Hajnalhasadás

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

Korábbi cikkekben felmerült, hogy valakik a Naprendszer szívcsakráját csillaggá alakítják, a földön történő eseményeket pedig ezzel a kozmikus méretű eseménnyel párhuzamban alakítják ritualisztikusan. Tulajdonképpen ezekkel az eseményekkel összhangban, Hollywood is egyfajta rituálét játszik, a nagyközönség szeme elé lerakott filmekkel, melyekben rejtett utalásokat, próféciákat lehet felfedezni. Ezen összefüggések némelyike néha már olyan szövevényesen kifundált, véletlennek nem nevezhető szinkronicitások, hogy egyesek egy magasabb intelligencia tevékenységének tulajdonítja. Egy-két esemény kapcsán bennem is felmerült eme anyagon túllépő gondolat, ugyanis az eseményláncolatok időzítése olyan tökéletesen megtervezett, hogy azt én emberi mesterkedésnek már nem nevezném. Ez a fajta tervezettség fedezhető fel a Naprendszer bolygóinál úgy, mint a földön zajló eseményekben. Talán nem véletlenül vélték úgy a maják, hogy az akit Felsőbb Intelligenciának, vagyis Istennek neveznek maga is SZÁM.

Isten a teremtés könyve szerint a szavával hívta létre az általunk ismert világot. A magyar nyelvben pedig a szó, mely hang formájában terjed, a SZÁM-on keresztül érkezik meg a világba. Jézus pedig elmondta, hogy Ő, vagyis az Atya bennünk, mi pedig benne élünk. Az Atya és Jézus pedig EGY, miként mi mind EGYEK vagyunk. Ha mást bántasz, magadat bántod. Előbb-utóbb visszahat rád.

Nos, látható volt, hogy Arthur C Clarke 2001 és 2010 filmjében a monolitot egy felsőbb intelligencia helyezte a Jupiterhez, melyet csillaggá alakítottak, fényt hozva a világra.

Alex Proyas filmjében, a Képletben, Nicholas Cage egy olyan tanárt alakít, aki a folyamatos véletlenek számlájára ír mindent, ami ebben a jók lifundált rendszerben zajlik. Cage a film folyamán megtudja az igazságot, hogy valaki egy üzenetet küldött a múltból, amely tartalmaz minden lényegesebb eseményt a földön, mely egy cikluslezáró monumentális eseményhez vezet, a tűzkeresztséghez. E kozmikus esemény előtt valakik halászatot folytatbnak a Föld nevezetű bolygón, hogy az emberiség csíráját elvethessék egy újrakezdéshez.

Alex Proyas, aki a filmet készítette 2012-ben, mikor a maja naptár elvileg lejár, a "Paradise Lost" címü filmel áll elő, melyben Lucifer és Mihály harcát láthatjuk a mennyben. http://www.imdb.com/name/nm0001639/

Mivel az események láncolata egy hasonló esemény megtörténtét vetítik előre, úgy gondoltam a filmet nem árt kicsit kivesézni, ugyanis számos dolog van benne elrejtve, amit az avatatlan szemek esetleg nem látnak. Először is a szereplők, ugyanis a filmben ezen személyek nevei is üzenethordozók. Nicholas Cage (NS=17); Chandler Canterbury (CC = 33); Rose Byrne (RB = 18X2 = 36, 1-36=666) Diana (hold) szerepében; Lara Robinson (12x18 = 216 = 6x6x6) Abby ls Lucinda szerepében. Lucinda = a terv feltárója, a megvilágosító, vagyis Lucinda/Luci/Lucifer a fényhozó. Lucinda a film elején kezdésnek a 42-es számot (Jupiter/szívcsakra/Pilis) kaparja az ajtóra, mint az idegenek leszállási helyére, ahol felveszik a kiválasztottakat, azokat, akik hallották a hívást. A film végén ezt az ajtót kaparja le Cage, de ez a 42-es szám jelenik meg az első helyszínen, ahol Cage szemtanú lesz.4242 2

                      42 3

Nicholas Cage fiának első jelenete, hogy egy nyuszit tart, melyet bezár egy ketrecbe. Ekkor Cage szól neki, hogy nézze meg a távcsőben a Szaturnusz gyűrüit. Figyelemre méltó, hogy a 2012 címü film elején is a Szaturnusz gyűrüit láthatjuk egy Napvihar mellett a Titaniccal. Cage HotDoggal (Dog/Kutya/Szíriusz) kínálja fiát, amire az elmondja, hogy Vega lett.
                  saturn 2012
http://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/kicsi/keplet_-_nyul_hot_dog_szaturnusz.jpg?47452088
             
Cage fiának neve CALEB, ami héberben kutyát (DOG) jelent. A kutyacsillag a Szíriusz, mely a Nagy-kutya csillagképben található.
Dog látható Lucinda mögött is a táblán, mikor a képletet írja az iskolában.
dog lucindalucinda
                                  nyaklánc
A képletet elhelyezik a földben, akárcsak egy szabadkőmvűes alapkőletételnél. Time Capsule = TC = 20+3 = DNS
Egy ausztrál tudós szerint a Szíriusz csillag mozgása pedig megegyezik a DNS molekula geometriájával, a Szíriusz-B pedig egy perc alatt 23-szor fordul meg a tengelye körül és 50 év a keringési ideje a Szíriusz A körül. A Szíriusz A fényessége pedig 23-szor nagyobb, mint a mi Napunknak.
képlet 1képlet 2
                         képlet 3
A kapszula csillaga tökéletesen megegyezik a Manitoba épület fekete csillagával, melynek tetején egy aranygyermek, Hermész található, mely már szerepelt a Smiley és a kocsis titka 1 cikkben.
manitobamanitoba csillag
                            csillag
Az időkapszula földbehelyezésénél Lucindát láthatjuk, amint elengedi a lufit, ami pedig az égbe száll.
lucinda lufilufi fel
Lufik a filmiparban, amelyek az égbeemelkedést szimbolizálják (Hélium/H/8).
               felup
Mielött tovább mennénk a VEGA, mint szimbólizmus megjelent a KAPCSOLAT címü filmben, de látható volt a Ponyvaregényben is, ahol Vincent VEGA a JACK Rabbit heyre tért be, ahol láthattuk tőle a V-s kézmozdulatot (V és Jack = Szíriusz)
travoltajack rabbit
Visszatére a Képletre, mikor Cage fia berohan a házba, a TV-ben Tigriseket néz. Bemegy Cage és elhangzik, hogy SZERETLEK.
tigris 1caleb cage
                       Caleb és Cage piramist formáz az ujjaival
                       caleb piramis
A titkos társaságok szimbólumában a piramis tetején egy szem található, miként a Képlet filmet is az Escape Artists és a Summit Entertainment készítette.
escapesummit
Amikor elhangzik a SZER szava, elkezdik játszani a film befejezésénél felcsendülő dalt, vagyis Beethowen 7. szimfóniája II. művét. http://www.youtube.com/watch?v=7DF7ryLgstI
Ekkor Cage leül a foteljába gondterhelt arcal és ránéz egy dobozra (a doboz, vagy láda a lélek átvitelét jelenti egyik korból a másikba). Mikor Beethowen muzsikája még hallható a képkockák átváltanak a Massachusetts Institute of Technology képre, amelyen a MIT betük vannak nagy betüvel jelölve, vagyis MIT megfelelői számban kifejezve 13+9+20=42 
http://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/kicsi/keplet_mit-doboz.jpg?75514273
Nos mint írtam MIT számbeli megfelelője a 42, ami pedig a Jupiter asztrológiai szimbólumába rejtett számérték.
Cage a MIT termében látható, amint a Jupiter és az óra közt áll, amely 11:11-et mutat, szembe vele pedig egy MIT-es pólóban Stacey. Mikor kérdést tesz fel először egy elefántos pólos hölgy válaszol (elefánt/Ganesha/Jupiter), aztán kiszedi a rendszerből a Napot, és Spencernek dobja át, aki azt mondja 27. Ezután a MIT-es pólós Staceynak (Spencer-Stacey/SS), aki azt válaszolja, hogy: Hidrogén, Hélium, Carbon, és Nitrogén (HHCN = 88 és 3X14, vagyis 42).
http://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/kicsi/keplet_1111_nap_jupiter.jpg?74767701
 
Mikor az időkapszulát kiszedik a földből megjelenik az első fénylény emberi ruhában. Láthatunk sárga és kék lufikat, vöröscsillagokat (gonolom nem kommunisták, akkor meg mit keres ott?), és piros-fehér-zöld szalagokat.
    képlet 4
Az 50 éves (50/Szíriusz B) időkapszulában az első üzenet egy atomszerkezet mellett álló kék csúcsú rakéta.
                         sts képlet
Érdekes módon az Endeavour űrsikló utolsó repülésénél, melybe a ritualizálók egy kis Arthur C Clarke szimbólikát kevertek, a logó pont az atom szerkezetét jeleníti meg. Az STS-134-es misszió után pedig egy tervezett repülés van hátra, az OMEGA logós STS-135.
             sts-134sts-135
Az első üzenet után előhúzzák a második üzenetet, melyen a Nap látható, amint napszemüveget visel, mivel mellette áll egy másik csillag. A véletlennek nem nevezhető rajzon pedig csészealjakat és idegeneket láthatunk a földre szállva.
képlet üzenet 2képlet üzenet 3
Megjegyzendő, hogy a képet nem Lucinda rajzolta, így szó sem lehet arról, hogy valamelyik gyermek látó volt. Egyébként a filmben még csak nem is két Nap szerepel.
Nos a 3. rajz, vagy üzenet, maga a képlet, melyet Lucinda Ambry írt (LA=121=JEHOSHUA HA MESCHIACH) Egyik megfejtés a December 21 és 88
cage és a képletképlet 88
Cage ráeszmél a megfejtésre, vagyis felébred, ekkor pedig törik az üveg. Cage befogja a száját, megakadályozva a kundalínit a továbblépésben.
cage ráeszmélcage üveg
Cage, miután megfejti az első kódot egy helyszínre érkezik, ahol szintén 42-es szám jelenik meg a GPS-en. A gép, amely lezuhan úgy törik ketté, hogy a H AIR látható rajta, vagyis H=8.
repülőh
Ekkor Caget kék kesztyűs emberek ragadják meg.
kékkék képlet
Cage fiának az egyik fénylény a Jupiter ujjával mutatja, hogy nézzen az ablakon ki, ahol láthatja a jövőt.
jupiter ujjképlet jövő
Cage nyomozásba kezd, miáltal eljut Lucinda lányához Dianához, aki a 72-es szám alatt lakik. Cage fia és Aby két farkas előtt állnak meg (Farkas/42fog).
72farkasok
Cage elmondja Dianának, hogy 170 személy és 33 további fog meghalni. Diana ekkor kimegy a 8-as kapun, ahol beszáll a MAZDA  típusú kocsijába, aminek rendszáma 4H17C4, vagyis 4+8+1+7+3+4=27
         
    http://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/kicsi/keplet_170_33_mazda_8-as_kapu.jpg?23013043
                           
                                         Ahura Mazda
              ahura mazda
nap
                        Nap egyiptom

                               FOLYTATÁS A KETTESBEN

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 64
Tegnapi: 569
Heti: 987
Havi: 6 147
Össz.: 2 631 451

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: A Képlet titka 1
Hajnalhasadás - © 2008 - 2018 - hajnalhasadas.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: uton hazafele 3 teljes film - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »