Hajnalhasadás

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

1995-ben készült a Pénzvonat című film Wesley Snipes-al és Woody Harelson-al.
                                   pénzvonat
A filmben Wesley a 170-es lakásban lakik (17 = 153). Wesley Snipes eljátszotta PHOENIX-et a Pusztító című filmben Sylvester Stallone mellett, akit legutóbb a "The Expendables" moziban láthattunk viszont. A filmben láthattuk Terry Crews-t is (róla később). Wesley volt a fénybenjáró Penge (Vámpír-Vér-DNS-Nap). Az utolsó rész a SZENTHÁROMSÁG.
                       ex
http://m.blog.hu/fo/forwhomthefilmrolls/image/Pictures_posts/the-expendables.jpg
Joaquin PHOENIX pedig bemutatta az Earthlings (Földlakók) című filmet, amiben láthatóvá válik mindaz a szenvedés, amit az állatvilág teremtményeinek el kell szenvednie az emberek húsfogyasztása miatt.
EARTHLINGS
A Föld öntudata valamikor egy szakadékba zuhant, ahonnan meg kell tanulnunk kimászni. Te, Én, Földanya, mindannyian egy Tudat részei vagyunk, amihez láthatatlan szálakkal mind kapcsolódunk, ami kikövetkeztethető a száz majom esetéből is.
Ha páran megváltoznak, egyre többen és többen fognak kiesni abból a sorból, amibe betereltek minket, e világra érkezésünk után.
Jézus az Alfa és Omega megmutatta az UTAT.
2010 bemutatott Alpha és Omega film kezdőakkordja, egy szép hegy, amin a farkasok láthatóak. Ez látható a borítón is.
                              ao
A film készítői ismételten belevonták a Vegetarianizmust a műbe, mint a "12 majom"-ba, "Képlet"-be, stb-be.
A film két főszereplőjét elszállítják otthonukból és egy vonaton térnek vissza eredeti otthonukba, ahol egyesül az Alpha és Omega csoport. Egy olyan alkalom van az életben, amikor a Kezdet és Vég egyesül, ez pedig a korszak lezárulta, ami pedig egy új kor kezdete is.
A filmet a "LionsGate" és a Crest animation készítette. Hát nem érdekes, hogy a fogkrémgyártásban pont a Crest (piros C/3. szem) kezdte alkalmazni a fluort, az agytompítót?
  lionsgateLionsgate gif
     
Látható volt, hogy Kylie Minogue első számánal a "Locomotion"-nál egy vonat szerepel. 2010-ben bpedig kijött az első albuma az Aphrodithe (Vénusz). Denzel Washingtonnál is látható egy 777-es vonat a 2012-es korlezáródáshoz igazítva. 
A vonat nem más, mint a Tejút vonata, ami felrobog a Világfára/Világhegyre, aminek tetején a Polaris, vagyis a Sarkcsillag helyezkedik el, ugyanis e csillag körül forog látszólagosan a földi égbolt. A vonat pedig sebesen robog, miként a "Pénzvonat" fimben is a 42-es állomásnál akarták megállítani, de nem sikeredett. Woody Harelson-t pedig az 51. emeleten lógatják ki az erkélyen fejjel lefelé és azt mondja megérintette a Buddha öntudat. A szanszkrit Buddha szó jelentése pedig megvilágosodott, vagyis kozmikus öntudatú. Az amerikai 51-es körzet, 51-es bolygó és Spielberg "Super8"-a 2011-ben mind-mind a földönkívülieket, vagyis a kozmikus tudatot jelképezik. A Super 8-ban JJ Abrams is részt vett, akinek a Star Trek-et, az Armageddon-t, LOST-ot, stb-t köszönheti a nézőtábora. A Super 8  bemutatójában láthatunk egy száguldó vonatot, az 51-es körzetet, és természetesen a Paramount Világhegyét.
Az 51-es bolygóban Dwayne Johnson (Rock) alakítja az 51-es bolygóra érkező kapitányt. Ő játszott a "Boszorkány hegy" moziban is  (borítón: THE RACE IS ON), amiben idegen gyermekekkel barátkozik össze. Rock, vagyis Dwayne Johnson volt a Skorpiókirály is. A skorpió pedig egy formában FŐNIX is.
bosziskorpiókirály
planet51planet51 2
                                      8 = ÚJJÁSZÜLETÉS
A Skorpió a Zodiákus temetője: itt a külső formák eltűnnek, az objektív értékek tönkre mennek, hogy egy fermentációs folyamaton, rothadáson, felbomláson menjenek keresztül. De miként a Főnix madár, mely saját hamujából éled újjá, a csillagjegy is újjáéleszti az energiát és előkészíti a belső élet és a szubjektív értékek újjászületését. A Mithrasz kultuszban a Bika és a Skorpió az élet és a halál szimbólumai, ugyanakkor a felkelő és lenyugvó Nap jele. Az ősi hiedelmekben a Nap az élet és a halál örök körforgásának a jele.
2010 október végén pedig a Napon feltűnt egy érdekes Napfolt. az 1117-es, ami roppantul hasonlít a skorpióra.
                    1117
1117 MEGÁLLÍTHATATLAN
                              Október végén léptünk a Skorpióba.
Érdekességképpen a Peugeot (Oroszlán/Nap) októberben elindítja a Főnix programot.
                                http://www.peugeot.hu/fonix/
          PEUGEOT
Ekkor pedig a FIFA 23-ra csökkentette az ARANYLABDA jelöltek számát. Természetesen 7 spanyol jelölt, miként a 2010-es FOCI VB-t is a spanyolok nyerték.
Aranylabda, miként az Aranyalma = NAP
Skorpión láthattuk lovagolni az Avatar sztárját Sam Worthington-t a Titánok harcában, amiben egy fekete lovon is repül (Fekete Nap), akit láthattunk a Terminator Salvation (megváltás/üdvözülés) filmben.
          SKORPIÓ FILM
A Terminátorban Christian Bale mellett láthattuk Sam Worthington-t. Christian Bale viszont a "Batman Kezdődik"-ben tűnt fel, mint Wayne. A Wayne művekhez fut be a vonat. Az épület konferenciatermében pedig egy mandorla az asztal. Az épületen egy szép nagy W (23. betű az angolban).
                 
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 272
Tegnapi: 354
Heti: 626
Havi: 5 786
Össz.: 2 631 090

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Megy a gőzös Világhegyre 1
Hajnalhasadás - © 2008 - 2018 - hajnalhasadas.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: uton hazafele 3 teljes film - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »