Hajnalhasadás

HÍREK, ÖSSZEESKÜVÉSEK, FILMMOZAIK, STB.

A DARK CITY korai fázisában látható, a mozi műsorán az ÖRDÖG megjelenítése, ami a Halak korszakának végső fázisa. Az "álmok könyve" pedig a Vízöntő korszakának kezdete. Látható a filmben egy medence, fölötte egy Nap zodiákus. A falon egy óra,ami 11 órát mutat, a falon pedig egy hal törülközőtartó. A film kezdetén egy aranyhal megmentése történik. A 11. zodiákus jelkép a Vízöntő, a 12. pedig a Halak.
devil
               vízöntő
               hal
Shell Beach képeslapon pedig látható, hogy John Murdoch (JM = 23) csaláfjának cége a "K Harris & CO Fisheries", egyszóval halászok.
   shell beach
                                 Shell = kagyló = Vénusz
 John Murdochot alakító Rufus Sewell az Illuminata filmben is látható volt Dominique szerepében. Jennifer Conellyről pedig már írtam.
                                illuminata
A Dark Cityben minden nap halál-újjászületés történt, a harmadik szem beinjekciózásával.
dark 9dark10
Dark Cityben Murdoch betér Neptun (Poszeidon) királysága épületbe, ahol összetör egy üveget, ami mögött a zárva tábla átfordul nyitva feliratra. Az ajtó mögött halasakváriumok.
neptunes
2009 december 7-én  (12/7) 12/9 előtt egy tetrahedronos objektumról került fel felvétel a videomegosztó portálokra.
Tetrahedron = Hyperdimenzionális fizika és csillagkapu = 19.5, vagy 19.47.
moszkvaufo moszkva
Ezt megelőzően láthattunk egy kaput az égen szintén Moszkvában, ami egy furcsa felhő szerkezetnek tűnt és amiből egy tárgy jött elő az analizálás felvétele alapján
                        moszkva kapu
Jelenések könyve 12/7:
"És lőn az égben viaskodás: Mihály és az ő angyalai viaskodnak vala a sárkánynyal; és a sárkány is viaskodik vala és az ő angyalai;"
Milhály pedig megjelent a földön, a LÉGIÓ című filmben 2010 januárban. A filmben december 23-a szerepelt.
Jelenések könyve 12/6:
"Az asszony pedig elfuta a pusztába, hol Istentől készített helye van, hogy ott táplálják őt ezer kétszáz hatvan napig."
Óz a csodák csodája és a spirál.
norvég kékóz
A híres Times square-t 144 napra a spiráltól ürítik ki: http://hajnalhasadas.hupont.hu/13/time-square-1111
A 144 amiatt is jelentős szám az IDŐ NÉGYZETE helyszín megjelenésénél, mert a FÉNY tizede, és a Jelenések könyve 21. fejezetében, mikor Jánosnak megmutatja a 7 anygal közül az utolsó a Menyasszonyt, vagyis a Bárány felesését, akkor  szóba kerül a 10. részben a mennyből, az Istentől alászállott várost, a Szent Jeruzsálemet, ami mint kiderül négyszögletes város, aminek hosszúsága, magassága, és szélessége egyenlő, kőfala pedig 144 sing. A város falának 12 alapja, és 12 kapuja van. Ez természetesen az égbolt 12 csillagképe, az Isten templomában a MINDENségben. Ott is szerepel a 21. részben, hogy a 12 kapu pedig 12 gyöngy (csillag).
Nem hiszed, hogy ebben az ÉLET-re menő "játékban", a Halak-korszakának végén, mely a Föld bolygón zajlik, amely az UNIVRZUMBAN (Uni = Egy, Versum = Verzió; Univerzum = Egy verziója; Univerzumok sokasága/Multiverzum = Egy verziói) oly parányi, de jelentős esemény, a szimbolikus gonosz megjelenése/megjelenítése történik? Hogy a történelem ismétli önmagát, netán úra lejátszák azt, ami előre elrendeltetett, amit az egyipromiaknál úgy ismernek, mint Szet és Ozirisz harcát? Ha ismered a történetet tudod, hogy a történet lényege nem a halál, hanem a FELTÁMADÁS, amelyet Jézus is bemutatott. Életedben pedig erre kell felkészülni, nem az élvezetek kielégítésével bíbelődni, mert abból sosem elég. A jó gyümölcs/halak és rossz gyümölcs/halak trenírozása bizony most zajlik, hogy mely csoportba visz az utad, csak rajtad áll.
Mi is történt 2010 óta, hogy képben maradjunk:
- A pápát 2009 karácsonyán lerohanta egy piros ruhás nő.
- December 22-én lezuhant az American Airlines gépe, ami a 888-at mutatta meg: http://www.youtube.com/watch?v=f2FHrdvRGMg .
- Chilében rengés volt és 33 bányász mentése, ami a 33. héten zajlott, és a bányászok 17 napig nem voltak kapcsolatban senkivel, plussz a főnixel hozták őket napvilágra a mélyből http://edition.cnn.com/2010/WORLD/americas/10/13/chile.miners.voices/index.html?hpt=T2
- Magyarországon egy vörösiszaptározó szakadt át, ami elmosta a Jézus ösvényt, belefolyva a Dunába is, aminek régi neve Iszter. Az esemény következtében meghalt ANGYALKA. Ő volt a 3. az utóbbi időszakban (Farrah Fawcett, Neda Iránban). Jelenések könyve 16. rész/4: "A harmadik angyal is kitölté az ő poharát a folyóvizekbe és a vizek forrásaiba; és lőn vér."
- Szintén Magyarországon volt egy léggömb világbajnokság, ahol 33 ország vett részt és a Főnix szintén megjelent az egyik helyszín nevében.
- A mexikói öbölben a BP (216) egyik kútja felrobbant április 20-án 777 napra a Vénusz-tranzittól. Szeptember 19-ére zárták le végleg, a 152. napon (kitörés a Napon http://spaceweather.com/archive.php?view=1&day=19&month=09&year=2010 ). Másszóval a 153. napon már nem folyt az olaj (a tengerfenék pedig instabil továbbra is).
SouthPark és a BP katasztrófa (nem szeretem a mesét, de érdekes)
14. évad 11. rész Coon 2: Hindsight
south
south2
south3south4
                            south5

Folytatás köv.
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 133
Tegnapi: 364
Heti: 2 255
Havi: 4 654
Össz.: 3 507 137

Látogatottság növelés
Oldal: Halászat az idők végén 2
Hajnalhasadás - © 2008 - 2024 - hajnalhasadas.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »