Hajnalhasadás

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

11:11:11-nél bemutatásra került az KARÁCSONY ARTÚR című animációs film. http://www.imdb.com/title/tt1430607/releaseinfo

A film az angliai TRELEW városkában található, 23-as számú házban lakó apróság ajándékának kimaradt kézbesítéséről szól. Az első Télapó idejének kezdete i.sz. 295. év a mesében, míg az utolsó 1941, vagyis a 2012-es évtől 1717 évre indítanak, míg a film premierjétől 70 évre lett időzítve az utolsó, aki ARTÚRnak adja át az északi fényen repkedő ajándékkézbesítő szerepét. Artúr a szánon az űrbe is kirepül. A Télapók faliképeinek szám szerinti bemutatása 1., 11., 13., 15., 17., 19., és 20., vagyis a számokat összeadva a végeredmény 96. Hogy miért is kell számolgatni, rejtvényt fejtegetni egy mesénél, az Pressing Lajos műveiből is kiderül, aki azt mondja, hogy a régen táltosok/tanítók által elszavalt mesék, tulajdonképpen nem gyermekeknek szóltak. Látható, hogy így van ez napjainkban is, hisz egy gyermek, aki nem járatos a különféle mítoszokban, népmesékben, honnan is értené meg egy-egy animációs film mondókáját.http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/karacsony_artur_kepek_1.jpg?52622603

Artúr pulóverén HOHOHO felirat és karácsonyfa díszgömbök láthatóak, amelyek rejtett jelentése a 23 és a csillagvilágok. Artúrt az egyik borítón láthatjuk is karácsonyfa felállásban, lengetve a 23-as címről érkező levelet, ahol Artúr a karácsonyfa csúcsa, csúcsdísze.
A karácsonyfa csúcsdísze természetesen a fénylő csillag (valójában annyira nem), a Sarkcsillag. Hogy miért került oda Arthúr, az kicsit lejjebb lesz.
Artúrt, a szánon az űrbe repítő nagypapa télapó szinkronszínésze Bill Nighy, aki a GALAXIS ÚTIKALAUZ STOPPOSOKNAK filmben is megvilágosította/csillagkapun átvitte/az égbe repítette Artúrt.
A Galaxis útikalauzban ATRHUR szerepében MarTIN (Tin/Jupiter) FREEMAN (szabadember) látható.
Martin Freeman alakítja Bilbo Begginst a 2012-es HOBBIT filmben, melynek első bemutatóját 2011. karácsonyához időzítették. A film készítője az a Peter Jackson, aki majd mindegyik filmjébe beépítette a 42-es számot, amely a Galaxis útikalauzban az életre és vele együtt a mindeségre adott válasz volt.
Martin Freemannak 2011. decemberében “véletlenül” 42 fotó szerepel az imdb-s listájában:
Bill Nighy a Galaxis útikalauzban a gyűrűnél/csillagkapunál jelenik meg, Arthurt magával hívva, míg a Hobbit premieres poszterén szintén egy gyűrűs ajtót láthatunk. Mindkettőnél a háttérben a Nap. A HOBBIT poszterén az ajtó közepén a fogantyú, vagyis az ajtó egy óra, míg az ablak, körben a kocka, ami az időbe zárt tér, középpontban az X kereszteződési pontjával, a tér-idő nullpontjával.
http://www.thefancarpet.com/uploaded_assets/images/gallery/2478/The_Hitchhikers_Guide_to_the_Galaxy_47188_Medium.jpghttp://fluffrick.files.wordpress.com/2011/11/vlcsnap-2011-11-26-14h17m50s232.png
   http://4.bp.blogspot.com/-q8X9UngPUFM/TvHiUTlvcMI/AAAAAAAAPJI/Uj9IslJ5WGY/s400/hobbit_an_unexpected_journey.jpg  http://2.bp.blogspot.com/-lm7CVV4U0QQ/TvHipM8iJ8I/AAAAAAAAPJs/0c_TryxGFO4/s400/hobbit_an_unexpected_journey%2Bcircle%2Bdot%2Bclock.jpg
Mint a KARÁCSONY ARTÚR filmben kiderül, máshol is található egy TRELEW, ahol szintén a 23-as ház ajtajánál jelennek meg a főszereplők.
A filmben mexikói Trelew szerepel, amit nem nagyon találtam meg, de a Dél-Amerikai Trelew-et Argentinában találjuk, melyet 1886-ban alapítottak, a Central Chubut  (CC/33) vasútvonal építése miatt, melyhez a munkásokat és a felszerelést a VESTA (!!!) nevű gőzhajón szállították. 1888. november 11-én (11:11/888) a Trelew és Puerto Madryn közti 70 km-es vasútvonalat megnyitották. A vonalat Trelewből később kiterjesztették Gaiman, Dolavon és Las Pumasba, melyet 1961-ben, 2012-től 51 évre (kozmikus-/Krisztus-/megvilágosodott tudat) lezártak.
Érdekes, hogy a filmben szereplő TRELEW/MEXICO-t a térképbe beütve éppen ezt az argentinai Trelewet üti ki a gép.
Miért 70 km-es vasútvonalat nyitottak meg 1888-ban 11:11-nél és miért 70 évre kapja meg Artúr a koronát 2011-ben, az utolsó Télapó idejének kezdetétől?
70 a görög gemátriában az Omikron, mely név alatt találunk egy óragyártó céget, de a “véletlenek” sorozataként rátaláltam egy omikron nevű netes oldalra is, amelynél 23°-nál almát láthatunk.
        http://www.omikron-ltd.hu/therma%20W.jpghttp://3.bp.blogspot.com/-8wtAVl4TDos/TeqgfA77cXI/AAAAAAAAASc/VyOxw3ck9B0/s1600/Omikron.JPG
A kereszteződési pont természetesen 2012, amikor a sárkány évébe lépünk. Tolkien Hobbit könyvén egy sárkányt láthatunk a barlangban, de láthatunk egy homokóraszerű formát is a körben, vagyis időben, amely körül a sárkányt láthatjuk, ugyanúgy, mint az X-es tarot kártyán a szerencsekerékre fektetve az ördögöt.
Hogy is van a jelenések könyve 12/9-ben?
”És vetteték a nagy sárkány, ama régi kígyó, a ki neveztetik ördögnek és a Sátánnak, ki mind az egész föld kerekségét elhiteti, vetteték a földre, és az ő angyalai is ő vele levettetének”
http://bilbohobbit.com/wp-content/uploads/2008/09/hobbit.jpghttp://2.bp.blogspot.com/-XN3vOSGLbZo/TvHil9VT6FI/AAAAAAAAPJg/ltiw4xQHZDA/s400/hobbit-cover_2.jpghttp://www.angyalfeny.eoldal.hu/img/mid/11/szerencsekerek.jpg
Látható, hogy a sárkány/Sátán/ördög párhuzamot Tolkiennél is felvázolták. A sárkány barlangban őrzi a kincset, vagy épp a szépséges királyleányt, akit a félelmet nem ismerő daliáns lovagnak ki kell szabadítania, meg kell SZEReznie, hogy elnyerje a SZER-ELMÉT.
Nos én a mai korunk meséi által felvázolt Sátánban nem hiszek, csak az Úr Jézusban és abban, hogy csak az ő általa mutatott út visz az Atyához vissza. Csak a szeretet vihet vissza a Fénybe, Jézus pedig azt mondta, ne féljünk. Vissza, hiszen nyilvánvaló, hogy úgy pottyantunk, vagy szebben fogalmazva, jöttünk le az égből/mennyből a Földre. Sátánt se kint kell keresni, hanem bent. Az emberiségre szakadt gonoszság nem valahonnan kintről jön, hanem a rossz útra tévedt EGY-ÉNekből. Azon egyénekből, akik nem tudnak uralkodni csillapíthatatlan vágyaikon, melyek közül nem egy FÉNY-ŰZŐ életmódot folytat, a Fényt mástól is elzárva, elűzve. A vágyak azok, amelyek egy égi lényt a Földre, az anyagba vetnek, ahol aztán megkezdődik élet-halál harca, hogy visszatérhessen eredendő otthonába, az Igaz szerelmet keresvén életeken át, újra és újra.
A sárkány az égbolton a nagy körben a Kis-Göncölt veszi körül úgy, ahogy a szerencsekeréken az ördög fekszik. A Kis-Göncöl, vagy Kis-Medve csillagkép fő csillaga a Sarkcsillag, amely körül az égbolt jelen korunkban körforgását végzi, a Föld keringése folytán.
                http://imagine.honlapepito.hu/tarhely/imagine/kepek/image002.jpg
Az ember a Forrásból, az AtyaIstentől érkező energiát a csillagokon keresztül kapja, melyek közül a Polaris/Sarkcsillag a fejtetőcentrum, vagyis a Korona csakra energetizátora, amely csakra a Tórem-hit szerint ATA-ISIS tudatsíkjának a helye.
Tündér Ilona vára, a kacsalábon forgó tündöklő palota, vagyis a Sarkcsillag, az AtyaIsten lakhelye, melyet egy sárkány őriz, akárcsak a SHREK című animációs mesében volt látható Fiona esetében.
Miután Fionát/Ilonát kiszabadítottad, megkapod a koronát. Érthető ugye?
Oly szépen meg van fogalmazva a jelenések könyve 2/9-10-ben, hogy a rossz útra tévedtek akadályt/falat emelnek, hogy ne kaphasd meg azt a koronát.
Artúr 2011-ben megkapta a koronát/sapkát a Galaxis útikalauz stopposoknak film bölcs elméje szinkronszínésze és a KIRÁLYNŐT alakító Helen Mirren által (ő mondta a 42-es választ), míg Karácsony Artúr előránt egy társas játékot, amelyen az egész család koronát visel. Mint szerepelt, Artúr karácsonyfa felállásban a csúcsdísz helyén, vagyis a Sarkcsillag/korona csakra energetizátora helyén látható a 23-as levéllel, amelynek csomagját maga Artúr kézbesíti. A másik 23-as címen Mexikóban (Mexikó/Maya/2012) X3-ast láthatunk és bokán marást egy kutyustól ismét.
http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/karacsony_artur_kepek_2.jpg?11544115
Shrek szinkronja egyébként Mike Myers volt, aki a Love Guru című alacsony színvonalú film főszereplője volt. Az Austin Powers című Mike Myers filmben az ARANYSZERSZÁM volt a főszereplő, minekután zöld Ogrét alakított Mike, miként Ozirisz is zöld színben volt ábrázolva. Oziriszt Szet/Sátán ölte meg, szedte darabokra, vagy zárta ládába (térbe), ami után a SZERELEM/SZERETET/LOVE által ISIS feltámasztotta Hóruszként.
Ez történik most is, csak kérdés, hogy megtalálod e az utat, mely mi sem egyszerűbb, SZERESS.
                                      http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/kulcs.jpg?21045727
Népdalunkban a kiskacsa fekete tóban fürdik és Lengyelországba készül Anyjához, ahol kifordul a két aranyalma.
Ugye érthető az álllítólag “gyermekeknek” szóló dalocska.
Kérdem én, honnan a ménküből tudná egy gyermek, hogy épp Lengyelországban van, a Jasna-Górai Pálos kolostorban, Európa egyik legismertebb Mária kegyképe, a czestochowai Fekete Madonna? És honnan tudná egy gyermek, hogy ez miként kapcsolódik az aranyalma visszaszerzéséhez és a földhöz?
                                 http://istennyomai.files.wordpress.com/2011/04/3082769724_d135ef498b_z.jpg?w=450
A pálos kolostorokra jellemző volt a Mária tisztelet, a czestochowai kegykép másolatát pedig minden pálos rendi templomban elhelyezték. A sopronbánfalvi pálos templomban a Fekete Mária kegykép már a 16. században a pálosok tulajdonában volt, amely a czestochowai kegykép egyik legkorábbi hazai másolata. A kolostorhoz tartozó barlang mélyén, kőkoporsóban történt az új tagok beavatása ugyanúgy, ahogy a Gízai Nagy Piramisban is egy üresen álló kőszarkofág állt, a Fáraó Igazzá/Madárrá/Magyarrá avatására, hogy szakrális uralkodóvá váljék: http://www.magtudin.org/A%20palosok%203.htm
Érdekes szempont, hogy a piramis alakzatok sugárzást generálnak.
A soproni kolostornál magas rádium tartalmú hegy és Vashegy található, Gönczi Tamás pedig leírta, hogy a föld az, amely fekete, így érthető a pálosok eme Mária tisztelete, föld alatti beavatási, vagy SZERtartási rítusa. A vas jó vezető, a rádium pedig a test csontozatai közül a gerincoszlopban koncentrálódik leginkább. A pálos atyák beavatási rítusa után az EGY-ÉN átélte a halál folyamatát és újjászületett. Megfigyelték, hogy egy csecsemőnél a rádium abszorpciója (magyarul az anyagon/testen áthaladó sugárzás egy részének elnyelése) majdnem 100%-os, ami csak 1 éves kor után csökken le a felnőttek százalékának szintjére.
Az elnyelt sugárzás (rádium) energiáját az elnyelő közeg veszi át, ez az energia a legtöbbször hővé alakul, de gerjesztheti a közeg atomjait, atommagjait is.
Véleményem szerint, ha az egyén mentesül mindenféle testi vágytól, haragtól, félelemtől, stb., magyarán a szeretet járja át a test atomjait, amely a világot is fenntartja, a sugárzás egészen másfajta módon viselkedik, mint egy átlagembernél, akinél a felhalmozódott rádium pl. csontdaganatos megbetegedést is előidézhet.
Ha SZERencsés vagy, elnyered Ilona SZERelmét, így elnyered a romlatlan testet, miként az a pálos atyáknál tapasztalható a beavatás után. A történetben Tündérszép Ilona azután adja oda az élet vizét, miután megvizsgálta szerelmét. Pálos atyáink rosszul megfogalmazott írásokban rajongtak Fekete Madonnáért, én inkább úgy fogalmaznám meg, hogy SZER-ELMESek/SZER-ELMÉSEK voltak.
A pálos atyák romlatlan testei várják a feltámadást, a soproni pálos kolostor környékén pedig több fellelt nyom is a jelen időszakra utal. Érdekes egybeesés, hogy napjainkban a kívülről érkező sugárzás növekedését mérik, bizonyos napokon pedig sugárzást elnyelő anyagok permetezése figyelhető meg, átalakított utasszállító gépekből, vagy holografikus kivetítéssel álcázott gépekből, melyek összefüggésben vannak a naptevékenységgel is.
Érdemes alaposabban szemügyre venni Aphrodite/Vénusz szerepében bemutatott Kylie Minogue karakterét, ugyanis érdekes dolgokat mutatnak be vele, attól függetlenül, hogy van pár nem odaillő mozzanat.
                      http://www.culturebully.com/wp-content/uploads/2010/06/kylie-minogue-aphrodite-Cover.png
Kylie és az ALL THE LOVERS, melyhez a SAT1 csatorna is készített egy videót. Kylie és a fal áttörése.
http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/k.m._-_all_the_lovers_kepek_1.jpg?15504609http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/k.m._-_all_the_lovers_kepek_2.jpg?39786045
                           VÉNUSZ A NAPBAN = VÉNUSZ-TRANZIT

                                      FOLYTATÁS A KETTESBEN
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 64
Tegnapi: 569
Heti: 987
Havi: 6 147
Össz.: 2 631 451

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: EGY VÁRATLAN UTAZÁS 1
Hajnalhasadás - © 2008 - 2018 - hajnalhasadas.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: uton hazafele 3 teljes film - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »