Hajnalhasadás

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

2011 a szívcsakra éve, amely a Föld bolygón a Pilisben, a Naprendszerben a Jupiternél, a Tejút galaxisban pedig a Szíriusznál helyezkedik el.
Remélem most már kerek a történet miért is került sor a soproni Pálos kolostor felújítására, megnyitására, és hogy kik is csináltak belőle üzletet.
Szántai Lajos elmondja, hogy a magyarságnak vissza kell térnie hazájába. Vagyis, lélekben kell visszatérni, hogy a mások és magunk által ránkaggatott láncok leessenek nemzetünkről. A Szent helyek, melyeket Born Gergely is említ, és amelyeket a Pálosok emeltek mind-mind energia csomópontokon helyezkednek el, ahol az oda ellátogató feltőtődhet. Lelkiségünk megtörésének egyik módja az őstörténelmünk/őseredetünk kitörlése a nemzet közösségének tudatából, és ezután jön/jött a közösség/egység szétdarabolása.
Amire rájöttem az, hogy ÁDÁM korától fogva a bábeli zűrzavarig bizony 
EGY nyelv volt a földkerekségen, amelyhez a MAGYAR áll a legközelebb, vagyis egy ŐSNYELV A MAGYAR. Mi magyarok vagyunk azok, akik az ősműveltséget átmentettük az évszázadok-évezredek viharán.
A mai Nepál területén Kapila vestüben született a Szakja-Szaka törzsből TATA (GATHA) a mágus papkirályok törzséből, és később az észak-indiai BIHARI-GALLYA hegyen vált megvilágosodottá, azaz BUDDHÁVÁ.
Ezt a megvilágosodott jelzőt kapta Attila testvére, ami folytán Budát is elnevezték. Országunkban van TATA-bánya, BIHAR-megye, BUDA és Galya-tető.
 
Ami most, jelen korunkban történik, arra már Ellen G. White "Étrendi és táplálkozási tanácsok" könyvében is utalt, vagyis a jelenidőben egyfajta rostálás történik. Ez a rostálás a halászat.  Erre két jelzőt lehet mondani ,amit Szántai Lajosnál és Born Gergelynél hallhattunk. Vagy időtlenné válsz, vagy idétlen leszel. Vagy Budává válsz, vagy butává.
Vagy tovább topogsz egy helyben, vagy felmászol a létrán.
 
2010 december 24-én Ádám és Éva napján, Szenteste megszületett a fehér szamártól a fehér csacsi magyarhonban, amelyre 1 a 365000-hez az esély volt.
Véletlen?
Az esemény pontosan 530 napra volt a szerelemcsillag, a Vénusznak a Nap előtti elhaladásától, vagyis a 2012 június 5-6-ai tranzitjától
Ettől pár napra december 30-án OZ-ARK-ban DOBOLÓ halak pusztultak el tömegével, BEE-BE-ben egy nap múlva pedig madarak hullottak az égből szintén tömegével, mindkettő ARKANSAS-ban található.
OZ = 77 (OZ/OZIRISZ/NIMROD/ORION-Nap)
ARK = bárka/láda
KANSAS = magyarul KAN sas, tükörképe sasnak
ARKANSAS/SASNAK-RA (Ra = fény, és napistenség)
BEE = méhek, melyek a hexagonális teremtési sémát alkalmazzák.
DOBOS HAL, aki DOBOL:
A hármasság táltos írásban annyit közöl, hogy DOBOLY, vagyis dobolj. A dob/dobolás a Világegyetem ütemét, ritmusát, lüktetését, vagy éppen szívdobbanását jelenti, ami jelen esetben a galaxis magja/szíve, másszóval a a Teremtés folyamata Hang (rezonancia, frekvencia) alapján következik be.
Jelenleg a Halak korszakában vagyunk, és hamarosan átlépünk a Vízöntőbe. A dobolás megkezdődött Oz cirkuszában (Cirkusz = Világ).
Beebe címere: Vonat - könyv és 23 levél mindkét oldalon.
               beebe
Ozark területe miért is ne 7.2 négyzetmérföld, miként Oziriszt 72-en ölték meg Szethel. Egyik történetben pedig ládába helyezik. Ozirisz fallosza a Teremtés szimbóluma.
 
Másik eset ahol ugyancsak fekete madarak hullottak az égből
A fekete madár mindig valaminek a végét és kezdetét jelenti.
Fekete hollók találhatóak a Pálosok rendjének címerében, Mátyás király címerében és Odinnál is.
Anthony Hopkins 2011 közepén megjelenő filmjében, a Thor-ban is láthatunk 2 hollót
Anthony Hopkins 2011 január 28-án kezdődő filmje a RÍTUS
                                rítus
Az Omega ember és 2012
Charlton Heston, narratora volt az Armageddon filmnek, eljátszotta a zsidók Mózesét, és látható volt a The Secret of the Incas (Az inkák titka) filmben.
Az inkák titka a magyar nyelv, a barlangok, és egy időpont, a 4 AEON KORSZAK IDŐPONTJA. 
omega172012
                 will horgászik - Legenda vagok
 
1+2+3+4+5+6+7+8+9+10+11+12+13+14+15+16+17=153
17 = Szíriusz
Hogyan is van elrendezve a sopronbánfalvi Pálos kolostor udvarrésze?
A Zodiákus körben elhelyezkedő 4 AEON felosztás alapján
bánfalva
                zodiac
   inka
Benedek Eleknél szereplő népmesénkben, A Mirkó királyfiban a táltos csikó, azután szólal meg, miután Mirkó királyfi a csikót megsimogatja. Az átölelés a SZER-ETET jele, ami által a ló azt mondja, hogy elviszlek SZÍVesen.
Mirkónak át kell mennie egy rézhídon (Vénusz), egy ezüsthídon (Hold) és egy aranyhídon (Nap). A 2 testvére a félelmet megjelenítő Atyától való kiszaladás miatt a réz és ezüsthídon nem képes átmenni. Miután Mirkónak nem tetszettek az aranyszőrű paripák találkozik egy öregasszonnyal, akit nénémasszonynak hív, vagyis felismeri, hogy minden EGY, így az oregasszony és saját maga közt kötelék van. Az öregasszony mondja el, hogy a girhes görhes csikót válassza.
A táltos paripa Mirkót az 50 évvel korábban használatos eszközökért küldi, ezután pedig elmondja Mirkónak, hogy csak a városon kívül szállhat fel rá. Vagyis a városból ahhoz ki kell mennie, hogy tovább léphessen. Mirkóról a mesében az is kiderül a pokol országában, hogy jószívü. Mirkót Atyja bátor tettei után mindig "Ember vagy" kifejezéssel illeti.
Jézus is mindig azt mondta magáról, hogy "Ember Fia". Az ember jelentése Isten szikrája/része, miként a Szkíták országa volt az Isten országa, maguk a szkíták pedig az Isten fiaiként nevezték magukat. Ahogy Jézus közölte Egyek vagyunk az Atyával/Teremtővel, vagyis Ő bennünk, mi pedig Őbenne vagyunk. Mirkó is Fehérország királyságát nyeri el, miután megküzd a kutyafejűvel (Anubisz) http://hu.wikipedia.org/wiki/Anubisz
Fehérország természetesen Isten országa.
Mirkónak a neve a Merkúrt jelenti és a táltos paripa a tejútra viszi a szíven át megnyilvánuló szeretettel.
Mózes, a zsidók vezetője a kabbala alapján csak a 49-ig jutott el, ami az egyes dolgok tisztasága és tisztátalanságával kapcsolatos. Az 50 a Megértés Kapuinak száma, és Szíriusz B keringési ideje. Az 51 pedig a kozmikus, megvilágosodott tudat száma. Vajon a megszállók, akiknek szívében a gyűlölet nyilvánul meg, ha lenne táltos paripájuk, elvinné e a az égi honba?
Vajon Jézus nem ugyanazt cselekedné e a sopronbánfalvi kolostort üzleti vállalkozássá tevőkkel, mint a múltban?
                               Jézus a templomban
Mirkó meséje arra tanít, hogy legyünk bátrak, és tiszta szívvel merjünk kiállni az Igazság mellett, csak akkor van esélyünk a fennmaradásra.
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 195
Tegnapi: 266
Heti: 770
Havi: 9 210
Össz.: 3 041 948

Látogatottság növelés
Oldal: Az idők végezete és a FA népe 5
Hajnalhasadás - © 2008 - 2021 - hajnalhasadas.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »