Hajnalhasadás

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

Hórusz megjelenése az egyiptomi történetben Szet és 72 cinkostársa összeesküvésének következménye, miután Oziriszt faládába zárták és a vízbe/tengerbe dobták a történet egyik verziójában.
Faládában, bárkában volt az írások alapján Mózes, Noé, és faláda szerepel Jónásnál is (hajó aljában aludt).
Szet a Kundalíni kígyó kiindulási pontja a 7 fő chakra sorában.

set
A kundalíni felfelé törésének, chakrák kinyitásának pedig a szex a visszatartója, de nem a SZERelemben való egyesülés, ugyanis Isten maga a Szeretet, a SZERvezet molekuláris részeinek Karmestere, aki minket a SZERrel ETET.
Sátán hordája, világunk látszólagos/pillanatnyi vezetői, akik köztudottan velejéig romlott emberek (vagy nem emberek), Isten karmester szerepét és az időjárás irányítását kisajátítani kívánkozik.
Árgyusi Imre:
"Az Osiris-Horus misztériumot, az ember újjászületésére vonatkozó titkos műveletek leírását Thot könyve tartalmazta (42 volt). A könyv magába foglalta a "halhatatlanság kulcsát", a módszert, melynek segítségével az agy bizonyos része stimulálhatóvá vált, és így az emberi tudat kitágult, a beavatott bepillanthatott a természeten túli világba. A hieroglif szimbólumokkal írt könyv magába foglalja a sötétségen át az emberiség megváltásához vezető utat, a Királyok útját. A tanítás maga: az újjászületés."
Jézus családfája a Judeo-keresztény bibliában 72 és 42.
Van JEL bőven.
72 méter fesztávolságú repülőgép katasztrófája a kettős kereszttel és a 42 áldozattal Hejcénél, az ország egyik legrégibb településénél.
Menekültek katasztrófája a Karácsony-szigeteknél (karácsony-kerecsen), ahol 72 embert halásztak ki a tengerből, ebből pedig 42 a túlélő.
Bálna megjelenése Izraelnél, bálna ráugrása a Szent vitorlásra. 333 méter hosszú Sirius Star elrablása, és még sorolhatnám.
 
Akinek van értelme megérti, aki pedig nem érti, az gyújtson gyertyát, vagy kapcsoljon fel egy lámpát. Az idő fogytán akkor is, ha a jelenben élünk, ezért az értetlenségnek helye nincs. Az idők végezetén az időnek járása valakinek felgyorsul, valakinek lelassul, vagyis az időnek járása megváltozik, az időjárás rendszere pedig úgyszintén változást mutat.
 
Dr. Becker Martens által vezetett kutatócsoport, a berlini Műegyetemen fejébe vette, hogy kideríti létezik e a lélek az emberben, avagy sem. Ha létezik, akkor van e mérhető tömege? 2000 haldoklót ágyastól nagyon érzékeny mérlegre tették annak megállapítására, hogy változik e a beteg súlya a halál pillanatában. Nemtől, súlytól és kortól függetlenül arra jutottak, hogy a halál pillanatában a test 0,072 grammal lett könnyebb minden esetben.
A lélek (szikra), ami mindannyiunkban jelen van 1 mikron nagyságú színes, porszemnyi dolog. Fajsúlya 1,375 x 10 g/cml.
A H1N1 oltóanyagban és általában az oltásokban jelen levő higany fajsúlya 13,6 g/cml. Ennek amiatt van jelentősége, mert ebből kifolyólag a léleknek nagyjából százmilliárdszor nagyobb a fajsúlya, mint a legnehezebb anyagnak.
Most akkor, ha a lelket nem lehet sehová bezárni, mert felette áll az anyagnak, el tudják e fojtani a tudatot, a tobozmirigyre ható oltásokkal? Úgy vélem, hogy a félelemkeltés az, ami az emberi lelket bezárja, leblokkolja, a higany csak másodlagos szempont, egyfajta "nem tudjuk, hogy mit csináljunk az ébredés ellen" próbálkozás. A félelemkeltésben pedig a médiák kapnak szerepet.
 
A chakrák 7 fő fajtáját ismerjük, miként a hangsorban is 7 fő hangjegy található.
hang
A hangsor közepén a FA, miként az ég és föld összekötője a Fa. Ez a fa (Világfa, Életfa, Égigérő fa, ...), ami benned is megtalálható, persze nem szó szerint, a Fény fája a Fenyőfa  (Feny/Fény) képében jelenik meg, az örök élet szimbóluma, ugyanis örökzöld. Karácsony ünnepén ezt a fát díszitjük fel, amely nap a kereszténységben Jézus születésének napja. Ezen a fán található a TOBOZ, ami a kereszténység fellegvárában Rómában is megjelenik, két madár közt (Nap), ami máshol oroszlánok képében és más alakban jelenik meg.
            Hol is van a mennyország kapujának kulcsa.
kundalíni
toboz
  vatikán
                                 tobozmirigy
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 321
Tegnapi: 354
Heti: 675
Havi: 5 835
Össz.: 2 631 139

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Úton hazafelé 4
Hajnalhasadás - © 2008 - 2018 - hajnalhasadas.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: uton hazafele 3 teljes film - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »