Hajnalhasadás

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

Az előző levélben Will Smith csinált egy fejjel lefelé akasztott ember formációt a Grand Central Terminal épülete előtt a 42. utcában Minerva, Herkules és Merkúr alatt mellette egy kutyával (Szíriusz).

2000-ben készült egy film Adam Sandlerrel a Little Nicky (Sátánka - Pokoli poronty) címmel. Ebben a kis Nicky a Sátán legkisebb gyermeke a Grand Central Terminal FÖLDALATTI 42-es megállónál jön fel egy LYUK-ból a pokolból újra és újra (halál-újjászületés-halál-újjászületés). Természetesen Adam Sandler és a sok-sok barátja, akik a filmekben újra és újra szerepet kapnak (barátok), mind-mind velejéig romlott, de ezt mindenkinek magának kell észrevennie.

FÖLDALATTI - FÉREGJÁRAT

A filmben Nicky, a kis Lucifer csinál egy dupla szívárványt, ami ugyebár 2x42°. Dupla Napot láthattunk a 2010 - A kapcsolat évében. Az új csillag neve Lucifer.

nni

nicluci

Egy 2008-as filmben, a Step Brothers-ben Will Ferrell és  JC Reilly-t láthattuk egy Tigrises pólóban, amin 84 szerepelt. Tigriséve = 2010.  A két testvér a filmben egy aprócska temetést is eljátszott.

step84

                        s

      42

 Will Smith látható volt a Sötét zsaruk 2-ben egy aprócska FÉRGEN a FÖLDALATT-i járatában. A film videoklippjében pedig oktagon.

wwill

A MIB 2-ben "Zartha fénye" az épület tetejéről indul vissza eredeti otthonába. Az épület tetején egy háromszög, amiből Serleena sárkány formában előbújik, elkapva Willt. A lényt a Little Shop Of Horrors filmből vették át.
Serleena, vagyis Lara Flynn Boyle, barátnője (együtt nőttek fel) Robin Tunney (Szupernova, Ítélet napja, Zodiac stb.)
2012 a Sárkány éve a kínai zodiákusban.
zzer
                           barik

 

Ugyanezt a Féreg alakzatot alkalmazták a Tremorsnál, szimbolizálva a Tejút központját, alkonyattal, vagy éppen hajnallal.
                            t
A kígyó, a Graboid szája, vagy Dirt Dragon, ahogy a filmben nevezték megpróbál mindent elkapni és lenyelni, ami vibrál. Mint a Tejút központjában található feket lyuk.
A MIB2-ben a tetőről "Zartha fénye" elidul és egy robbanás történik a Szabadság-szobor/Isis fölött.
Az eredeti, vagy alternatív végződésben a DVD-n a tető az egyik WTC torony. Ezt időközben módosították.
                         mib
A tibeti Tanjur és Kanjur könyvek utalnak olyan istenekre, akik átlátszó gömbökben - amelyet ők "gyöngyök az égen"-nek neveznek - nagy időközönként meglátogatják az embereket. Mindkét könyv nyomatékosan hangsúlyozza, hogy ezek az ismeretek titkosak és nem a nyilvánosságnak szánták őket.
 
A filmben Lara Flynn Boyle szétcsapja a Zarthait és fény távozik a ruhából. Zartha fénye a pincéből Mountain Dew-ot hoz fel, és megjelenik egy macska.
          m
Hogyan szól a magyar dalocska, amit gyermekek énekelnek?
Nyitva van az aranykapu csak bújjatok rajta. Rajta, rajta, leszakadt a pajta, bennt maradt a macska.

Folytatás a kilencesben
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 62
Tegnapi: 569
Heti: 985
Havi: 6 145
Össz.: 2 631 449

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: A kocka el van vetve 8
Hajnalhasadás - © 2008 - 2018 - hajnalhasadas.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: uton hazafele 3 teljes film - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »