Hajnalhasadás

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

                EA Games (EA = ENKI),Catwoman - Mandorla
catwoman EA GAMES                TAROT THE WORLD
mandorla        CATWOMAN
A legkorábbi mezoamerikai kultúrális övezetek művészetének állandó elemei a macskaféle ragadozók jegyeit viselő lények. Ikonográfiája alapján ezt a kultuszt Mezoamerikában jaguárkultusznak, Peruban pedig macskaféle ragadozók kultuszának nevezték el. Az Andokban és a Tűzföldön egy másik nagymacska, a puma terjedt el. Neve (Feli Concolor) az inkák által beszélt kecsua nyelvből származik. Legrégebbi ábrázolása a jaguárnak az olmék időkre nyúlik vissza, vagyis a preklasszikus korszak kezdetéig. Ezt folytatták a későbbi mezoamerikai kúltúrák. Jelenléte mindenekelőtt a majáknál mutatható ki, kiknek panteonjában alapvető szerepet játszott, de megtalálható Veracruzban, Teotihuacanban, Monte Albánban és más, a kultúrális befolyás perifériáján élő népeknél is. Kultuszát átvették a posztklasszikus kori toltékok és az aztékok is. Vallásuk szerint az uralkodók és a sámánok isteni lényekhez voltak hasonlatosak, akiknek a megfelelői az állati birodalomban is megtalálhatóak. Ezeknek alakját magukra öltve léphettek kapcsolatba az istenekkel és a természetfölötti világgal. A jaguárt valódi istennek tekintették, aki a Napisten éjszakai aspektusát testesíti meg, és az éjszaka kultuszával hozható összefüggésbe. Emellett a földkerekség és a barlangok őre. Utóbbiakról azt tartották, hogy rajtuk keresztül lehet az alvilágba eljutni
 Ez szerepelt is a Constantine című filmben egy macskával.
                     con
James Arevalo Merejildo Mallku - Inka beavatás avagy a Puma ébredése:
"Cusco a Puma városa volt és a Puma, mint az erő lényegisége és archetípusa rezgésével feltöltötte a város összes lakóját és valamennyi látogatóját, aki a városba lépett. Az egész városnak, majd fokozatosan a birodalom egészének is eggyé kellett válnia a totem állat vibrációjával. Eme egyesülés eredményeképpen életük egy bizonyos időszakában a Puma áldott energiája életre kelt bennük. Puma városának tervezését úgy hajtotta végre Pachakuti, a Nap és Csillagok fia, hogy a felkelő nap első sugarai a város azon pontját világították meg, amely a mélyebben fekvő területekről azonnal látható volt."
 
Puma, jaguár, tigris, farkas, róka, stb. mind-mind kapcsolatban vannak a fény misztériumával (FÉNY = 42 és 144). A kereszténységben JÉZUS volt a VILÁG VILÁGOSSÁGA/FÉNYE, akit ha valaki követ, nem jár többé sötétben. Jézus volt Júda oroszlánja, akit a gnosztikusok a Nappal, Nap tiszta fényével, Nap tudattal, Krisztus tudattal kapcsolnak össze. Jézus természetesen nem szó szerint volt a Nap, mit egy-két dezinformátor terjeszti.
lionjesus lion
Cusco alaprajza a Puma alakját fedi. Az Inkák szerint a NapTudat lassú, de megállíthatatlan ébredése történik, melynek legvége végül az ember megvilágosodása. A Puma ébredése a felsőbbrendű Tudat ébredésének folyamata is egyben, más szóval a Puma emberré alakul, de nem csupán közönséges emberré, hanem a Nap Beavatott-jává.
Az ősi kultúrák nem a nagybetűs Istent tisztelték a Napban, hanem a Napot, mint Isten jobb szemét látták benne, amin keresztül a fizikai világra kiterjeszti folyamatos szeretetét, fényét, amire az életnek feltétlenül szüksége van. Ezt a Napot szerették, tisztelték, de nem imádták.
 
Visszakanyarodva Kevin Costnerhez.
costner        dragon broks        kevin
A Sötét zsaruk 2 postázójában látható az alábbi 3 felirat.
                      YOU ARE THE KEY - TE VAGY A KULCS
         CAN'T STOP THE GIRL - NEM TUDJA MEGÁLLÍTANI A LÁNY
                   SEXUAL HARASSMENT - SZEXUÁLIS ZAKLATÁS
             Serleena és a kutya, szintén a Sötét zsaruk 2-ben.
http://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/kicsi/mib_paraznalkodas_rabsag.jpg?39052077
                             Egyszerü: NE PARÁZNÁLKODJ!

                             MONAD - NAP - ÚJ DIMENZIÓ
  ÁBRA
                   MONAD

                                                 MÁSNAP 3D

                            3D

                                       M. Night Shyamalan

                              BURIED

   KERSZT

                                      M. Night Shyamalan

                ÖRDÖG - SÁTÁN - SÁRKÁNY - KÍGYÓ - NAP - STB.

http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/kicsi/avatar-airbender-666.jpg?82769103

                                        Cillian Murphy

sunshine         sunburn

pluto inception

                             Cillian Murphy - Red eye

                       red eye

A filmben persze megint VÉLETLENÜL, a terroristák hajója a RAPTURE (elragadtatás), és 1221-es járatra beszállás. (dec 21-én 2012-ben univerzális idő szerint napfelkelténél 11:11 kapu)

Az ebben a filmben szereplő Rachel McAdams tűnt fel a 2009-es Scherlock Holmes-ban (Robert Downey Jr.), és az Earth: Final Conflict (Bolygó neve: Föld - Végső konfliktus)-ban.
Brian Cox, a főszereplő Rachel McAdams színésznő filmbeli apja pedig a 2007-es Zodiákusban - amiben Robert Downey Jr is jártszott - tűnt fel.

http://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/red_eye_rapture_1221.jpg?55824944

Valójában a RED EYE a Bika csillagkép Aldebaran csillaga (király csillag), vagyis a bika szeme. Ezen csillag fölött történik a bika két szarva közt a Vénusz-tranzit, és jelen lesz a Jupiter (Zeusz) 2012-ben. A Bika csillagkép Szeth (sátán/káosz) lakhelye. Azon kívül a RED EYE Shiva harmadik szeme.
                    2012 - Bika - Szeth - elragadtatás

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 142
Tegnapi: 313
Heti: 142
Havi: 7 865
Össz.: 2 633 169

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: A kocka el van vetve 9
Hajnalhasadás - © 2008 - 2018 - hajnalhasadas.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: úton hazafelé 3 videa - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »