Hajnalhasadás

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

A 2010 a kapcsolat éve film legutolsó jelenténél látható, hogy Jupiter, mint Lucifer az Európánál jelent meg, ahol megindult az új Teremtés. Az emberek pedig kaptak egy figyelmeztetést,  hogy NE MENJENEK ODA!
2010 europaA Föld bolygón Európa közepe Magyarország, mely a Föld szívcsakrája ugyebár. Ide kell összehúzódni az idők végezetén, mert ez az új Noé bárkája. Ezt a területet védik a Magyarok ősidők óta. Ez a hely egy kapu, a Világhegy feljárója. Hogy fel lehessen törni a hegyre, a magyarokat el kellett altatni, el kellett üldözni a hegytől, múltjukat el kellett törölni.
Valami történni fog hazánkban, amit én a 88-as rendszámú radioaktív elemhez, a Rádiumhoz kapcsolok.
Figyeld meg ezt az izraeli zsidó csoportot. Azt mondják magyar gyökerüek. A közepén azt mondja a filmben szereplő úr, hogy Miskolcról 108 évvel ezelőtt írta magát be a könyvbe az egyik zsidó. A zárt közösséget 153 évvel ezelőtt hozták létre. http://www.youtube.com/watch?v=7pPihsyS0lA&feature=related
Izrael Állam területén összesen 153 ezer a magukat kereszténynek vallók száma.  http://www.bpi.hu/index.php?action=fullnews&id=569627&category=297
 
153 az emberek halászatának a száma ( OMEGA 2 ), a 108 pedig: mantrát általában 108 szemből (+1fő) álló füzéren számolják.
Mantra: ami megvédelmezi/felszabadítja az elmét
A halászat pedig magával a DNS-el áll kapcsolatban, melynek száma a 23. Jézus és tanítványai számát, ha megszorzod a halászat számával, és hozzáadod a DNS számát, kijön a 2012-es időpont.
                            13x153+23 = 2012
              A DNS szándékos károsításáról már írtam.
                                   
Magyar állampolgárság megszerzése minden külföldön élő, egykori magyar állampolgár leszármazottainak 2011 január 1-től.
2011 januárjában Magyarország vette át az Eu soros elnökségét, 33 évvel azután, miután a 33 évig külföldön tartózkodó Szent Korona visszatért hazájába. A Szent Koronán, a homloki részen Jézus a Pantokrátor található, a Korona csakra helyén, a fejtetőn pedig az Atya, a Fiú, vagyis Jézus képében. Jézus mellett Gábriel és Mihály. Mihályt a kabbalisták a Merkúrhoz, Gábrielt pedig a holdhoz kapcsolják. Máshol Mihályt a Naphoz kapcsolják, így válik tökéletessé a kapcsolat (Merkúr = 88 = Rádium).
A Szent Korona homloki részén is egyfajta gondolatrezgő kő található, amelynek segítségével a beavatott király kapcsolatot teremtett magával a Teremtővel.
A Pantokrátor jelentése Mindenható, amely szó eredetileg Zeusz egyik mellékneve volt (pantokratis).
Ez a jelző a Jelenések könyvében 9-szer szerepel, mely szám a 3. szem egyik szimbóluma. Két filmnél is láthattuk ezt a számot (9, District 9), melyeknél látható a vörös szem és a 2012 kapcsolat.
A görög Olymposz főistene Zeusz, a rómaiaknál Jupiter, skandináviában pedig THOR.
Jupiter a Fény Fiának, Jézusnak csillaga, és a Magyaroké (szívcsakra), mely a Teremtő energiát közvetítő bolygó. A Teremtés során azt az anyagot, a többletet amelyre a Teremtéshez már nem volt szükség, Amma a Po-tolo (Szíriusz-B) csillagba tömörítette, hogy onnan adja tovább az idők végezetéig a pótláshoz szükséges anyagot a világnak, és egyben forgásában, mozgásában segítse azt.
PO-TOLO, mint az anyagot PÓTOLÓ/PÓTLÓ (dogon és magyar nyelv kapcsolata).
33 a Főnix és a gerincoszlop száma. Jézust egyes keresztények Főnixként is nevezték, kinél a 33-as szám is feltűnik.
Az igazi, törzsgyökeres magyar lakosságnak meghírdetik a STOP SÓ programot.  http://www.stopso.eu/
Ha nem eszel sót és kevés vizet fogyasztasz: "só védi a sejteket, és különösen az agysejteket az elsavasodástól. A só fontos szerepet tölt be az agyban a szerotonin és melatonin szintjének konstans fentartásában. Ha elegendő víz és só van a szervezetben, akkor, mint természetes antioxidánsok, eltávolítják a szervezetből a toxikus salakanyagokat, így nem kell esszenciális aminósavakat, mint pl. tryptophan és tyrosin a szervezetnek feláldozni. Ugyanis a tryptophan szükséges a szerotonin, melatonin és tyrosin képzéséhez."
 
Ha nem eszel elég sót, egyéb következmények mellett nem nyílik ki a 3.szemed. Harmadik szem megnyitása pedig elengedhetetlen a tengerből (emberek sokasága) való kifogáshoz (153). Ha nem sikerül megnyitnod idő előtt, mész a...... Másszóval a halászat most folyik, és te vagy a hal, akit ki kell fogni.
 
Thor 2011 április végén érkezik a földre, melynek borítóját már VÖRÖS-re festették.
                               Thor vörös poszter
Thor-t alakító Chris Hemsworth volt az Enterprise parancsnoka, aki 800 életet mentett meg 12 perc alatt (800/12=66.6). Chris Hemsworth játszik 2011-ben a VÖRÖS HAJNAL filmben, mely angolul RED DAWN. Látható még 2011-ben a Cabin in the Woods  filmben, melynél egy VÖRÖS ház látható.
                      http://thecabininthewoodsmovie.com/
           RED = 18+5+4 = 27 (kundalínihez kapcsolódó szám)
                         b DAWN = 4+1+23+14 = 42
                                     42 + 27 = 69
  69 = JinJang, vagy éppen a RÁK, ami a kapu lefelső része, egy átjáró.
                royal archTHE NINTH GATE
Hát nem érdekes, hogy Párizs, Gíza, Washington és London mellett a moszkvai VÖRÖS térnél is látható Jupiter/Lucifer a 2010 a kapcsolat évében?
2010 moszkvavörös tér
                                      RED-RED-RED

A Vörös tér felett láthattunk egy Tetrahedront 2009 decemberében, mikor a norvég spirál megjelent az égen. Erről a Föld bolygó Vénusz eseményei 1 cikkben írtam.

TETRAHEDRON UFOTETRAHEDRON MOSZKVA

A Tetrahedron érintési pontja egy testnél 19.5°, miként a Jupiternél a Nagy VÖRÖS foltot is 19.5°-nál láthatjuk. Ezt írják 19.47°-nak is, miként Rooswellben is 1947-ben zuhant le egy tárgy, amely eseménybe kódolták a 2012-es évet.

jupiter tetrahedronnorvég spirál19.47

Magyarországon volt egy vörös áradat 2010-ben októberében, mikor 88 nap volt hátra az évből, amikor pedig a Szíriusz eléri az égbolton a legmagasabb pontját. Ekkor kezdték a RED címü filmet Bruce Willissel, aki a DIE HARD 3 filmben azt mondja, hogy ő ISTEN szószólója. Samuel Jacksonnal az elefántos szökőkútnál 42-es üzenetet kapnak, miáltal eljutnak a 42-es kijelzős álbombához. A filmben látható a 23-as szám is, mikor Samuel lefut a metróba.

  die hard 3die hard 3 elefánt

Samuel Jackson volt a Kígyók a fedélzeten főszereplője, aminek borítóján a Kundalíni megjelenítése látható. 

                               kígyók a fedélzeten               

              Bruce Willis pedig 2012-ben jön a TEN címü filmel.

                        http://www.imdb.com/title/tt1742334/

                                   GOD = TEN = ISTEN

                    GOD = 7x15x4 = 420 = 42xTEN = 42X10

A vörös áradat a TIZES tározóból szabadult ki Magyarországon, elmosva a Jézus ösvényt, minek folytán megmenekült a Mária kút. Magyarország Mária országa, Máriát pedig eltávolították a Magyar Szent Koronáról. Az esemény 300 napra esett 2009. december elejétől, mikor a Tetrahedron UFO és a norvég spirál megjelent (300 = TAU = T).

              THOR T

A RED címü filmben láthattuk még Helen Mirrent, akit szerepelt a 2010 A KAPCSOLAT ÉVE filmben, a KIRÁLYNŐ, az ARTHUR, és az ŐRZŐK LEGENDÁJA (jó és rossz harca) filmekben. Persze több említésre méltó filmben szerepelt, de most tárgytalanok.

Érted már miért özönlenek nagyarányban hozzánk, Magyarországra a szabadkőművesek és az állítólagos Izaeliták, akik már mint magyarok jelennek meg?

2011. március 19-én első ízben francia gépek hatoltak be Líbia légterébe, az Odüsszeusz hajnala hadművelet keretében.

francia gépekodüsszeusz hajnala20012001 spacedawn of manhello dave

A 2010 a Kapcsolat évében világháborút láthatsz, miként a Mars a háború istene. A Mars mezőt láthatod a filmben az Eiffel-toronnyal és Gízát, mely Kairó mellett található, melynek neve Mars. Egyiptom 2011 január 25 -- február 11-ig, Mubarak elnök szimbolikus lelépéséig, 17 napig lángolt. Ezen időpontok alatt a Mars, a Nap mögött haladt el. A béke korszakát a 2010 a Kapcsolat évében Lucifer/Jupiter hozza el ( Jelenések könyve 13/5 - 42 hónap!!!), melynek alkímiai jele a 42. Kadhafi közel 42 éve van hatalmon.

http://edition.cnn.com/2011/WORLD/africa/02/19/libya.gadhafi.unrest/index.html

                  kadhafi

kína két Nap

david bowman

   sts-134mark kelly

2011 március 19-én a Plútó szonda keresztezte az Uránusz pályáját. A misszió neve NEW HORIZONS. http://www.hirado.hu/Hirek/2011/03/21/11/A_Pluto_szonda_keresztezte_az_Uranusz_palyajat.aspx

          Ugyanezen a héten volt hátra 2012. dec. 21-23-ig 648 nap.

          Az Uránusz inklinációja a Nap egyenlítőjéhez képest 6.48°

            Charlie Sheen után elnevezett gép támadja a Líbiaiakat.

  http://index.hu/kulfold/2011/03/25/charlie_sheen_tamadja_a_libiaiakat/

                     Charlie Sheen Uránusz és Mars kapcsolat

    scary movie 3

     Charlie Sheen és a RED DAWN. Thor (2011 április) és a RED DAWN

  thorred dawn

       Az 1984-es Vörös Hajnal rendezője John Milius, aki két film írója

                 devil 8apocalypse now

Az apokalipszis most filmben látható a villámos kártyát osztogató, villámos szörfdeszkás Robert Duvall, akit a DEEP IMPACT filmben láthattunk a messiás kapitányaként, de láthattuk a 4 karácsony filmben is 2008-ban (2008+4 = 2012).

deep impact4 karácsonyszörf apokalipszisapokalipszis most

                   Robert Duvall és a NIGHTMARE IN THE SUN

                       http://www.imdb.com/title/tt0059505/                                

                                       rémálom a Napban

  deep impact 2012

                                      Deep Impact 2010 június 27 Earh Flyby

                                    deep impact

             Június 27 --- 2012 dec 23 = 911 nap időeltolódással
                           21-én 11:11, 23-án naptár vége.
  Az Omega logós STS-135, 2011. június 28 -- július 10-re van beütemezve.
    Az időpont 7x77 nap, vagy éppen 12960 órára esik 2012. dec 21-23-tól.
                12960 fél Nagy év és út a VEGA felé a Polaristól.
1296012960 vega
                                      12960 = 6x6x360
        route 66
              Robert Duvallt láthattuk a 66-os út több epizódjában.
66-os út2012 dec
A 66-os út egyik vége Santa Monicában található, ahol a Battle: LA játszódott.
battle labattle la
                                       A film kezdete Tokyo
        A plakáton pedig: THIS IS ONLY THE BEGINNING (Ez csak a kezdet)
Színia-DOB-SZERDA 69.o.:" Elgondolkoztató, hogy eredetmondáink (akárcsak a Dogonoké) az égben, a csillagok közt játszódnak, és bizony a magyar történelemben van néhány teljes "filmszakadás", mintha a magyarok időnként eltűntek volna "táltos lovukon" a föld színéről."
      A Dogonok azt monják, 2012-ben hazatérhetnek égi otthonukba.
                 Hogy mit hoz a jövő számunkra? Majd meglátjuk!elragadtatásrapture
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 9
Tegnapi: 569
Heti: 932
Havi: 6 092
Össz.: 2 631 396

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Vörös Hajnal
Hajnalhasadás - © 2008 - 2018 - hajnalhasadas.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: uton hazafele 3 teljes film - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »