Hajnalhasadás

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

Cage a TV-ben a Tigriseket nézi, megjelölve a Tigris évét. A TV-ben egy apró kisV antennás TV látható, Cage pedig a 17-es csatornát választja.
                  képlet 17
 tigris cagetigris tv
Láthattunk ekkor egy próféciát is, mely bemutatta a mexikói-öböl katasztrófáját, mely 777 napra esett a 2012-es Vénus- tranzittól
             mexikói öböl
                       Ekkor Cage a 8-as számú borból iszik
       http://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/kicsi/keplet_-_8-as_bor.jpg?65330345
Lucinda házához érve Diana azt monja, hogy a képleten szereplő utolsó két jel nem 33, hanem EE (33+EE=33+55=88).
                                      EE=Eleven:Eleven=11:11
   Everyone Else pontos fordítása Mindenki Más, vagyis MM/88 rovásban.
            EE
http://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/kicsi/keplet_-_33_ee_mindenki_mas.jpg?39648301 
                                ABY elmonja, hogy ez a Nap.
        http://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/kicsi/keplet_-_ez_a_nap.jpg?87348834
http://maerchenquelle.ch/images/Kunst/ezekiel-vision-merkaba_unbekannt_1702_bibel.jpghttp://bp2.blogger.com/_MryQii-dvu8/SIckA_HeFQI/AAAAAAAADT4/DYYranAxiGs/s400/ezekiel.gif
Ekkor Cage munkahelyén rájön, hogy MEGA napkitörés lesz. Ekkor egy szívárvány látható és a falon a Jupiter képe.
CAGE NAPKITÖRÉSNAP JUPITER SZÍVÁRVÁNY
A 2012 filmben a párizsi alagútban ott ölik meg a múzeum igaztgatót, aki felfedezte a Mona Lisának a kicserélése utáni eltünését, ahol Diana 1997-ben meghalt "balesetben".
A filmben ugyabár Leonardo da Vinci, Mona Lisa képét szállítják el 2011-ben. Leonardo április 15-én született.
                                KÉK-KÉK-KÉK.
DIANAKÉK
A Titanic pedig, amelyet a film elején láthatunk apró modellben, 1912 április 15-én süllyedt el.
                     TITANIC
Egyre érdekesebb az, hogy a Titanic került bele Tom Hanks beszédébe, a 2011-es Oscaron, főleg mivel a Titanic filmben a Titanic elején 42 szerepel.
                 HANKS
A 2012-es filmben Cusack és társai is a vörös 42-es repülővel menekülnek meg, ugyanis a  repülőgép száma N-340SB, ami 14+3+4+0+19+2, vagyis 42.
2012 repülő
Ahol Dianát balesetként feltüntetve megölték, afölött pedig pont egy fáklya látható. http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/royals/1009299/Di-verdict-is-unlawful-killing.html
      almaalma fáklya
                                  Az alagút neve ALMA.
Diana a Képletben is balesetet szenved, amint telibe kapja egy KÉK kamion a vörös terepjáróját. Amikor Diana meghal, látható a háttérben a villám (JUPITER). Ekkor 12-esen áll az óra.
                      képlet diana
képlet villám12
12 a kapu lefelső szintje, ami egy átjáró. A kapu tetején a 69, vagyis a Chancer (Rák) szimbóluma. Diana és Cage mikor először találkoznak egy nagy rák, egy jegesmedve és egy sirály látható.
         699. kapu
képlet 1képlet 2
Rák csillagkép, HALÁSZ sirály, és az északi medve (Kis és Nagy Göncöl/Kis és Nagy Medve csillagkép). Kismedvében pedig a sarkcsillag, Tündér Ilona vára, vagy éppen az AtyaIsten lakhelye.
Karcsai mesében (Infántis Lacika) Tündérszép Ilona (Boldogasszony) Kék tengeren van. A kék tengeren 77 sziget és a hetvenhetediken van Tündér Ilona vára. Tündér Ilona palotája a mesében 7 emeletes, amit nagy víz vesz körül és egy hídon kell keresztülmenni a kapujáig. A kacsa lábán, vagy kakas sarkán forgó forgó palota/vár a Világfa teteje, vagyis a Sarkcsillag, amelyet a Sárkány csillagkép vesz körbe, őrizve a palotát. A palotához pedig a szívárványhídon lehet eljutni, miként minden emeleten ezer ablak van színarany üvegből. Az arany és a szívárvány (42/84) a Nap jelképei, ahová a Csodaszarvas emel fel. Másképpen fogalmazva a mennyországba (földi?) Nap/Krisztus/Kozmikus/Megvilágosodott tudattal térhetsz vissza. Ha a kozmikus tudatot megvalósítottad, nem félsz a haláltól, mert tudod, hogy az nem a nagybetűs Vég (ami sosincs), így van esélyed arra, ami csak keveseknek adatik. 
Cage elmegy a mentőkocsi kundalíni/kaduceusa előtt, mentőkocsiban pedig az újraélesztésnél a 241, a Jupiter számainak variációja. A mentőkocsiban pedig kék kijelzés és kék kesztyük.
               cage kundalíni
kék kesztyű dianakék 241
A film végén a kiválasztottak egy-egy fehér nyuszival jelennek meg, melyekkel az égbe emelkednek. Miként Cage fia VEGA lett, a nyuszi is Vegetariánus étrenden él.
 képlet fénylények
                 nyuszik
Jézus nem evett húst, miként a Feltámadási ünnepének magyar neve is HÚSVÉT (HÚS-VÉT, vagyis Vétek a Hús).
A film zárójeleneténél mikor Cage a tömegben megy autójával a háttérben látható egy érdekes felirat egy kocsin.
http://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/keplet_-_jezus_az_ut_igazsag_es_elet.jpg?99758536
képlet végeképlet fa
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 142
Tegnapi: 313
Heti: 142
Havi: 7 865
Össz.: 2 633 169

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: A Képlet titka 2
Hajnalhasadás - © 2008 - 2018 - hajnalhasadas.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: úton hazafelé 3 videa - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »