Hajnalhasadás

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

Az előző cikkben ismét felmerült a Nándorfehérvári diadal 555. évfordulója, amely 2011. július 4-22-ére esett, ami után 24-ével elindult egy folyamat a Napon, amely kapcsolatban van a 2012-es Vénusz-tranzittal, ugyanis 318 napra esett az említett időponttól, ami a HELIOS, vagyis NAP. Washingtonban a Naposzlop, vagyis az obeliszk 555 láb magas, amely egy mandorlában lett elhelyezve. Miként az obeliszk Naposzlop, természetesen a Nap jelképes megjelenítése.
2011. augusztus 23-án kedden, 288 napra a Vénusz-tranzittól kiürítették a Capitoliumot és a Pentagont, miután a Richter-skála szerint 5,9-es erősségű földrengés rázta meg Washingtont. Az epicentrum VIRGINia.
288 annyit jelent, hogy 2x144, vagyis 2-szer a Fény száma, ami a mennyei királyság, vagy Napkirályság.
Ha megfigyeled az STS-71 logóját, abban láthatod is a Napot. A NASA és a washingtoni építészet kapcsolatát nem boncolgatom, mert egyértelmü.
A Capitólium, az obeliszk/Naposzlop és a Lincoln/Zeusz/Jupiter emlékmű egy vonalon.
http://4.bp.blogspot.com/-b3MGqWhWFAI/TZZnsD3LesI/AAAAAAAAAaY/2rDjF6nFVT8/s1600/Washington+obelisk+and+capitol+building.jpghttp://www.lewisdt.com/pentagon.jpghttp://www.theforbiddenknowledge.com/wtau.gif
A köztudatban a Nándorfehérvári diadal emlékére szól a déli harangszó, míg állítólag ezt hetekkel előtte kihírdették, de a diadallal egy időben érkezik a rendelet Budára. Állítólag, ugyanis számos hamisítás történt a történelemben, hogy elfelejtsük a dicső múltat. A diadal résztvevői HŐS-ök, a Nap pedig Fényt, meleget és HŐS-ÉGET áraszt az ÉG-ben, ÉGéssel, amely az élethez szükséges létfeltétel. A Nap a mi HŐS-ünk, aki fényével harcol az Űr sötétje és hidege ellen.
Ha még nem olvastad MAGYAR ADORJÁN – A LELKIISMERET ARANYTÜKRE könyvét, akkor uccu neki.
A déli harangszót, a téli-nyári időszámítás végett viszont már nem délben kongatják nyáron, hanem 1 órával elcsúszva, vagyis nem abban az időben, amikor a Nap a legmagasabb pontjára ér az égbolton. Csak mellékesen jegyzem meg, hogy az ősmagyaroknál szokás volt délben a Napra menni, korunk tudói, újkori prófétái pedig kitalálták, hogy ne menj 11-15 óráig a Napra, mert veszély leselkedik rád az égből. Ne szórd tele a testedet mindenfajta szeméttel, ne hidd el a sófogyasztás (TISZTA SÓ!) veszélyét, igyál elég vizet, aztán nem lesz gond. Csak természetes ételt fogyasszál és mozogjál. A mesterséges cukornak is járj utána, én nem kényszerítek senkit. Ez a te dolgod. Veszély csak akkor fenyeget, ha nem tudatosan élsz, ha a hasad vezet.
Oroszország 2011-ben bejelentette, hogy eltörli az állandó óraátállítást, mert szerinte az alkalmazkodás stresszel és megbetegedéssel jár.
Medvegyev rendelete szerint nem a normál időzóna marad meg, hanem a nyári időszámítás, mikor a Nap nem délben van a legmagasabb pontján, vagyis akkor kongatják a harangot, mikor a Nap  nincs a tetőpontján. Reggeli, déli és esti harangszónál elvileg ÚRANGYALA imádság van.
A harang jelentése:
A Hórusz névváltozat görög eredetű, Egyiptomban Heru/HAR.  HAR, egy ősi magyar szó, melynek jelentése KÖR. A Nap jele egy kör, miként Hórusz is Napisten. Egyiptomban a fáraó magát is Hórusznak nevezi, míg szakrális királyaink Napkirályok, Szent Koronájuk pedig a Nap féméből, aranyból készült. Az ősmagyarok körszentélyeket, kőköröket, körtemplomokat építettek és még az erdő is kerek népmeséinkben.
A harang szó második fele, az ANG, ami az angyal rövidítése (angyal/angel).
Ebből kifolyólag a harang a Napisten közvetítője, ugyanis az angyal jelentése “követ, küldött”.
Magyarul kifejezve, azok akik ezt a rendeletet bevezették, szándékosan a Naptudatosság ellen vannak, az ugyanis megvilágosít, felébreszt. Összeesküvés? Á dehogy. Olyan még csak nem is létezik.
2010-ben egy blogger 153 km-re Moszkvától arról panaszkodott az országában dúló tűz kapcsán, hogy túl lazák a tűzbiztonsági intézkedések.  A blogger 600 szavas levelet írt, “Do You Know Why We’re on Fire” címmel. Putyin a bloggernek tűzjelző harangot küldött, mivel arról panaszkodott, hogy leszerelték őket. Putyin sohase blogol, de most VÉLETLENÜL választ adott a bloggernek, ráadásul a blogger környékén fel is szerelték a harangot. 
                    http://www.sptimes.ru/story/32183
     http://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/kicsi/putyin_harang000.jpg?61172458
153 jelentése az emberek halászata, a 600 pedig a görög gemátriában X (Krisztus), ami pedig napokban kifejezve 864 000 perc (Napátmérő), vagy 14400 óra.
         Figyeld meg, hogy végződik a Majmok bolgyója 5. része
http://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/kicsi/mb_5_-_600000.jpg?16833936
A világ legnagyob harangja, a CÁR harang 2012-ben lesz 176 éves. A harang sosem szólalt meg, öntés után ugyanis, a cizellálás közben tűz ütött ki az állványzaton. A tető beomlott, az oltás közben az áthevült öntvényt víz érte, több repedés támadt rajta, és kitörött egy 11,6 tonnás darabja. A harang egészen 1836-ig öntőgödörben maradt, ekkor kiemelték, talapzatra helyezték, és fülére aranyozott kereszttel ellátott országalmát illesztettek. Az óhitűek szerint az utolsó ítélet napján a harang csodás módon "meggyógyul", felemelkedik a mennybe, és onnan fogja harangszóval a híveket imádságra hívni.
http://hungarian.ruvr.ru/data/2011/08/17/1255525281/4RIAN_00129220.LR.ru.jpghttp://www.kantorgeorgina.hu/IMAG0173.jpg
176 annyit jelent, hogy 153+23, vagy 2x88.
Mivel a harang KONG, az angol nyelvben KingKong = 11+9+14+7+11+15+14+7 = 88 = 9+5+19+15+21+19 = IESOUS, ami a görög gemátria szerint 888.
176 ezek alapján Jézus és az emberek DNS halászata.
A jelenlegi világnyelv english, magyarul, az ŐSNYELVEN pedig ezt valakik úgy nevezték el, hogy ANGol (ANGyal, ANGel).
Ezek a valakik az ősi napnépeket, Napkirályságot eltiporták, míg a jövőben maguk kívánnak felállítani egy Napkirályságot, átvéve az eredeti napnépek szerepét, ezért is lett angyali nyelv az angol (bukott angyalok), az ősnyelv pedig sárba tiporva.
Ez az év a 2012-es év. Ez a Napkirály lesz egy bizonyos népcsoport várva várt politikai messiása. Ezen erők megalakulása 1776-ban szimbólikusan is megtörtént, ugyanis 1776 annyi, mint 2x888, vagyis második Jézus.
Ebben az 1776-os évben alapították meg az USA-t, az eredeti őslakosságot félresöpörve az útból. Összeesküvés? Á dehogy.
Május elsejére beiktatták a munka ünnepét, hogy együtt ünnepelje a vezetett nép az illuminátusok 1776. május 1-ei megalakulását.
2009 nyarán, Norvégiában az oslói városháza tornyából is hallható volt az Eurovíziós Dalfesztivál győztes dallama, a 23 éves Alexander Rybak "Tündérmese” szerzeménye.
Oslo korábbi neve 1624 – 1877. december 31. között Christiania, 1878. január 1. – 1924. július 11. között Kristiania.
Oslo neve ez alapján 1624-től 1924-ig, vagyis 300 éven át (ami a Tau) keresztény. 1924-től (mikor visszakapta az Oslo nevet) 2012-ig 88 év telik el!
2011. július 22-én, a Nándorfehérvári diadal 555. évfordulóján (kereszt megvédése) kivégeznek 77 embert az utosó Omega logós űrsikló visszaérkezése utáni napon, az állítólagos gyilkos ítélete pedig csak 2012-ben kezdődhet el. 77 jelentése OZ/PAN/NAP, de CHRIST angol gemátriája egyenlő a 77-el.
                                  STS-135/135-STS = 77
    http://2.bp.blogspot.com/-j_2wpY0AITY/TjcR0YV2WyI/AAAAAAAAAmc/mnFHBRj43uM/s1600/93g.JPG
              http://2.bp.blogspot.com/-5SECd2dHLns/Tizn6x6D3GI/AAAAAAAAA_Y/ESp8G4K846s/s320/16176knightstemplar.jpg
                        Ádámtól Jézusig 77 generáció volt
                                 Angolul a harang BELL.
A Napistent, akit az ősmagyarok hitregei ősatyjuknak, Magyarnak tekintettek és neveztek, különböző törzsek más-más néven nevezték.  E népek közül a palócok Pál, Bál, Balota, vagy Bel/Bél, a szemerék pedig Szem, Szam, Somota néven, de más népek ettől más-más néven nevezték. Pál, mint egy olvasó leírta, egy papi jelző is volt, a pálosokat pedig elüldözték hazánkból, a másik rendet, a ferenceseket pedig feloszlatták, helyükre másokat telepítve. A pálosok a kolostort Sopronbánfalván 530 évre 2012-től kapták Sopron városától, akkor, amikor igazságos Mátyás királyunk a városban tartózkodott.
A Mátyás-templom rekonstrukciója 2006-ban kezdődött és várhatóan 2012-re ér véget, melyben megújul a harangszó:
530, mint már írtam róla a transzformáció száma, a ferenceseket pedig ettől a 2012-es évtől 225 évre oszlatták fel, a Vénusz keringési ideje pedig 224,7 nap.
“A legenda szerint Szent Ferenc Cannarióban prédikálni kezdett a népnek, de előbb megparancsolta a fecskéknek, hogy hallgassanak, míg el nem mondja beszédét. Azok azonnal engedelmeskedtek… Továbbmenve fölemelte tekintetét, észrevette, hogy az úttól nem messze a fákat óriási madársereg lepte el. Egészen elámult a madarak hihetetlen sokasága láttán, és azt mondta társainak: „Várjatok meg itt, amíg prédikálok húgocskáimnak, a madaraknak.” Letért a mezőre, odament a madarakhoz, és elkezdett beszélni a földön csipegetőkhöz, mire a fákon ülők is mind odasereglettek, valamennyien szép csöndben várták végig a beszédet, s el nem szálltak addig, amíg Szent Ferenc áldásával égnek nem eresztette őket. Amikor Szent Ferenc közöttük sétált, s csuhájával megérintette a madarakat, akkor sem repült el egyik sem.”
 
Szent Ferenc talán tudatában volt annak, hogy a magyar/igazmondó azonos a madárral?
Jézus visszatérése után olvasd el a jelenések könyve 19/17-18-at:
”És láték egy angyalt állani a napban, és kiálta nagy szóval, mondván minden madaraknak, a melyek repdesnek vala az égnek közepette: Jőjjetek el, és gyűljetek egybe a nagy Istennek vacsorájára; Hogy egyétek a királyok húsát, és vezérek húsát és hatalmasok húsát, és lovaknak és rajtok űlőknek húsát, és mindenkinek húsát, szabadokét és szolgákét, és kicsinyekét és nagyokét.”
Velős kérdés, amire az idő majd megadja a választ, hogy az a nevezetes angyal a Napban most a Vénusz átvonulása a Nap előtt, vagy valami más? Érdekes összefüggés viszont a ferences rend alapítójának madarakkal való kapcsolata és a rend feloszlatásának időpontja.
                                      http://3.bp.blogspot.com/_mgvHQz_9J1w/SPA9FPEIOSI/AAAAAAAAACA/7grjZvOWjkg/S269/hand.jpg
2009. március 12-én kiürítették a Nemzetközi Űrállomást - egy szemétfelhő haladt el az ISS mellett
Az időpont az aranymetszést mutatja meg a Columbia ( galamb ) katasztrófája és a maja kalendárium végének idővonalán.
http://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/kicsi/naprendszer000.jpg?62238361
Egy másik cikk szerint fokozódhat az ISS űrszemét-fenyegetettsége:
"2010. Március 12-én egy roncsdarab miatt rövid időre ki kellett üríteni a Nemzetközi Űrállomást (ISS), a háromfős legénység az állomás mentőhajójaként szolgáló orosz Szojuz kapszulában keresett menedéket. Az űrszemét végül elkerülte az állomást, a szakértők szerint azonban EZ AZ ESET CSAK A VÉSZHARANGOK MEGKONGATÁSA VOLT, több hasonló riasztásra is fel kell készülni a jövőben.
A lodoni Big Ben-ként ismert óratorony (harang neve) 2012-ben lesz 153 éve, hogy elindult. Benu jelentése Főnix, mint az 500-é is. Ben a Fény/Fiú de a Vénusz is.
Mint már szerepelt a 144-es szám a 2011-13-as időszakkal kapcsolatban rendre feltűnik különböző szent építményeknél.
A soproni evangélikus templom felszentelése 1867-ben történt, 144 évre a 2011-es időponttól. A templomtotonyban az I. világháború 216 (SZENT SZÁM!!!) áldozatának nevét megörökítő Hősök harangja található.
144 a Fény száma a 144000 pedig a kifogott halaké/embereké.
A halászat most folyik. Fény vezessen utadon.
http://2.bp.blogspot.com/_mgvHQz_9J1w/SPA-hskRaVI/AAAAAAAAACI/RuNu4aShNKM/s400/Holy_Spirit.jpg

                                    Folytatás a hármasban
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 62
Tegnapi: 569
Heti: 985
Havi: 6 145
Össz.: 2 631 449

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Fára mássz-Ó-KA 2
Hajnalhasadás - © 2008 - 2018 - hajnalhasadas.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: uton hazafele 3 teljes film - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »