Hajnalhasadás

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

Arthur C Clarke filmjében a monolit egy kapu/átjáró a tér és idő egy másik dimenziójába.Clarke utolsó művében derül ki hogy ezek a kövek technológiai eszközök.Clarke könyve független verziójának megfogalmazásában a monolitot a Szaturnusz helyszínéhez helyezte.Itt található egy furcsa hold a 3. legnagyobb az Iapetus.Iapetosz titán a görög mitológiában.Gaia és Uranosz fia.Atlasz és Prométheusz apja.
Más holdnak a naprendszerben nincs ilyen geológiai jellemzője és pályája.
Elöször a pálya:
A hold pályája különböző a többi Szatusnusz holdtol.A többitöl 15°-al eltér és 2millió mérföldre kitér a pályája ami 60-szor a sugara a Szaturnusznak:
iapetus 27
 
Ha ezt a 2 összeget meszorozzuk /15x60 / akkor kijön az Iapetus átmérője mérföldben.Ha a 60-at elosztjuk 15-el pedig 4 jön ki a Naprendszer 4.bolygója a Mars ahol a Holdhoz hasonlóan talaálható üzenet a D&M piramisba és Cydoniánál.
Gízában is van egy furcsaság a Nagy-Piramis körül.A piramist elsősorban/egy kevéske gránitot kivéve/ egy szénösszetétel a Kálciumkarbonát alkot/CaCO3/.A legtöbb nép ezt mészkőként ismeri.Nos a Nagy-Piramis mint látható ennek a kristálynak az óriási másolata.
iapetus 28
 
Az Iapetusnál pályájában és elhelyezkedésében van egy két furcsaság ami az 1985-ös felfedezéshez kapcsolódik a Szénnanocsövekre utal amiért 1996-ban Nobel díj is járt.
iapetus 19
 
 
A hold geológiai jellemzőjével kapcsolatban megemlítendő, hogy található rajta egy 12 mérföld magas nyíl egyenes fal ami látszólag kettészeli az egész holdat.
A Cassininek köszönhető fal felfedezése és az ilyesztő adatok alapján a mesterséges eredetre és az intelligencia jelenlétének a tudományos megfontolására hívja fel a figyelmet a Szaturnusznál.Donald Goldsmith és Tobias Owen/NASA-nál az arc felfedezője/ írt az Iapetusról a "The search life in the Universe" címü 1980-as könyvükben:
"Ez a szokatlan Hold a Naprendszerben az egyetlen cél amit lehet, hogy komolyan egy idegen útjelzőnek tartunk.Egy természetes tárgy amit szándékosan megváltoztatott egy haladó civilizáció, hogy vonza a figyelmünket."
Nos a fal 12 mérföld/60ezer láb/magas és széles és 4 millió láb hosszú.Ilyen formáció a természetben nincsen.
iapetus 21
 
iapetus 22
 
Egy aranyos összehasonlítás a holdról.Kérdés hogy George Lucas honnan vette az ötletet.
iapetus 23
 
A holdon számos természetellenes formáció látható köztük az egy mérföldre kiemelkedő úgynevezett torony is.
iapetus 24
 
Az Iapetusnak nem volt sohasem légköre egyszóval az említett falat csak egy általunk eddig ismeretlen civilizáció hozhatta létre.Mi van ha a Hold nem  természetes hanem egy mesterséges 900 mérföld átmérőjü űrhajó vagyis egy mesterséges Hold?A Nasa által gyakran furcsán túlekszponált képek látnak napvilágot palástolva a Hold geometriai alakzatát/rácsos szerkezetét amit a számos becsapódás az évezredek alatt kicsit eltorzított.Érdekes módon H.G.Wells "első ember a holdon" 1901-es könvében is egy ilyen platóni test szerepel űrhakjóként.
iapetus 25
 
iapetus 26
 
iapetus 27
 
iapetus 28
 
A legfurcsább az egészben hogy a NASA a rendellenességröl eddig semmilyen sajtóközleményt nem bocsátott kicáfolatként úgy mint az elmúlt 30 év során felfedezett számos földön kívüli romról a Naprendszerben.Mikor 2002-ben az Arceibo Radio Telescope által kapott radarviszhangokat elemezték több új meglepetést fedeztek fel.
Gregory Blanck  A Virginiai egyetemröl:
"Azt tudjuk, hogy a fényes oldala javarészt fagyott víz, de nem tükrözi vissza a radart mint a többi hold amit eddig vizsgáltunk. Azonkívül a radar nem észleli a különbséget a fényes és a sötét oldala között.Ennek a valószínü oka az ammóniaszegény kéreg és az ezen elhelyezkedő ammóniaszegény jég. Ez hatna a radarvisszaverő képességre de az optikai és az infravörös hullámhossznál észrevétlen marad."
 
Ezt a technikát Pyotr Ufimtsev orosz fizikus által kezdték a 60-as években alkalmazni a fekete-projectben az F-117 lopakodónál.
Ennek a gépnek a titka az, hogy miböl készül, mivel vonják be és milyen geometriát alkalmaznak a szerkezetben.A science magazinban megjelent, hogy az ammónia/jég egy bizonyos kombinációját a rövid hullámhosszú radarjelek elnyelésére lehet alkalmazni. Amivel a gépet bevonják egy egyedülálló összetétel.Ebböl az egyik a karbon vasferrit.
Aki ezt a holdat létrehozta annak célja volt létrehozni egy hold méretü megcsonkított icosahedront vagyis ami leszűrhető belőle hogy az5 és 6 oldalú szimmetria döntően fontos az Univerzumban.
A hold még Nitrogénben gazdag/szerves vegyület/.A sötét oldalon kevés a fagyott víz, elsősorban ásványi anyagok és különböző szerves anyagok találhatóak.
 
Van Flanders állított fel egy elméletet, hogy a múltban a Naprendszer jobban be volt népesítve mint napjainkban.Vagyis a történelmi időszakban vagy még régebben volt egy katasztrofális rombolás ami által megtelt a rendszerünk keringő törmelék felhőkkel és ezek egykor a bolygókat telibe találták.
Ennek a rendkívüli holdnak a sürüsége-fagyott víz- rettenetesen közeli értéket mutat a többi Szaturnusz holdhoz viszonyítva/1gramm/köb.cm/.Ezzel a valamikori tervezők valószínü azt akarták elérni, hogy ne fedje fel a hold azonnal a mesterséges voltát.
 
1993-ban Richard L.Thompson és Michael A.Cremo kiadta a "Tiltott régészet-emberi faj rejtélyes eredete címü művét.Nálunk 1997-ben adták ki.
Ebben szerepelnek roppantul  érdekes vésett gömbök amiket Dél-Afrikában bányászok hoztak a felszínre.A gömböket a prekambium kori ásványi üledékben találták amit 2,8 milliárd évesnek tartanak.Az NASA a Cassinitol 2005 januárjában kapta meg az Iapetus közelképét!
iapetus 29
 
iapetus 30
J.Jimson cikke szerint a sok száz gömböt két coportra osztható:
"az egyik szilárd kékes fém, fehér pettyekkel, a másik típus pedig egy üreges gömb, fehér, szivacsos középső résszel."
Roelf Marx szerint /klerksdorpi múzeum kurátora Dél-Afrikában, ahol néhány gömböt tárolnak/ : "Ezek a gömbök igazi rejtélyek. Úgy tűnik mintha ember készítette volna őket, ugyanakkor azonban a földtörténet azon időszakában, amikor nyugovóra tértek e sziklában, még nem létezett értelmes élet.Ilyet még sohasem láttam."
Egyszóval pirofilitben találták amelyet Nyugat-Transvaalban, Ottosdal városa mellett bányásznak.A pirofilit egy elég puha másodlagos ásvány ami csupán a 3-as szintet éri el a Mohs-skálán, és 2.8 milliárd évvel ezelött jött létre üledékképződés eredményeként. A gömbök amelyek szerkezete belül szálas, és egy héj veszi körbe őket, nagyon kemények-még acéllal sem lehet őket megkarcolni.A Mohs-skálán 10 ásvány keménysége szerepel.Az első a zsírkő a tizedik pedig a gyémánt.A Bisschoff geológiaprofesszor szerint a gömböket összekeményedett limonit alkotja ami nem állja meg a helyét ha a golyók keménységét nézzük.Valószínü dezinformáció.
 
2006 május 23-án a NASA lefényképezett egy erősen fénylő objektumot a Szaturnusznál.
 
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 299
Tegnapi: 354
Heti: 653
Havi: 5 813
Össz.: 2 631 117

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Iapetus
Hajnalhasadás - © 2008 - 2018 - hajnalhasadas.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: uton hazafele 3 teljes film - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »