Hajnalhasadás

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

2012. jan. 31. - Thaiföld és a Twitter, vagyis a kék madár: " A Riporterek Határok Nélkül nevű szervezet 2011-es sajtószabadság-indexe szerint Thaiföld a vizsgált 178 ország közül a 153. helyen áll."
A cikkhez tartozó főoldal, 2012. jan. 31-én. A KÖVESS felirat mellé Vilmos herceget helyezték, aki 2012-ben, nyári napfordulónál lesz XXX éves.
http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/kisalfold_2012._jan._31.jpg?10464521
                            KÉK MADÁR = KRISZTUS TUDAT
A Nap jelen pillanatban Fényben kiteljesedik, míg a zsidóság egy Napkirályt kíván trónra juttatni. Akár Vilmost, akár mást. A Föld bolygón egyetlen Szakrális Korona van, a Magyar Szent Korona. Magyarország a szív- és korona csakra székhelye, Magyarországon pedig egyre többet hallani a királyság visszaállításának hangoztatásáról. Hogy ez mit fog jelenteni a jövőben és a szereplők ténylegesen melyik oldalon állnak, az még a jövő titka, mindenesetre érdemes figyelemmel kísérni az eseményeket. A Szentírás viszont azt mondja az utolsó időkre, ha kitartó leszel a végsőkig, megkapod a koronát! Ezt jelen esetben nem a kígyó mondja, hanem le van írva!
Jakab Apostol levele 1/12:
“Boldog ember az, a ki a kísértésben kitart; mert minekutána megpróbáltatott, elveszi az életnek koronáját, a mit az Úr ígért az őt szeretőknek.”
Jelenések könyve 2610:
Légy hív mind halálig, és néked adom az életnek koronáját.”
2011. június 28-án a pápa megírta első üzenetét a Twitteren.
2011. júni. 28. ----> 11 hónap 9 nap (pápáéknál 9/11) ----> 2012. júni. 6. (Vénusz-tranzit)
          11. júni. 28. ----> 77 hét ----> 2012. dec. 21. (11:11)
               2011. júni. 28. ----> 217 nap ----> 2012. jan. 31.
2012. jan. 27-én kezdték el nyomtatni az új pénzt, a Balatoni koronát, melyet március végén állítnak forgalomba a soproni Kékfrank mintájára
                  http://www.helybenavilag.hu/torokbalint/images/M_images/2012_1/0126korona.jpg
A Kékfrank elnevezés a soproni borvidék szőlőfajtája után kapta nevét, míg a fizetőeszköz kiötlője, egy angol söröző, a Perkovátz-Ház tulajdonosa. Hogy szabadkőműves e, azt gyanítom, ugyanis a Rotary klub és a Lions klub is nála székel. 
                   http://www.perkovatz.hu/kulonterem.htm
A sopronbánfalvi Pálos Kolostort is szabadkőműves vásárolta meg és alakította át meditációs központtá (üzletté), aki a londoni City Bank alelnöke volt. Fura, hogy ez is angol, meg amaz is, de az is érdekes, hogy az üzletemberek egymás közti csereberére, Jézussal, vagy éppen Ozirisszel kapcsolatos gyümölcsfajtát választják névnek.
Mivel épp a Balatonnál bukkan fel egy KÉK KORONA, had idézzek magamtól, a KÉK vagy SÁRGA 2 cikkből:
"A mi népünk, a MAGYAR, mely a Mag és a Tudás népe, bizony felemelte a tekintetét az égre, mert régen legfőbb vágya a Menny elérése volt, míg országának legnagyobb felületű tavát, a magyar tengert BALATON-nak nevezi, mely elnevezés a BÁL A TÓN kifejezésből hagyományozódott ránk (Szántai Lajos). Az egyiptomi piramisszövegek egyik leggyakrabban hangoztatott ígérete, hogy az emberi lélek a csillagok közé jut.  Balkányi Szabó L. Debrecen helyneveiről írt könyvében írja, hogy "Bálhegy és Báltisztása a debreceni nagycserének a Fancsika felőli részén van. E nevezet gyaníthatólag a Bál-tisztelet korából, még Attila idejéből maradhatott fenn, mit bizonyítani látszik: először az, hogy őseink, mint általában minden Nap- vagy tűzimádók (Bál--Bel-Bél-Béla-Bila-Vila-Világosság-fejérség, tiszta-ság, fény, tűz, nap, úr-erő) az isteni tiszteletet rendesen halmokon és folyók mellett szokták véghezvinni, és éppen e hegy alatt is van egy folyó...."
                               BEL-GRÁD = FEHÉR-VÁR
Színia leírja a DOB-SZER-DA könyvében, hogy az Atyaistent úgy nevezték, hogy BÁL-vány. A külföldi krónikások, a kívülállók mindig is azt mondták népünkre, hogy Bálványimádók, viszont azt is megemlítették, hogy a magyarok (szkíták) nem szobrokat imádtak, hiszen miként Herodotosz is leírja: " Nem szokásuk, hogy istenszobrokat, szentélyeket, oltárokat emeljenek, ellenkezőleg ostobának tartják azokat, akik így tesznek, és gondolom azért, mert a hellénekkel ellentétben nem hisznek abban, hogy az isteneknek emberi alakja van. A legmagasabb csúcsokra járnak fel, és ott áldoznak...." Magyarán a Bálványimádók szó annyit jelentett, hogy a magyarok Bálvány Istent imádták, vagyis, miként BEL, a Bál egyik változata fehéret jelent, a magyarok a Fehér/Fényes Istent imádták. A Bükk hegység legmagasabb pontját máig BÁLványvak nevezik (Bánkúton), nem sokkal alatta pedig Szentlélek helységét találjuk. Tulajdonképpen a BÁL jelző maradt meg az iskolai bál kifejezésben is."
A báli mulatságot lábbal ropják, ebből adódóan a bál a láb megfordítása is. Kérdés, hogy megfogod e Isten lábát, avagy sem.
A régi öregek a MINDENHOL helyett falusiasan annyit mondtak, hogy MINDENHUN, amire gyermek fejjel mosoly jött az ember arcára, mert nem értette azt, amit talán már magát a szót kiejtő is elfelejtett, vagyis, hogy MINDEN EGY, az UNIVEZUM pedig nevéből adódóan, az EGY VERZIÓJA. Ha minden és mindenki az EGY része, akkor mindenki EGYenlő, vagyis nincsen senkinek sem joga máson uralkodni, mást kizsákmányolni, stb. Az EGY bennünk Van, mi pedig ŐBENNE, vagyis bármit is cselekszel, Ő tudja.
Mivel a KÉK KORONA nevű pénzt 2012. jan. 27-én kezdték el nyomtatni a Nap fiainak országában, az EGY-nek földjén (HUN/HUNGARIA), eléggé érdekes, hogy éppen azon a napon volt a Napon, egy X1.7-es kitörés, ami után az ország észak-nyugati felén az égboltot erőteljesen behálózták.
Mivel az új KÉK pénznem Sopronból indult: a Szent Koronánkat 1440-ben (144000 = Fény/Kiválasztottak) lopták ki Magyarországról Bécsújhelyre, ahonnan 1463. július 24-én, vagyis 23 év múlva Sopronban III. Frigyes (Habsburg) császár és képviselői adják vissza a várossal egyetemben, 80000 Ft ellenében,  Hunyadi Mátyás közbenjárásával történő 1463. július 19-ei megegyezése után. Sopront 1441. február 25-én, Luxemburgi Erzsébet özvegy királyné Sopront és környékét 8000 aranyért elzálogosította. Hunyadi Mátyás a Magyar Szent Korona ellopása és Sopron elzálogosítása után jön a világra, 1443. február 23-án születik meg.
 
2012. febr. 01. - LIDL és a BLUE MOBIL 33 forintos percdíjjal!
Lidl logó = kék négyzet háttérben (égbolt/Világegyetem/Tér) vörös köríves sárga kör (Nap/tűz). Kék írásban vörös i, ami a 9-est jelenti, vagyis a homlokcsakrát/harmadik szemet.
http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/kilences_logo_es_film_kepek.jpg?80220222
Ha már tudjuk, hogy jelen pillanatban a Nap által előidézett transzformáció indult el, nem árt azt is tudni a KÉK nevű pénzek mellett, hogy Hollywoodban az Úr prófétájaként bemutatott Denzel Washington (Eli könyve, 777-es vonat az Unstoppable filmben, 42-es játék a HAJSZA A FÖLD ALATT-ban, stb.) egyik filmjének az a címe, hogy DEVIL IN A BLUE DRESS.
Mint már leírtam, Sátánnak a mai formájú, évszázadok alatt kialakult képében nem hiszek, csak a gonosz szívű, inkább Mammonnak, mint Istennek áldozó emberekben, akik a Fény Fiával szemben napjainkban valószínűleg ugyanúgy viselkednének, ha tükröt tartana nekik, mint a múltban. Az ördög alatt pedig a kundalíni/kígyó/sárkány érthető, aki felmászva a fára, megnyitja, megforgatja az almákat/csakrákat.
            2011. július 24-én bemutatták a HUPIKÉK TÖRPIKÉKET.
      2011. júli. 24. ---> 318 nap ---> 2012. júni. 06. (Vénusz-tranzit)
                                     A Vénusz színe a KÉK.
A filmbe elég sok érdekes dolgot rejtettek. Megjelenik benne KARÁCSONY ARTÚR is, aki a 23-as címre megy, de egyfajta féregjárat nyílik a törpök világa és az emberek világa közt hupi-, vagy kékholdnál.
http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/hupikek_torpikek_kepek_1.jpg?31468465
A Time Squaren, Karácsony Artúr előtt TUTANHAMON volt látható, aki Maurice Cotterell szerint a 144. tárgylelet volt. Artúr után pedig a FOREVER szó olvasható.
A Time Squaret a 2009. decemberi norvég kék spiráltól 144 napra ürítették ki ( Time Square 11:11 ).
A Norvég spiráltól 777 napra pedig bemutatták a TOUCH című sorozatot, melyet az előző cikkben olvashatsz, de még majd visszatérek rá.
A Nagy medve, a Plejádok és a Szíriusz alkotják az erő fő háromszögét, melyet a Nagy Lény Életerői tartanak fenn, és akinek szándékai e csillagcsoportokon és Naprendszerünkön, mint közvetítőkön nyilvánulnak meg, vagyis a Forrásból származó energia ezen csillagképeken keresztül befolyásolja az embereket. A filmben Törpapa és az egyik törp, éppen egy nagy medvét tologat.
Az M&M’s nevű színes cukorka Hollywoodban úgy ismert, mint DNS, a MARS MENTŐAKCIÓ film után.
http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/mars_mentoakcio_1.jpg?64512742
http://www.goroadachi.com/etemenanki/athens-m2m-mm-dna.jpg
http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/hupikek_torpikek_kepek_2.jpg?11312392 
                           http://vilagbiztonsag.hu/keptar/albums/userpics/10031/normal_X_Szerencsekerek.jpghttp://www.angyalfeny.eoldal.hu/img/mid/11/szerencsekerek.jpg
2011. október 13-án mutatták be a RUM DIARY/RUM NAPLÓ című filmet Johnny Depp főszereplésével.
http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/rum_naplo_kepek_1.jpg?83414228
93-as szám megtalálható a HopSzerHopp 1 cikkben. Amely számok a kocsiba vannak elrejtve, annak értelezése: NAP-FŐNIX-ISTENI AKARAT.
A RUM DIARY-t 237 napra mutatták be a 2012-es Vénusz-tranzittól.
2011. okt. 13. ---> 237 nap ---> 2012. júni. 06.
Johnny Depp a filmben 217-et mond, amely szám STEPHEN KING – AZONOS című könyvében szerepelt. A 217-es számot Stanley Kubrick a RAGYOGÁS című filmváltozatban, 237-re módosította. Az Overlook Hotel Stanley filmjéből, az Eastes Park-ban, a Wonderview 333-as szám alatt található, a Hotelben pedig a 42-es csatornán folyamatosan vetítik a RAGYOGÁS című filmet (2x3x7=42).
A RUM NAPLÓ kezdése a vörös repülő, amelynek zajára Johnny Depp felébred, a jobb szemmel bemutatva az ébredést.
http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/rum_naplo_kepek_2.jpg?35555895
Johnny Deppet láthattuk a filmben tüzet köpni, míg a RUM gemátriája 18+21+13, vagyis 52.
A maya naptár 52 éves ciklusokhoz orientálódik, melynek lejártakor Tollaskígyó visszatér, Ray Lewis pedig az 52-es számú LILA játékos.
http://www.adweek.com/files/adfreak/6a00d8341c51c053ef0133f429bee2970b-450wihttp://adweek.blogs.com/.a/6a00d8341c51c053ef0133f4fc1539970b-450wi
Pacal Votan (név jelentése: ciklus lezárója) 52 éven át uralkodott. Próféciái közt találhatjuk, hogy a 25920 (26000, 25800) éves precessziós ciklus folyamán a DNS folyamatosan átalakul, alkalmazkodik, melynél addig nem alkalmazott emberi képességek törnek  a felszínre, és tudatváltozás alakul ki. 2012-es évben ez a fejlődési folyamat a legfontosabb szakaszába ér.
Jukaték-maya nyelven a legfőbb lényt "Hunab K'u"-ként hívták, amelynek jelentései között találjuk a "Mozgás és Mérték Forrása", a "Forrás" vagy a "Tejút Központja" elnevezéseket is. 
http://www.severnravens.co.uk/wp-content/uploads/2011/04/galactic-alignment.jpghttp://kenmcclellan.net/yahoo_site_admin/assets/images/the_beam.3375800_std.jpg
Pacal a hétköznapi nyelvi formákat meghaladva, számok segítségével, egy matematikai rendszeren belül kommunikált. Fő elve: "MINDEN SZÁM. ISTEN EGY SZÁM. ISTEN MINDENÜTT OTT VAN".
Magyarul MINDEN EGY, de maga a TEJÚT is csak a Nagy Lény része.
                    JIM CAVIEZEL/PASSIÓ/JÉZUS KRISZTUS
                                JIM CAVIEZEL/PRISONER
            Jim Caviezel és a 23-as: 42 ÉS A MENNYEGZŐ 5
                         SUMMAKOR LOGÓ/S/KUNDALÍNI
http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/the_prisoner_-_k.szek_x_s_hatos.jpg?81036426http://2.bp.blogspot.com/-RH3PmgsSfYI/TvXYM_NKE2I/AAAAAAAAFD0/44nQwE5Ks4M/s1600/Jesus+and+world+people+carrying+their+crosses.jpg
                                                   FOLYT. KÖV.
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 128
Tegnapi: 313
Heti: 128
Havi: 7 851
Össz.: 2 633 155

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: 318 ÉS A NAGY UGRÁS 2
Hajnalhasadás - © 2008 - 2018 - hajnalhasadas.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: úton hazafelé 3 videa - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »