Hajnalhasadás

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

Thessalonikabeliekhez írt II. levél 2. rész:

1. Kérünk pedig titeket, atyámfiai, a mi Urunk Jézus Krisztus eljövetelére és a mi ő hozzá leendő egybegyűlésünkre nézve, 
2. Hogy ne tántoríttassatok el egyhamar a ti értelmetektől, se ne háboríttassatok meg, se lélek által, se beszéd által, se nékünk tulajdonított levél által, mintha itt volna már a Krisztusnak ama napja. 
 3. Ne csaljon meg titeket senki semmiképen. Mert nem jön az el addig, mígnem bekövetkezik elébb a szakadás, és megjelenik a bűn embere, a veszedelemnek fia, 
 4. A ki ellene veti és fölébe emeli magát mindannak, a mi Istennek vagy istentiszteletre méltónak mondatik, annyira, hogy maga ül be mint Isten az Isten templomába, Isten gyanánt mutogatván magát.


Órákig maradt áram nélkül negyedmillió ember Torontóban
 
A királynőt is sötétségbe borította az áramkimaradás. Az áramkimaradás negyedmillió embernek okozott bosszúságot Torontóban.
Az áramkimaradást az okozta, hogy egy transzformátorállomáson tűz ütött ki egy robbanást követően.
A királynő korábban az idővonalon a 9/11 és a maya naptár végének a félidejénél járt amerikában, amikor meglátogatta az Űrközpontot is.
királynő maya
Arthur C Clarke műve nyomán készült filmben a "2010 a Kapcsolat évében" Helen Mirren játszott. Ő játszotta el a Királynőt is.
                                 mirren
queen                                      2010
Mexikó, az Maya  föld (Yucatan Peninsula). Az olajkatasztrófa egy utalás 2012-re, és a következő Napkirály (fenevad) színrelépésére.
Tavasszal kezdődött a new york-i ikertorony törmelékeinek legújabb átkutatása, 72 testrészt kotortak elő a 9 évvel ezelőtti terrortámadás helyszínén a pénteken befejeződött munkálatok során.
Egy kis idézet a megismételt katasztrófa cikkből:
"A Vénusz bolygó ma 224,7 nap alatt kerüli meg a Napot, ez a bolygó sziderikus éve. A Földről nézve azonban, mely hosszabb pályán és kisebb sebességgel kering a Nap körül, a Vénusz a Földhöz képest 584 nap után tér vissza ugyanabba a helyzetbe, ami az ő szinodikus éve. A Vénusz a Nap előtt kel fel, minden nap korábban, hetvenegy napon át, míg el nem éri legnagyobb nyugati kitérését, vagyis legnyugatibb pontját a felkelő Naphoz képest. A Hajnalcsillag ezután minden reggel egyre alacsonyabban kel, és 221 nap alatt éri el a felső együttállást. E periódus vége előtt vagy egy hónappal, elhalványítják a Nap sugarai, és több mint hatvan napig nem látható a Nap sugarai miatt: a Nap mögött, vagyis felső együttállásban van. Aztán egy pillanatra feltűnik a lenyugvó Nap után, ilyenkor ő az Alkonycsillag és a nyugati Naptól keletre van. 221 napon át vonul vissza a felső együttállás középső pontjáról, és azzal az estével kezdődően, hogy először jelent meg Alkonycsillagként, minden este távolabb van a lenyugvó Naptól, amíg el nem éri legnagyobb kiterjedését. Végül belép az alsó együttállásba, amikor a Föld és a Nap között van. Általában láthatatlan egy-két napig, azután a felkelő Naptól nyugatra jelenik meg, és megint Hajnalcsillag lesz belőle.
A Vénusz, e mozgását, és ennek pontos időtartamát, a keleti és nyugati emberek már több mint kétezer éve ismerik.
Ezek alapján a Vénusz napközeli helyzete és felkelése közti időszak 72 napos.
Ozirisz gonosz testvére, Tüphón (az egyiptomi szövegekben: Széth, aki mint kiderült Vénusz/Lucifer) 72 cinkostársával összeesküvést szőtt Ozirisz ellen és megölte"
 
A királynő látogatást tett a körütján a Ground Zero-nál (WTC) július 06-án
2010 április 20 (mexikói öböl katasztófája) -tól a királyi vizitig 77 nap telt el.
Június 6 ---- 2012 június 5 (Vénusz-tranzit) = 700 nap
 
Persze ez is véletlen időzítés, mint annyi más dolog. Az is, hogy Oziriszt az év 77. napján ölte meg Szeth 72 cinkostársával és a 77-es nyugati hosszúsági fok a Washington DC Capitóliumát szeli át plusz a néhai Atlantiszon is áthalad a jelenlegi 77°. Kolumbusz is ezen térségben, vagyis a Karib-szigeteknél létesített kapcsolatot az új világ lakóival.
Amerikában még a George's étterem is a Washington utca 77 alatt található:
http://www.georgesonwashington.com/
A Pentagonba, a hazugságra épült hivatalos verzió szerint, az AA Flight 77-es járat csapódott.
A WTC déli tornyában pedig a tűzfészek Palmer tüzoltóparancsnok szerint a 77. szinten volt. Vagyis oda csapódott be a gép.
 
London városképét egykor a Szent Pál katedrális uralta, ma rengeteg magas épület található itt, a legmagasabb a 42-es torony, ami megépítésekor az ország legmagasabb épülete volt, nevét 42 emeletéről kapta és ismert NatWest-toronyként is. London buszhálózata 700 vonallal rendelkezik
A királynő kereken 5 órát tartózkodott NewYorkban.
5 évvel ezelőtt történt a 7/7 Londonban.
Az események alatt a Solarimpulse a magasba emelkedik:
És bombát találnak a narancs parton az olajtakarítók:
5 a beavatás száma (ez esetben luciferi)
7/7
Ψ 
poseidonposzeidon
Kronosz és Rheia fia volt a görög mitológiában. Kronosz féltette a hatalmát gyermekeitől, ezért - Zeusz kivételével - megette őket. Zeusz később végzett az apjával, két testvérét kiszabadította a gyomrából, majd egymás között felosztották a hatalmat a világ felett. Hádésznak jutott az alvilág, Zeusznak az ég és a föld, Poszeidónnak a tenger.
Poszeidón döntötte el, hogy mi történjék a tengeren. Háromágú szigonyával (tridens) rettentő hullámverést tudott kelteni, és a háborgó tengert le is tudta csillapítani. Ha a szigonyát a földbe vágta, földrengés keletkezett. Ezért rettegtek tőle a hajósok, halászok és a tengerparti városok lakói. Hozzá, vagyis az óceánok istenéhez, a tengerfenék urához fohászkodott minden hajós.
Lovak vontatták a szekerét, amelyen bejárta a tengert. A hullámok maguk húzódtak félre előle. A trójaiak azért engedték be Odüsszeusz hatalmas falovát a falaik közé, mert Poszeidón tiszteletére szánt ajándéknak hitték.

2010 július 4
Elszabadult két ló, illetve az általuk vontatott kocsi a függetlenség napján tartott egyik ünnepségen az Iowa állambeli Bellevue-ban vasárnap. A lovas kocsi 24 embert, köztük sok gyereket gázolt el. (24/42)
2009-ben jött ki a Másnaposok mozi (The Hangover):
A srácok a filmben Barack Obama kedvenc szállodájában, a bűn városában Vegasban helyetfoglaló Ceasars Palace-ban jelennek meg. A falon a lovasfogat.
FOGAT
Barack Obama kampányán Denverben szintén láthattunk lovat, szín szerint fehéret. Ez a Denver Broncos szimbóluma. (Futball labda/Mandorla)
http://idigitalcitizen.files.wordpress.com/2009/10/denver_broncos-horse-name-1440x960.jpg?w=1440http://i.pbase.com/g6/53/688553/2/86176412.UedSKu6u.jpg
Fehér ló és lovasa a megtévesztés lovasa (az apokalipszis 4 lovasa szempontjából). Úgy néz ki Obama a Fehér-házból a megtévesztés lovasa, vagyis a figyelemelterelő. Ezért kapott olyan nagy médiafigyelmet, mint kisbetűs "megváltó". Ezután jön a háború, az éhség és a halál lovasa.
OBAMA'S CODE NAME = 666
BARACK'S WHITE HORSE = 1110
LUCIFER = 444      (Sumér Kód)      OKKULT = 444
666 + 444 = 1110
denver horse
Fehér ló Denver
Másik fehér ló Jelenések könyve 19.rész:
"11. És látám, hogy az ég megnyílt, és ímé vala egy fehér ló, és a ki azon ül vala, hivatik vala Hívnek és Igaznak, és igazságosan ítél és hadakozik. " 

                                       Folytatás a 2. levélben
 
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 61
Tegnapi: 569
Heti: 984
Havi: 6 144
Össz.: 2 631 448

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Az utolsó napok jelei 1
Hajnalhasadás - © 2008 - 2018 - hajnalhasadas.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: uton hazafele 3 teljes film - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »