Hajnalhasadás

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

Nos a StarWars Skywalkerének neve = Égjáró vagy égen járó.
Hayden Christensen pedig, aki Anakin Skywalkert játszotta amint átalakult DarthWader karakterébe, szerepet kapott a "Jumper" film főszerepére.
jumperjumper
                            jump Jézus
A gízai komplexum pedig mint már írtam megjelöli a 2012-es időpontot.
Mivel Skywalker neve az "égen járó", Jób könyve 22. rész 14:
"Sűrű felhők leplezik el őt és nem lát, és az ég körületén jár."
A CHUG (az égre vonatkoztatott) "KÖR" szó értéke 17
17 pedig a halászattal, megváltással kapcsolatos szám, ugyanis mint már annyiszor leírtam 1+2+3+4+5+6+7+8+9+10+11+12+13+14+15+16+17 = 153-al
Ha megnézed a Szikraváros filmet - amelyben Tim Robbins a szökevény (remény rabjai) játszik és Tom Hanks (Polar Express) is szerepet kapott a készítésében -, rögtön az elején láthatod, hogy 200-tól számol vissza a doboz és 47-nél áll meg, mikor is elfelejtik, vagyis 153 évvel az indítás után. A városból az első csónak, ami működésbe lép a 17-es.
                               tim susan v
Látható, hogy egy olyan játék folyik a háttérben, ami már nem olyan szórakoztató.
A Jedi lovagoknak viszont az 1000 éves Yoda a mestere. A héberben a YOD = 10-el, ami az angolban TEN, ami pedig köztudott, hogy az Isten szavunk és számos nép ugyanezen névmásának meghatározó szógyöke http://www.istenszavunk.extra.hu/
Yoda lenne az Isten? Én kétlem.
Az ifjú anakin pedig mint látható volt, a "Hull a pelyhes" című filmben tűnt fel, mint Arnold Schwarzenegger fia.
 
Nos a judeo-kereszténység által Jézust, miután ebbe a világba csöppentünk édesanyánk méhéből, úgy ismertetik meg velünk, mint aki keresztre van feszítve. Római polgárokkal, kivéve talán, ha egy római katona kérte ezt magának, sohasem bántak el így, csak a rabszolgákat, provinciálisokat, és a legutolsó bűnözőket feszítették keresztre  (McDowell).  A kereszt vetését pedig a harmadik szemnél kezdik és fordítottan teszik. A keresztre feszített szobrok/bálványok pedig semmi mást nem fejeznek ki, mint Urunk halálát, mikor pediglen köztudott, hogy FELTÁMADOTT, vagyis a dolgok értelme nincs ábrázolva. Jézus pedig a teológia szerint már önként áldozta fel magát értünk (áldozati bárány), nem pedig a zsidók vitték Pilátus elé. Szerintük megvátotta bűneinket a kereszten, vagyis elhordozta a világ minden bűnét és büntetését, nem pedig arról van szó, hogy magadnak kell megváltozni, követni tanítását, hogy ne kerülj ítélet alá. Miért is nem emelték fel szavukat Madonna és a többiek játékára?
Nos a modern kereszténységben széleskörben elterjedt a halál megjelenítése a Világfán. Badiny Jós Ferenc (Jézus király a pártus herceg 179. old) is leírja, hogy a temlomokban elhelyezett keresztre feszített Jézus a gyűlölet akarta halál dicsőítése. A FELTÁMADÁST az üres kereszt hirdeti, ami nem a halál, hanem az ÖRÖK ÉLET szimbóluma, amire Jézus is tanított.
          kersztre feszített Jézus
Jézus Urunk élete folymán, az írások alapján kétszer járt templomban, amit az Isten házának neveznek, a benne szolgálatot ellátó papokat pedig atyának nevezik. Jézus a szabad ég alatt hírdette a gyülekezetnek a tanításait és hegyre járt fel imádkozni, elmélkedni (János 6/15, Lukács 6/12). Színeváltozása is egy hegyen történt (Lukács 9/28-29). Keresztfája is egy magaslaton, a Koponya nevezetű kerek dombon állt.
Az Isten, a ki teremtette a világot és mindazt, a mi abban van, mivelhogy ő mennynek és földnek ura, kézzel csinált templomokban nem lakik.
Bizony nincs messze egyikőnktől sem:  Mert ő benne élünk, mozgunk és vagyunk; miképen a költőitek közül is mondották némelyek: Mert az ő nemzetsége is vagyunk. Mivelhogy azért az Istennek nemzetsége vagyunk, nem kell azt gondolnunk, hogy aranyhoz, vagy ezüsthöz, vagy kőhöz, emberi mesterség és kitalálás faragványához hasonlatos az istenség." (ApCsel 17. fejezet 24-29).
Isten az emberekben, a benne hívőkben lakozik, ők az Istennek templomai. Az atya felé irányuló szereteted kifejezheted otthon is a szobádban, vagy a szabad ég alatt.
A hegyeket sok nép tekintette az istenek lakhelyének. Mózes is hegyen "találkozott" az Úrral és hegyen halt meg, miként Áron is.
A hegy csúcsa/hegye az isteni Egy jelképe, hiszen a hegy több oldala egyesül benne. E tetőket ezért gyakran szent helynek tartották, ahol az Ég találkozik a Földdel. A hegycsúcsról érhető el az Ég, és ezért a hegy hasonló szerepet töltött be a táltosok szertartásaiban, mint az égig érő fa. (Bíró Lajos - Táltosok könyve 37) Három honfoglaló vezér: Ond, Ketel, és Tarcal egy magas hegy ormán áldozott.
Nos az illuminátusok megalakulása és az USA megalapítása 1776-ban történt.
A One World Trade Center-t pedig 1776 láb magasra tervezték, aminek beütemezése 2012-2013.
   piramis 666
                     jézus
Máté Evangyélioma 3. rész
7. Mikor pedig látá, hogy a farizeusok és sadduceusok közül sokan mennek ő hozzá, hogy megkeresztelkedjenek, monda nékik: Mérges kígyóknak fajzatai! Kicsoda intett meg titeket, hogy az Istennek elkövetkezendő haragjától megmeneküljetek?
János Evangyélioma 8. rész
44. Ti az ördög atyától valók vagytok, és a ti atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni. Az emberölő volt kezdettől fogva, és nem állott meg az igazságban, mert nincsen ő benne igazság. Mikor hazugságot szól, a sajátjából szól; mert hazug és hazugság atyja.
                         A három világháborút megíró Albert Pike.
                   albert pike
33
Fulcanelli a "Katedrálisok misztériuma"-ban ezt a kommentárt fűzi az INRI-hez:
"Az INRI felirat, amit exoterikusan Iesus Nazarenus Rex Iudoeorumnak értelmeznek, titkos jelentést kölcsönöz a keresztnek: Igne Natura Renovatur Integra. Mert a tűz segítségével és a tűzben tétetik próbára hamarosan féltekénk. És ugyanúgy, ahogy a tűz segítségével elválasztják az aranyat a tisztátalan fémektől, úgy lesznek elválasztva, mondja az Írás, az Ítélet nagy napján a jók a gonoszaktól."
Máté Evangyélioma 3. rész:
10. A fejsze pedig immár a fák gyökerére vettetett. Azért minden fa, a mely jó gyümölcsöt nem terem, kivágattatik és tűzre vettetik. 
11. Én ugyan vízzel keresztellek titeket megtérésre, de a ki utánam jő, erősebb nálamnál, a kinek saruját hordozni sem vagyok méltó; ő Szent Lélekkel és tűzzel keresztel majd titeket. 
12. A kinek szóró lapát van az ő kezében, és megtisztítja az ő szérűjét; és az ő gabonáját csűrbe takarítja, a polyvát pedig megégeti olthatatlan tűzzel.
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 289
Tegnapi: 526
Heti: 289
Havi: 5 449
Össz.: 2 630 753

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: A játszma vége közeleg 2
Hajnalhasadás - © 2008 - 2018 - hajnalhasadas.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: uton hazafele 3 teljes film - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »