Hajnalhasadás

HÍREK, ÖSSZEESKÜVÉSEK, FILMMOZAIK, STB.

Az előzőekben látható volt, hogy a Capitolium festményén George Washingtont Krisztusként jelenítik meg, aki a szívárvány tetején, 42°-nál ül, háta mögött a kapubejárattal, örvénnyel, vagy éppen Napkapuval, ami bejárat a szellemvilágba, mennyországba. Ugyanez látható Hans Memling festményén is.
http://www.learnnc.org/lp/media/collections/nc/Apotheosis_of_George_Washington.jpghttp://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/kicsi/hans_memling_-_the_last_judgment.jpg?62233496http://ptryn.com/blog/picturing_angels/1105/110527_passignano.jpg
Washingtont Hermész, Poszeidon, Vulkán, Szabadság (Columbia/galamb), Ceres és Minerva veszi körbe. A festmény visszatükrözi a harmóniát az alkímia elemei között, amik a levegő, a tűz, a víz és föld, vagyis George Washingtont krisztusi szerepben, az anyag arannyá változásaként jeleníti meg. Washington a szabadkőművesség újkori Jézus Krisztusa, akiről készült is egy Zeuszként trónon ülő alkotás meztelen felsőtestel, melyet a Capitolium rotundájába szándékoztak állítani, de a nézeteltérések végett a Smithsonian múzeumban lett kiállítva.
                              http://4.bp.blogspot.com/-Lg3HAUhvhEM/TX96gkyoZ4I/AAAAAAAAA_s/NN1Txr6Q9Xc/s1600/Washington%2Bas%2BZeus.jpg
George Washington 33 fokos szabadkőműves volt, a Capitolium rotundájába pedig 33 lépcsőfokon kell felmenni, megjelenítve a megvilágosodás útját, a gerincoszlopon felfelé kúszó energiakígyó koronacsakrához jutását.
Ha jobban megfigyeled a kupolában készített festményt, láthatod, hogy a Washington-Nap-E PLURIBUS UNUM vonalon Hermész látható a boton feltekeredő két kígyóval (Kaduceus).
Az “E PLURIBUS UNUM”, vagyis a SOKBÓL EGY mottó 1782 óta, 230 évre 2012-től jelenik meg az USA nagypecsétjén.
A Capitolium rotundájának középpontjában egy arany pötty, azt pedig 7-7 oszloppal vették körül. A faltól, az aranypöttyöt tartalmazó teljes körig, amelyet ráhelyeztem a másik képre, 23 kör lett kialakítva. A terem 4 részre osztott (észak, dél, kelet, nyugat), így megjeleníti a zodiákot is, azon belül pedig a 4 AEON-t.
http://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/capitolium_kozeppontja.jpg?14360555
                             http://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/capitolium_belulrol.jpg?96330775
Washington ábrázolásán Washington a fehér (fény) könyvére mutat, amely a titkok könyve. A Notre Dame-ban is látható egy hasonló mű, amelyen két könyv látható, melyből az egyik nyitott (exoterikus/kívülállók számára is hozzáférhető, érthető), a másik csukott (ezoterikus/titkos tan). Ezt az alkotást láthatjuk FULCANELLI könyvének, a KATEDRÁLISOK MISZTÉRIUMA borítóján. Washington a magasságban/felhők közt ül, a Notre Dame alakjánál pedig egy létrát láthatunk a magasságba, de itt Fulcanelli szerint is női arcot láthatunk. Az isteni rangra, felhők közé, Jézus helyére emelt Washingtonnál már nem jelenik meg az ezoterikus tudást tartalmazó könyv, helyette a szabadkőművesség mindenfajta ezoterikus marhaságot szór szét, vagy támogatja terjesztését, könyvek tucatjai formájában.
Efézusbeliekhez írt levél 6/10-14:
”Végezetre, atyámfiai, legyetek erősek az Úrban, és az ő hatalmas erejében. Öltözzétek föl az Isten minden fegyverét, hogy megállhassatok az ördögnek (megjegyzés tőlem: gonoszok, nem igazak) minden ravaszságával szemben. Mert nem vér és test ellen van nékünk tusakodásunk, hanem a fejedelemségek ellen, a hatalmasságok ellen, ez élet sötétségének világbírói ellen, a gonoszság lelkei ellen, melyek a magasságban vannak. Annakokáért vegyétek föl az Istennek minden fegyverét, hogy ellentállhassatok ama gonosz napon, és mindeneket elvégezvén megállhassatok. Álljatok hát elő, körül övezvén derekatokat igazlelkűséggel, és felöltözvén az igazságnak mellvasába.”
http://littleguyintheeye.files.wordpress.com/2010/12/apotheosis-washington2.jpghttp://hermetism.free.fr/images/Cathedrale%20Notre%20Dame%20de%20Paris%20philosophie.jpg
Fulcanelli a KATEDRÁLISOK MISZTÉRIUMA könyvében ezt a kommentárt fűzi az INRI-hez, melyet a kereszten elhelyezett Jézus fölött olvashatunk:
"Az INRI felirat, amit exoterikusan Iesus Nazarenus Rex Iudoeorumnak értelmeznek, titkos jelentést kölcsönöz a keresztnek: Igne Natura Renovatur Integra. Mert a tűz segítségével és a tűzben tétetik próbára hamarosan féltekénk. És ugyanúgy, ahogy a tűz segítségével elválasztják az aranyat a tisztátalan fémektől, úgy lesznek elválasztva, mondja az Írás, az Ítélet nagy napján a jók a gonoszaktól."
 
Közvetlen a Capitolium kupolás terme alatt található a Capitolium kriptája. Itt 40 dór tartóoszlopot helyeztek el, aminek középpontjában (ami Washington D.C. szó szerinti középpontja) egy rézcsillag iránytű található. Hasonló építési mód látható a Manitoba épületben, melyről a Smiley és a kocsis titka 1 cikkben írtam.
http://www.williamhenry.net/temple1.jpghttp://www.williamhenry.net/temple10.jpg
A Vénusz bolygó retrográd mozgása 40 nap, a sumír panteonban “Inanna” nevét pedig a misztikus “negyven” nap után való feltámadása emlékére a “40”-es számmal is nevezték, így “NIN”-nek is írták. A réz pedig a Vénusz bolygó féme. Felül a Nap (aranykör) alatta a Vénusz. Esetleg csak nem a Vénusz-tranzit?
Nos Washington D.C-t 288 napra (2011. aug. 23.) a 2012-es Vénusz-tranzittól virginiai epicentrummal földrengés rázta meg, melyben megsérült több emlékmű, melyről már írtam. A Capitolium kupolájának magassága, ami alatt a középpont található, 288 láb (88 méter) magas, így eléggé figyelemfelkeltő az összefüggés. 288 a mennyei királyság száma (dupla fény), az égboltozaton pedig 88 csillagkép látható.
A kripta alatt található George Washington sírja, de Washington teste a MOUNT VERNON-ban (Vernon-hegy) található. Magyarul kifejezve, a washingtoni sír is üres, akárcsak Jézusé és Oziriszé.
Ozirisz sírját megtalálod a Däniken rejtvény cikkben.
                    http://www.williamhenry.net/temple17.jpg
A London Cityben található Szent Pál katedrális rotundája alatt, a középpontban szintén csillag (Nap) látható, a fekete-fehér alapon (duális Világegyetem). A csillag körül 64 rombusz, ami Jézus Krisztus alapszáma (Iesous Christos = 37x64 és a Feltámadás ) és Hórusz szám Borbola János szerint.  Hórusz madara a sólyom, mint a Turulé is. Hórusz a nappali égbolton megjelenő Napisten, a mi Turul madarunk pedig maga a Nap, miként a sólyom az égbolt ura.
http://lh5.ggpht.com/-h7Q_HzWiSQg/TcGAEoW5JXI/AAAAAAAAAA4/ogXnzYEQkr0/Cathedral-checkeredfloor.png.jpg?imgmax=0
Ha megfigyeled ezeket az épületeket, mindig a Nap van a központi helyen, miként a harang eredeti neve is a Napisten közvetítője, angyala http://localism.com/blog/mn/saint_paul/posts/442396/They-don-t-build
A Nap természetesen, miként már vagy egy tucatszor leírtam, nem az ISTEN, hanem Isten szeme fénye, abból is a jobbik, ami pedig kapu az alsó és felső világok közt.
A mai templomokban – melyek persze ősi pogánynak nevezett szent helyekre, energetikai csomópontokra épültek – látható szószékek, az ősi hitvilág szent fáiból alakultak mai formájukba. Ezen szent fa ágai közül, a magasból szóltak táltosaink a néphez, a Napisten nevében, az ő színében, fehérben. A táltos, mint különösen bölcs ember szerintük a Napból több erőnyt kapott, mint a többi ember, amiatt is beszéde joggal a Napisten szavának, “égi szózat”-nak volt tekinthető. Ezen szent fa ágai közé volt szokás vesszőfonadékból rendesen és szépen elkészített szószéket is csinálni, ágaira pedig aranygömböket aggatni. A mai templomok szószékének mindig van teteje, mely a szent fa lombkoronájának emléke, hiszen a templomokban, mivel maga is tető alatt van, semmi szükség tetőre a szószéknél. További érdekes írást Magyar Adorjánnál olvashatunk (Lelkiismeret aranytükre).
http://arpadegyhaz.hu/uploads/Image/a%20Szent%20fa.gifhttp://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/gospod-isus-hristos-4.jpg?78230670
               http://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/olmec_eletfa.jpg?19873930
George Washington apotheózisa, mennybemenetele, John James Barralet 1882. Washington a sírból kiemelkedve megy az árnyékból a fény, a halhatatlanság felé. A sírból egy angyal (halhatatlanság) és az Idő Atyja emeli ki. A háttérben 3 nő (hit, remény, szeretet gyermekekkel), elöl pedig egy vörös lepellel beburkolt nő és Liberty, akinek pálcáján egy frígiai sapka, a szabadság jelképe. Liberty fejét lehajtva tartja, lába alatt az eldöntött fascist, a hatalom földi jelképe.
                           http://files.libertyfund.org/img/Barralet_ApotheosisWashington300.jpg
Gerald Ford 33 fokos szabadkőműves búcsúztatása, vagy inkább szertartása a rotunda alatt.
               http://photos1.blogger.com/x/blogger/5010/2403/400/976403/genImage.jpg
1955-ben egy imaszobát állítottak fel a Capitolium rotundája mellett. Az ablakfestés Washingtont térdelő, imádkózó pozícióban jeleníti meg, körülötte számos ismert motívum.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/fa/Capitol_Prayer_Room_stained_glass_window.jpg/314px-Capitol_Prayer_Room_stained_glass_window.jpghttp://witnesswatch.files.wordpress.com/2009/11/1111nosseal.jpg?w=450
http://witnesswatch.files.wordpress.com/2010/03/1st_trumpet.gif?w=450http://witnesswatch.files.wordpress.com/2010/04/2012_ruin_of_rio_ruse.jpg?w=450
                                      2012-1955 az 57
Bevallom őszintén, hogy az 57-ről sokat még nem tudok, de felkeltette figyelmemet az utóbbi időben ez a szám, a sorozatos ismétlődés miatt. Volt egy film az 57-ről Wesley Snipesal, aki a fényben járó Penge volt. Az előzőekben pedig bemutattam, hogy az életpályája mit is rejteget valójában. Az 57-es utas filmben Bruce Payne látható, akinek 2011-re a RE-KILL filmje van kiírva. Időpont még nincs 2011. szept. elején.
A másik szereplő Tom Sizemore, akinek a MURDER 101 van 2011-re írva, de pontos időpont szintén nincs megjelölve egyenlőre. A 23-as (RE) és a 101-es számok a DNS-el és az élet-halál-újjászületéssel kapcsolatos számok. Valószinü az időzítés még azért nincs kitűzve szeptember elején, ugyanis a jövő nincs előre megírva, vagyis több alternatíva létezik. Az 57-es utas film indításánál mindig a jobb szem (Nap) alatt láthatjuk a neveket, aztán a jobb szem pupillájára közelítenek. A filmben az óriáskerékről (SZERENCSEKERÉK/ZODIÁK) John Cutter/JC/Wesley Snipes löki le a gonosz embert, a film végén pedig egy kettes forgó kerék felé sétál, miután Ramsey nevét említve mondja, hogy SZABADságra megy. Ramsey szerepében Bruce Greenwood aki a Gyógyegér vacsorára filmben a 7. emelet vezetője volt, 2013-ban pedig a THE PLACE BEYOND THE PINES (A hely a fenyőkön túl) filmben látható. Bruce látható volt a SUPER 8, a STAR TREK, a NEMZET ARANYA 2, stb. filmekben, magyarán az ő karrierje is számos érdekes tervezést rejteget. Az 57-es utas filmet Kevin Hooks rendezte, aki a Prison Break 9 részében vett részt producerként, de ő rendezte a BLACK DOG filmet is. A fekete kutya a Szíriusz, melynél Patrick Swayze látható, akit a GHOST filmből ismerhetünk (42!!!). A Black Dog-ban Patrick Swayze Jack Crews/JC szerepében látható, akit Mózesként is említenek a filmben. A RE-KILL borítóján viszont az olvasható, hogy WE ARE THE ENDANGERED SPECIES.
http://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/57-es_utas_kezdes.jpg?43126178http://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/kicsi/57-es_utas_es_hooks_filmek_kepei.jpg?24475438
Ember legyen a talpán, aki ezeket megtervezi, már ha ember, nem egy Felsőbb Intelligencia.

                                           FOLYTATÁS KÖV.
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 137
Tegnapi: 364
Heti: 2 259
Havi: 4 658
Össz.: 3 507 141

Látogatottság növelés
Oldal: Esemény/Metamorfózis 4
Hajnalhasadás - © 2008 - 2024 - hajnalhasadas.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »