Hajnalhasadás

HÍREK, ÖSSZEESKÜVÉSEK, FILMMOZAIK, STB.

2011. okt. 06-án, bemutatták a Footloose című filmet.
GO PANTHERS
http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/footloose_kepek.jpg?23063356
A FOOTLOOSE-ban a PÁRDUCOK csapatában játszó játékosokat mutatják be (Jézus és Nimród szimbólum/MACSKAFÉLE). A főszereplő, sárga bogárral (NAP) utazó, a STARLITE-ban a 88-assal kerül kapcsolatba. A bogaras főszereplő, a sassal és macikkal díszített lángoló buszával, amelyet egy kutyával irányít, felökleli a BURNIN HELL feliratú buszt.
A FOOTLOOSE filmet 442 napra mutatták be, 2012. dec. 21-től.
442-őt láthattunk a 2012 moziban, és az ORSZÁGÚTI ÁMOKFUTÓ filmben, melyeket a FELTÁMADÁS cikkbe helyeztem. A 442 megjelent az UNKNOWN/ISMERETLEN FÉRFI filmben is, amelyben 10-szer láthattuk az OZ feliratot, melyet a Négyesfogat és az Ismeretlen 1 cikkbe helyeztem. A filmben a csillagos körasztal felborításánál tükörbe néznek, és a negatív személy ugyanott, életét veszti.
A FOOTLOOSE a STARLITE-ban is játszódik, STARLITE pedig egy táltos paripa, a RAINBOW BRITE-ban.
                  STARLITE - RAINBOW BRITE
1961 és 1965 között a Szűzanya jelent meg Garabandalban, négy fiatal parasztlánynak. A Szűzanya figyelmeztetett egy, a jövőben bekövetkező eseményre, amellyel arra utalt, hogy akkor majd mindannyiunknak lelkünk tükrébe kell nézni.
Az üzenet:
Először a levegőben fogják látni mindenütt a világon, s utána azonnal lelkükben érzik. Kivétel nélkül mindenki tapasztalni fogja a figyelmeztetést, vallásra és helyre való különbség nélkül, még azok is, akik a házban lesznek, beredőnyzött ablakok mögött. A figyelmeztetés igazán rettenetes része nem az lesz, amit szemmel láthatunk, hanem amit bensőnkben fogunk érezni. Ez felér egy haldoklással, s inkább kívánnánk meghalni, mint ezt tapasztalni. Látni fogjuk ugyanis lelkünk jelenlegi állapotát és bűneinket, amelyekkel megbántottuk Istent. A figyelmeztetés olyan természetű lesz, hogy mindenki felfogja majd, annak nincs természetes magyarázata, hanem közvetlenül Istentől jött. A figyelmeztetés időtartamát illetőleg csak annyit mondanak a lányok, hogy rövid ideig fog tartani, de ez nem jelenti, hogy csak egy-két pillanat lesz az egész. Természete miatt azonban olyan rettenetes lesz, hogy két, vagy öt perc is nagyon hosszúnak tűnik majd belőle.
 
Rachel Weisz, akiről az a hír járta, hogy CATWOMAN/MACSKANŐ lesz (aztán mégse lett) és John Constantine/JC.
Constantine szerepében Keanu Reeves, aki a DOGSTAR csapat tagja. Dogstar/Kutyacsillag az égbolton a Szíriusz. A WTC ikertornyoknál egy kutya vesztette életét, a 17-es számú SIRIUS, melyet a 9/11 nagy titka cikkbe helyeztem. Oziriszt az Athyr 17. napján ölték meg, míg Alice Bailey szerint a 17-es szám, a Szíriusszal rezonál. A 17-es a tarotban a CSILLAG.
A 17-es szám 153 is, ugyanis 1+2+3+...+17 = 153
http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/constantine_17_es_feny_kepek.jpg?71587309
A Constantine filmben az úgynevezett pokol bibliáján akasztott ermbert láthatunk.
Tarot: Akasztott ember
Ez a kártya többféleképpen jelenik meg. Egyiken két oszlop, a másikon pedig egy keresztre van feszítve, mint Szent péter, vagyis fejjel lefelé. Az akasztott ember a 12. ami egyes értelmezések szerint asztrológiai információ, és a 12 zodiákusra utal. Még David Fontana - "A szimbólumok titkos világa" könyvében is azt írja, hogy a kártyalap a szent 3-ast jelképezi. Nála ez a teremtést, másnál a Tejút és az ekliptika kereszteződése. Az akasztott ember feje körül fényudvar látható, ami egy szentre utal, és hasonlít a Nap sugaraihoz. A Napot ráhelyezték az ekliptika, és a Tejút kereszteződésre.
Az akasztott ember a természet törvényeihez való igazodást, és az emberalkotta törvények elleni lázadást jelképezi. Annak, aki a megvilágosodást keresi, mindenképpen a maga útját kell járnia a teremtett és a magasabb világ között.
                                           TAROT 12
Keanu Reeves JC/John Constantineként a 17-esről beszél, aki szerint újjászületés lesz az átkozott ölelésében.
Bármit is tartogat számunkra a jövő, bizonyos ábrakészítők felhívták rá a figyelmünket, hogy VIGYÁZZUNK és legyünk óvatosak.
Keanu Reeves egyetlen helyre, a SZŰZANYA oltalmába húzódik vissza Rachel Weiszel, amikor a sötét erők támadásba lendülnek. Mindenképpen figyelmet érdemel, hogy Máriával szemben láthatjuk EL BUDA-t és a 225-öst. A szám a Vénusz keringési ideje.
Érdekes, hogy a Constantine filmben szereplő jelenet, amikor mindenféle démoni lény száll alá az égből, látható az ILLUMINATI nevű kártyán is.
                                   ILLUMINATI - PLAGUE OF DEMONS
Az 1995-ös kártyában szerepelt a WTC és a PENTAGON lerombolása.
                ILLUMINATI - TERRORIST NUKE - PENTAGONWTCPENTAGON
Azoknál akik az események hátterében állnak, a világkormány felállítása érdekében, a tarsolyban a nem létező földönkívüli invázió is szerepel.
Mint a Constantine filmben is kiderül, a macska szeme egy átjáró.
http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/constantine_macska_es_153_kepek.jpg?12502193
A macska a kapu őrzője, de a macska szeme egy mandorla.
http://www.starstore.com/acatalog/Catwoman_prowl.jpghttp://www.cinema.com/image_lib/Catwoman_packshot_thumb.jpghttp://1.bp.blogspot.com/-7RvrpVTALmU/Tjuuf9BZOxI/AAAAAAAAABE/ZHOVp74gd64/s400/Catwoman-dvd.jpg
A mandorlában Jézus, a macska szemébe pedig JC/John Constatine nézett bele.
JÉZUS MANDORLAhttp://1.bp.blogspot.com/_CijcaA9yq58/SeESvO6NN2I/AAAAAAAACDU/egWUxHYzHRw/s400/Chora+Anastasis%3B+detail.jpg
            Keanu Reeves, az AMIKOR MEGÁLLT A FÖLD filmben.
http://i22.photobucket.com/albums/b323/soundlessdawn/vlcsnap-31570.pnghttp://i22.photobucket.com/albums/b323/soundlessdawn/vlcsnap-31412.png
                                 http://1.bp.blogspot.com/_hMgGtFpDU8E/S_lbyNctKPI/AAAAAAAAAEQ/yyoNRTqjO6M/s400/nail+pierced+hands.jpg
Keanu Reeves lila kendővel a felső világba és a KÉK/VÖRÖS fények.
MATRIX - LILA KENDŐMATRIX - FELSŐ VILÁG VÖRÖS-KÉK
Keanu/Constantine meghalt, a Mennybe emelkedik és bemutatja a középső/Szaturnusz ujját.
CONSTANTINE 1CONSTANTINE 2
CONSTANTINE 3
                       Keanu Neo-ként is önfeláldozással meghalt.
       http://4.bp.blogspot.com/-x3bc8ONPPVk/Tyz8eAUOt4I/AAAAAAAACEQ/fBsWoTVEepM/s400/vlcsnap-2012-02-03-22h04m03s138.png
Rachel Weisz ikertestvére a Constantine-ban öngyilkos lett, emiatt a lelke elkárhozott.
Rachel a fekete, testvére pedig a fehér.
constantine - isabelconstantine rachel fekete-fehér
Fekete a halál, fehér az élet/fény színe. Aki a Földön jár spirituálisan halott, aki elhagyja a Földet, visszatér a spirituális világba, az igazi életbe. Régen nem feketében járt a magyar ember temetésre, hanem fehérben. Az asszony pedig temetésén az esküvői ruháját viselte, a temetés ugyanis egyfajta égi mennyegző.
A mandorla jelképezi a magasabb rezgésszintre való újjászületést, feltámadást, visszatérést a Fényhonba.
GYŰRŰK URA és a HOBBIT váratlan utazása elkezdődik. Ki a fényre ARTHUR-al a Galaxis útikalauz stopposoknak filmből.
szauron szemehttp://bestmoviesevernews.com/wp-content/uploads/2011/12/The-Hobbit-Part-1-an-unexpected-journey-2012-Movie-Poster.jpg
http://i22.photobucket.com/albums/b323/soundlessdawn/Butterfly_Door.jpg
 
 
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 129
Tegnapi: 364
Heti: 2 251
Havi: 4 650
Össz.: 3 507 133

Látogatottság növelés
Oldal: A MACSKA SZEME
Hajnalhasadás - © 2008 - 2024 - hajnalhasadas.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »