Hajnalhasadás

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

A párhuzamos világgal, magasabb létsíkkal való egyesüléshez két átjárónk van: a korona csakra és a szívcskra. Ezen világ kristályszféráinak áttöréséhez a zöld színen, a fá hangon és a szívcsakrán keresztül vezet az út.
Magyarországon a bolygó szívcsakrája a Pilisben található, miként a Szent földet megszálló nép háttérvezetői, a Palesztínát lakó népet folyamatos terrorban tartják, akiknek egyik királyuk PILIS volt. http://www.kincseslada.hu/pilis/content.php?article.105
A Föld szívének őrzői mi, MAGYAROK vagyunk. Színia írásai szerint is legfőképpen tőlünk függ, hogy milyen állapotban van a Föld szívcsakrája, és hogy képes e megnyitni egy bizonyos átjárót a Teljesség felé. Ha mi megnyitjuk a szívünket, a Föld is megnyitja a szív átjáróját, és a Földre új aranykor köszönt. Elsősorban mi, magyarok vagyunk a kulcsai ennek az eljövendő, megvalósítható aranykornak, ami ugyebár nem kis felelősség. Ennek tudatosodása után érthetővé válik, megvilágosodik az, amely immáron kis hazánkal történt a történelem színpadán. Miért lettünk szétdarabolva, miért próbálnak minket folyamatosan szétválasztani vallásokkal, pártokkal, versenyekkel, stb., miért is szándékoznak a magyart és ősnyelvét eltűntetni, persze nem sok sikerrel, hála a Magasságosnak.
A magyar nyelv egyébként az IGE nyelve - ezt mondta Sir John Bowing is, aki száz nyelvet ismer.
"A mi felelősségünk az, hogy gatyába rázzuk magunkat és úgy éljünk, mint akinek egy egész bolygó, sokmilliárd emberi lélek tette le szívét, mert ott biztonságba tudja" - írja Színia.
A Föld koronacsakrája egyesek szerint a Pilisben lelhető fel a szívcsakra mellett (ez sandít), mások szerint az egyiptomi Nagy piramis területe ez, az a helyszín, amely a haramadik szem energetizártorát tartalmazó csillaghoz (Bellatrix) tartozó csillagképet is megjeleníti a földön. A helyszín építésében pedig a táltosoknak is nagyban köze volt, akiket a minket megszállók magyar honból kiűzni szándékoztak! A táltosok most azt mondják, hogy a KÖR-TÉ-FA visszatérni látszik.
Miért is lényeges, hogy ha csak egynek is közülünk megváltozik az életfelfogása/szellemisége jó irányban?
Dr. Dawid R. Howkis (Erő kontra erő) könyvében szereplő komoly tudományos mérésekre alapuló táblázata alapján egy 500-as szintű szeretetet árasztó személy 750ezer 200-as tudatszint alatti személyt támogat életerejével. Egy 600-as tudatszintű személy egész Magyarországot 200 fölé emelheti, ami természetszerűleg egyfajta lavinát indítana el. A teljes megvilágosult a 700-1000-es tudatszintű személy. Ebből kifolyólag bármennyire is mondják az ellentettjét, attól függetlenül egy fecske is csinálhat nyarat!
 
Dr. Mihály Ferenc - Kiáltónak szava: Bibliába temetett őstörténet:
"A magyar jövő együttesen, másokkal formálódik, és akik ezt előörsként viszik előre, mint szellemi él, azoknak meg kell barátkozni ezzel a gondolattal, "fel kell nőni ahhoz!". Ez az a rosta, amin csak az "igazi magyar" fog fennakadni, mivel csak az ő lelkülete tudja felfogni mi a "SZER" lényege. SZER-énység nélkül SZER-telen tolakodók ezt az idegen lelkületük miatt fel sem tudják fogni."
 
2010 végén szenteste napján, december 24-én, Nimród népének országában, Magyarországon született egy fehér csacsi, fehér szamármamától.
                csacsi
Milyen üzenetet hordozhat nekünk magyaroknak, ha egy albínó szamártól a számítások alapján, egy az ezerhez eséllyel születhet ismét egy albínó csacsi (tulaj mondta a médiában), és ez pont szenteste napjára esik? Milyen üzenetet hordozhat az esemény, ha december 24-én van Ádám és Éva napja, ha Jézus szamárháton ment Jeruzsálembe, és Máriát, Jézus édesanyját is szamárháton vitte József?
                Jézus szamárháton
A fehér a FÉNY színe, melyből minden szín fénytörés útján kialakul! Remélem érthető.
Milyen üzenetet hordoz számunkra, a 2010 december 21-ei napfordulóval egybekötött teljes holdfogyatkozás?
A Hold keresztülúszott a Föld árnyékán a 2010. december 21-re, a téli napfordulóra virradó éjjel megfigyelhető holdfogyatkozáskor. A telihold teljes eltűnése a Föld árnyékában Észak- és Közép-Amerikában volt megfigyelhető. http://hvg.hu/Tudomany/20101221_holdfogyatkozas_usa
Hazánkban az esemény napkeltekor kezdődött és délben ért véget - emeli ki az MCSE honlapja.
http://www.monitormagazin.hu/24-ora-hirei/teljes-holdfogyatkozas-keddre-virradora
Én is szemléltem az eseményt. Érdekes az időzítés.
A teljes holdfogyatkozás az égi Nimródnál/Ozirisznál, vagyis az Orionnál történt.
         teljes holdfogyatkozás
Az Orion, a mennyország csillag-ablaka, bejáró gyöngykapuja, s határa. Úristenvetése: hol a hét boldogság arany gabonája terem (Toroczkai Wigand Endre - Öreg csillagok 41. o.)
Az Orion http://hu.wikipedia.org/wiki/Orion_csillagk%C3%A9p  három csillaga, az Alnitak-Alnilam-Mintaka, a három király. Ez a csillaghármasság, vagyis az Orion öv, a földön a gízai komplexum három piramisa (pir/pyr = TŰZ), amelynél felfedezhető egy 2012-es kódolás, ami nem is meglepő, ha ismerjük Carl Munck munkásságát és Michael L. Morton oldalán szereplőket.
Bár kicsit több időt emészt fel a tanulmányozás, de megéri.
GÍZA +  ORION ORION GÍZA
Röviden Gíza volt az ősiségben az a kiindulópont, amelyhez képest sok-sok emlékművet emelt, vagy emeltetett egy technológiailag fejlett civilizáció, belekódolva a kiindulópontot az elhelyezkedésekbe a Föld rácshálóján. Ennek tükrében pedig a 2012-es kódolás nem egy nagy felfedezés, ha ismerjük Tonatiuh, az ötödik nap naptárkövét.
2012-ben pedig jön az új Fantomas, melynek plakátján láthatunk egy lefelé fordított tüzes háromszöget.
                              fantomas
        http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/2012_es_a_fenykapu.jpg?66514602
Az ótestamentumi írások szerint az ember nem láthatja meg Istent, mert abba belehal, így a Mindenható és az ember közvetlen kapcsolata gyakran egy angyallal való találkozás. formáját ölti (Bírák könyve13/22)
Ha te magad Isten egy apró kis része vagy - hisz az Atya magából adott, hogy te létezhess -, egy apró kis SZIKRA, akkor az Atya, akitől a szikra származik természetesen a TŰZ, A SZERETET TÜZE.
Isten angyali seregeit Szent Mihály arkangyal vezeti a Sátán szellemlényei ellen. Mihály volt az, ki Sátánt a földre vetette, és újra leveti, ugyanis az ég, vagyis a menny felé tör jelen esetben.
Az irányított/kivégzett Michael Jackson jelen korunk földi megszemélyesítője Sátán hordájál Mihálynak, akit természetesen gyermekmegrontással, pedofíliával gyanúsítottak meg. Ez ugyanaz a história/gyalázás, amit a Madonna nevű popsztárral, követnek el újra és újra.
Madonna felfedezettje Alanis Morissette, akinek kiadója a SZERETLEK.
A Playboy alapítójának, a 84 éves Hugh Hefnernek jegyessége a 23 éves Chrystal Harrissel karácsonykor.
84 = teljes szívárvány
23 = DNS
Jeggyűrü = SZER-ELEM
Plussz a fekete alapon fehér nyuszi (2011 a nyúl éve)
          playboy nyuszi2011 nyúl éve
  84
                     nyúl ürege
Kövesd a fehér nyulat, a SZER-etet, a SZER-énység és a SZER-elem szárnyán. Isten igazán vezesse a SZER, a SZER-vezeted!
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 142
Tegnapi: 313
Heti: 142
Havi: 7 865
Össz.: 2 633 169

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Az idők végezete és a FA népe 2
Hajnalhasadás - © 2008 - 2018 - hajnalhasadas.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: úton hazafelé 3 videa - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »