Hajnalhasadás

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

Az ősi szakrális rendszerben a PAP képviselte a Tűzerőt. A táltos rovás ABC-ben az ATYA: Kozmikus TŰZ - X, vagyis a SZOR jele, miként az Univerzum is az EGY VERZIÓJA, ahová tanulni, tapasztalni jössz (Universum/Universe, Világ-EGYETEM). Oziriszt, az egyiptomi istenapát több helyütt  X-el a testén ábrázolják. Oziriszt, mint táltosainkat utazásuk során feldarabolták, hogy újjászületve erősebbé, jobbá váljon. A judeo-keresztény bibliában a PAP szó 777-szer található meg. Az Atya kifejezést a katolikus egyház is átvette, így hívják papjait atyának, miközben a Fiút, a Feltámadás/Újjászületés ősi szimbólumára, a keresztre szegezi, bemutatva a halált. Az oltári szentség és a szent ostya a Napot szimbolizálja. Mikor az ostyát felkínálják, elmondják, hogy: "az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében".
A Fiú az angolban Son, a Nap pedig Sun.
A Fiú a németben Sohn, a Nap pedig Sonne.
Jézust természetesen a Szíriusszal is társítják, miként a galaxis szívcsakrája (Szíriusz) a Nappal áll összeköttetésben. A Nap a Pilissel, a Pilis pedig velünk.
Jézus neve, aki Kresztosz (Üdvözítő), nem pedig Krisztus (Megváltó, aki bűneidért megváltásaiért halt meg) visszafele, túkörírásban SZOTSZERK, vagyis SZÓT SZERKESZT. Normál írásban magánhangzó nélkül E betű alkalmazásával pedig KERESZTES. Szent János is KERESZTELŐ. Jézust János keresztelte meg. A kereszt pedig az újjászületés, feltámadás jelképe, nem a halálé. Le onnan a Fény Fiával!
Nos Jézus SZÓT SZERKESZT. A kersztény ikonokon Jézus a JOBB kezét emeli fel, az Ég felé mutatva a Jupiter (mutató) ujjával. Eredetileg igazgyöngy volt a kezében. En-lil (Én-lélek) a Fény fia csillaga pedig a Jupiter, aki a görögöknél Zeusz.
                             jézus szólj
Jézus kézjele táltos nyelven (magyarul) azt jelenti SZÓLY, vagyis SZÓLJ.
Az Univerzumban (EGY-VERZIÓJA) minden hang által jön létre, áll össze anyagi formába.
Hangfrekvenciával szabályozható az ember kedélyállapota is, így nem mindegy milyen zenét hallgatunk. A SZÓ jele táltos betűkkel a spirál egy függőleges vonalon, amit a Tejút jelenlegi állapotában láthatunk.
    tejút szó
Ez pedig a János 1/1 alapján az Atya szava, SZÓ-ja: Kezdetben vala az Íge, és az Íge vala az Istennél, és Isten vala az Íge.
    Angolul viszont SZÓ van írva, a magyar fordításban van ÍGE
"In the beginning was the Word, and the Word was with God, and the Word was God."
Nos a SZÓ táltos jele nagyban megegyezik a zenében használatos Violin, más néven G kulcsal. A Föld alaphangja is a G hang.
                                                g
A G számbeli értéke a 7-es, miként 7 hang létezik: DO, RE, MI, FA, SZO, LA, TI.
A középkorban kitalálták már a szolmizációt, amely szó magára a szol és a mi hangok neveiből jött.
A mizáció egy általános jelző, amit a szavakhoz csatolunk: viktimizáció, kemizáció, uniformizáció, stb.
a SZOL pedig egyértelmű, hogy a Szólj, énekeljre utal. A SOL jeletése NAP.
Guido a Szent János himnuszt alapul véve elnevezte a hangokat így: Ut, Re, Mi, Fa, Sol, La
Érdekes mód a FA áll a 7 hang középpontjában, miként a Világfa is a világ közepén helyezkedik el. A FA után pedig következik a Nap, vagyis a SOL.
A 8. hang, vagyis egy oktávval feljebb, az új hangsor kezdeténél pedig ismét a DO-t találhatjuk, ami az újjászületés. A hang, a fény stb, mind-mind hullámformájú. Mikor meghalok a síromban ott fekszik a hullám, a porhüvelyem, én pedig hullámformává alakulok át, másszóval csak a testem kerül a földbe vissza.
A szabadkőművességnél a körző és a vonalzó közt találjuk a G betűt.
                              mason g
A körző és a vonalzó a szerkesztés segédeszközei, amik a SZERKESZET  szétcsúsztatott Hexagonális formáját mutatják.
Ezt a formát alkalmazzák a méhek, ez jelenik meg a hópelyhekben, de ez figyelhető meg a bolygók, csillagok működésében is
hexagon
   hóméhek
A nagyrészt zsidó szabadkőművesség rátelepedett a zene, film és médiaiparra, mintegy karmesterként az emberek hangolására.
A Föld főbb energiacsomópontjain időpontokhoz igazítva, de általában folyamatosan negatív erőket generálva. Ebből a negatív (sátáni) energiából nyerik a világbirodalmuk megteremtéséhez szükséges energiát, amihez mi is segítséget nyújtunk, amint a figyelmünket magukra vonják, ítélkezünk felettük, dühösek, mérgesek leszünk rájuk.
Az emberiséget az idők folyamán ezek az erők tökéletesen kibillentették az EGYSÉG állapotából, létrehozva a szívekben a KÉTSÉG állapotát. Félelemben tartják az alvó sokaságot a nem lesz nyugdíjad, összeomlik a gazdaság, háború lesz féle nap, mint nap adagolt rémhírekkel.
Jézus ábrázolásain megtalálhatjuk a lángoló szívcsakrára való felhívást, amivel képessé válunk arra, hogy mi teremtsük a jövőnket, ne azok, akik uralkodni akarnak mindenen és mindenkin. Kérdés, hogy hagyjuk e?
                                  Jézus szívcsakra
A hat-almi rendszer irányítói már annyira biztosnak érzik erejüket, hogy az év legszentebb ünnepét, a Karácsonyt, a Fény(Fiú)-lélek-újjészületésének ünnepét is névváltoztatással próbálják az emberi agyakból törölni. Kérdés, hogy hagyjuk e?
Mi, magyarok élünk a Föld szívcsakráján, aminek lehangolása már jóideje folyik, pedig mint mondják, "azért szép a világ, mert a szíve Magyarország".
                                       
                                          Miért is hagyjuk?
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 320
Tegnapi: 354
Heti: 674
Havi: 5 834
Össz.: 2 631 138

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Szíriusz kapcsolat 12
Hajnalhasadás - © 2008 - 2018 - hajnalhasadas.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: uton hazafele 3 teljes film - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »