Hajnalhasadás

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

        Mark Strong feltűnt még a 2009-es Sherlock Holmes filmben.

http://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/sherlock_holmes_kepek_1.jpg?47078423

Mark Strong eljátszotta a halálát akasztással, amelyet a 13-as számú rendőr hajtott végre. Ugyanezt az illúzió játékot láthattuk a KARDHAL, a TÖKÉLETES TRÜKK, a KARIB TENGER KALÓZAI, és a THE PLAYER filmekben. Látható a VÖRÖS vagy KÉK 4 cikkben.

Blackwood, akárcsak a többi játékos feltámadott holtából az illúzióban/maya-ban, amely feltámadásba belevonták a Vénusz szimbólumát, a pentagramot. A pentagramnál Holmes, vagyis Robert Downey Jr. mondja, hogy: “Megoldottam egy több ezer éves teológiai problémát. Elvégeztem a megzavart kriptabeli ceremónia továbbfejlesztett változatát. Ennek a kalandnak során megjártam a nyúlüreg legmélyebb bugyrát, s habár piszkos lett a szép fehér bundám, megvilágosodva tértem meg.”

Blackwood, vagyis Mark Strong is egyfajta megvilágosodási jelenetet mutatott be, amikor is azt mondja, hogy “URAIM, NE FÉLJENEK”. Mark Strong a filmben egyfajta gonosz szerepben tűnik fel, aki uralomra és hatalomra éhes. Őszintén szólva emiatt nem is láttam át első nekifutásra az összefüggéseket. Filmbeli terve szerint, aki iszik a kehelyből, az életben marad.

http://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/sherlock_holmes_kepek_2.jpg?89581564

Blackwood az EMBER jelénél kelt ki a sírból, helyére pedig egy vörös törpe került. Mark Strong és Robert Downey Jr., akárcsak a többi játékos a szerencsekerékből, zodiákusból való kilépést mutatják be. Blackwood (Mark Strong) apja Sir Thomas a rend vezetője (X a jelük) bika gyűrűt viselt, amikor meghalt. A filmben a helyszínt OX/BIKA alatt jegyezték. Az elhalálozás egy 10 ágú kék csillagos szőnyegen, egy rézkádban történt. A réz a Vénusz féme, a kék pedig a Vénusz színe. 2 db 5 ágú csillag kiadja a 10-et, így a 10 ágú csillag a 2 Vénusz tranzit a bika szarvai közt, ezért is bika a helyszín. Miután bemutatták az elhalálozást/megboldogulást, átváltott a képkocka Robert párnás jelenetére, ugyanis a jelenések könyve alapján a kiválasztottak önmegtartóztató életmódot folytatnak. A harmadik jel a SAS, ami ugyebár a SKORPIÓ. Itt emberi fáklyát/főnixet láthattunk. Blackwood, vagyis Mark Strong akasztása előtt a börtönben egy X-es keresztet láthattunk a falon.

http://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/sherlock_holmes_kepek_3.jpg?39164190

A negyedik jel az OROSZLÁN, amelyet a londoni parlamentbe, helyeztek. A Westminster-palota - vagy ahogyan ma nevezik, a Parlament - eredetileg királyi rezidenciaként működött, majd egy tűzesetet követően 1512-ben vált a Parlament színterévé. A Parlament épületei közül legismertebb az Óratorony (Clock Tower), azaz a Big Benként ismert londoni jelképpé vált torony, ami név pedig magára a harangra vonatkozik. Az óratorony 2012. májusa végén lesz 153 éve, hogy elindult.

http://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/sherlock_holmes_kepek_4.jpg?76290883

Érdekes összefüggés, hogy 2009-ben, amikor a Scherlock Holmes filmet kiadták, megjelent a "Garbo: the spy" című 88 perces dok. film is. A film borítóján szvasztikát helyeztek a sokak által Big Ben-ként ismert óratorony órájának helyére.

                      http://www.imdb.com/title/tt1344315/

        http://esemenyhorizont.uw.hu/2008/letfilo/svastika.html

                        http://www.traileraddict.com/content/unknown/gabo_the_spy.jpg

A Miki egeresek közül mind-mind azonos tartalmú üzenetet közvetít. Nem olyan ez, mintha összebeszéltek volna a Disney műhelyéből kikerült palánták? Természetesen mindegyikük csak egy szereplő, ebben a jól kifundált játékban.

Miért pont 109-essel indult Ryan Gosling karrierje? Miért pont 109-es házszám alatt laknak az ÉLET FÁJA filmben Brad Pitték? Miért pont 109-es utazó a Magyarországra érkező Anne Hatthaway, aki kék madár volt a RIO-ban? És miért pont 109-es lakásban lakik ADAM Sandler az Esti mesék filmben?

Az eurázsiai sámánok hite szerint az első sámánasszony egy sastól szülte világra az első sámán férfit. A sámánikus hit maradékát őrző eurázsiai népek pedig gyakran állítanak a mai napig madaras oszlopokat, melyek a világfát szimbolizálják.

Ryan Gosling szerepelt a FRACTURE/TÖRÉS című filmben, melynek borítóján szintén törik az üveg. Gosling jelentése kisliba/madárfióka, mely épp a tojásból kelt ki. Goslingot jelölték ki a szívcsakrán 101-el bemutatott GREEN LANTERN szerepére, de végül Ryan Reynolds lett a választott. Ikerhatás 5

 

Persze véletlenül, Mark Strong játszotta a GREEN LANTERN filmben Sinestro szerepét, aki a FÉL-ELEM leküzdésére tanít a filmben.

http://www.celuloidesensujugo.com/wp-content/uploads/fracture_.jpghttp://comicbookmovie.com/images/users/uploads/20777/mark%20strong%20-%20sinestro.PNG

A ZÖLD LÁMPÁS-ban vagy egy tucatszor elhangzik, hogy félsz félek, félelem, stb. Elmondják, hogy a félelem nélküliek lehetnek a kiválasztottak. A film 33. percénél láthatjuk a bárban az XX-et, Ryan nyakánál pedig az X-et, amikor ugyancsak a félelem kerül megemlítésre. A film mondandója alapján az X és az XX itt is a Tarot pakli SZERENCSEKERÉK és az ÍTÉLET lapja kerül megemlítésre/bemutatásra. Aki fél, azt a Parallax nevű leviathan elnyeli.

http://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/zold_lampas_kepek_1.jpg?75277430

Parallax maga is félelemből nyeri erejét, ezért a Nap magához vonzza/megtisztítja. Parallax megjelenésekor, amikor a Föld bolygón az emberek félelmükben futásba kezdenek, a SUNRAY/NAPSUGÁR felirat látható. Ryan Reynoldst a Napnál Geoffrey Rush, Michael Carl Duncan és Mark Strong várta/fogta be. Geoffrey Rusht láthattuk a KARIB TENGER KALÓZAI filmben és hallhattuk a NÉMÓ NYOMÁBAN filmben, a 888-as feliratnál érkező, vízből kiemelő pelikán szerepében. Michael Carl Duncant láthattuk a HALÁLSORON filmben az érintéssel gyógyító John Coffey (JC) szerepében és a REDEMPTION ROAD filmben, meg még többen is, ami említésre érdemes lenne, de most nem róla szól a cikk. Mark Strong a film végén átalakul félelem energiájából erőt nyerővé.

http://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/zold_lampas_kepek_2.jpg?72350385

A FRACTURE filmben Anthony Hopkins szerepelt Ryan Gosling mellett. Érdekes szinkronicitás fedezhető fel nála a CSILLAGEMBERT alakító Jeff Bridges karaktereivel.

http://2.bp.blogspot.com/-IMP8KSxRBW0/TY6OcXGAdwI/AAAAAAAAAME/vaqYvpLSGgo/s1600/Odin.jpghttp://mazur51.files.wordpress.com/2010/11/true-grit-jeff-bridges.jpghttp://www.boostinspiration.com/wp-content/uploads/2010/11/Tron-Legacy-Movie-Poster-18.jpghttp://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/csillagember_nagy_lebowski.jpg?36043387http://1.bp.blogspot.com/-YNIl__h2yDA/TcVn7yimwsI/AAAAAAAANcU/oK3DEVmQoKY/s400/bad_company.jpghttp://3.bp.blogspot.com/-ye9YusU6sW0/TcVCBmvhqkI/AAAAAAAANbE/nG1XPeBoR5I/s400/bad_company_ver3.jpg

                              BAD = 214 = JUPITER = THOR

 JUPITER = HALÁSZAT BOLYGÓJA/FÉNY FIA ÉS A MAGYAROK CSILLAGA

Disney és ROCK azt mondja, ez egy JÁTÉK TERV. Rock volt a SKORPIÓKIRÁLY, amelynek borítóján is láthatunk egy X-et.

                               http://1.bp.blogspot.com/-EQ61z3dzpm4/TcPkPD0DyfI/AAAAAAAANaE/ZczdsRwZ-Zg/s400/game_plan.jpghttp://assets.huluim.com/shows/key_art_the_scorpion_king.jpg

Anthony Hopkins 2010-es FARKASEMBER filmjében láthattuk a MÁTRIX filmek Smith ügynökét, vagyis Hugo Weavinget (V for Vendetta, Gyűrük Ura, ...), amint egy tükröt lő szét, amely mögött pedig Pán lapult.

  http://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/farkasember_2010_kepek000.jpg?79172495

A skorpió havában, 2011. okt. 28-ára jelezte Carl Calleman a tudat következő, egyben utolsó lépcsőfokát, amely napon az IN TIME, a RUM DIARY és a CSIZMÁS KANDÚR bemutatóját tűzték ki az USA-ban. Calleman szerint ekkor zárult a maya naptár, de valójában ettől az időponttól 420 napra. Nagyon úgy fest a dolog, hogy ezen időpont körül, 2012-ben indul a 42 hónap is.

Ehhez az évhez kapcsolva mutatták be 2001-ben, 4320 napra a maya naptár lajárati idejétől, a MILLIÓKÉRT A POKOLBA filmet, amelyben hallható az oroszlán király, vagyis Napkirály és 2012. A film bevezetőjében világos és sötét színű skorpiók viadalát láthattunk.

       A kocka el van vetve 6                      Végső visszaszámlálás 2

          http://www.youtube.com/watch?v=e38wzVQvb-Y

http://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/kicsi/milliokert_a_pokolba_-_skorpio.jpg?86383454

            432 napra pedig az Elenin elérte földközeli pontját.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 172
Tegnapi: 400
Heti: 572
Havi: 9 603
Össz.: 3 301 634

Látogatottság növelés
Oldal: MÉG EGY NAPTÁNC 2
Hajnalhasadás - © 2008 - 2022 - hajnalhasadas.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »