Hajnalhasadás

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

2013-ban a Földet támadás éri az űrből a NASA szerint. Egészen pontosan a központi csillagból. „A Nap ébredezik, és a következő években a megszokottnál sokkal aktívabb lesz" – mondta el Richard Fischer, az űrkutatási hivatal Nappal foglalkozó részlegének vezetője, aki szerint az elektronikai berendezéseket érzékenyen fogják érinteni a korábban nem tapasztalt napviharok. A szakember a Space Weather Enterprise Forum 2010-es gyűlésén nyilatkozott, ahol egyébként azért találkoztak a tudósok, hogy felkészüljenek a 2013-as eseményekre.
"Tudjuk, hogy bekövetkezik, de fogalmunk sincs, mekkora károkat okoz majd" – mondta Fischer a Daily Telegraphnak. „Zavarni fogja az olyan kommunikációs eszközöket, mint a műholdak, autós navigációk, problémát okoz a légiközlekedésben, a bankrendszerben, a számítógépeknek, mindent tönkretehet, ami elektromos. Komoly problémákat okoz majd az emberiségnek".
A Földet már korábban is érték el napviharok, de a civilizáció még sosem volt olyan sérülékeny az elektromos berendezések kisebb száma miatt, mint most.
"A várható gazdasági következmények egyelőre felmérhetetlenek" – foglalta össze egy 2008-as tanulmány, ami szerint akár egy-kétezer milliárd dolláros károkkal is lehet számolni az első évben, és akár 4-10 évig is eltarthat az újjáépítés.
Nos a NASA 2006-ban kiadott grafikonja szerint 2012-es Napvihar nagyobb lesz mint az azt megelőző:
2012 Nap
Ennél a Napmaximumnál döntötték le a WTC tornyokat egy kis Szíriusz misztériummal vegyítve. Ezt leírtam 2 cikkben:
Az összeesküvők, a "nagy" titkolózók a WTC tornyokat 2001-ben döntötték le. 2001 + 11 (tornyok formája) = 2012.
Még a tornyokat is az illuminátusok szervezetének és az USA alapításától 225 döntötték le (225 = Vénusz).
A Columbia űrsikló lelövése és a maja naptár végpontja közt 9 év 11 hónap telik el.
deep impact
A legújabb grafikonon a NASA figyelemelterelésként már alacsonyabbra húzta a hullámmintázatot a 2001-es maximumhoz viszonyítva. Persze ahhoz képest, hogy a sok-sok elavult technológiával végrehajtott űrmisszióit ritualisztikusan hajtja végre. Talán emiatt is figyelik olyan mélyrehatóan idegen objektumok folyton-folyvást a szabadkőművesek misszióit.
2012 új grafikon
Hogy mire készülnek olyan nagyon azt körvonalazva, de már leírtam a mélység angyala, és az 1260 nap cikkben.
balducci 1balducci 2
Balducci írta a "sátánizmus és rockzene" könyvet.
2005 augusztusában volt a félideje az idővonalon a csillagászati galaktikus kiegyenlítés ás a maja naptár végpontjának. Kereszt = kereszteződés (Nap/Galaxis központ). Galaxis központ a földre vetítve = Róma.
középpont
2005 augusztus 28-án debütált a RÓMA vérrel az utcán.
Augusztus 9-én érkezett vissza a július 21-én útjára indult NASA STS-114-es missziója az Discoveryvel. Ez volt az első repülés a Columbia elpusztítását követően. (Columbia/Galamb/Noé áradat)
Ezt hívta a NASA "RETURN TO FLIGHT"-nak
         sts-114
sts-114 logo
Az űrsikló csíkja a karibi térségen csinált egyfajta megjelölést, ahol is Kolumusz (Columbia/Columba) kapcsolatot létesített az új világ lakóival. Ebben a régióban volt Atlantisz, és ezen a ponton történt az olajkatasztrófa 2010 április 20-án 777 napra a 2012-es tranzittól.
Na és hol alakít ki egy X-et a csík és a kék gyűrü? Pont a karibi-térségnél, ahová Andrew Collins Atlantist helyezte.
                           kuba
Atlantisz pusztulását viszont összekapcsolják Noé özönvízével.
Noét Lámekh nemzette és 777 éves korában meghalt (Mózes I. könyve 5/31)
Henoch apokalypsise 81.old: " Noé életének 500. évében, a 7. hónap 11. napján. Láttam, hogy roppant megrázkódtatás az eget miként reszketi meg és az Úr serege, 1000-szer 1000 és 10000-szer 10000angyal a szörnyű rengésben hogyan remeg. A remegés pedig engem is elfogott és félni kezdtem, beleim reszkettek és fogam vacogott és arcra borultam."
500 = FŐNIX élete éveinek száma
Lonon metro/STS-114/WESTMINSTER
london metro westminster
Az STS-114 csíkja a 77°-on halad át. Az eseményt megelőzően július 7-én történt a 7/7-es londoni robbantásként elhíresült metro és busz robbantás.
Egyiptomban a 30 napos holdnaptárat alkalmaztak. Oziriszt az év 77. napján ölte meg Szeth 72 cinkostársával.
                         Szaturnusz, az aranykor csillaga 
    saturn
         kapcsolat
A fenti képen látható csillagkapu a "KAPCSOLAT" filmben (Judie Foster) szerepelt. Az üzenet amit fogtak az a földön az első berlini olimpia.
kapcsolat 2berlin
2004-es olimpia amit augusztus 13-án, az év 225. napján kezdtek (Egy Vénusz-év, azaz amíg a bolygó megkerüli a Napot, 224.7 földi napig tart), és eljátszották a ceremóniában a "Misson to Mars" és a "Contact filmeket", és természetesen a Vénusz-tranzitot, ami 2004-2012-ben történik.
            olimpia athén
Az azték főváros Tenochtitlán 1521 augusztus 13-án végleg a spanyolok kezére került, földig rombolták a várost, egészen alapjukig elpusztítva az épületeket, hogy új  kolonális stílusú házakat és templomokat emeljenek helyettük. Közel három évszázad múltán, 1790-ben Mexikóváros főterén került felszínre Coatlicue istennő (Földanya) kőszobra és a híres Piedra del Sol, azaz Naptárkő. Coatlicue nevének jelentése: kígyószoknyájú. További jelzői: a tűz és termékenység istennője; az élet, halál és az újjászületés istennője.
Coatlicue szobrát pontosan 1790 augusztus 13-án találták.
Mindig az a VÉNUSZ szimbolizmus.
Folytatás a FÉLIDŐ JÁTÉKAI 2-esben
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 323
Tegnapi: 354
Heti: 677
Havi: 5 837
Össz.: 2 631 141

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: A NASA és az összeesküvők titkos szimbolikája 3 - a félidő játékai
Hajnalhasadás - © 2008 - 2018 - hajnalhasadas.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: uton hazafele 3 teljes film - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »