Hajnalhasadás

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

Az előzőekben szóba került a 25920 év hosszúságú Nagy Év. Ez a későbbiekben is fel-feltűnik majd, hiszen az épületekbe kódolva lett ez a csillagászati ismeret.


A Csendes óceáni Ponape sziget mellett található egy kis sziget, Nan Madol, ahol valaki, valamikor, 14 méter magas falakat emelt. A legérdekesebb az, hogy mindezt több mint 400.000, 3-9 méter hosszú, 10 tonnát nyomó nyolcszögű gránit gerendákból készítette el, úgy rakva őket egymásra mintha csak gyufaszálak lennének. A gránit gerendákat a jelentős távolságra elhelyezkedő, Ponape szigetről hozták, a teljes egészében mesterséges szigetre. A 14 méter magas falak még most is 860 méteren keresztül húzódnak. Mennyi lehetett 864? Carl Munck által bemutatott kódrendszerben NanMadol elhelyezkedéséből kiszámolható a 8640.

Nan madolNAN MADOL
Egy másk ősi emlékmű szélességi elhelyeztése megegyezik Nan Madollal:
Seip Mound Ohio-ban : 39° X 14 (min) X 15.82417582 (sec) észak = 8640 észak
Természetesen Ohioban található a már bemutatott Kígyódomb, aminek földrajzi elhelyezkedése Muncknál 72 PI X 2 PI, vagy 1440 PI X PI, ami széleskörű csillagászati ismeretekről tanúskodik, mint azt a világ számos emlékművénél felfedezhetjük.
                        KÍGYÓDOMB
Búvárútjain David Hatcher Childress amerikai régész 20-35 méter mélységben olyan függőleges monolitokat talált Nan Madolnál, melyek közül néhányat kereszt, négyzet, derékszög és négyszög vésetek díszítettek. 1980-ban Arthur Saxe amerikai geológus a The Trust Territory of the Pacific hatóság megbízásából kutatta Nan Madol környékének tengeraljzatát, és szintén számtalan olyan oszlopot fedezett fel, amelyek az óceán mélyébe vezető egyenes vonalon helyezkedtek el.
Walter-Jörg Langbein (1954) űrhajózási szakértő és szakkönyvíró kiértékelte a helyiek régi elbeszéléseit, és ennek alapján úgy vélte, hogy Nan Madol a "csillagokból érkezett istenek elhagyott támaszpontja". Langbein szerint a mesterséges szigetek mesterséges tavai, a vizet elvezető csatornák mind azt bizonyítják, hogy a déltengeri föld építményeit nem emberek, hanem intelligens tengeri élőlények alkották - egy másik bolygóról valaha a Földre érkezett kétéltű teremtmények. A prágai Károly Egyetem néprajz- és történészprofesszora, Miloslav Stingl (1930) Nan Madolt a chilei Húsvét-szigethez hasonlítja: "Korábban a Rapa Nui néven ismert Húsvét-sziget óriási szobraival babonázott meg, míg  Nan Madolban egy föld alatti labirintus fölött egy csodálatos nagy várost találtam". Nan Madolban található a rejtélyes "Holtak háza" az értékes szarkofágokkal. A tudósítások szerint a japán megszállás idején, 1919 és 1944 között a búvárok nemcsak lakóépületeket, utcákat és kőboltozatokat találtak a tenger fenekén, hanem azt a bizonyos holtak házát is, ahol vízhatlan platinaszarkofágokat találtak, és az értékes fém egy részét felszínre hozták, ami a 20. század elején a térség ismert exportcikkjei közé tartozott. Ez csak akkor szűnt meg, amikor 2 búvár nem tért vissza az útról. Nan Madol Däniken számolása szerint 4328 darab építőelemét (4320!) hatalmas víz alatti alapra emelték, amit kő- és koralltörmelékkel, illetve földel töltöttek fel. James G. O'Conell 1827-ben hajótöröttként ért partrot Pohnpei-nél. Későbbi könyvében örökítette meg a kalandját Nan Madolnál: "a falat alkotó kövek hatalmas mérete kizárja, hogy mechanikai eszközök nélkül fel lehetett építeni. A szigetlakók pedig soha nem rendelkeztek ilyen szerkezetekkel.
A dél-tengeri legendák is arról mesélnek, hogy Nan Madol első királyait égiek helyezték uralkodói székükbe.
Az egyik asszír agyagtábla viszont részletesen taglalja, hogyan ajánl fel egy DIN.GIR-lény egy különös égi járművet Gilgamesnek, akiről mint mát rtudjuk, hogy Nimród.
Nan Madol partját védő, zátonyhoz hasonló hatalmas falrendszerét a helyiek "Nan Mwoluhseinek nevezik. Jelentése: "ahol véget ér az utazás". Kétszáz évvel ezelőtt pedig a szigetcsoportot Soun Nan-lengnek, "mennyei zátonynak" hívták; a polinéz mítoszok szerint ugyanis itt szálltak le a Földre az istenek.
A mikronéziai Karolina-szigetek legnagyobbikának fiataljai, a pohnpei Comunity College of Micronesia diákjai gondos munkával összegyűjtötték őseik eddig szájhagyomány útján terjedő elbeszéléseit. A mondákban szó esik mágikus erővel rendelkező égi istenekről, ami az következő szövegből is kiderül: "Egy kenu szállt le egykoron az égből. Nem a nyílt tengerről érkezett, hanem a mennyek magasságából. Benne három férfi ült. A repülő hajó Nan Madolba érkezett, a sziget fölött lebegett, majd a nyugati részén leszállt. A férfiak a hajóba tették a nyugati Nan Madol-iak egyik törzsfőnökét, és elszálltak vele. Senki sem tudta, miről beszéltek. Amikor azonban visszatértek, a törzsfőnököt az első királynak nevezték ki."
Az Inka (INKA = NAP) civilizációnak tulajdonított Sacsahuaman-t (CUZCO) valójában senki nem tudja ki építette. Néhol akár 500 tonnás kövekből épült, melyeket pontos tökéletességgel illesztettek egymáshoz. A kövek oldalait addig csiszolták, míg egy sima és egy kicsit kifele görbülő felületet nem kaptak. Persze csiszolási vagy vésési nyom nem található a köveken. A kövek nagy része 4,5 méter magas és 3 vagy 4,2 méter szélesek és vastagok.
 SACSAYHUAMAN
CUZCOSACSAY
                             CUZCO 2
Sacsayhuamanban található egy nagy, rendszertelen elrendezésű kőépítmény, amely a villámlást vagy kígyót jelképezheti. A helyi legendák szerint a harcosok betették öklüket a "kígyó fejébe", ami így "erőt", bátorságot és varázserőt kölcsönzött nekik ellenségeik leveréséhez. Alan Landsburg elutasította az ehhez hasonló történeteket, de amikor iránytűjét betette a hasadékba, az elkezdett pörögni, mintha valamilyen láthatatlan erő megbolondította volna.
Már világszerte ismerté vált a mágneses jelenségek eme anomáliája a misztikus, szent helyeken, amiknek gyógyító és egyéb jellemzőket tulajdonítanak. Sok hely, mint pl. a wyimongi Ördög torony is, sok törzs számára olyan hely volt, ahol látomások segítségével igyekeztek a jövőbe látni.
A Kolumbusz előtti őslakosok olyan helyekre építették városaikat, waka-ikat és templomaikat, amelyek elektro-mágneses kisugárzások gyűjtőpontjai voltak. Ezáltal biztosították, hogy lakosaik Földünk lehető legmagasabb szintű és leghatékonyabb frekvenciáit kamatoztassák.
Cuzco az eredeti építési időszakban a 19.5°-on épült fel
CUZCO19.5
A 19.5° pedig a Richard Hoaglandnál is szereplő hyperdimenzionális fizika értéke. A Naprendszerben ezen a ponton találhatóak az égitesteken a Nagyobb viharok, Vulkánok, de a Nagy folt a Jupiteren és a Neptunuszon, de a központi csillagunkon a Napon is kimutatható ez a szélességi elhelyezkedés a naptevékenységben.
bolygók
A gízai Nagy piramis elhelyezkedése is ehhez a ponthoz kapcsolódik.
Gízától nem messze, 200 mérföldre található El Kula, ahol szintén a precesszióhoz köthető értéket ad ki a piramis elhelyezkedése.
Az ősi világ piramisait itthagyták, hogy a tudás időkabinjaiként szolgáljanak, nem csupán olyan emlékművek, amit a történelem tanít róluk.
A Dashurban található Bent piramisnál, mint El Kula-nál szintén megtaláljuk a 144-es értéket.
          DASHUR EL KULA
El Kula az egyiptominál sokkalta jobban hasonlít  a maja testvéreire.
            
gíza el kulael kula
El Kula szélességi elhelyezkedése modern térképeinken, az egyenlítőtől északra (25° 07' 29.62"), és a modern hosszúsága 32° 44' 00.8" Keletre a Greenwich hosszúságtól.
-A piramis 12 oldalt mutat a 3 terasz szerkezeten. A 12-t megszorozzuk 3-al, vagyis 12x3=36
-A piramis elhelyezkedése a Nagy piramistól 01° 36' Kelet   (01° x 36' = 36)
                                    A Bent piramis pedig
              bent  bent pir
-A felső test 4 dr. 180°-os háromszöget tartalmaz : 4x180=720
-Az alacsonyabb testnek pedig van 4 db. 360°-os sarokszöge : 4x360=1440
-Alapjában véve minden piramisnak 4 oldala van, de mivel ez megtörik ezért ennek 8 van. 720+1440 = 2160 ,  2160x(8+4)=25920
             DASHUR
-Szélességi elhelyezkedése a piramis csúcsának : 25,920 : 29° : 47' = 19.0168745414" Északi szélesség
Másképpen az adatok szorzatával: 29x47x19.0168745414= 25920
-A piramisnak két különböző teste van. Egy alsó és egy felső a megtörés miatt. 180° x 9 x 8 x 2 = 25,920 (: 29° : 47' = 19.0168745414")

                                               Folytatás a négyesben
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 241
Tegnapi: 526
Heti: 241
Havi: 5 401
Össz.: 2 630 705

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Kövek kódja és 2012 - 3
Hajnalhasadás - © 2008 - 2018 - hajnalhasadas.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: uton hazafele 3 teljes film - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »