Hajnalhasadás

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

William Henry-nek volt 2009 Decemberében egy előadása, ahol bemutatta a Víz szimbólizmust benne a sellőkkel és férfisellőkkel, akiket a Szíriuszhoz társított.

A 2010-es Grammy fesztiválon Beyonce, Lady Gaga , Jay Z helyett, most Pink volt az aki tartott a nagyközönségnek egy szimbólikus előadást.

Bevonulása a színpadra két kék oszlop között kezdődött, amivel a kék hullámzó óceán-tenger vizét szimbolizálták, ami között Pink sellőként vonult be mintha víz alatt lenne.

                       pink

            http://www.youtube.com/watch?v=dzg-ztr0vow

Ahogy belépett a háta mögött egy fényforrás égett mint egy csillag, úgy beállítva a jelenetet, mintha Pink afelől jönne.

A víz oszlopok felett 2 fényforrás látható ami vagy a Szíriusz A-t és a Szíriusz B-t szimbolizálja, vagy pedig a Napot és a Holdat a háttérben a Szíriusszal.

                      pink2

          http://hu.wikipedia.org/wiki/Sz%C3%ADriusz

Pink volt "Stella Maris" vagyis "The Star of the Sea" akit Ízisszel azonosítanak, akinek a csillaga a Szíriusz.

        http://campus.udayton.edu/mary/stellamaris.html

pink3pink4

Bevonulása után egy másik szerepet vesz fel, eljátsza Szűz Mária szerepét. Akit mint írtam a Zeneipar, Filmipar és egyebekben a Vénusszal is társítanak.

                 pink5

                                  Vénusz = Mária = Ízisz

http://www.crystalinks.com/venusisisdoor.html

Pink lépcsőn való lejövetele hasonlatos az Istennő lejöveteléhez a Szíriusz lépcsőjén.

Ezen a képen látható két oldalt a Nap és a Hold, a Szírriusszal a háttérben.

    pink6

Pink miután kiért a színpadra és énekelt egy sort, levetette ruháját, amivel felfedte szimbolikáját hogy ki is ő valójában. Ízisz-Vénusz.

                    pink7

Ezek után egy fehér ruhaanyaggal a magasba emeltette magát 3 másik nővel. Ez a 3 másik nő az Orion öv 3-as csillagrendszerét jelképezi.

             pink8

És hogy miért a hármasság arra itt megleljük a választ:

Az Orion övét Ausztráliában Nyeles seprű-nek, Dél-Afrikában, afrikai nyelven Drie Konings (Három Király)-nak vagy Drie Susters (Három Nővér)-nek hívták, Daudet, a francia író pedig les Trois Rois (a Három Király)-nak nevezte. A 17-18. századi Hollandiában az Orion öv neve Driekoningen (a Három Király), Latin Amerikában pedig A Három Mária volt.

Forrás: http://hu.wikipedia.org/wiki/Orion_csillagk%C3%A9p

És hogy miért függesztették fel a 3-as Orion jelképhez Pinket Szíriuszként?

 

Forrás: http://members.iif.hu/visontay/ponticulus/rovatok/hidverok/kaszasok.html

                     pink8

Szíriusz heliakális emelkedését, mikor is látszólagosan együtt kel a Nappal (augusztus 6), Jézus színeváltozásának is nevezik.

Máté 17. rész:

2. És elváltozék előttök, és az ő orczája ragyog vala, mint a nap, ruhája pedig fehér lőn, mint a fényesség.

Mint látható volt Pink a vízben sétált fehér ruhában, később pedig egy hálóval kifogták, kiemelték a vízből. Ez látható is, amikor szimbólikusan víz folyik le róla. Az előadás egy része János Evangéliuma 21. részében szereplő halászatot szimbolizálta:

"11. Felszálla Simon Péter, és kivoná a hálót a partra, a mely tele volt nagy halakkal, százötvenhárommal; és noha ennyi vala, nem szakadozik vala a háló."

pink9

János ezen fejezetében enni nem kell már a hal, mert ennivaló van, már a parázson- az egész arra való, hogy rávezesse őket is, minket is, hogy Krisztus megáldja munkánkat, amit érette teszünk. Arra mutat rá, hogy valóban ez a fejezet a szolgálatról szól - annak a leckéje, hogy a halak a lelkeket szimbolizálják amelyeket Krisztusnak gyűjthetünk, vagy gyűjtünk - az pedig, hogy hozzá kell vigyük rámutat arra, hogy Krisztus velünk együtt akar örülni, nem zár ki bennünket az örömből

"Péter" és „hal"- ha a két szónak - a görög betűk is egy-egy számot is jelentenek-, a numerikus jelentését összeadjuk, az összeg 153

Szt.Jeromos azt tanította, hogy 153 féle hal van a világon- szegényes volt a biológiai ismerete- jelképezi a világ teljes aratását.

1+2+3+4+5+6+7+8+9+10+11+12+13+14+15+16+17=153.

Az okkult író/kutató Alice Bailey ezoterikus asztrológiája szerint, a Szíriusszal a 14, és 17-es számok rezonálnak.
Az egyiptomi mitológiában Oziriszt, aki Orionnal azonos az Athyr 17. napján ölték meg, az ősi naptár 3. hónapjában.

http://secretsun.blogspot.com/2008/03/not-so-secret-history-of-saint-patricks.html

Hal = ΙΧΘΥΣ ( „ICHTYS", Ichthus) = Ἰησοῦς Χριστός, Θεοῦ Υἱός, Σωτήρ = „Iesus Christos Theos Yos Soter" = Jézus Krisztus az Isten fia, a megváltó

És hogy miért Pinkre esett a szerep?

Azért mert Pink = RÓZSASZÍN, RÓZSÁS. Igaz nem teljesen rózsát jelent, de azért érdemes elgondolkodni rajt.

Rózsaszínű párduc - Németeknél Roserote panther; Rose rote - Rózsa Vörös ( Vörös gránitból készült Egyiptomban sokminden).

Pink - Rózsaszín; Rózsa szín - vörös ; A rózsaszín a vörös telítetlen árnyalata

Vénusz útja a Nap körül rózsát formál. Rózsaszín, vörös rózsa a szerelem jelképe. Vénusz a szerelem isennője. Vénusz-Ízisz.

"Érdekes esemény:

Svédországban található a Sellőlány "Vörös Grániton":

        mermaid

http://www.copenhagenpictures.dk/mermaid.html

2010 márciusában elhagyta eredeti helyét hogy kiállíthassák a Kínai Expo-n a Dán pavilonban 2011 februárjáig. Az EXPO házigazdájának Kínának a pavilonja pedig egy fejjel lefelé fordított piros háromszög.

                 mermaid2

                                      piramis Isten

Vénusz/Lucifer közvetíti a szerelem-kéjvágy energiáját. Nagyrészt ez a vágyakozás az, ami hozzáköt a múlandó anyagi világhoz, elszakítva az eredeti, örök, nem anyagi teremtéstől.

Ésaiás próféta könyve 14. rész:

"12. Miként estél alá az égről fényes csillag, hajnal fia!? "

Mózes I. könyve 6. rész:

"2. És láták az Istennek fiai az emberek leányait, hogy szépek azok, és vevének magoknak feleségeket mind azok közűl, kiket megkedvelnek vala.
3. És monda az Úr: Ne maradjon az én lelkem örökké az emberben, mivelhogy ő test; legyen életének ideje száz húsz esztendő.
4. Az óriások valának a földön abban az időben, sőt még azután is, mikor az Isten fiai bémenének az emberek leányaihoz, és azok gyermekeket szűlének nékik. Ezek ama hatalmasok, kik eleitől fogva híres-neves emberek voltak.

5. És látá az Úr, hogy megsokasult az ember gonoszsága a földön, és hogy szíve gondolatának minden alkotása szüntelen csak gonosz.
6. Megbáná azért az Úr, hogy teremtette az embert a földön, és bánkódék az ő szívében.
7. És monda az Úr: Eltörlöm az embert, akit teremtettem, a földnek színéről; az embert, a barmot, a csúszó-mászó állatokat, és az ég madarait; mert bánom, hogy azokat teremtettem."

Fokozott nemi élettel, paráználkodással nem hagyjuk a csakráinkat megfelelően működni. Ezáltal a spirituális halál, a tudatlanság állapotába kerülünk, amiből csak a vágyak lemondásával, szolgálattal szabadulhatunk fel.

Máté Evangyélioma 19. rész

"Miért kérdezel engem a jóról? Csak egy van, aki jó. Ha pedig be akarsz menni az életre, tartsd meg a parancsolatokat. Az megkérdezte: "Melyeket?" Jézus így felelt: "Ezeket: ne ölj, ne paráználkodj, ne lopj, ne tanúskodj hamisan, tiszteld apádat és anyádat, és szeresd felebarátodat, mint magadat!"

      chakra

               chakra2

Érdekes motívum a chakrák szívárvány színben való tündöklése. Sokszor szimbolizálják ezt is a Szíriusszal és egyebekkel.

A 2008-as Aria Music Awardson ahol Pink volt a felkonferáló-műsorvezető, megfigyelhető a pörgő háromszög díszlet, ami Szíriusz szimbólum.

http://www.youtube.com/watch?v=bPTaz5lu710

Előző cikkben említettem hogy Pink 2009-ben eljátszotta a Szabadkőművesek 1 fokú beavatását. Itt megtekinthetitek hogy nagyon sok levegőben lógó testpozícióban játsza el a Tarot kártya 12-es kártyáját az Akasztott ember pozícióját:

http://www.youtube.com/watch?v=wAe2_2bFjwk&feature=related

                        tarot

Efféle pozíciót játszott el Heather Ledger a Batman-ben, és Dr.Parnassus képzeletbeli világában, és Will Smith a Legenda vagyok-ban.

Az akasztott ember:

http://www.freeweb.hu/tarrdaniel/documents/Hermetika/tarot/tarot_cards/Tarot_12_Akasztott.html

                             pink devil

 

Egyiptomban, talán már a dinasztiák előtti korban (Kr. e. IV. évezred) megfigyelték a hajnali feltűnését. Amikor ui. az Orion már jól látható volt a hajnali szürkületben, tudták, hogy hamarosan bekövetkezik a Sirius felkelte is a kora hajnali égen, ami egybeesett a Nílus áradásával. Az Orion övének három csillaga délkelet felé meghosszabbítva a Siriushoz vezet: megfigyelésük azt is megmutatta, hol bukkan fel a Sirius. Sah néven Osiris jelképének tartották, akit felesége, Isis kísér. Isist az égen Sothis elnevezéssel a Sirius jelképezte.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 293
Tegnapi: 526
Heti: 293
Havi: 5 453
Össz.: 2 630 757

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Pink, lépcső a Szíriuszhoz
Hajnalhasadás - © 2008 - 2018 - hajnalhasadas.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: uton hazafele 3 teljes film - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »