Hajnalhasadás

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

2011 a NYÚL éve. A Mátrix filmbe belehelyezték a fehér nyulat, hogy kövesse NEO a felébredéshez. Behelyezték a Képlet filmbe is mikor Nicholas Cage fia és leánytársa az fénylényekkel az égbe emelkedik. A film az Élet fájánál végződik.

knowing nyúlképlet nyúl
                     knowing
2011 jelentős év lesz. Ezt Anthony Hopkins-al is bemutatják.
Hopkins játszott egy 84-es filmben, ami 2 x 42. Ez a földön levő teremtmények és az ég kapcsolatának szimbólikus száma.
                 84
Az utóbbi időszakban tört be a HD formátum, aminek számbeli értéke 84, vagyis HD = Magasabb dimenzió. TV = 42.
hd
                hd84
Anthony Hopkins, a "Vadon foglyai" filmjében is bemutatja egy 5 dolláros fogadással, az évet. Az evező egyik oldalán egy macskaféle (amikről már írtam), a másikon pedig egy pipázó nyúl.
              vadon
                         vadon2
                vadon3
Anthony Hopkins, mint Odin 2011-ben
               odin
               odin2
               Odin pedig szkíta mágus volt, és egyben Napkirály.
                           2011 - Nap - Transzformáció.
2010-ben pedig a Farkasembert játszotta el Hopkins tigriscsíkos ruházatban.
               farkas
A farkasnak 42 foga van, a farkasember pedig az átalakulás szimbóluma.
                         2011 Januári film (csigalépcső - DNS)
                           erica
Alice csodaországban 2010 Johny Deppel, aki a Világ végén volt a Karib tenger kalózaiban és 2011-ben a madáron ül a RANGO-ban (Garuda, Turul, stb.).
                A moziban a NYÚL, akit Alice követ, mutatja az órát.
                alice
      fehér nyúlnyúl
 
Az élet fájára pedig a dupla spirálú DNS átkódolásával mászhatsz fel, ha iszol az ingyen felkínált élet vizének forrásából. Másszóval megfogadod és betartod a nem zsidó Jézus (TUR-UL) Urunk tanításait, ezáltal tisztítva meg a benned élő elpusztíthatatlan, örökkévaló lelket.
2012 a SÁRKÁNY éve, ami átnyúlik 2013-ba és a Napmaximum (sárkány) is ezt az időpontot mutatja. 2013-ban pedig a kígyó éve.
Ismét Dr. Berze Nagy János:
"Az életfa képzete a görögöknél is ismerős volt. A mítosz elmondja, hogy a távol nyugaton, egy szigeten, a Hesperidák kertjében nőtt egy fa a halhatatlanság aranyalmájával. Hera, a fa ültetője, őrnek állítja mellé a sárkányt, mert az almát a Hesperidák mindig elhordták".
Valójában a sárkány a mesében a barlang mélyén őrzi a kincset.
Ez a kincs pedig ott lapul benned is, mint a világon mindenütt, csak meg kell találnod, fel kell ismerned.
A Világfa végtelen, mert a Világfa a Világegyetem minden porcikájában rejlő életerő, és a Világegyetem végtelen (Grandpierre - Karácsony 166). Szóval a földön, égen és benned is megtalálható.
"A Világhegy a világ közepén helyezkedik el. A magyar néphagyomány „Tetejetlen Fa”, „Életfa” néven ismeri, de ismert a Világtengely, Világfa, Égig Érő Fa, Axis Mundi elnevezése is.  A Világhegy szinte minden nép mitológiájában megtalálható. Ennek jelképe a Világfa, mely összeköti egymással a különböző világokat, hogy lehetővé tegye a közöttük való átjárást. Gyökerei az alsó világba nyúlnak, törzse a középső világnak felel meg, lombja pedig az égbolt, a felsőbb világ jelképe. A rajta lévő gyümölcsök a tudást szimbolizálják. A fát általában egy kígyó vagy sárkány őrzi, mely a belső küzdelem és az energia jelképe.  Az Axis Mundi, egy kozmikus energiatengely, amely különböző formákban megtalálható a világ vallási gondolkodásaiban. Az Axis Mundi az egész emberiség közös – alapvető – hozzáállásából származik: egy központ, egy abszolút kozmikus kezdőpont kereséséből. Az ókori népek elterjedt hite volt, hogy az arany a nap megszilárdult fénye, a nap sugaraival az égből ered, onnan záporozik a földre, elsősorban a hegyekre, fennsíkokra, mivel azok közelebb helyezkednek el az éghez. Ily módon kötődött az égből hulló tűz, az arany fogalma mindenütt elsősorban a hegyekhez, fennsíkokhoz, így váltak azok égtartó oszloppá, szent helyekké, az égi arany fenséges fogadóhelyeivé, miként az indiai Meru vagy Sumeru-hegy, vagy a keleti szkíták Arany Hegye. A hagyományos hindu tantra szerint az emberi test közepén, a gerinc mentén halad végig az a fő idegpálya, melyet a szellemi erők főcsatornájának tekintenek. Ezt feleltetik meg a Meru hegynek. A jóga gyakorlója megpróbálja az erőket a mellékcsatornákból bevezetni a központi csatornába, ahol az kundaliniként felemelkedik egészen a fejig, s útközben végighalad az öt fő chakrán. Amikor a kundalini, mint Sakti (isteni erő) eléri az agy csakrájának ezerszirmú lótuszát, egyesül a dzsnánával (isteni bölcsességgel), és a jógi eléri a megvalósítást. Ebben az esetben a korona csakra megfelel a Kailas és a szent tavak által jelképezett Világhegy tetejének."

Folytatás a hatosban
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 40
Tegnapi: 569
Heti: 963
Havi: 6 123
Össz.: 2 631 427

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Omega - transzformáció 5
Hajnalhasadás - © 2008 - 2018 - hajnalhasadas.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: uton hazafele 3 teljes film - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »