Hajnalhasadás

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

Legyen vége a sötét kornak, és akiből a "tudósok" a történelem Hamupipőkéjét csinálták, az a világtörténelem legnagyobb kultúrahordozó népe volt és fénye beragyogta az egész világot. Ébredj, szép alvó! Te nem vagy Hamupipőke! Ébredj és mutasd meg magad a népek előtt olyannak, amilyen valójában vagy: ragyogó tündér, kinek fénye ősidők óta beragyogta a világot kultúrájával! Ébredj, Ecuador történelme! Ébredj magyar nép!
(1966. augusztus 19-én az El Telegrafe közölte Jorge E. Blinkorn megrázó cikkét, amely "Hamupipőke az őstörténetben" címet kapta)

 
Egyszer volt, hol nem volt, az Óperenciás tengeren innen és túl, létezett egy Nagy Nemzet, a Fa népe. Ez a Nemzet, a Tudásnak ama népe, a Tudás fájának hatalmas őrizője, a szélrózsa miden irányába elhintette a civilizáció kivirágzásához szükséges magokat, így adták magukat. Mikor az idő a felejtés pecsétjével, álomba szenderüléssel ajándékozta meg az apró kis fénydarabkákat, a sötétség erői a megosztottság állapotába terelték Isten eme megfáradt gyermekeit. Ezen erők azóta is napról-napra, hatalomtól, gazdagságtól megrészegülve, világ sorsával mit sem törődve, ősnemzetet elsöpörve, annak őstudását eltörölve, ama Tudás fáját kidöntve, magát az egekbe emelte. Az ősnemzet ama Szent fáit, pedig földbe döngölte.
Móricz János kutatása alapján quitói Institutio de Antropologia y Geografia megállapította, hogy a spanyol önkény által kiirtott ősnyelv az amerikai földrészen is a magyar volt. http://magunk.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1171:jorge-e-blinkorn-ebredj-magyar-nep&catid=45:oeseink&Itemid=161
A magyaroknál szent fa volt az almafa, körtefa, diófa, stb., melyek terméseivel az Atya minden évben újra és újra megajándékozza szeretett gyermekeit.
A középkor nagy hatalomváltásában ezen hódítók az almafát tiltott gyümölcsé transzformálták, a diófán pedig már boszorkányok tanyáznak. Miért is voltak útban az új hatalomra töröknek a MAG népének Szent fái?
A Körtefa az KÖR+TÉ = FA, vagyis ÉLETFA, ami az egyiptomi ANKH, az örök élet szimbóluma. Magyar dalban is így szerepel: "„Körtéfa, körtéfa, kőrösi kerepesi körtéfa. Várasi gazda, gyöngyösi tánc, könnyű járó kis menyecske, dob szerda”.
                                       ankh
                           Honnan is származik az ANKH?
Az almafa a püthagoreusok egyik titkos szimbóluma volt, Berze Nagy János (Az égigérő fa) szerint pedig az égig érő fán található alma egyedül a magyarságnál található meg teljes egészében, máshol csak részekben, vagyis a forrás az, ahol nagyobb részben megtalálható (Országalma, aranyalma, stb.) Bíró Lajos szerint (Szerelem: Isten 108. old) a szerelem egyik fája, miként a diófa is a szerelmi egyesülés, a teljesség, a nász, a mennyei boldogság felé vezető út fája.
A diófa termése a DIÓ szerotonint tartalmaz, amelyet az agy közepén elhelyezkedő tobozmirigy (3. szem, ajna chakra, minent látó szem, gondolatnál is gyorsabb szem, vörös szem, stb.) melatonin termeléséhez használ fel. Tudományos kísérletek igazolják, hogy a szájon át bevett melatonin jó közérzetet, nyugalmat és boldogságot biztosít, amelyet már egzaktált állapotnak is nevezthetünk. Vajon véletlenül kapta a dió húsa szerkezeti felépítésében az emberi agy formájának mintázatát? Buddha (Sziddhártha: "valaki, aki elérte célját") egy BO fa, vagyis fügefa alatt ült, melynek gyümölcse a dióhoz hasonlóan szerotonint tartalmaz. A fügefa úgyszintén a tiltott fa, amelynek levelével Ádám és Éva a nemiségét takarta el.
Most akkor felvetődik a kérdés, hogy a mindent uralma alá hajtani óhajtó judeo-kereszténység, római központtal (Vatikán) miért is sorolta a DIÓ-t a gonosz fák sorába? Ha pedig ezen vallásnak központja Olaszországban található, ahol ugyabár olaszul beszélnek, hogyan is lett ISTEN neve DIO, és miért lett annak a városnak neve, ahol a judeo-kereszténység pápasága székel ROMA, aminek tükörképe a szerelemisten AMOR?
Miért is mondja a pápa, hogy nála van a mennyország kulcsa? Miért is szerepel a tobozmirigy általános szimbóluma, az örök életet megjelenítő örökzöld fényfa (fenyő) toboztermése a pásztorboton, és különféle helyszíneken?
  tovoz vatikán
Már Arany János megírta (Az utolsó magyar), a dió őseink egyik szent Isten-fája volt, ami azt jelenti, hogy egyben sérthetetlen táltos- és szerelem-fa is volt (Bíró Lajos).
A tudomány mai állása szerint az állatokban a tobozmirigy fényérzékeny, méri a Nap beesési szögét vagy a természetes fény erősségét, így a test belső ritmusa egész éven át megegyezik a napok hosszának természetes változásával.
Sok állatfaj számára ez nemcsak a tájékozódáshoz szükséges, hanem szabályozza a szaporodás ciklusát, és szerepe van a bőr színének a környezethez való alkalmazkodásban is, miként a szarvasok agancsának növekedésében is szerepet játszik.
Figyeld meg, mely népcsoporthoz tartoznak azok a magyarul beszélők, akik pl. a H1N1 vakcínát erőltetett kampánnyal reklámozták, ajánlották a magyar embereknek, ugyanis ez legnagyobbrészt a tobozmirigyre van hatással, annak elfojtása volt a cél.
Ez már nem az "aludj el szépen kis Balázs" volt, hanem az "aludjál tovább kis Balázs", had olvasszunk be mindent a tégelybe.
Figyeld azt is meg, hogy a magyarok zászlaja piros-fehér-zöld, a judeo-kereszténység fellegvárának országában, vagyis Olaszországban pedig ennek pontosan az ellentettjét használják élére állítva.
         magyar zászló               olasz
Témában jártas kutatók szerint az etruszkok alapították Rómát, melynek első hét királya is még etruszk uralkodó volt, de Róma középületeit is etruszkok építették.
ETRUSZK = MAGYAR ( Színia - Az etruszk-magyar aranylemezek titka)
Időszámításunk előtti őseink folyamatosan írtak, olvastak, és ehhez aranylemezeket használtak, amikre természetesen rovással írtak, magyar nyelven. Az új hatalomra törőkben pedig éppen ez a fém okozott egyfajta anyagi haszonszerzési lázat, és pont ezt a fémet választották kereskedelmük eszközéül, hogy a régi írás/Tudás minden nyomát eltűntessék, a múltat eltöröljék/beolvasszák.
 
A szolmizációs (SOL/NAP) hangok közt a FA/FÁ hanghoz a zöld szín és a szívcsakra tartozik.
zöld 101101
Neo is a 101-es szobában lakott, ott pedig azt mondták, hogy ÉBREDJ FEL, ÉS KÖVESD A FEHÉR NYULAT.
A magyar nemzet a FA népe, akik a Föld szívén, pontosan Európa közepén élnek (Ezt már a NASA is igazolta).
Ne legyen nemzetünkre érvényes Szent János azon mondása, hogy "Minden fa, amely nem terem jó gyümölcsöt, kivágattatik és tűzre vettetik" (Máté 7/19).
Fontos tudatosítani minden magyarban, hogy nemzetünknek volt egy ősvallása, amit a hódítók végérvényesen kitörölni szándékoztak, azzal ugyanis nem lehetett uralkodni a lelkeken, tömegeken. Elszántan keressetek és kutassatok, hogy az igazság minél előbb napvilágra kerüljön széleskörben, amíg még nem késő!
Szívcsakrája nem csak nekünk embereknek, hanem a bolygókak, és a Naprendszereknek is van.
A Naprendszerben a Merkúr bolygó a szakrál (szex) csakra, a Jupiter (magyarok csillaga) pedig, amely a Fá hangnak felel meg, a rendszer szívcsakrája. Ebből a szempontból már nagyon érdekessé válik a Jupiter jelenkorunkban zajló bombázása, és már nem is oly meglepő, ha Peter Lemesurier a messiási programhoz kapcsolja magát a Jupitert, hisz ez a bolygó jelentős szerepet játszik a központi csillag, a Nap napfoltciklusának szabályozásában.
            Jézus szívcsakraJézus
Színiánal a Jupiter JÓ PÍ TÉR, Szent Péter pedig a SZENT PÍ TÉR.
Jézus csillaga

Folytatás a kettesben
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 293
Tegnapi: 526
Heti: 293
Havi: 5 453
Össz.: 2 630 757

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Az idők végezete és a FA népe 1
Hajnalhasadás - © 2008 - 2018 - hajnalhasadas.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: uton hazafele 3 teljes film - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »