Hajnalhasadás

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

Elképzelhető, hogy a kozmikus por a Nap furcsa működésének az egyik oka. Az utolsó napmaximumban (2001), 3 erős földmágneses vihar és 17  X-kitörés volt (a legnagyobb napkitörések). 2005 szeptemberétől 4 erős földmágneses vihar és 14  X-kitörés bár a napfoltok száma  alacsonynak számít egy napminimumban.
Egy példa arra, hogy a nap mit okoz az időjárásunkban. 1650-től körülbelül 1730-ig, nagyon kevés napfolt történt, látható a grafikonon:
nap
Ez egy olyan időszak volt amikor a mini jégkorszak volt a Földön.
Egy 2003. november 02-i New Scientist cikk szerint  az 1940-es évek óta több napfolt volt mint bármelyik másik időszakban  az elmúlt 1150 évben. Ez kb. 1825 százalékos növekedés. http://www.newscientist.com/article.ns?id=dn4321
Napfoltszámokat származtatták egy radioaktív izotópnak a szintjéből, amit jégmagokban Grönlandról és az  Antarktiszból vettek, találtak. A napfoltok az előfutárok a napkitöréseknél és koronális kilövelléseknél amit ha összevonnak visszatükröződik a nap belső működése.
A naptevékenység növekedése kapcsolatos a kozmikus por növekedéseivel is. 2000-ben a naprendszerünkbe jutó kozmikus por háromszorosára növekedett. http://sci.esa.int/science-e/www/object/index.cfm?fobjectid=33618
nap2
 
nap3
A következő évek kivételes  időjárást mutattak mint például a 2003-as Isabel hurrikán széllel felgyorsítva több mint 300 mph-al, (második legmagasabb valaha felvett vihar). Valamint 2003-ban az 53 éves periódusban Arkansas-t nagyon megrongálták a tornádók , és egy hőhullám Európában 12,000 embert ölt meg.
Úgy tűnik, van egy furcsa felfedezés, aminek a bejelentését a NASA elhalasztja. 99-ben pl. a napszél 2 napra megállt. Ez ilyesztő, mert senki sincs aki tudná, hogy mi okozza ezt a jelenséget. Ez azt jelentheti, hogy valami a naprendszerünkön kívülről érkezett ami elfújja a szelet. A NASA 6 hónapon keresztül elhalasztotta az információ kibocsátását, így a média sem értesült róla. A kozmikus por jelenségének tájékoztatásán is, 3 éven keresztül ült. A megállás voltaképpen azt jelenti, hogy a normális sűrűség 2 százaléka érkezett, és feleannyi volt a szokásoshoz képest a sebessége is. Bár a napszél egy kicsit változik, de ez volt a legdrasztikusabb és leghosszabb ideig tartó csökkenés, amit valaha megfigyeltek. A megállás május 10-én kezdődött. A Nap minden másodpercben az anyag 100  millió tonnáját szállítja. Ennek az anyagnak az áramlása hozza létre a Napszelet. A napszél abból a magreakcióból származik, ami folyamatosan történik a napon. Ha  a napszél leállásának okát a Nap vad változásában tudjuk megmagyarázni az egyet jelent azzal, hogy a Nap elkezd kicsit vadabbul működni. Ez azért nem jó, mert erős időjárási szélsőségeket produkál a Földön. Ez szintén felveti, hogy a zavar, a naprendszerünkön kívülről érkezik, vagy fog érkezni. Az esemény egyik oka ami elfújja a napszelet a gammasugár robbanás. Amikor a napszél megállt a Föld mágneses mezeje kiterjedt, NASA szerint 500-600%-al.
Meghökkentő, hogy a tudósaink megpróbálnak meggyőzni minket, hogy az egyre kiszámíthatatlanabb időjárásunk a globális felmelegedés miatt van. A napunk furcsán viselkedik, és nagyon kevés ember beszélget erről. A napban bekövetkező változások esedékesek lehetnek, mivel a naprendszerünk utazása jelenleg a bolygóközi térnek egy területébe tart, amiben a hidrogén több iont tartalmaz, héliumot, és hidroxilt.
 
Sokkal több fog jönni a porból
2005 és 2013 között növekedni fog a 3. faktor egy másik tényezője által, ami 3-szor intenzívebbé teszi a növekedést. Felkészülhetünk egy durva utazásra.
A legnagyobb aggodalom a vulkáni tevékenység, ami az elmúlt 100 év folyamán 500 százalékot növekedett. Ennek a kozmikus por-növekedésnek az időzítése zavaró, ugyanis általában megbízható.
1997-ben az orosz tudós Dr. Alexey Dmitriev bizonyítékot szerzett arról, hogy fokozott számú ion belépett a naprendszerünkbe. Ezt, a 2003 augusztus 13-ai Space News cikk megerősítette. Az európai űrügynökség Ulysses űrhajója észlelte, hogy  az érkező részecskék száma a naprendszerünkben nemrég megháromszorozódott, és ezzel kapcsolatban arra számítanak, hogy el is lepi a következő évtizedben.
2004 juli 19-ei London Sunday Telegraph cikke szerint, az ég forróbb mint a szokásos és ezt úgy ajánlja az olvasóinak, hogy ez lehet az egyik ok a Globális felmelegedésért. Az elmúlt időszak naptevékenységének Holdbéli bizonyítékáról Dr. Paul LaViolette írt PHD-t.
 
Ezek a növekedések úgy tűnnek, hogy fokozott üzemanyagként hatnak a napra. Vagyis ha  igaz, ilyen események tovább fognak növekedni az elkövetkező néhány év folyamán:
-Egy 400 százalékos növekedés a sebességben a naprészecskekibocsátásoknál  bolygóközi tér energiáján keresztül való utazásuknál ( NASA 1997-2001)
-A "szigorú" naptevékenység 300 %-os növekedése amit 1997-ben jósoltak meg (Nasa1998)
-Marylandban az elmúlt 50 év alatt 200%-al növekedett a tornádók száma a váratlan területeken./Planetophysical State of the Earth and Life by Dr. Dmitriev (1997)/
-A Földön levő természeti katasztrófák számának 400%-os növekedése 1963 és 1993 között/Dmitriev1997/
-A nap mágneses mezejének növekedése 230%-al 1901 óta /1998 Lockwood/
-I.u. 856-1999 ig a 21 nagy földrengésböl 9 történt a 20. században./orosz nemzetközi földrengés információs központ 1999/
-Föld vulkáni tevékenységének 500%-os  növekedése 1875 és 1993 között.
nap5
A földrengések számai félrevezethetőek lehetnek. Sok közepes és kisebb rengés, a nagyobb rengések számát alacsonyabban tarthatja. Egyszóval, figyelmen kívül hagyatja a nagyobb földrengések számadatait úgy, hogy a közepes földrengések számait figyelteti meg.
Ha figyelembe vesszük, hogy a Naprendszer tömegének 99.86%-át a Nap tartalmazza, akkor könnyen láthatjuk, hogy ez kezeli a legerősebb termált, gravitációs és elektromágneses hatást. Nap változásának más megfigyelései:
- A Neptunusz és az Uránusz legutóbbi pólusváltása, amit a Voyager2-vel  észleltek /Dmitriev1997/
- A Szaturnusz ragyogásának látható növekedését észlelték /Dmitriev1997/
- Jupiter mágneses mezőjének növekedése 200%-al az 1992-97-es időszakban /Dmitriev1997/
- Mars légköre sürüségének 200%-os növekedése amit a Mars Surveyvor műhold  észlelt 1997-ben /NASA 1997/
- Mars sarki jégsapkáinak 1 évben történő jelentős olvadása amik világosan látszottak a műholdas képeken /Nasa 2001/
- Jelentős változás a Vénuszon fizikai, optikai és kémiai szinten - ragyogás növekedése / Dmitriev1997/
 
Az erősebb napfény és nem mesterséges üvegház Gáz
 
Dr Sallie Baliunas Massachusetsböl, a  Harvard College Observatorytöl :
A 20. század folyamán a Föld keresztülment egy természetes éghajlati változás egy ciklusán. Az adatai szerint 1900-tól 1940-ig a bolygó kissé melegedett, azután 1940-től 1970-ig kihűlt, azután 1970-től fogva megint melegedett. Tekintettel arra, hogy a világ széndioxid-kibocsátásának 80 százalékát 1940 óta termelték, a várt hatás az lenne, ha a széndioxid globális felmelegedést okoz, akkor a magasabb hőmérséklet nem csökkenő tenedenciát jelezne.
Dr Sallie Baliunas adatai megint arra engednek következtetni, hogy az 1900 és 1940 közötti időszak emelkedő hőmérséklete természetes okok miatt történt, valószínü a Naptevékenység növekedésére vezethető vissza ami elérte  a Föld felszínét is, akkor is amikor még a szén-dioxid kibocsátások elhanyagolhatóak voltak.
A bizonyíték rámutatott a nap ragyogásának az eltéréseire, aminek az oka, hogy a bolygó bemelegszik, mondta és ez nem a szén-dioxid miatt történik.
 
A holdkráterek bemutatják a nagyobb napkitörés bizonyítékát a múltunkban.
 
A napfoltokokból eredő adogatás egy óriási növekedése felé tartunk, Földi élet katasztrofális  fenyegetettsége ? /Paul LaViolette 1983 Ph.D. disszertáció /
1969-ben, Thomas Gold asztrofizikus holdbéli sziklabizonyítékot adott ki, ami azt jelzi, hogy az utolsó 30,000 éven belül a sugárzási intenzitás a holdon 10 és 100 másodpercen belül 100 napnak megfelelő ütést kapott, egy NOVA  erejét.
1977-ben, Wdowczyk és Wolfendale asztrofizikusok felvetették, hogy lehet, hogy a Nap egy milliószor több kitörést termel minden 100,000 évben egyszer.
Azonfelül 1978-ban, NASA csillagászok Zook, Hartung, és Storzer holdbéli sziklabizonyítékot adott ki, ami azt mutatja, hogy 16000 évvel ezelőtt a napkitörés általi háttérsugárzás intenzitása a hold felszínén 50 ideig /?/ tetőzött, és ezt valahogy a jégtáblák visszavonulásával lehetett kapcsolatba hozni.
2003 november 45-én láthattuk a legnagyobb Napkitörést:
nap20
Ez a robbanás, eberemlékezet óta a legnagyobb volt. Amikor a kozmikus por következő növekedése megérkezik, nagyobb égés/kitörések fognak történni. A kérdés csak az, melyik fogja eltalálni a Földet. Paul La Violette disszertációja is azt állítja, hogy a kozmikus por azt idézi elő, hogy a Nap fénylőbbé válik és egy olyan időszakba ér, amikor folytonos lobogást produkál.  Mindazonáltal, bár a kozmikus por növekszik, és a napkitörések intenzitása is növekszik, a napkitörések száma nem tűnik úgy, hogy növekedne.
Lásd a grafikont lent Nap-Geofizikai adatábol:
nap21
Bár a napkitörések száma alacsony, a napon levő mágneses időjárás intenzitása úgy tűnik, hogy különösen 2005-ben növekedett, amelyik éppen egy napminimumos időszak volt. 2005 januártól 2005 szeptemberéig, 4 erős földmágneses vihart és még 14-et tapasztaltunk X-kitörésböl /minden x-kitörés nagyon erősnek számít/.
Sok a tevékenység, állítja David Hathaway napfizikus a National Space Science és Technology Centerböl az Alabamai Huntsville-böl.
Hasonlítsuk 2005-öt a legutóbbi Nap Maximumhoz: 2000-ben,  3 erős földmágneses vihar, és 17 X-kitörés volt.
Mindkettő ugyanúgy néz ki, annak ellenére, hogy az egyik Napmaximum, a másik pedig minimum.
Azok a műholdas képek, amik megmutatták a Napkitöréseket amik a plazma kiterjeszkedő labdácskáinak, amiket "coronal mass ejections"-nak hívtak, képesek voltak a Földön túli pályába utazni. Paul LaViolette szerint, a Holdat és a Földet, egyszer egy ilyen nagy koronális plazma tűzcsóva találta el, ami mindkettőt megperzselte.
/1999/ A csillagászok bejelentették, hogy a közeli  normális fényerejü csillagok felszínén, nagyobb kitöréseket figyeltek meg.
1970 végén Dr. Han Kloosterman amellett érvelt, hogy egy globális tűzvész volt a fekete rétegnek az oka, amit Dél-Angliában levő Alleröd üledékekben és a Nagy Tavak régióiban találtak. 2002 folyamán egy későbbi időpontban, amikor Dr. LaViolettenek először körültekintővé vált a munkája, egy földtani tanulmányi kiránduláson, ami felhalmozza annak a bizonyítékát, hogy a fekete Usselo Horizon az Alleröd/Youngerből származó volt. Nagy-Britanniában , Belgiumban, Franciaországvban, Németországbabn, Dániában, Lengyelországban, és az U.S. észak-nyugati részén levő bizonyítékok alapján,  Kloosterman arra következtetett, hogy ezt a réteget  egy olyan globális tűzvész  alakította ki, ami felelős volt a Pleisztocén megafauna pusztulásáért. http://hu.wikipedia.org/wiki/Pleisztoc%C3%A9n_megafauna
Kloosterman disszertációja, és az Usselo horizont bizonyítéka, megerősítik Paul LaViolett Nap CME forgatókönyvét.
2006. december 5-én, a 930-as napfolt, elengedett egy X9-es napkitörést--a legerősebbek közül az egyik, ami az elmúlt évek alatt volt. Ez nagyon szokatlan mikor napminimumban kéne lennünk, mikor is a Napnak a tevékenysége alacsonyabb szintet kellene hogy mutasson. A X osztályú kitörések nagyok; ezek olyan fő események, amik bolygó méretű rádió, hírközlési, és áramszüneteket indíthatnak el, hosszú-tartós sugárzási viharokat, és ha ez közvetlenül éri a bolygót, el is égetheti a felszínét.
2005-ig, 3 szoros növekedés volt a kozmikus pormennyiségben. 2012-ig ez még megháromszorozódik, vagyis 9 szeres mennyiségü lesz. Ebben az időszakban megsokszorozódnak a váratlan viharok, természeti katasztrófák.
Több por érkezett 2003-ig, és még több fog jönni. A csillagpor, a Nap mágneses mezője által nagyon érintett közeg. Ez a mező felelős azokért a kitörésekért, ami életre hívja a napszeleket amik a csillagközi port távoltartják. A  legutóbbi adat, amit egészen 2002 végéig gyűjtöttek, megmutatja, hogy ez a mágneses pajzs a legutóbbi napmaximum alatt elvesztette a védő hatalmát. A The Journalban megjelenő publikációjában Markus Landgraf Geofizikus kutató, és  ESA tudós írta a 3-szoros por érkezését. A  Nap, 11 évenként megfordítja a mágneses polaritását.  A megfordítás mindig napmaximum alatt történik. Azaz, mikor a mező nagyon összezavart, megengedi a csillagközi pornak rendszerünkbe történő áramlását. Érdekes a legutóbbi napmaximum után megjegyezni  a fordított konfigurációban (Észak negatív, dél pozitív), hogy a csillagközi port ráadásul hatékonyabban terelik a belső Naprendszer irányába. Tehát, 2005-től fogva még több csillagközi porra tudunk számítani, amitöl a változások teljesen látványossá válnak.
Dawid Wilcock szerint a tudósaink hajlanak arra, hogy a koronális tömeg kilövelléseket kapcsolatba hozzák a földmágneses zavarokkal, de nem hozzák összefüggésbe a földrengésekkel.
2001. április 2-án, 9393-as számu napkitörés, ragyogásban  és erőben, meghaladt minden rekordot, ami előhozott egy X-22-es kitörést.  A mérési skálát csak korábban tervezték úgy, hogy egy 20-as rémisztő maximumig terjedjen. Legalább 25 éven át figyelték a napot, mígnem észlelték ezt a mega-kitörést. Ez majdnem háromszor erőteljesebb volt, az 1989 márciusi eseménynél.
Szerencsére az X-22 sugárzásszintje közvetlenül nem volt hatással a földre.
2001 ápr. 10-én a CME-t kibocsátották.
Akkor április 11-én a  tornádók egy sorozata, keresztülhasadt a közép-nyugati Egyesült Államokon, miközben hatott a Missouria, Oklahomára, az Iowai Kansasre, és Nebraskára. Továbbá, egy 5.7-es földrengés történt április 7-én Indonéziában, egy 5.9-es április 13-án ami megsemmisített 30,000 otthont Kínában, és egy 6.5-ös április 15-én Japán partja mellett.
 
CNN-röl:
Az űrmeteorológusok azt mondják, hogy az erős napkitöréseknek ez az áradása szokatlan! http://www.cnn.com/2003/TECH/space/10/28/solar.flare/index.html
 
nap22
A SOHO extrém UV távcsöve fényképezte ezt a kiemelkedést, ami októberen 26-án  kerekedik felül, a nap délnyugati részén. Az óriási hurok olyan magas, mint 30 Föld mérete. A csillagászok nem  emlékeznek olyan időszakra, amikor ilyen történt a múltban: két Jupiter méretű napfolt, ami ugyanakkor keresztezi a nap arcát. A 484 és 486-os napfoltnak gubancosak a mágneses mezőik, amik erőteljes X osztályú napkitöréseket produkálnak, és óriásai fenyegetést jelentenek.
 
Az a hőhullám, ami elérte Európát 2003 nyarán, példátlan számú embert ölt meg. Franciaország egyedül elvesztett 10000 embert a hőhullámban.
A Tennessee-i Chattanoogában a hatóságok azzal küzdöttek, hogy megakadályozzák , hogy a Tennessee folyó tovább emelkedjen. A folyó az elmúlt  30 év adatai alapján elérte a legmagasabb szintet.
 2003-ban az Isabel hurrikán több mint 300 mph szélsebességet vett fel (második legmagasabb valaha felvett sebesség).
 
2005-ös időjárás
2005 augusztusában, Max Mayfield, a Nemzetközi hurrikán központ igazgatója a Tropical Prediction Centerben, azt mondta egy katasztrófáról szóló esetben a kongresszusi albizottságnak, a megelőzés szempontjából, hogy az elmúlt tíz év folyamán több hurrikán volt, mint bármelyik másik tíz éves időszakban(rekordtartás).
1851-ben kezdődött a mérés, bárki el akar költözni Floridába?
Wilcock megmutatta, hogy a fokozott naptevékenység összefüggésbe hozható, vagyis hogy a koronálistömeg kilövelés által, növelte a vulkáni tevékenységet a Földön. Ha Wilcocknak az időjárásváltozással kapcsolatban igaza van, nekünk 2003-ban fokozott vulkáni tevékenységet kellett látnunk. És pontosan ez történt. Alapul véve az Észak Dakotai Egyetemből származó vulkánadatokat, amiket  2003. július 28-án frissítettek. 2003-ban 7  hónap alatt történt 82 kitörés. 31 kitörés volt 12 hónap alatt, a 2002-es évben, és ez egy durván 500 százalékos megugrás 1975 óta, amióta az egész világon a vulkántevékenység növekedett.
2 nagy vulkán van amiket ez a tevékenység növekedés beindíthat. Az egyik a Yellowstone, ami 600ezer évente tör ki, és az utolsó kitörése óta 620ezer év telt el . Ez az USA több mint felét befedné 1 méter vastag hamuval. A másik, a Kanári-szigeteken La Palmán található, ami akkora szökőárat produkálna, hogy az USA keleti partját teljesen elpusztítaná. Remélhetőleg nem fog kitörni, mert az katasztrofális és megsemmisítő hatásu lenne ránk nézve.
2004 márciusában 300 jávorszarvas megbénult és meghalt Wyomingban, a Yellowstone Nemzeti Park közelében. A tudósok, a halál okaként a betegséget kizárták.  Néhány ember szerint, a  zuzmók a halálozások oka, a 300 jávorszarvasnál. Ez,  téves információ. A gázok közül amik kiszabadulnak a vulkánokból, több, halálos az emberre, állatra egyaránt. A hidrogénfluorid bénulást és halált okoz. Ha ez a hidrogénfluorid miatt történt, akkor a terület nagyon instabillá vált.
nap23
A szuper vulkánok nem alakítanak hegyeket. Ténylegesen depressziókat hoznak létre a kalderákban. A Szuper vulkánokban a magma annyira nyúlós, hogy azok a vulkáni gázok, amik általában elindítanak egy kitörést, nem jutnak át, így a hatalmas mennyiségű nyomás elkezd fokozódni. Tudósok, akik kutatnak a kaldera után, a Yellowstone parknál nem vették észre, mert az annyira hatalmas volt - csak amikor műholdas képekkel vizsgálták, a kaldera skálája látszólagossá vált, 53 mérföld-28 mérföld. http://hu.wikipedia.org/wiki/Yellowstone_Nemzeti_Park
2003 júliusában a Yellowstone Parki parkőrök, a föld deformációja, és a túlzottan magas  hőmérsékletek miatt bezárták az egész Norris gejzír medencét. Van egy olyan terület, ami 28 mérföld hosszú. Ebben felfelé kidudorodott egy rész öt hüvelykre 1996-ban  7 mérföldes hosszúságban , és ebben az évben a talajhőmérséklet azon a dudoron több mint 200 fokot ért el. Emiatt be kellett zárni az egész területet. Ebben a területben minden meghal: A fák, virágok, fű és bokrok. Egy halott zóna fejlődik, és kifelé terjed. Az állatok szó szerint vándorolnak a parkból. Azután július végén a Park geológusai közül az egyik, a Yellowstone Tó alján felfedezett egy hatalmas dudort. A dudor már felemelkedett 100 láb fölé a tó aljától, és a vízhőmérséklet a dudor felszínénél elérte a 88 fokot és még mindig emelkedik.
A Yellowstone Tó nagyon hideg vízhőmérséklettel egy magas hegyi tó. Most jelenleg zárt a nyilvánosság elött. A víz felszínén döglött halak lebegnek. Ugyanez igaz a Yellowstone folyó, és más nagyobb részekre a Parkban. A halott és haldokló halak, mindenhol megtöltik a vizet. Sok piknik területet lezártak a Parkban, mivel az emberek a kén szaga miatt pár óra múlva távoztak.
Mindezen esetek iróniája a csönd, a hírmédiák és a kormányunk által. Nagyon kevés személyes információ, vagy publikáció érhető el Yellowstoneról. Bár nyilvánosan beismerik a geológusok, hogy Yellowstone kitörésének határideje lejárt, ők azt mondják egy újabb hatalmas magmakibocsátás nem történhet 100ezer vagy 2 millió éven belül. Másokat a jelenleg zajló események meggyőzik arról, hogy egy hatalmas kitörés közeleg. Mikor Yellowstone működésbe fog lépni, néhány geológus azt jósolja, hogy minden élő dolog hatszáz mérföldön belül valószínűleg elpusztul.
nap24
Ezt az infót/sugarat részletezték -- több geológus  interjújában egy 2000 februári BBC programban vázolták fel. Ezt a 2000-es és a késöbbi 2005 áprilisi http://www.abc.net.au/catalyst/stories/s1343737.htm  úgynevezett 
szellőztetést szándékosan programozta bele a FEMA a 2005-ös esztendőbe, a BBC és a Program fejlesztők révén. Mindenesetre a FEMA a mai napig nem adott ki semmilyen készenléti irányelvet, egy esetleges szuperkitörés esetére.
A kalderában a földrengésekkel kapcsolatban, sok tudós egyet ért,  és arra gondol, hogy a növekvő nyomás a törékeny sziklákat  körbetöri  a magmakamra fölött, ahogy a magma közelebbjut a felszín felé. A meleg egyenlőre emelkedik. Az elmúlt évtizedben több ezer földrengés volt Yellowstonban. USGS felvett 113 földrengést a 2007 februári hónapban, Stephen Neitzke cikke szerint .
Ez a grafikon Michael Mandevilltöl származik. A vulkanikus tevékenység növekedését ábrázolja az utóbbi 100 évben.
nap26
2003 február 18-án az asztronauták különös acélkék úgynevezett "nocticulent" felhőket fényképeztek le a légkör szélén. Ezeket páran kozmikus pornak, mások a globális felmelegedés jeleként, megint mások a 2003-ban megugrott vulkáni tevékenység hatásaként értelmezik. " Az elmúlt néhány hét folyamán élveztük ezeknek a felhőknek a kiemelkedő nézeteit, a déli félteke fölött. Rutinszerűen látjuk őket, amikor repülünk Ausztrália és Dél-Amerika csúcsa fölött." Mondta egy NASA TV adás alatt 2003-ban Don Pettit űrhajós. AZ ég kémlelők a Földön, szintén látták őket izzani a napnyugta után.
nap27
nap28
A felhők 50 mérföld magasságban voltak. A Föld légkörében elöször 1885-ben észleltek ilyen felhőket, ami a  Krakatoa vulkán kitörése után  2 évvel volt, ami 40 mérföld magasan szórta be a Föld atmoszféráját hamuval. Végül a hamu letelepedett, de a "noctilucent" felhők láthatóak maradtak. Mindazonáltal a legutóbbi években, noctilucent felhőket láthattunk dél Utahban és Coloradoban.  Elképzelhető hogy ez egy jel, a vulkáni tevékenység növekedésére a Föld körül. Javarészt az óceánban keletkezett egy olyan kiterjedés, ami több hamut bocsátott ki, és ezáltal növelte a noctilucent felhők láthatóságát.
 Meglepő, hogy a kínai Zodiákus Kalendárium, 2012-t megjelöli a sárkány évének, és 2013-at pedig a kígyó évének.
 
Will Hart
Stargate 2004-2012
Vénusz tranzit
venus tranzit
nap29
1950 óta, növekvő számú nagyarányú természeti katasztrófát tapasztaltunk. Ez földrengéseket, vulkánokat, hurrikánokat és árvizeket tartalmaz. Amíg egyes emberek várják a  2012-es Armageddoni eseményt, a jeleket a Végső időkröl, valójában úgy tűnik, hogy már történnek. Az ősi maja Nappapok szerint, ennek a kornak a vége-5. nap-földrengések növekedésével zárul. Az elmúlt évszázadban az utolsó 10 legfélelmetesebb földrengése közül, hét 1950 után történt. Az elemzett adatok alapján amiket 1900 óta felhalmoztak az mutatkozik, hogy volt 120db 6-6.9-es, 18db 7-7.9-es, és 1db nagy 8-8.9-es rengés átlagban évenként. A földrengések számának elterjedése az utóbbi évtizedben, az ábrák alapján ijesztő tevékenységet mutat. 1900-1960-ig, kevés jelentős vulkánkitörés volt. Az elmúlt 43 év során, a Föld körül szunnyadó vulkánok, ismét aktívvá váltak. Az 1990-es években, láthattunk egy sor vulkánkitörést. Ugyanakkor az időjárásminták erősebbek, és kiszámíthatatlanabbak lettek.
A Maja 5.nap jóslással kapcsolatos kutatásom 3 évtized alatt felhajtott pár nagyon érdekes kapcsolatot:
1. A 2012-es esztendőt kötik egy napfoltciklushoz http://www.bibliotecapleyades.net/esp_2012.htm
 Vénusz tranzitok:
1518 (1526)
1631 (1639)
1761 (1769)
1874 (1882)
2004 (2012)
2. 2004-2012 vénusz tranzit
A nappapok igencsak úgy tűnik, hogy tudatában vannak/voltak a napkitörési ciklusoknak. Engem igencsak meggyőzött, hogy az öt napot vagyis korokat, amit a maják naptára követett, hozzákapcsolták a 26000/25920/ éves napéjegyenlőségi precesszióhoz, ami kapcsolódik ahhoz a mintához, amiben jégkorszakok és melegedőciklusok váltakoznak.
A Maja Long Count naptár, ami megjelöli egy Napi ciklus átjáróját, körülbelül 5,150 év, ez kezdődött kb. az i.e. a 3013-as korban. Ez a naptárciklus egyszerűen számolja a napok számát egy Nap korban. Amikor ez a szám eltelik, a kor véget ér. Az előző a 4-dik Nap azt mondják, hogy egy özönvízben végződött, és ezt az 5-dik Napot úgy jósolják, hogy 2012-es kozmikus eseményekkel tetőzik, földrengésekkel és ütközésekben megnyilvánulva.
Itt következik, hogy a dolgok roppantul érdekessé és zavaróvá válnak.Amikor tudatára ébredtem, hogy a Vénusz tranzit 2004 júniusában történt azt következően pedig 2012-ben, rájöttem, hogy vissza kell mennem az időben, és meg kell vizsgálnom az előző Tranzit ciklusokat. A Vénusz tranzit általában kedveli a Hold fogyatkozásokat is. Ez az esemény nagyon ritka, átlagban 105-120 évente történik páros jelenségként 8 éves időtartamban. Az első meglepetés akkor ért, amikor visszanéztem az időben, és észrevettem hogy az egyik Tranzit 1518-1526-ban történt.
Ez volt az az időszak amikor Cortez megjelent, és meghódította Mexikót. Az Azték papok megjósolták, hogy ez az időszak veszéjjel telített időszak lesz, és ez az amiért Montezuma megbukott a konkvisztádorokkal történő találkozásnál. Ez alatt az időszak alatt, sok természeti esemény történt Mexikóban. Az égen furcsa pajzsok jelentek meg. Több templomot felgyújtottak a mennyből leeső fények palástjai, és az emberek azt mondták a spanyol krónikaírónak Bernardino de Sahagunnak hogy a tűz egy pillérjét látták, ahogy az egész évben a horizonton át lebegett.
Még megdöbbentőbb, hogy ezen eseményeket  1 évtizeddel korábban egy holdfogyatkozás előzött meg. Miután a holdfogytkozás megtörtént a Popocatepetl kitört.
A Mexikói vulkán sokáig szunnyadó volt, úgyhogy a kitörés az ottlakókat aggódóvá tette. 1991-ben egy sor hasonló és egyben megmagyarázhatatlan esemény zajlott.Ahogy Mexikóváros lakói kivonultak az utcákra, hogy megnézzék az égen a napfogyatkozást Juli 11-én, egy Ufo délután 1 órakor megjelent az égen.
 
Popocateoetl és a Colima, az esemény után nemsokkal elkezdtek kitörni.Az utóbbi évtizedben az Ufo észlelések száma Mexiko szerte megugrott.Valójában a Vatikántól is kérvényezték a helyi püspökök, vagyis megkérdezték, hogy hogyan kezeljék az egyházközösségbe járó emberek tudakolódását az Ufo tevékenységröl.Valójában azt válaszolták, hogy fogadják el egyszerüen a jelentéseket.
Megvizsgáltam a következő Vénusz tranzitot /1631-39/ és azt találtam, hogy az eseményt követően 70 éven keresztül a napfoltok abbahagyták a ciklikusságot. Radikális visszaesés volt a számukban 1640 és 1710 között, ami mini jégkorszakot vagyis lehülést okozott. Ezután megvizsgáltam a Nap adatokat és azt találtam, hogy az ezt követő időszakban a napkitörések száma növekvő tendenciát mutatott. A napfoltok száma az 1600-as évek végén a nulláról 200-ra ugrott. Ez az amikor a 2012-es időpont beugrott. Az ősi nappapok figyelmeztettek minket egy napkitörés által bekövetkező változásra. Ekkor fordultam a 11 éves napciklusok felé, és kapcsolatot találtam az emelkedő napmaximumok és a növekvő természeti katasztrófák, háborúk és gazdasági ciklusok között. 1330 és 91 körül volt egy tetőzés, utána pedig 2000 és 2001-ben ami földrengésekben, háborúkban és természeti katasztrófákban tetőzött.
Mi most jelenleg egy napfolt minimumban vagyunk, az évtized végéig. A következő napfolt maximumot 2011-12-re jósolják. Ez egy furcsa kapcsolat az 5-dik nap jóslattal.
Valószinü, a nappapok tudatában ez a furcsa kettőség jelent meg, vagyis a napfolt-maximum és a Vénusz tranzit második eseménye a párosból, ami egy évben történik.
Ahogy néztem a napfolt grafikont, az 1960-as év volt a csúcs 200-al.Ezután a számuk fokozatosan 150-re esett vissza. Furcsamód az utolsó kettő egymás tükörképe volt.
A földrengések és a vulkánkitörések számának drámai növekedése 1990-92-töl, és 2000-2002-ig ismét. Ekkor történt a világkereskedelmi központ támadása és a 2 Bush háborúja Irakban.
Az "elektromágneses" civilizáció eljövetele óta, még nem mentünk keresztül egy Vénusz tranziton. Az utolsó 1882-ben volt, amikor is kitört a Krakotoa.
Az elméletem a tranzitról az, hogy megszakítja az energia normális áramlását/a napszélt és a többi energiát/ azokat amiket a Nap küld a Földre. Azt már tudjuk, hogy a napkitörések zavart okoznak a telekommunikációban és az energiaellátásban. Ha az elméletem helyes az elkövetkező időszakban tanúi leszünk néhány csúnya meglepetésnek.
Rendszerint a napminimális időszak, vagyis kb. a 2010-es időpontig kevés természeti katasztrófával és társadalmi feszültséggel volna terhes, de ezt a forgatókönyvet a Vénusz tranzit megváltoztathatja. Azt biztosan ki tudjuk számítani, hogy a 2010-12 -es időszak élénk és kaotikus lesz, ami alatt megnövekednek a katasztrófák és az Ufo tevékenységek is. Eddig szerencsések voltunk, mert a nagyobb földrengések elkerülték a nagyvárosokat. Ha a 9.2-es Alaszkai földrengés Los Angelesben történt volna, az amerikai gazdaság zavara kihatott volna a globális rendszerre is.
 
Will Hart
Inside 2004-2012 Solar Window
 
Egy cikkben amit publikáltak az AR-ben 2004 elején bemutattam, hogy egy napciklus végső fázisában vagyunk. 2004-12-ig felvázoltam a portálban egy időszakot.
 A cikk bemutatta, a Maya naptárrendszerrel kapcsolatos kutatásom 27 évének az eredményeit, amik a napfoltciklus körüli vizsgálódásokhoz vezettek- a Vénusz tranzitja és az a természeti katasztrófákkal való viszonylagos kapcsolataikkal.  A rejtvényböl több darab nem állt össze 2002-ig. Abban az évben kezdtem el tanulmányozni a Maják naptárjának 2012-es határidejét, a napfoltciklusok és a vénusz tranzit 2. fordulóját. A napfoltciklusokkal kapcsolatos kiterjedt kutatásom, feltárta nekem a 11 éves napmaximumok többszörös hatásait a Földre, és az emberi lényekre. Ingadozásokra leltem a háborúk,  az értéktőzsde és a természeti katasztrófák vonatkozásában a napfoltciklusokkal rendelkező tandemben. Több hasonló független kutató ért már el hasonló következtetéseket. Mindenesetre, még senki sem kapcsolta össze a maja naptár végét, és a napfoltciklusokat  a Vénusz tranzittal amit csak 300 évvel ezelött fedeztünk fel ismét. Ez olyan ciklikus napszakok ideje körül forgott amiket napoknak neveztek és mi egy 5125 éves időszak rendszere szerint, az 5-dik nap vége közelében járunk.  Ezek a dolgok ösztönöztek arra, hogy utánanézzek az 1518-26 közötti tranzitnak, mikor is Hernando Cortez 300 konkvisztádorral legyőzte az Azték birodalmat. A kulcs úgy tűnt, hogy abban a rejtélyes jóslásban fekszik, amit a papok az isten/Quetzalcoatl/ visszatérésével kapcsolatban hoztak(1518).
Az istent a Vénusszal társították, és azt mondták, hogy egy szakállas fehér ember aki eljön, hogy hozza az ősi Mexikónak a civilizáció ajándékát. Ez úgy hangzik mint egy mitosz, de ez inkább az apokalipszis hatalma, miután megtudták, hogy egy furcsa jármű érkezett a partokhoz. Az események Montezumát lelki zavarba, és politikai bénulásba taszították. Ahogy mélyebben beleástam a történelembe, megtudtam, hogy az Aztékokat azért is érintette mélyebben Cortez érkezése, mert az eseményt megelőzte a Popocatepetl kitörése, számukra  megmagyarázhatatlan áradások, és számos esemény amit ma Ufo tevékenységnek hívunk.
Nos mint írtam a földrengések frekvenciája és nagysága, vulkánkitörések és a természeti katasztrófák száma növekvő tendenciát mutat 1960 után pedig drámaian növekednek. A tudósok megpróbálják elrejteni ezt az információt a nyilvánosságtól úgy, hogy az átlagokra koncentrálnak, a jelentős és potenciálisan katasztrofális események helyett. Más szóval statisztikai átlagokat használnak, amiket elferdítenek csapataik, hogy kisebb eseménnyé formálják, a jelentős vulkáni események fellendülését, földrengéseket, hurrikánokat, stb. amelyek emelkednek az elmúlt 45 évben.
Összehasonlításképp:
Volt a 19 században 2119 földrengés amit felvettek. 1970-ben ennek ellenére csak 4139 volt, a legutóbbi U.S.G.S. jelentés szerint. A legnagyobb rekord földrengések amiket mértek akkoriban, Chilében történtek, és a vulkánkitörések hurrikánok tájfunok frekvenciája is megnőtt. Valójában a Popocatepetl 1990-ben kezdett kitörni, miután századokig szunnyadó állapotban volt. Mexikóban, több vulkán is ébredezni kezdett. Valójában az évszázad első felében, nagyon kevés kitörés volt, és ezután 1960-tól elkezdett sok szunnyadó vulkán ébredezni. Nézzük meg a Tornádó táblázatot:
TORNADOS
1950's                                                 4796
1960's                                                 6813
1970's                                                 8580
1980's                                                 8196
1990 to date                                      10,000+
A 2004 szept. 17-ei ENSZ katasztrófacsökkentési ügynökségének jelentése /UN-ISDR/ szerint, 2003-ban már 254millió emberre hatottak a természeti katasztrófák. 1990-töl, ez már háromszoros emelkedés.
Érdekes módon a 2004-es Vénusz tranzit /juni8/ után nem sokkal, juni 22-én Jáva-szigetén Indonéziában, az Ijen vulkán kitört. Ezt a Bezymianny vulkán kitörése követte Oroszországban juni 29-én. Június 8 kitörést produkált Japántól Közép-Amerikáig, és Indonéziáig. Augusztus kitöréseket hozott az Atlanti Óceán Keleti felén Pápua-Új Guineánál és Indonéziánál. Senki sem állíthatja, hogy ez egy normális tendencia ilyen rövid időszakban. A vulkáni tevékenység frekvenciája fokozódott, és szeptemberre felerősödött. 15 vulkánnál riasztottak a tevékenység általi félelem miatt. Ebben a hónapban életre kelt az Etna Olaszországban, Mauna Loa Hawaiin, kiki Japánban  a Columbiai, Oroszországi, Kongói, Indonéziai, Alaszkai vulkánokkal egyetemben. A tendencia folytatódott októberre. Életre kelt a Szent-Helén, és a Rainer is több tevékenységet produkál. Október 5-én megdöbbentően 10 vulkán mutatott egyszerre aktivítást. Szent-Helén hamut okádott és remegett.
A földrengések száma ugyanilyen tendenciát mutat. Ráadásul, ebben az időszakban mentünk át egy olyan perióduson, mikor is a Hurrikánok is rekordot mutattak.
Ez a fokozott tevékenység alkalmazkodik a jóslatokhoz, amit a maja nappapok csináltak, aminek a tetőzése 2010  és 2012 között lesz növekvő társadalmi konfliktusokkal, és nemzetközi konfliktusokkal. A prófécia nem mondja azt hogy megszűnik az élet a Földön. Már számos változásnak volt az emberiség tanúja a történelemben.
Tudósaink jól tudják, hogy valami történik. A Napfizikusokat ámulatba ejtette az 1 évvel ezelötti naptevékenység, mikor is a Nap betért a szuper viharok egy élénk rövid időszakába. Azt nem hozták fel, hogy mi történik ugyanis 1999-2001-ig mentünk át egy napfoltcikluson és utána a napnak meg kellene nyugodnia ahogy a napminimum felé haladunk 2005-2006-ra. Ebböl látszik, hogy jelenleg egy előre kiszámíthatatlan ciklusban vagyunk, amit a nappapok megjövendöltek.
 
 
egy Hír 2007-06-08:
"A G8-csúccsal van összefüggésben az a hét robbantás a görög rendőrség szerint, amelyeket péntekre virradóra követtek el német érdekeltségek ellen Athénban és Szalonikiben"
2007 juni. 8-án 7 fős legénységgel útnak indul az STS-117-es NASA Atlantis űrsiklója. Első kitűzött időpont március 9 ami véletlenül módosult. Tervezett időtartama a küldetésnek 11 nap. /11év a napciklus/
Junius 8, a 2004-es Vénusz tranzit évfordulója.
11 napos  küldetésü az STS-117, tehát junius 21-ei időpont elött visszatér ami a nyári napéjegyenlőség és Wiliam herceg születésnapja.
 A misszió hosszát 2 nappal kitolták a tervezett időponttól, az orron keletkezett "veszélytelen" hiba miatt, így 13 nap és pontosan a nyári napéjegyenlőségre és a születésnapra tér haza. Ezenkívül már csak 13 tervezett fellövés lesz 2010-ig. Ezután 2014-ben indul az Orion.
Juni 9-én Bush harmadízben tett látogatást a pápánál XVI. Benedeknél. Vagyis annál a náci származású pápánál akit Adolf Hitler 116. születésnapja elött 1 nappal választottak meg ápr.19-én. 20-án teszi az első üzenetét.
16. tarotkártya pedig a torony leomlását jeleníti meg.
35  34
Juni 8-án pedig ismét egy dupla napfolt jelent meg Napunkon.
33
Bush első pápánál tett látogatásának alkalma után /2001 juli 23/ következett 9/11.
A Discovery STS-116 a téli napfordulón dec 22-én tért vissza. Fellövését 7-re ütemezték ami csúszott  9-re.
December 22-én ért vissza, ami utalás a ciklus elejére és végére. Pont 12 napig tartott a küldetés.12 zodiákus vagyis a nagy év vége, és a 2012 12. hónapra.
A valóságban ugyanazon napon mikor a Discovery STS-116 útnak indult volna 2006 dec 8-án a Föld tapasztalt egy sugárzási vihart ami a napon egy cunamiban nyilvánult meg.
32
Ez az esemény olyan szintü sugárzást idézett elő, ami meggátolta néhány napmegfigyelő műhold működését.Ilyen viharok előfordulnak ha a nap a legaktívabb stádiumában van, de meglehetősen ritkák a 11 éves ciklus alacsony pontjánál. Sokan azért voltak megdöbbenve, hogy elég rövid idő alatt egyszerre 4 nagy intenzitásu esemény történt a napon.2006/2007 a napminimum mikor napunk keresztülmegy a legcsendesebb fázisán.Ennek a ciklusnak a végét 2010-2012-re jósolják csillagászok és a NASA.
A filmipar és az esemény közötti kapcsolatról:furcsa egybeesés hogy Mel Gibson-Apocalypto címü filmjét ugyszintén december 8-án adták ki.Pont akkor mikor a Battlestar ment a tv-ben a sugárzásos részével és egy erős sugárzási/napkitörési esemény történt Napunkon.
36
2004 dec 8-án a napunk keresztezte a galaktikus meridiánt a tejuton való áthaladással.A vénusz nap elötti áthaladása pont ezt a délkört keresztezte az ég szemben levő oldalán.
Valójában 2006-ig volt egy szökőév így akkor december 9-én keresztezte a meridiánt.Ez állt a NASA STS-116-os fellövésének csúsztatása mögött
37
Ha nem elég a furcsaságok tömkelege a Nasa az űrhajósoknak, a Beatles - Here comes the sun címü számát játszotta élő közvetítéssel.
A híres kém Alexander Litvinenko radioaktív anyaggal történő mérgezése által okozott botrány  is a médiában  pontosan elhúzódott a december 8-ai eseményig ami Goroadachi szerint a pontos időzítés oka, hogy előkészítse a terepet a következő sugárzási eseményhez. Litvinenkó mérgezésének és halálának napja, egybeesik a Párizsban épült Grand Arche és más épületek közti napfelkeltebeigazítással. Litvinenko eseténél pedig éppen 11 repülőn találtak pollónium nyomokat ami a naphoz kapcsolódik úgyszint.
Anglia királynője 2007 május 8-án meglátogatta férjével Philip herceggel a NASA-beli Greenbeltet és telefonkapcsolatot létesítettek közte és az űrhajósok között az ISS-en. Május 3-án érkezik a királynő az USA-ba, Virginiába ami 2001 szeptember 11 és 2012 december 21 felezőpontja. Első Erzsébet másik neve Virgin queen.
38
Charles Simoni az orosz Sojuz TMA-9-el április 20-án érkezik vissza az ISS-röl. Április 21 az angol királynő születésnapja. Ezen a napon 21-én ismeretlen ok miatt katapultál a kék angyalok F 16-os vadászgépe egy légi bemutatón ami miatt lezuhan. Sosem fordult még elő ilyen baleset, hogy a gép magátol katapultál.
38
Miért éppen kék angyal: (Hopik kék csillaga?)
Utóirat ide. Mivel a cikket nem most fordítottam ezért most már tudom a kék szerepét a világunkban így 2010-ben. Ajnachakra, Szíriusz, Jupiter, Vénusz, Vízöntő.
2004-es olimpia
2004 olimpia kék
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 291
Tegnapi: 526
Heti: 291
Havi: 5 451
Össz.: 2 630 755

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Kozmikus por, Vénusz-ranzit, stb.
Hajnalhasadás - © 2008 - 2018 - hajnalhasadas.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: uton hazafele 3 teljes film - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »