Hajnalhasadás

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

Rekordárvíz pusztít Ausztáliában, amely leginkább QUEENSLAND-et (Királynő országa) érinti legfőképp, amit már katasztrófa súlytotta területté nyilvánítottak.
Figyeld a híradásokat, azok ugyanis mindent elárulnak. Bibliai árvíz, vagyis a kornak végén járunk, ami egy új kor kezdete lesz, vagyis jön a HAJNAL.
Noénál is történt egy árvíz, a bibliai vízözön. Noé nevét pedig az EON szó megfordításával képezték a biblia szerkesztői, ami görög nyelven annyit jelent, hogy réges-régi idő.
Az AEON korszakból 4 van a 25920 éves precessziós ciklusban, és mi éppen most járunk a váltásnál.
Mivel Ausztráliát egy Nagy Vízöntés érte el, és közeledünk a Vízöntőhöz, nézzük meg a Királynő országát Angliában.
Angliában bejelentették, hogy a királyi családból William herceg 2011 április 29-én fog összeházasodni Kate Middletonnal.
William herceg 1982. június 21-én született, egy részleges napfogyatkozásos napon, amit a NAP napjának nevezünk, ugyanis ez a csillagászati nyár kezdete, a nyári napforduló.
  william
Volt egy film, amiben ez az időpont, vagyis az április 29 kitüntetett szerepet kapott. Ez volt a Flash Forward (Jövő emlékei), amiben a földön szinte minden ember (pár kivétellel) eszméletét vesztette, és egytől egyig 2010 április 29-ét álmodta meg. A filmben fekete varjak hullottak az égből egy emberek által működtetett technológia miatt.
                         ápr 29
flash forward madarak
A Flash Forward-ot az 1999-es című regény alapján készítették. A filmben az emberek 2 perc 17 másodpercre (217) ájultak el.
Stephen King AZONOS című regényéből Stanley Kubrick készített egy filmet RAGYOGÁS címmel Jack Nicholsonnal.
Stephen King regényében a 217-es szoba szerepel, ezt Kubrick 237-re módosította, hogy a valódi életben az igazi vendégek ne kerüljék el a szobát. (2x3x7 = 42)
Stanley Hotelja, ahol a film játszódik Kolorádóban, az Estes Park-ban, a Wonderview 333 alatt található.
333 a héber gemátriában a Kundalíni száma. 2008 végén és 2009 elején a híradásokba került a 333 méter hosszú Szíriusz csillag szupertanker elrablása.
A nálatok a (KÉK) labda program magyarországon 333 iskola részvételével április 30-án jár le.
A Bermuda-háromszög címü fimben a 237-es szám, amelyre Kubrick módosította a 217-est szintén megjelenik, rögtön azután, hogy egy kék szín megjelenik a kézen.
kék kéz bermuda237 bermuda
        237 háromszög
A Bermuda háromszög nevei: Ördög elveszett tornáca, Titokzatos félhomály, Varázslatos tengeri zóna és az Ördög háromszöge
          háromszög
                  666
         castanedalucifer
A kék kéz a Beatles videójában a SZER-ELEM-nél látható. Aladdinban pedig egy kék kezes Jint láthatunk, akinek szinkronszínésze Robin Williams a TOYS címü film piros kalaposa, a harmadik szemmel. A 237 két részre osztva 23 (DNS) és a 7 (Chakrák).
                          aladdin
sárga tengeralattjáró23 kék
    i am number fourlove
                           4 = SZÍVCSAKRA - DNS ugrás
A SZERENCSE KERÉK nevű Tarot kártyalapon a kerék tetején egy kék szfinx jelenik meg. Az óegyiptomi Szfinx neve HUN.
  tarot2012
A SZERENCSEKERÉK természetesen az égbolton található nem a TV-ben. Ez a Nagy Zodiákus kör, amely 4 AEON korszakra van osztva. Ez a Hendaye cikluskereszt nagy titka a barlangrendszerekkel egyetemben, melyek a mágneses védőpajzs megszünése esetén nyújtanak védelmet, mikor is a földfelszínt szabadon eléri a kozmikus sugárzás.
Póluseltolódás miatti kiigazítás
                         Dexter és a két kék kéz közti szív
                    dexter
Visszatérve az angol királyi család április 29-én tartja az esküvőt. Április 29-e szerepelt a Flash Forward-ban, és április 30-án jár le a 333-as kék labdás pályázat.
Jelenleg nálunk Magyarországon 10000 kilakoltatást készítettek elő a külföldi bankok, az április 15-én lejáró kilakoltatási tilalom kapcsán.
2011 a Szívcsakra éve, emiatt valószinü a szívcsakrán élők lehangolását szándékozzák előidézni, ugyanis a lelketlen, Istentől elszakadt embertársaink magától a Teremtőtől, vagyis a Forrástól nem kapnak energiát, így a negatív energia táplálja őket, amit mi adunk, ha félünk, haragszunk és dühösek vagyunk. Ezt a negatívizmust csak a Szeretet tudja legyőzni, amely közvetlen a Forrásból érkezik. Csak kérnünk kell, de lefoglalnak sokunkat a sorozatok, Megasztárok, ValóVilágosok, ahelyett, hogy kérnénk.
Madarak hullottak és kavarodtak meg, a MAG címü filmben is London utcáin, mivel a Föld mágneses mezeje összeomlott, a madarak pedig pont ez alapján tájékozódnak. Ezt megelőzően az elektromos peacemaker ment tönkre 32 személyben, akik ebből kifolyólag összecsuklottak az utcán. A filmben is megjelenik a 429-es szám, ami szétbontva április 29, és pontosan Londonban.
 mag
A film elején hallhatjuk a ZÖLDET (Green).
Aranyáramlás folyó ZÖLD lett (Arany = Nap féme). Arnold ZÖLD lesz.
                                  ZÖLD A SZÍVCSAKRA
                    csakrák

                                   Folytatás a hetesben
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 226
Tegnapi: 251
Heti: 226
Havi: 7 952
Össz.: 2 656 923

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Az idők végezete és a FA népe 6
Hajnalhasadás - © 2008 - 2018 - hajnalhasadas.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: úton hazafelé 3 videa - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »