami a földre vetítve 2012.9 tengeri mérföld.
                         3. típusú 33 33
A Szuper 8-at az Unicredit Bank egy serleggel (SZERleg, kupa/kapu, grál) reklámozta, vörös alapon.
super 8szuper 8
Steven Spielberg filmjeiben (Vissza a jövőbe, Super 8) kék madarat láthattunk. Spielberg nevének jelenése HEGYJÁTÉK (németül).
                     Kék madár a szárnyalás szimbóluma.
Pió atya Magyarországról szóló próféciája:
„Magyarország egy olyan kalitka, amelyből egyszer még egy gyönyörű madár fog kirepülni. Sok szenvedés vár még rájuk, de egész Európában páratlan dicsőségben lesz részük. Irigylem a magyarokat, mert általuk nagy boldogság árad majd az emberiségre. Kevés nemzetnek van olyan nagyhatalmú őrangyala, mint a magyaroknak, és bizony helyes lenne erősebben kérniük hathatós oltalmát országukra!" 
(Lejegyezte Pió atya, forrás: Marana Tha, 2009/2. szám)
A Super 8 filmel kapcsolatban érdekes egybeesés, hogy a Magyar Szent Korona esetében, a Koronát az ameriaki Fort-Knoxba szállító repülőgép ládájára azt írták "AZONOSÍTATLAN REPÜLŐ TÁRGY - SUGÁRZÓ ANYAG". A koronát Jimmy Carter adta vissza Magyarországnak, mely elnök kezdőbetűi Jesus Christ-el azonosak. A Szent Korona ekkor 33 évig volt távol az országtól. A Szent Korona 1440-es Bécsújhelyre lopásától 500 évre pedig éppen Bécsújhelyen, Viktor Schauberger közreműködésével megépítik a FEUERBALL (Foo Fighters) néven ismert, sokak által UFO-nak (azonosítatlan repülő objektum) vélt, távirányítású apró repülő csészealjakat, amikből pedig kifejlesztik a máig titkolt emberi repülő járműveket, amikből sokat UFO-knak néznek. 1997-ben pedig Phoenix fölött jelent meg egy UFO (Phoenix Lights), amely a megjelenésével a 2012-es időpontot jelölte meg. Az időpont 555 évre esett 1442-től, a Magyar Szent Korona ellopása és Mátyás születése közti időponttól.
Egy Foo Fighters nevü rockcsapatot pedig, akik az úgynevezett csészealjak után vették fel nevüket, a Roswell Recordsnál jelentek meg 1995. július 4-én. Az első THIS IS CALL albumuk pedig az USA-ban a 23. helyezést ért el.
A FooFighters csapat producere, aki a Nirvana csapatban is feltűnt jelenleg 42 éves: http://en.wikipedia.org/wiki/Dave_Grohl
Roswellben mint már szerepelt valami lezuhant, az a valami pedig a 2012-es időpontot kódolta a lezuhanás helyszínébe.
 
A Magyar Szent Koronán az oromzati Pantokrátor térdein láthatunk 1-1, kék alapon szereplő spirálokat. A felső Pantokrátor képen szintén láthatunk spirálokat, a jobb vállon és a bal mellen. Az oromzati pantokrátor mellett FÉNYFÁKAT/VILÁGFÁKAT láthatunk, melynek törzsein spirálisan felfelé tekergő csíkot láthatunk. Az egyik bal irányba, a másik jobb irányba. Nem ismerős? 
felső pantokrátor
             első pantokrátor
2009-ben Moszkva fölött egy Tetrahedron jelent meg Norvégiában pedig egy kék spirált láthattunk. A városka lakói az AFP hírügynökség szerint azt állították, hogy egy fényes tárgyat láttak elhaladni, amely úgy pörgött, hogy közben egy fényes spirált húzott az égre. Fred Hansen a következőképp írta le a látványt: olyan volt, mint egy tűzgolyó. Aztán a közepéből egy zöldes-kék fénysugár tört elő. Aztán megpördült és felrobbant az ég."
Mind a kettő a hiperdimenzionális fizika alapszámát, a 19.5-öt mutatta meg. Mind a kettő a nagy játék része volt.
moszkva tetrahedronnorvég spirál
 A norvég spiráltól 144 napra lezárják a Time Square-t (Idő négyzete). A norvég spirál pedig 911 napra esik a 2012-es Vénusz-tranzittól. A Time Square-t a Vanillia égbolt filmben szintén kiürítik, a film premierje pedig 11 év és 11 napra esik 2012 december 21-ei 11:11-es téli napfordulótól. http://hajnalhasadas.hupont.hu/13/time-square-1111
A spirál a rovásban az Ó megfelelője, mely azt jelenti ősrégi, vagy nagyon-nagyon régi. A spirál önmagában, a világ teremtési folyamatában a ritmust, mai szóhasználattal a frekvenciát, vagy éppen a rezgést jelenti. A spirális forgás amint mozgásba lendül, létrehozza önmaga tükörképét. Amint egy teljes fordulatot tesznek, létrehozzák a forgó tóruszt, egy lyukas fánkformát, és így létrejön a világ Forrása, a kozmikus Víz, az Anya. Ezután a forgás folytatódásával megszületik a kozmikus Tűz, az Apa. További forgással létrejön a kozmikus Fény, a Fiú. A folyamat azóta is újra és újra ismétlődik. Ha nem így történne, a világnak vége lenne..
A tórusz és a spirális forgás rovás szerinti olvasata "lyó".
És látá Isten, hogy mindez jó.
A jó és az Isten szavunk az angol és a német nyelvben egyezést mutat, szinte megegyezik egymással.
Németben a jó GUT, az Isten GOTT. Angolban a jó GOOD, az Isten pedig GOD.
Egy spirálisan forgó játék pedig azt a nevet kapta, hogy JOJO.
                           jojo
Figyelj oda, mert a játékról olyan szám is készült, hogy "300 éves játék már a jo-jo", nevezetesen a NEOTON FAMILIA által. Az együttes neve pedig szétbontva NEO-TON, vagyis az ÚJ EMBER HANGJA, ugyanis Neo az új ember a Ton pedig a német nyelvben a Hang megfelelője. A 300 pedig a a Tau, vagyis a Kereszt megfefelője a görög gemátriában.
 
             Az "i" betünk a rovásban a kereszt megfelelője.
                    rovás abc
Figyeld meg az IGAZ és az IGAZSÁG szavunkat. Ha az "i" betüt lehagyod a szavakból, akkor megkapod a szó negatív párját, vagyis a GAZ-t és a GAZSÁG-ot. Aki gazos, vagy gázos jellemü, ahhoz nincs hozzárendelve az "i", az nem tartozik az igazak közé, nem igazságos, nem igazmondó, egyszerüen gazfickó. A gazt ki kell gyomlálni, a gazságot meg kell szüntetni. A jót el kell választani a rossztól. Ha az igazmondók közé tartozol, melléd van rendelve az "i", vagyis a kereszt, ami az életfa. Az igazmondók jelen ciklusban szenvednek, be kell járniuk a keresztútjukat, hogy feltámadhassanak. Igaz ember vagy gazember?
Szent Péter neve táltos nyelven annyit jelent, hogy Szent Pí Tér (Színia).
Sopronban a térképeken a Kutya-hegy, ahová a 42-es háznál mehet fel az utazó és ahol az ÓZON kemping található (Óz-on = Ó, mint régi, Z, mint utolsó és ON, vagyis az ŐS-be), a 314-essel van jelölve. 3.14 = PÍ
Kettő erdei térképről is készítettem felvételt, hogy látható legyen. A térképen az ISTEN SZÉKE Harkánál 365-el van jelölve. Isten széke mellett található a Nap-hegy.
       http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/kicsi/sopron_kutyahegy_terkep_314.jpg?70679020
Mikor a Világegyetem (egyetem, vagyis iskola) alapinformációjába, a körbe berajzoljuk az átmérőt, a táltos írás ŐS jelét kapjuk. A Pí tehát megegyezik "táltos" írással az ŐS-sel, vagyis a Teremtővel. Szent Péter neve tehát nem más, mint a Szent Ősi Teremtés; a forgó oktaéder alkotta gömb vagy alma.
Magyarán Szent Péternél azért vannak kulcsok, hogy a Szent Pí Térbe, a Szent Ősi Teremtésbe, az Igazak, az Igazmondók, az ADAM/MADA/MAGYAR-ok visszatérhessenek.
Figyeld meg, hogy Ádám, az első ember igazmondó volt, őt az Atya Évával ellentétben nem átkozta meg.
Szent Jakab és Szent Péter a Magyar Szent Koronán egy párost alkotnak.
            jakabpéter
Az apokalipszis most címü film főszereplője, Martin Sheen pedig 2010-ben elindult a 800 km-es (800 = Omega) Szent Jakab útján.
              http://www.theway-themovie.com/
Jupiter a magyarok, a többi Napnép és a Fény Fiának, Jézusnak a csillaga ezek alapján a JÓ PÍ TÉR, vagyis az a bolygó, amely a belső bolygók védőpajzsa, mely a napfoltok szabályozásáért is nagyarányban részes. Természetesen Jupiterről, a római főistenről kapta nevét. Nekünk ezt el kell hinnnünk kb. ugyanúgy, ahogy a Szent Korona apostolképeit észak-itáliai műhelyben készítették.
Szántai Lajos:
"A Pálos rend elrejtezése 1490-1526 között történik, későbbi erőegyesítésre várva. Beavatáskor követség érkezik a haldoklóért. Átvezeti a dimenzió-kapun. (Nyilas/Nyílás/Tejút szíve/2012). Nem veszett el semmi. Raktározza a testét, mert szüksége van még rá. Tehát visszatérnek."
Szántai Lajos szerint  is dicsőséges, Igazságos magyar királyunk Mátyás (aki a FÉNY királya volt ) és a Fekete sereg egy hegyben nyugszik, nem halt meg, hanem rejtezik valahol és visszatér.
Born Gergely azt mondja ez a hegy a PILIS, de jó tudni, hogy Sopronban az erdős részt LŐVÉR-nek hívják, ami magánhangzóváltással visszafele olvasva RÉVÜL. Vagy Sopron, vagy a Pilis, mindenesetre Sopronban pont a Pálosok elrejtezésének időpontjában üldözik el a városból a zsidóságot.
Mátyást a határontúli mondákban, amelyekből regények is íródtak (nálunk nem) egy hegy alatt, vasasztalnál alvó királyként jelenítik meg. Látható volt, hogy a a soproni Pálos kolostornál Vas-hegy található. Atillától Mátyásig mintegy 1000 év telik el. Igazságos Mátyás Királyunk halálával a világpusztító erők pedig mozgásba lendülnek. 36 év alatt felfedeznek "új" földrészeket, megölnek vagy 10 millió indiánt, és lerombolják az Aztékok fővárosát Tenochtitlánt. Ugyanekkor megtörténik a mohácsi-vész. A magyar király lóháton ülve jobb kezét felemelve jelzi, hogy győztek. Győztek, ugyanis a véráldozatuk árán a jövő nemzetségének fennmaradása érdekében szenvedtek mártírhalált. Míg Mátyás idejében 8 milliós a magyar népesség, 1686-ban már 1 millió magyar sincs a Kárpát hazában. Ma ezt jóval meghaladjuk! Ugyanazon időpontban 1526-tól csaknem egész Indiát meghódítja Bábur http://www.terebess.hu/keletkultinfo/lexikon/afganisztan.html . Neve jelzi szerepét, hiszen ő is egy BÁB-ÚR, akit vezetnek valakik, a lázadó angyalok, akik a 2012-es időpontot jelölték meg, valakik pedig erre figyelmeztettek minket. Bábur hódítása nyomán az utolsó fehér hunokat is elüldözik Indiából. A fehér hunok a Hunzák pedig közismertek hosszú, egészséges és boldog életvitelükről: http://www.stop.hu/articles/article.php?id=4968
Had ne kelljen elmondani, hogy mindebben a Habsburgoknak milyen szerep jutott.
Szántai Lajos is kihangsúlyozta: "a Kárpát medencében 1526 előtt olyan, hogy római katolikus, nem volt."
Sopronban a koronázó dombon van egy emlékmű, amelyet III. (Habsburg) Ferdinánd 1625. december 8-án történő, magyar királlyá koronázása alkalmából emeltek. http://www.sopronikirandulas.hu/sopron/koronazodomb_az_emlekmuvel.html
A Koronázó domb egésze pedig, a Kisalföld 2011. június 17-ei száma szerint, csúszik a 84-es elkerülő út miatt. Ebből kifolyólag az emlékművön Vajda Géza gondozó egyre több repedést észlel.
           kisalföld koronázó domb
Érdekes egybeesés, hogy a 2011 június 2-4-ei együttállás időpontjában a város másik felén a Pálos kolostor fölött, pontosan a Korona hotelnél csőtörés történt, ebből kifolyólag a Koronától a Pálos kolostorig egy kis patak csörgedezett lefelé, a föld alól feltörő víz miatt. Ekkor készülődött a Napkoronán a szökőár is, a 1226-1227-es napfoltokból.
1226 napfolt
                  CME = KORONÁLIS TÖMEG EJEKCIÓS
Ezen a napon bejelentik, hogy eltűnt a volt Kaposvári KK (K2/11:11) 13-as számú játékosa a soproni erdőben. Aggódó csapattársai pedig kutyákkal járták a Károly-kilátó (23m) környékét, de nem bukkantak Orosz nyomára. Azt is hozzáfűzik, hogy: "legutóbb akkor láttam, amikor az Atomerőmű elleni meccsünket közvetítette a televízió" - írják a borsonline-on.
A Magyar Szent Korona Szántai Lajos szerint, mivel nincs elzárva, Fényben van, vagyis működik. A hódítók szeretnék elzárni, de eddig még nem történt meg. Nem volt elég bátorságuk talán? A Szent Korona működik, vagyis sugároz. Akár a Frigyláda történetében, ha illetéktelen kezekbe kerül, akkor nincs kegyelem. Koronázás előkészületénél a koronát három ládából vették elő, melyből a külső láda vasláda volt. Attila történetében arany-ezüst-vas koporsó volt a hármas koporsó. Tutanhamont is hármas koporsóba helyezték. Tutanhamon trombitáját pedig 2011 áprilisának végén megfújták.
Sopron közepén, a Tűztorony mellett áll a Mária oszlop. A szobor helyén régen Boldogasszony templom, később egy kút állt. A szoborhoz nyolc lépcső visz fel és 4 aranylámpást tartó angyal található rajta..
  mária szobormária oszlop angyal
Fent az Várhely-kilátónál (DNS forma), amelyhez Sopronbánfalváról a Várhely utca 23-as háznál mehetsz fel, található a Bella emlékmű. Másik irányból a LőVér kalandparknál lehet feljutni hozzá, ahol a 23 méteres Károly-kilátó ismertető táblája található. Az emlékművet 1957-ben állították, 55 évre 2012-től. Az 55 az egyik mesterszám, jelentése: Isteni akarat. A héberek a MINDEN szóval azonosítják:
Magyarán Isteni akarat és minden, vagyis a TEREMTÉS.
A 37x73-as hexagon alapja, kettő 55 egységes háromszög.
Japánnak, ahol március végén földrengés pusztított 55 reaktora van (Reactor/Creator).
       http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/kicsi/varhely_utca_23_bella_emlekmu.jpg?61542589
A Várhelynél 159 sírhelyet tártak fel, amelynek
információs táblájára egy arany TŰZKUTYA szobrát helyezték el.
A Várhely kilátóról ha lenézel a Pálos kolostorra, amögött látható a Nándor magaslat. A Nándor magaslatról és a Várhely kilátóról készítettem egy képet. A Várhely kilátótól (amely a kettő lépcsőjével a DNS formát mutatja) a Pálos kolostoron át húzott egyenes a Geodinamikai mérőállomás és a kápolna közé esik, kb. a Braun kőoszlophoz, amelyet 23 évre 2012-től újítanak fel. A Nándor magaslat talaja Rádiumban (88) gazdag.
          http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/kicsi/nandor_magaslat_-_palos_kolostor_-_varhely.jpg?50273515
          http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/kicsi/braun_nandor_emlekmu_-_varhely.jpg?91140509
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 8
Tegnapi: 569
Heti: 931
Havi: 6 091
Össz.: 2 631 395

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Sopron és a Pálosok rejtélye 3
Hajnalhasadás - © 2008 - 2018 - hajnalhasadas.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: uton hazafele 3 teljes film - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »