Hajnalhasadás

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

Nos Michael Jacksonnak, a ritualisztikus, agymosott sztárnak, aki az örök fiatalságot/gyermekiséget hajkurászta, akit gyermekmolesztálással is megvádoltak, az orrát olyannyira szétműtötték, hogy teljesen galyra ment, leesett a hegye, és Jackson füléből kivett porccal pótolták az orrcsontot szilikon merevítővel, ami 2009-ben a halála után állítólag elűnt.
Nos a földkerekségen még egy olyan széles körben ismert alak van, akinek hiányzik az orra. Ez a Nagy Szfinx Gízában.
orrszfinx
Michael Jackson - Remember The Time http://www.youtube.com/watch?v=LeiFF0gvqcc
    Ra/Ré, vagy Hórusz egyiptomi napistenségek sólyomszárnyaival.
   remember the timera
Michael Jackson - They Don't Care About Us (Vörös Hórusz szem a falon és a kéztartás)
               vörös szem
Na de mi köze Michael orrának a Szfinx orrához?
Nos a gízai komplexum az Orion mintázatára lett megalkotva a földön, amely csillagképben a Bellatrix a harmadik szem energetizátora. Az Orion volt az égi Nimród, vagy éppen Ozirisz Egyiptomban. Ozirisz mítosza Szeth 72 cinkostársával pedig éppenhogy rólad, rólam, rólunk szól, hisz mind EGY-ek vagyunk. Természetes, hogy rólunk szól, hisz mint Dr. Becker Martens kiderítette a lélek mérhető súlya 0,072 gram. http://hajnalhasadas.hupont.hu/160/uton-hazafele-4
Ozirisz pedig pontosan a harmadik szemed, amit Szeth/Sátán, e világ fejedelme (nem Ura) nem enged kinyílni, vagyis másképpen fogalmazva magadat zárod be az anyagba az érzékek kielégítésével. 
Mihály (Michael) arkangyal pedig a Merkúr megfelelője, amely a Földével – és így az ekliptika síkjával – 7°-os szöget zár be, és a 7 arkangyal egyike, pontosan az, amely Sátánt a földre vetette. Miért is van az emberiség az érzékiség csapdájában? Miért is húz bele minket a gravitáció az anyagba? MER KÚR. Vagyis nem SZER-ELMES, hanem az érzékiség hálójába gabajodott, emiatt hajszolja az anyagi javakat, hatalmat, stb-t, amik semmit sem érnek, hisz a sírba úgy sem viheti magával.
Az uralkodót megszemélyesítő gízai szfinxet Hóremahetnek, a horizonton levő Hórusznak nevezték, de nevezték Hórusz a VÖRÖS-nek is, aminek persze ősi neve HUN. Nevezték még a fáraók korából származó feliratokon "a Horizont Sólyomistene"-ként is (Sitchin - Dimenziókapu). A Hórusz névváltozat görög eredetű, az egyiptomi Heru/Har (HAR is egy ősi magyar szó). A fáraó magát is Hórusznak nevezi, ennek az istennek földi megtestesítője; hatalmát is erre alapozza. Hórusz pedig a fényt/meleget árasztó Napistenség, Isten jobb szeme, amelyen keresztül kinyílvánítja SZER-ETET-ét. Miként a Világ a Teremtés folyamatában kinyílt, úgy nyílnak ki a virágok is a Nap fényére, ezért virág a világ.
A Merkúr 88 nap alatt kerüli meg a Napot, az égen 88 csillagkép van és a vissza a jövőben 88-al szakítják át a téridőt.
                               88
                            Remélem már összeállt a kép.
                      csillagkapu
December 14, 2010 Clay Duke és a V for Vendetta szimbólizmusa.
clayclay v
               v nasa
A V, mint már szerepelt kapcsolatban van a kozmikus tudattal, vagyis az idegenekkel. A V sorozatban pedig pont egy almát mutattak be a gravitáció legyőzésével.
nasa v sorozatthis is it
    v  alma
Az idegenek 777-nél megalkották Shiva-nál fellelhető harmadik szem (Ajna chakra) szimbólumát.
                    East Field 2007 Július 7, vagyis 777    
       777 ajna
       777
Ennek a nagy, 300 méteres east field-i képződésnek a hirtelen és rejtélyes megjelenése úgy tűnik, hogy nem igényelt többet 10 percnél, és nem kísérte semmifajta emberi jelenlét a mezőn.
Ezeket az ábrákat nem kíséri általában nagy médiaviszhang, ugyanis az ábrák képződésénél többször figyelnek meg emberi technológiai fejlettséget meghaladó eszközöket, vagyis UFO-kat és apró fémes színü gömbszondákat, mint amilyeneket a Szíriusziak is alkalmaznak az ősi leírások alapján.
Ha a hadsereg állna a háttérben titkolt technológiával, akkor minek jelennének meg helikopterrel az UFOkat figyelve, vagy távozásra kényszerítve? A média, a NASA, a nagy ufológusok zöme általában az állítólagos "Isten választott népének" képviselője, stb.
777 jelentése Stauros vagyis kereszt. A kereszt pedig az örök élet szimbóluma, az Életfa. 
            fa
2005 augusztus Kereszt és Corrado Balducci.
2005 augusztusában volt a félideje az idővonalon a csillagászati galaktikus kiegyenlítés ás a maja naptár végpontjának. Kereszt = kereszteződés (Nap/Galaxis központ). ROMA/AMOR.
corradocorrado 2005
   középpont
Az ősi életfát a zsidók pedig a halál szimbólumává alakították, és ez szerepel ma is az "Isten háza"-ként emelt templomrengetegben, Urunk mai napig keresztre feszítvén.
                 Jézus
A BHAGAVAD GÍTÁ borítóján is látható az ajna chakra szimbólum. Ezt találhatjuk meg Shiva mellkasán is, vagy épp a tenyerén. Ez az AUM
Az Aum, vagy másképp OM az univerzum teremtésekor elhangzott szent teremtő mag-szó (bija). Az „Om” a teremtés igéje, egy ősrezgés, mely eredetét tekintve öröktől való és az Abszolút Igazságot és a Legfelső Isteni Teremtőerőt képviseli. A hinduizmus szerint a „szent Om” szótag a védánta és a hindu, hindu szóban kifejezhető esszenciája.
Mindemellett az „ajna csakra” (harmadik szem) mantrája.
777-es nap volt a FŐNIX eseménye, vagyis az APHELION (A Naptól való legmesszibb pontja a Földnek). Életből a halálba és a halálból az életbe. Egyfajta visszatérés/újjászületés a Nap völgyében 
777 azonkívül Jézus keresztrefeszítési helyszínének tengerszint feletti magassága méterben.
777-ről már írtam eleget, így nagyjából érthető, hogy miért is került a OM jele az angol mezőre, és ez miért is bökte a földi hatalmak csőrét.
                            Chakrák (almák) a mezőn.
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 198
Tegnapi: 266
Heti: 773
Havi: 9 213
Össz.: 3 041 951

Látogatottság növelés
Oldal: Omega játék 2
Hajnalhasadás - © 2008 - 2021 - hajnalhasadas.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »