Hajnalhasadás

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

W.F.Bronin parapszichológus:

"A zenének nyilvánvalóan olyan szimuláns hatása van, amely a parapszichikusnak kedvezhet. A zene meg tudja változtatni a tudat állapotát, például önkívületi állapotot idézhet elő, de egyszerűen kedvezhet is az érzékfeletti észlelésű információk megjelenésének"

Azt hiszem Christina Aguilera új énjéhez nem kell mit hozzáfűzni:

christina

devil chail

devil devil

devil3devil

devil 5devil6v

V vagyis 6 - 666

v

v 2

Kéz szimbólizmus

Madonna, Rihanna

 madonnaszarv

Justin timberlake, Afrika Bambaataa

justinafrika

Kylie minogue Horusz szem

kylie

left eye

Aaliyah Piramis

aaliyah

Lady Gaga Anubis

 gaga

robot Michael Jackson

 jacko

A zenében olyan erő rejlik, amely olyan viselkedésformákat idézhet elő, amelyek nem magyarázhatóak meg természetes, vagyis felfogható módon.

A kutató, gondolkodó ember rájött hogy a zenével az emberek hangulatát is meg lehet változtatni - ez a mágia, az okkultizmus célja, és a zene eszközével akarja elérni.

A Black Sabbath "Reflection" (Visszatükrözés) című lemezének borítóján a következő reklámfelirat áll:

"És te szegény bolond, aki kezedben tartod ezt a lemezt, tudod e, hogy eladtad vele a lelkedet, mert hamarosan foglyul ejt ez a pokoli ritmus, a zenének ez az ördögi ereje? És ettől a zenei Tarantella csípéstől végtelen, szünet nélküli táncra perdülsz."

„a démonok annyira körülöttünk vannak és olyan természetűek, hogy ezt korábban lehetetlennek tartottuk volna" - írta már 1950-ben Rijckenborgh a holland rózsakeresztes, aki szerint  a „sátánizmus kormányozza a világot"

 

Clinton önkívületi állapotban:

http://www.youtube.com/watch?v=jL0wT15jY9k

Aleister Crowley az alábbi hatásos módszereket javasolta aksztatikus állapotok és transz előidézésére azaz a teljes sötétség állapotába juttatni az embereket:

1. egy ismétlésekre és ritmusra épülő zene hallgatása

2. kábítószer elterjedésének, legalizálásának támogatását

3. a szexuális mágia különleges formája, irányítani kell az erkülcs területén megkezdődött fejlődést

Sok helyen kerestem ennek az oldalnak az állítását, hogy Lucifer a Zene Angyala:

http://www.turnbacktogod.com/lucifer-angel-of-music/

Az angol fórumon is vitába szálltak egymással a fórumozók, mert a Bibliában nem szerepel erre utaló nyom. Nos én egy régebbi levelemből kiemelem ezt az írást. Hogy melyik könyvből szedtem ki, azt már nem tudom. De ne felejtsétek el azt, hogy sok helyen a nevek nem azokra a személyekre értendő, akire mi gondolunk. (itt megemlíteném a Pinkes cikkből Mária esetét).

Inanna a háborúskodás és a szerelem istennője.Anunitumként is nevezték aminek jelentése Anu kedveltje.Ő lett Uruk istennője és Anu templomának úrnője.Hogy növelje hatalmát elhatározta hogy minden képességét-báját latba veti hogy megszerezze Uruktól délre fekvő Eridu város fejének Enkinek tudományokban és művészetekben való jártasságát.Enkit leitatta és teljesítette Inanna kívánságát.Mintegy 100 varázsigét tanított meg neki.Ezek közé tartozott a hangszerek és a zene tudománya és a templomi prostitúció is.Istárt/Inannát gyakorta ábrázolták meztelenül amint szemérmetlenül ország-világ elé tárja bájait.

 

Biztos vagyok benne hogy a cikk nem állít valótlanságot, mivel az anyagi szénalapú világ neki adatott. 666 = 6 elektron, 6 proton, 6 neutron.

És ebben a világban minden hangrezgéseken alapul. A zene hangon alapul.

"A 12-es tömegszámú szénatom 6 protont, 6 neutront és 6 elektront tartalmaz. A proton és a neutron tömege nagyságrendileg azonos, az elektroné pedig hozzájuk képest elhanyagolható. Ennek alapján tehát az Avogadro-szám (NA) közel egyenlő azoknak a protonoknak vagy neutronoknak a számával, melyek össztömege 1 gramm"

 

És ne feljtsük el Masaru Emoto kutatásait, a Víz hangrezgésekre történő reagálását.

http://www.evn.hu/a_viz_uzenete.html

http://www.youtube.com/results?search_type=search_playlists&search_query=a+v%C3%ADz+%C3%BCzenete&uni=1

http://www.evn.hu/a_viz_uzenete.html

És az emberi szervezet legfontosabb alkotóeleme a víz. Így nem véletlenül a zenével-hangal manipulálják a nagyközönséget.

Bob Larson szerint, aki egy rockeggyüttes vezetője volt de később megtért, ha Jézus utját akarja az ember választani, jobb ha összetör minden Cd-t és kazettát.

Aki mélyebben akarja tudni Beyonce,Shakira és a többi megtévedt tevékenységét, az nézze meg a Satanism in Hip-Hop and Hollywood-ot a Youtube-n.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 313
Tegnapi: 354
Heti: 667
Havi: 5 827
Össz.: 2 631 131

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: A Zenészek szövevényes oldala 3
Hajnalhasadás - © 2008 - 2018 - hajnalhasadas.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: uton hazafele 3 teljes film - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »