Hajnalhasadás

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

Nos Mel Gibson volt 2010-ben Castor a hód, a THE BEAVER filmben és láthattuk szintén 2010-ben a sötétség határán.
Ha képben vagy tudod, hogy a holografikus világmodellben minden csak benned létezik. A világ benned, te meg benne.
A SÖTÉTSÉG HATÁRÁN filmben Ray Winstone volt látható, aki a Narnia krónikáiban a kapu másik felén, Mr. BEAVER hangja.
http://4.bp.blogspot.com/_6hgSmco4R9M/TRJm3xtgTII/AAAAAAAAKtg/Q4z5WM7fj1s/s400/edge_of_darkness.jpghttp://www.moviewallpaper.net/wpp/Ray_Winstone_in_Edge_of_Darkness_Wallpaper_8_800.jpg
        http://4.bp.blogspot.com/_6hgSmco4R9M/TRJm3Th2uxI/AAAAAAAAKtY/JFbeYe3UXhs/s400/beaver.png
Nos a hód, mint szerepelt CASTOR. Ray Wintstone neve, aki hód volt, a BŰVÖS KÖRHINTA animációs filmnél is feltűnik. A bűvös körhinta viszont francia nyelven már POLLUX-ként jelenik meg, aki a kutya. Pollux szinkronszínésze Robbie Williams, aki 2012-ben az UNIVERSAL MG-nél a kilencedik stúdióalbumát jelenteti meg, melyet az Angyalok Városában vesz fel. A Magick szó "i" betüjén, ami a 9-es betü, korona látható.
http://3.bp.blogspot.com/_6hgSmco4R9M/TRJrQezZ-QI/AAAAAAAAKt4/8ciXnRJApq4/s400/The_Magic_Roundabout_-_Soldier_Sam.jpghttp://4.bp.blogspot.com/_6hgSmco4R9M/TRJm4JZ7dQI/AAAAAAAAKto/_jRuDnhF0tQ/s400/pollux.jpg
Nos Jim BEAVER 2011. dec. 02-án járt a sötétség határán, a SUPERNATURAL sorozatban továbblépési lehetőséggel, amikor a Nap a Nyilasban jár, melynek lábai közt a CRUX/DÉL-KERESZTJE, ahol a holtak birodalmának bejárata található az inkák szerint.
2010. nov. 28-án, amikor a Nap a Nyilasban járt, 84 éves korában meghalt Leslie Nielsen, akinél láthattunk egy balost és nyilast, a SZIKI-SZÖKEVÉNY filmben.
                http://2.bp.blogspot.com/_xdN0QQwsP1A/TPxREIVTeTI/AAAAAAAAL7Y/12sinNzf9sg/s400/Screen%2Bshot%2B2010-12-02%2Bat%2B7.14.06%2BPM.png
                http://1.bp.blogspot.com/_xdN0QQwsP1A/TPxRFIGuRtI/AAAAAAAAL7w/8wFGUIdUKlA/s400/Screen%2Bshot%2B2010-12-02%2Bat%2B7.00.04%2BPM.png
Leslie Nielsen látható volt egy vörös ruhás nővel és egy BEAVER/HÓDdal a csupasz pisztoly 1-ben.
                 http://www.youtube.com/watch?v=AvWfbIe4X_4
                http://4.bp.blogspot.com/_xdN0QQwsP1A/TRIVG3L0qjI/AAAAAAAAMOY/zalGX-fB1Mw/s400/vlcsnap-2010-12-14-11h16m20s207.png
A néhai 007-es ügynök Pierce Brosnan volt a MURDER 101, a THE MIRROR CRACK’D, a MRS DOUBTFIRE, a THE MIRROR HAS TWO FACES, a TÁMAD A MARS, a QUEST FOR CAMELOT (Artúr király), a THOMAS CROWN-ÜGY (Crown = Korona), az AFTER THE SUNSET, a SERAPHIM FALLS, a MATADOR, a MAMMA MIA filmek szereplője. Érdekes címek Brosnan életpályájában, főleg, hogy 2011-ben a SALVATION BOULEVARD filmel jelentkezik, ő volt a hódok megmentője a SZÜRKE BAGOLY filmben és ő volt CHIRON, vagyis a KENTAUR a PERCY JACKSON filmben.
                 http://www.youtube.com/watch?v=q8PMyrj8urw
http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/pierce_brosnan_filmek.jpg?31269381
HÓD/CASTOR/HUNOR aki hosszú álomba szenderült, és az árnyékban tölti pihenőidejét. HUNOR annyi mint HUNY/HUNYOROG, vagyis szeme lecsukódott, nem lát tisztán.
A hód, vagyis Castor fákat dönt ki és gátat épít a folyamra, önmaga létszükségleteképpen. Érthető a Castor/Pollux történet? Pollux nevében ott a FÉNY, vagyis LUX, amely a MAG/MAGOR/MAGYAR, egyszerűen a kibontakozás előtt álló FÉNYMAG, aki felébreszti Castort, hogy visszatérhessenek a Fényhonba.
Egy másik apró teremtmény, a mormota falat emel odújában, hogy átvészelje a zord telet, ami alatt álomba szenderül, átaludva az év felét.
Bill Murray a 9-es csatorna munkatársa volt az IDÉTLEN IDŐKIG filmben, melynek borítóján 101-et mutat. A filmben meghal-felébred-meghal-felébred......, és ellop egy mormotát.
Az IDÉTLEN IDŐK film állandóan ismétlődő napja február 2-a, az év 33. napja. Bill beül egy vörös kocsiba és elüti az óriás mormota táblát. Megáll mellettük a 2-es és 3-as járőrautó és Billt ketrecbe zárják. Az ismétlődő napok folyamán Bill végül aranyembberré válik és megszünik a 33. nap állandó ismétlődése, amely csak és kizárólag Billnek ismétlődött, akinek neve egyezett a mormotával, aki Phil volt.
http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/idetlen_idokig_kepek.jpg?74865553
Phil a mormota egy fában lakott, míg a filmben szereplő másik Phil, vagyis Bill Murray a GET SMART filmben volt fában látható, melyben a SKORPIÓKIRÁLY-ként megismert ROCK volt a 23-as ügynök.
http://thisismylawn.files.wordpress.com/2011/02/groundhog-day-phil-connors.jpghttp://3.bp.blogspot.com/_xdN0QQwsP1A/TOMH6MdF0dI/AAAAAAAALhg/DY1W5LEQAms/s400/vlcsnap-2010-11-12-07h18m01s54.png
                  Bill Murrayról bővebben a NAPKÓD 2 cikkben.
1997-ben mutatták be az ÁL/ARC címü filmet, melyben Nicholas Cage CASTOR Troy szerepében látható, öccse pedig POLLUX Troy. Úgy Castor, mint Pollux negatív szereplők a filmben, Castornak pedig van egy ADAM nevü kisfia, aki a fényben állva az ÓZ A CSODÁK CSODÁJA betétdalát hallgatja, miközben mellette egy 4 oroszlános asztal látható, melyben széttörték az üveget. Pollux a filmben mágneses börtönbe kerül, ahonnan Castor hozza ki. A film szereplőinek TROY/TRÓJA neve alapján és CASTOR aranysárkányai miatt felismerhető, hogy a film készítői rejtett tartalmat helyztek el művüken. A filmben a negatív CASTORnak a tükör másik felén jelenik meg a pozitív John Travolta, aki ekkor CASTOR bőrében látható. A negatívként bemutatott Pollux ezen esemény után átesik az X kialakítású üvegablakon.
http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/alarc_kepek.jpg?84345060
              ÁL/ARC-ról bővebben az Ikerhatás 1 cikkben.
Trójában Szép Heléna szerelméért ment a harc, aki ugyebár Tündér Ilona megfelelője. Trója ősi neve Ilona, Tündér Ilona szobájában pedig ott az élet és halál vizének forrása.
A Párisz herceg és Ilona szerelme miatt kirobbant háború folyamán a Trójaiak a Pilisbe menekültek, megalapítva Sicambria városát, innen pedig Franciaországa mentek, megalapítva a ma ismert Párizs városát. A történet szerint a háború azután tört ki, miután Párisz, Trója hercege elrabolta Helenét, Meneláosz spártai király feleségét. Szép Heléna görög neve Helena Tündarisz magyarul Tündér Ilona. Szép Heléna apja TÜNDAREUSZ, vagyis TÜNDÉR ŐS. Heléna a szépségéről és szerelméről ismert, vagyis az élet vize ajándéka Heléna/Ilona SZER-ELMÉVEL kapcsolatos. Vajon Jézus miért mondta, hogy SZERESSÉTEK EGYMÁST és az Atya miért mondta Jézusra, hogy SZERELMES.
Máté 3/16-17: “És Jézus megkeresztelkedvén, azonnal kijöve a vízből; és ímé az egek megnyilatkozának néki, és ő látá az Istennek Lelkét alájőni mintegy galambot és ő reá szállani. És ímé egy égi hang ezt mondja vala: Ez amaz én szerelmes fiam, a kiben én gyönyörködöm.”
Nicholas Cage, aki az ÁL/ARC filmben elviekben a gonosz CASTORt játszotta, 2009-ben a KÉPLET filmben tűzben lett megtisztítva (TŰZ/TÍZ/SZER/SZER-ELEM/SZER-ETET). John Travolta, aki a gonosz CASTOR bőrébe bújt mint jófiú, 2010-ben a PÁRIZSBÓL SZERETETTEL filmben volt látható sasos pólóban.
http://film-ajanlo.info/wp-content/uploads/2010/09/66051.jpghttp://filmoldal.hu/film_pictures/from_paris_with_love%20poster.jpghttp://img.thesun.co.uk/multimedia/archive/00646/John_Travolta_646995a.jpg
Az ikerpár CASTOR és POLLUX a görög mítosz szerint KASZTÓR és POLÜDEUKÉSZ, a DIOSZKURUSZOK. A Dioszkurusz szótöve a DIOSZ, Isten pedig olasz nyelven DIO, spanyolul pedig DIOS. A DIÓ nálunk Magyarországon egy csonthéjas termés, amely a tobozmirigy, vagyis a harmadik szem megnyitásában szerepet játszik. Érdekes benne, hogy a Teremtő Atya a diót, az agy formájára alkotta meg.
Tündareusz a mítosz szerint Aitoliába menekült Thesztiosz királyhoz, és feleségül vette a leányát, Lédát. Léda két gyermeket szült neki: Kasztórt és Klütaimnésztrát, de ugyanakkor Zeusznak is szült kettőt: Helenét és Polüdeukészt (ILONA és MAGYAR). Mivel KASZTÓR és POLÜKEUDÉSZ, vagyis CASTOR és POLLUX ikerpár, kézenfekvő, hogy a történetben két apától való származtatás is egyfajta szinoníma.
Klütaimnésztra hűtlen és férjét meggyilkoló volt, vagyis negatív jellem, míg Helené volt a tündéri, és a szépséges, aki a szerelméről hírhedt, vagyis a pozitív jellem, akihez a Magyarok társulnak, akiknek csillaga a Jupiter bolygó a történet szerint. A római Jupiter a görögöknél Zeusz. A Nyilas csillagképnek, melyhez a Magyarok társulnak, uralkodó bolygója a Jupiter.
Mivel Kasztór apja, Tündareusz, halandó volt, Polüdeukész, Zeusz fia lévén, előírás szerint az Égbe került. De csak akkor volt hajlandó elfogadni a halhatatlanságot, ha Kasztór is részesülhet benne. Ezért Zeusz mindkettejüknek megengedte, hogy napjaikat felváltva hol a felvilágon, hol meg a föld alatt töltsék Therapnéban. Testvéri szeretetük további jutalmául a csillagok közé emelte képmásukat. Így keletkezett az Ikrek csillagkép. A történet szerint Hunor és Magor egy Csodaszarvast üldöztek melynek nyomát este elveszítették. Így ment ez napokon át, egyre távolabb kerülve az otthontól, míg végül eltévedtek és a szarvas sem jelent meg többet.
Remélem érthető, hogy a történet az égi otthonunkról szól, az ikerpár pedig mi magunk vagyunk, akik elfeljtettük a mayában, hogy az égből származunk.
2011. dec. 04-én visszafordult a MALÉV tel-avivi járata 109 utassal Budapestre.
A 109. UTAS és a KILENCES filmek üzenete, hogy fel kell ébredni, hogy továbbléphessen az égből jött utazó.
A 109. utas Anne Hathaway, aki kék madár volt a RIO-ban, ADAM-al kötött örök hűséget 2011. nov. végén.
http://ll-media.tmz.com/2011/11/28/1128-anne-launch.jpghttp://4.bp.blogspot.com/_WoXQvyVqRvk/TVHwlkQw1rI/AAAAAAAABhc/zM6TJFahrMo/s1600/109.utas.jpg
Anne Hatthaway a 2011-es ONE DAY filmben jelent meg Párizsban, de az idei évben ADAMmal is megjelent és hercegnőként is látható volt szintén Párizsban.
A ONE DAY film premierje 2011. dec. 02-án volt Brazíliában, melynek legismertebb városa RIO.
A párizsi Eiffel tornyot, mely a PÁRIZSBÓL SZERETETTEL film borítóján is látható, a MARS-MEZŐ-re emelték.

                                            FOLYTATÁS KÖV.
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 62
Tegnapi: 569
Heti: 985
Havi: 6 145
Össz.: 2 631 449

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: MARS és a FAL lebontása 4
Hajnalhasadás - © 2008 - 2018 - hajnalhasadas.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: uton hazafele 3 teljes film - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »