Hajnalhasadás

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

  88 percördög ügyvédjedonnie brasco
Al Pacinonak a 88 perc filmben 88 perce van, hogy kiderítse ki a gyilkos. A 88 perc a 7. emeleten telik le, ahonnan Al Pacinot idézve a "SZABAD AKARATÁT FELADÓ", a gyilkosnak behódoló imitátor lezuhan.
A film üzenete, ha a szabad akaratod feladod, lezuhansz a 7. emeletről, vagyis a 7 csakráról.
88 perc188 perc 02
Al Pacino a parkolóházban az 51-es parkolóhelyre áll be (Kozmikus-/Megvilágosodott-/Buddha-/Krisztus tudat). Amikor kiszáll a Porsche típusú kocsijából, éppen a 42-es számhoz van beállítva úgy, hogy a számot takarja.
pacino 51 42pacino 42
Pacino Porschejára pedig rákerül a 72-es szám. A kocsi később felrobban.
                porsche 72
Al Pacino a Donnie Brasco (DB/42) filmben, a 2011-ben Jack Sparrowként az ifjúság forrását (életvize) kereső Johnny Depp mellett volt látható. A filmben bemutatnak egy kávézót az utcafrontról sárga grállal, ami után átvált a film vágása Johnny Deppre, amint a bárpultnál üldögél. Megjelenik Al Pacino, a háta mögött a 176-os számmal (2x88, 153+23, stb.), és átad Johnnynak egy gyűrüt. Ezután beszállnak Johnny vörös kocsijába és a 23. utcánál lefordulnak Pacino utasítására.
                             db1
               db2
db3db4
db5db6
A KUND ige tüzet jelent, a KUNDALA  főnév pedig tekercset, spirált, gyűrűt jelent, ami elárulja a KUNDALÍNI tűz működésének mikéntjét. Ezt a tüzet nevezik a tűz teremtő nőiességének is.
Érdemes felhívni rá a figyelmet, hogy a sopronbánfalvi Mária oszlop éppen a 176-os házszámú óvodához lett áthelyezve.
Al Pacino a Donnie Brascoban kap egy oroszlánt, megjelölik a harmadik szemét és megszerzi a koronát is.
db7db8
                            db9
Al Pacino mellett az Ördög ügyvédjében láthattuk Keanu Reevest, vagyis Neot (Új ember) és annak párját Charlize Theront, próbtételek sorában.
              ÖRDÖG ÜGYVÉDJE
Charlize Theron volt látható, Will Smith egyfajta isteni párjaként, a Hancock filmben. Charlize kocsijának rendszámában 23, Hancock Frankenstein jegyén pedig szintén 23. Miután a popcorn elkezd pattogni, Charlize kirohan Hancock lakókocsijából, mikor is látható az ajtónál a 2012-vel lezárdó Tonatiuh naptárkő. Amellett, hogy Charlize rendszáma tartalmazza a 23-at, a DNS számát, a számok és betük összeadva 2+W+A+Q+2+3+3 ami egyenlő a 2+23+1+17+2+3+3-al, ami pedig 51, vagyis ugyanaz szám, ami Al Pacino parkolóhelyénél látható a 88 PERC filmben. A kirohanás előtt és a kocsis jelenet közt mutatott Frankenstein jegyen pedig 30+23, vagyis az 53.
               CHARLIZE RENDSZÁM
     HANCOCK FRANKENSTEIN
HANCOCK TONATIUH
Will Smith a LEGENDA VAGYOK filmjében, idő szerint 2012-ben látható a kukoricásban, női SZEReplőtársán Annán pedig felkelő Napos felső ruházat látható, kék madarakkal. A film elején  a transzforáció (pillangó) látható Ádám teremtésével, Will pedig horgászik.
WILL KUKORICA1WILL KUKORICA2
http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/kicsi/i_am_legend_pillango_es_500.jpg?59182154
                  WILL HORGÁSZIK
Nos a kifutás Hancock lakókocsiból azután történik, miután Hancock a kukorica pattogása miatt (POP CORN) kérdőre vonja párját. A kukorica az étel és a bőség istennője az Aztékoknál, kinek neve Csikomekoatl (7 kígyó), más néven Silonen a zsenge kukorica anyja. Szinteotl kukorica isten társa, jelképük egy kukoricacső volt. Kukoricát láthattunk a JELEK és a  BASEBALL ÁLMOK filmekben, de láthattuk SCARECROW (madárijesztő) becenéven Cillian Murphy-t a Batman filmben, eredeti nevén Jonathan Crane-ként (JC/Jesus Christ). Cillian Murphy az Inception filmben FISHER néven mutatkozott be, ami halászt jelent. A filmben hasonlóan a Scarecrow szerepéhez zsák kerül a fejére.
                                SCARECROW
Cillian Murphy/Scarecrow játszott a Napfényben, amelynek borítója azonos a Forrás címü film borítójával, melyben Hugh Jackman volt a főszereplő Rachel Weisz mellett.
 sunshinefountain sunshine
Igen, a Nap a Világfa egy almája, csillagvilága, mely megvilágosítja a világot és az abban élőket. A Nap adja az élethez szükséges meleget és fényt. A Nap Isten jobb/jobbik szeme.
A madárijesztő hasonlóan Jézus Urunkhoz a fakeresztre kerül a kukoricásba, vagy bármely termőföldre.
1978-ban Michael Jackson, mint madárijesztő volt látható a THE WIZ musicalben. Jackson egyfajta POP  a CORN-ban, ugyanis ő volt a madárijesztő mellett a POP királya.
MJ/23/DNS a kereszten-kereszteződésnél, vagyis a 2012-es beigazításnál és az azt megelőző valódi/csillagászati beigazítás közt DNS változás, aminek a végén aratás.
                 the wiz
              2009 - A Hírnök 2 : A madárijesztő (A VÉG KEZDETE)
                           hírnök 2 a madárijesztő
A Tarot kártyapakli 13-as lapja, a HALÁL. Ez a kártyalap látható a SCOOP film egyik borítóján, a másikon pedig a londoni BIG BEN. A Scoop film plakátján Hugh Jackman látható, aki a 3 késes Wolverine-t alakította.
tarot 13scoop kaszás
scoop big benx men
A Big Ben-ként (harang neve) ismert óratotony 2012. május 31-én lesz 153 éves. A 153 az emberek halászatának a száma.  A BEN  Egyiptomban a Fény, mint Fiú, aki pedig Jézus. Benu pedig a FŐNIX volt, akit egyes keresztények Jézussal is azonosítanak. Ben-ként nevezték a Vénusz bolygót is, aminek tranzitja 2012 június 5-6-án történik, pár nappal a Big Ben 153-as évfordulója után. Vénusz a Hajnalcsillag, Jézus pedig elmondta hogy "AKI GYŐZ ANNAK ADOM A HAJNALCSILLAGOT".
Erről már írtam egy gabonaábrás cikkben, az Omega játék 3 -ban.
Mivel ISIS-t azonosítják a Vénusszal és a Szíriusszal is (Jézushoz hasonlóan, hiszen a Szenthármasságban minden Egy), érdemes elővenni a 2009. március 12-ei eseményt, mikor is egy szemétfelhő miatt kiürítették az ISS-t (ISIS). Szakértők hozzáfűzték, hogy 'EZ CSAK A VÉSZHARANG MEGKONGATÁSA VOLT". Persze "totálisan véletlen", hogy az esemény a Columbia (galamb) űrsikló lelövése és a maya naptár lejárati idejének aranymetszési pontjához esett
Írtam már róla a A NASA és az összeesküvők titkos szimbolikája 1 cikkben.
A mexikói öböl katsztófájánál pedig (2010. április 20), amely 777 napra történt a 2012-es Vénusz tranzittól, Kevin Costner jelent meg. Costner a Milliókért a pokolba filmjében, a 72. percnél hallhattuk, hogy 2012-ben az Oroszlánkirály visszatér. A film február 23-ai mozipremierjét 4320 napra időzítették 2012. dec. 22-től.
Írtam róla  a A kocka el van vetve 6 és a Végső visszaszámlálás 2 -ben.
A mexikói öböl katasztófáját előidéző British Petrol logója 4x18, vagyis 72 szirom, mely kintről befelé zöld/sárga színű, akárcsak a kukorica.
                bpkukorica
              A BP olajkútját 152 napra a katasztrófától zárták le.
              Jézus a Napban 72 sugárral (Sopra Minerva, Róma)
Oziriszt Szet 72 cinkostársával ölte meg, amiután Isis feltámasztotta Oziriszt Hóruszként. 72 = Csakrák http://www.ditayoga.com/chakras.html
 Jézu a Napbanleo 152 nap
Az Úr Jézus magát mindig az "Ember Fiának" nevezte, amit 81-szer helyeztek bele az evangéliumokba, amely szám a 9x9 összege.
81+72 = 153 = 144+23
          Írtam ezekről a 110-től a transzformációig cikkben.
Frankenstein teremtménye, aki Hugh Jackman (X-MEN, SWORDFISH/121, SCOOP/kaszás a borítón, stb.) szerint 7 emberből lett összerakva (Van Helsing), látható volt Al Pacino egyik nagy ellenfele szerepében, vagyis Robert De Niro karakterében a Frankestein filmben.
                  http://www.imdb.com/title/tt0109836/
Mivel az ARATÁS kaszával és sarlóval történik, érdemes megfigyelni a KUKORICA GYERMEKEI borítóját, azt ugyanis egy KIRÁLY, nevezetesen Stephen KING nevével fémjelzett. Jim Carrey/JC és a kukorica az IGENEMBER filmben Zooey Deschanel mellett.
                   kukorica gyermekeiking corn
                    carrey igenember kukorica
                  Zooey Deschanel és Jim Carrey az Igenemberben.
              igenember
Zooey Deschanel volt a Galaxis útikalauz stopposoknak film női főszereplője. A filmben elhangzik, hogy az élet értelme a 42.
Zooey neve egyik filmjében a delfinnél tűnik fel, ami Szíriusz szimbólum.
              zooey delfin
Jim Carrey az Ace Ventura filmben szintén egy delfint keresett, miként Truman városában is delfin látható a szélkakas helyén, Truman pedig a leeső Síriusz 9 miatt kezd el felébredni.
Carrey a Dumb és Dumber filmben kutya kocsival száguld, miként a Szíriusz is a Nagy kutya csillagképben található. A filmben Jeff Daniels, a 101 kiskutya főszereplője a társa, mely film a londoni Big Bennel kezdődik.
              dumb és dumber
Zooey az 500 DAYS OF SUMMER filmben a G.I. Joe: The Rise of Cobra és az Inception film sztárjával. Háttérben a 333.            500 = Főnix.
              500 days of summer
Érdemes megfigyelni, azt is, hogy milyen ábrázolás maradt fent, a legelső gabonaábra készítőjéről, figyelembe véve, hogy a jelenség eléggé elterjedt manapság.
            http://4.bp.blogspot.com/_DeutwC_pLZ0/TEKebs49AlI/AAAAAAAAEQo/8x1RS3AWrkc/s400/crop2.jpghttp://2.bp.blogspot.com/_DeutwC_pLZ0/TEKlBpPPaTI/AAAAAAAAERI/2HKKGYB9A10/s400/signs_ver3.jpg
Jelenések könyve 14/14-19: "És látám, és ímé vala egy fehér felhő; és a felhőn üle valaki, hasonló az embernek Fiához, a fején arany korona, és a kezében éles sarló. És más angyal jöve ki a templomból, nagy szóval kiáltván annak, a ki a felhőn ül vala: Indítsd a sarlódat és arass; mert a földnek aratni valója megszáradt. Bocsátá azért, a ki a felhőn ül vala az ő sarlóját a földre; és learattaték a föld. És más angyal jöve ki a mennyben való templomból, s annál is éles sarló vala. Más angyal is jöve ki az oltártól, a kinek hatalma vala a tűzön, és kiálta nagy szóval annak, a kinél vala az éles sarló, ezt mondván: Bocsásd a te éles sarlódat, és szedd meg a föld szőleinek gerézdeit; mert megértek annak szőlei. Bocsátá azért az angyal az ő éles sarlóját a földre, és a földnek szőleit megszedé, és veté az Isten haragjának nagy borsajtójába."

Ezután a kis kitérő után nagyjából remélhetőleg körvonalazódott, hogy mi is az üzenete Al Pacinonak, Charlize Theronnak, Hancocknak és a többieknek.

                                  Folytatás a kettesben
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 323
Tegnapi: 354
Heti: 677
Havi: 5 837
Össz.: 2 631 141

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Az idők végezetén - az aratás 1
Hajnalhasadás - © 2008 - 2018 - hajnalhasadas.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: uton hazafele 3 teljes film - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »