Hajnalhasadás

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

Lukács Evangyélioma 11. rész
29. Mikor pedig a sokaság hozzá gyülekezék, kezdé mondani: E nemzetség gonosz: jelt kíván, de jel nem adatik néki, hanem ha Jónás prófétának ama jele; 
30. Mert miképen Jónás jelül volt a Ninivebelieknek, azonképen lesz az embernek Fia is e nemzetségnek. 
                         JÓNÁS
Május 8-án Izrael partja mellett fényképeztek le egy szürkebálnát, amely 200 év után tért vissza Mediterrán térségbe, a Föld ellentétes oldalára, nem kis megdöbbenést keltve a tudósok körében.
Többen ezt a  JEL-nek tekintik.
Vérben úszó bálna a denveri reptér festményén:
DENVER
BÁLNA
                  7 POHÁR
Jelenések könyve 16. rész
1. És hallék nagy szózatot a templomból, a mely mondja vala a hét angyalnak: Menjetek el és töltsétek ki a földre az Isten haragjának hét poharát. 
2. Elméne azért az első, és kitölté az ő poharát a földre; és támada gonosz és ártalmas fekély azokon az embereken, a kiken vala a fenevad bélyege, és a kik imádják vala annak képét.
3. A másik angyal is kitölté az ő poharát a tengerbe; és olyanná lőn, mint a halott vére; és minden élő állat meghala a tengerben. 
http://www.boston.com/bigpicture/2010/05/disaster_unfolds_slowly_in_the.html
4. A harmadik angyal is kitölté az ő poharát a folyóvizekbe és a vizek forrásaiba; és lőn vér.
       JÉZUS ÖSVÉNY
8. A negyedik angyal is kitölté az ő poharát a napra; és adaték annak, hogy az embereket tikkaszsza tűzzel.

Egy nappal rá, hogy felkerült a VÖRÖS október cikk http://hajnalhasadas.hupont.hu/106/voros-oktober Ajka környékén vörösiszap áradat indult pusztító útjára. A baleset, vagy éppen szándékosság, egy a Gyurcsány baráti körbe tulajdonában álló tározó gátjának átszakadása miatt következett be, ahol a híradások szerint 13 Ph-s értékű lúgos, maró hatású és radioaktív anyagot tároltak (ez elvileg 13.5). A helyszínen a TV2 október 5-ei híradása szerint 500 fő végez mentést. A katasztrófa egy részen elmosta a vasúti síneket, emiatt Ajka és Tüskevár (Puli - Szíriusz) közt szünetel a vasúti forgalom.
Ebben a szerencsétlenségben annyi a furcsaság és véletlen egybeesés, hogy már-már gyanússá válik a dolog. Amiatt is, ugyanis több olyan esemény zajlott, vagy zajlik a világban, ami magyarországi kapcsolatot rejt. Chilében 33 bányászt mentenek a mélyből/sötétből a felszínre/fényre a Phoenix (Főnix) kapszulával, ami piros-kék-fehér színű és 420 kilogram.
            PHOENIX
Piros, vagy vörös ajna chakra, kék a Vénusz vagy éppen a Vízöntő, fehér pedig a nagybetűs FÉNY.
Debrecenben szintén a 33-as szám került a híradásokba a Hőlégballon Vb. kapcsán, amelynél szintén ott a Phoenix. Egy ilyen esemény történt a régi V sorozat FINAL BATTLE részében.
Látható volt, hogy 2008-ban, a 888-as olimpia évében pedig szintén Magyarország került a hírekbe egy szűznemzéssel világrajött cápabébi kapcsán.
Az Expendables című moziba pedig a hollók mellett belevonták Budát és Pestet. Csak mellékesen jegyzem meg, hogy egy másik hollywoodi filmben, a "Gagyi lovag"-ban megjelent a magyar zászló a SKY, vagyis ÉG mellett..
GAGYI23
Sokak szerint csak véletlen folytán keveredett bele a filmbe, de nem árt tudni, hogy a királyság eszméje tőlünk származik, nem máshonnan, és "az Égből szállt alá". Martin Lawrence felsőjén pedig ott a 23-as, ami a filmekben szereplő "titkos kommunikáció"-ban a DNS-t jelenti.
Michael Jordan a 23 és a 2K11 (2K = 11:11)
                         JORDAN
Nos mint a híradás közölte a vörös iszap áradattal kapcsolatban, 500 fő végez mentést. Az 500 pedig a Phoenix életének száma. Amellett, hogy a Templomosok utódai, a szabadkőművesek szerepe az eseményekben nem kétséges, a vörös iszap 13 Ph-s a híradások szerint és sugároz, mint a Phoenix, vagyis jelenleg a Nap.
A szabadkőművesek által alkotott USA bankón, az egy dollároson ez a szám újra és újra feltűnik. Ott van a sas karmai közt nyilak formájában, ág formájában 13 levéllel és 13 terméssel, 13 csillaggal a feje fölött, stb.
Sas = sólyom = Phoenix = Turul. A TUR-UL pedig Jézus Krisztus régi neve, amellett a Főnixként is utalnak rá (Pressing Lajos - Boldogság mint misztérium). Jézus voltaképpen nem Chrystos (messiás, vagy megváltó) , hanem Chrestos (Egyetlen szent, vagy Üdvözítő). Jézusból Badiny írásai alapján Saul-rabbi csinált Jézus Krisztust, a héberek politikai megszabadítóját, világuralmi törekvés fényében.
Az USA bankón a 13 soros piramis fölött a mindent látó szem, vagyis a 3. szem.
Már korábban írtam, hogy a 3. szemet, mint Shiva homlokán a csíkot vörössel ábrázolják, mint C Clarke és Kubrick filmjében, a 9 című animációs filmben, a Vasember 2-ben piros C-vel, mint a Crest fogkrémnél, amelynél először alkalmazták az agytompító Fluort az aluminiumgyártás melléktermékét.
                                     CREST
Véletlenül a timföldnél is ez a fránya aluminiumgyártás a ludas:
Ugyanez a vörös C szerepelt a Chicago moziban is. Vasember pedig vagy egy tucatszor mutatja a V-t, ami a Victory, vagyis győzelem jele. Győzelem a szex, vagy éppen a V, mint Vagina felett? Ha ezt az érzékiséget sikerül legyőzni, azt nevezik a beavatottak győzelemnek. Ekkor mozgásba lendül a kundalini.
                               v
                iron
A 13-as szám egy korábbi 40 dolláros bankón (Francis Hopkinson szabadkőműves művén, aki az amerikai zászlót és az USA nagypecsétje végső verzióját is tervezte) is szerepelt egy kifejezetten szabadkőműves szimbólumban: egy izzó oltár a mindent látó szem alatt, amiből eresetileg 13 fénysugár indult ki. Hopkins másik művén, az első 50 dolláros bankón is 13 rétegű befejezetlen piramis szerepelt, ami inkább egy sumér (magyar) jellegű zikkurat, vagy lépcsős piramis látható. Az USA-ban jelenleg 6 különböző érme és 7 fajta papírpénz van forgalomban. Az államkincstárat pedig 1789-ben alapították, 13 évvel 1776 után. 1776 = 2x888, vagyis kétszer IESOUS.
                 888
Iesous az Üdvözítő, nem pedig megváltó! Másszóval, aki Jézus Urunk tanítását követi, fényben jár, így csak magadat válthatod meg, Ő pedig mutatja az Utat, nem pedig elveszi a bűneidet.
Nos visszatérve a 13-as számra, az alkímiai folyamatban pont 13 stáció van. Az alkímia tudományára/bölcsességére Thot/Hermész tanította meg az emberiséget. Az USA egy dolláros bankóján meg is találjuk a baglyot, a bölcsesség szimbólumát. dollar
Hermész örök szimbóluma pedig a kaduceus volt.
Helen Mirren, a 2010 a Kapcsolat éve és a RED szereplője Az Örzők legendájában
                      http://www.imdb.com/title/tt1219342/
                         baglyok
Mark Amaru Pikham: The Knight Templar, John the Baptist, and the Water of Life:
"A 13-as szám az alkímiai folymatban is fontos volt, mivel a halálhoz és az újjászületéshez vezető alkímiai eljárás pontosan 13 fázisból áll. A legenda szerint ezt a 13 fázist egy Thot/Herméász nevű bölcs írta le egy tömör smaragdból készült, és éppen ezért Smaragdtáblának nevezett táblára 13 szabály formájában. Ez a 13 szabály lett az egyiptomi alkímia alapköve, és később a konstantinápolyi és sevillai egyetemeken is gyökeret vert."
Thotnak viszont 42 könyve volt.
A 42-es címre indul a "Némó nyomában" animációs filmben Némó apukája megkeresni Némót, ugyanis ez szerepelt a búvár szemüvegén. Mikor a pelikán kiemeli a vízből őt és kék társát, a hajón a 888 látható. A mese csupa szimbolika, beavatás annak, aki látja is amit néz.
 
Mellékesen a Vénusz, vagyis az Esthajnalcsillag, másképpen Lucifer tizenháromszor teszi meg a Nap körüli utat nyolc éves ciklusa alatt. Ez alatt a 8 éves ciklusa alatt 5-ször lesz Esthajnalcsillag. A Fibonacci számsor számai pedig 1,1,2,3,5,8,13....
13 geometriai idom létezik Arkhimédesz osztályozása szerint a harmadik dimenzióban. Matematikailag lehetséges legszorosabb gömbhalmaz 13 egymáshoz illesztett gömbből áll, amelyek ekképp összerendezve egy hexagon háromdimenziós képmását alkotják. Ez a hexagram többször megjelenik az USA egy dolláros bankóján.
Egy példa rá a KŐMŰVES szóval és a mindent látó 3. szemmel:
                       mason
 
2010 október 8-án a Vénusz belép a retrogád mozgásába, azután belép az "Alvilágba" és Halloween körül lesz Hajnalcsillag. A retrogád november 18-ig tart.
Ez az egy időszak az, amikor a Vénusz, Lucifer emelkedik szimbolikusan a "menyországba".
goro
 C Clarke és Kubrick 2010 Kapcsolat évében pedig Lucifer jelent meg (aki a mesék szerint vörös).
                                      luci
         Spielberg Ördög tornya és a karácsonyfa űrhajó, vagyis életfa.
3.
           
                        
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 317
Tegnapi: 354
Heti: 671
Havi: 5 831
Össz.: 2 631 135

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Jónás jele és a VÖRÖS áradat
Hajnalhasadás - © 2008 - 2018 - hajnalhasadas.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: uton hazafele 3 teljes film - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »