Hajnalhasadás

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

Pár cikk innen-onnan, hogy milyen üzenetek vannak hírekbe bújtatva (9, 42, 72, 88, 333, 23, 17, 500):
 
2008 októbere óta a legmagasabb szintre emelkedett a gáz és az olaj ára. A múlt héten csak a gáz ára 17 centtel emelkedett. Az AAA szombati tájékoztatása szerint, pedig 4.6 centtel emelkedett, így lett 3.33 $ egy gallon. Az olaj ára pedig 9%-ot emelkedett, így 103 $-os csúcspontjával szintén a legmagasabb 2008 októbere óta.
Napvihar globális Katrina lehet
 
Egy 6.0-os erősségű földrengés rázta meg vasárnap este Chilét. A középpontját Concepciontől 23 mérfölddel délre helyezték  Dél-Chilében. 2010-ben egy 8.8-as rengés több mint 500 embert meg (VÖRÖS-KÉK HAJÓ)
             hajó 
Megérkeztek a magyarok Líbiából. A repülőgép 96 főt hozott Magyarországra Tripoliból, közülük 24-en magyarok (96-24 = 72).
Kadhafi közel 42 éve uralkodik.
2011 elején kormányellenes tüntetések folytak Tunéziában.  Zin el-Abidin ben Ali 23 éves uralma dőlt meg.
 
Mint már annyi, de annyi levélben bemutatásra került, egyfajta változás fog történni, amelynek köze van a sugárzó anyagokhoz, mint pl. 88-as számú Rádiumnak.
Magyar Honvédség 25/88. Könnyű Vegyes Zászlóalj a 88-al, villámmal és egy szárnyas lóval
      szolnok88 perc
A parazsat evő fehér szárnyas táltos Grandpierre Attilánál (Karácsony) Napszimbólum.
                            Három csillag - Három szem
                         tristar
               Rágógumi 2006-tól Magyarországon Twinner 88 néven.
                              http://www.twinner88.hu/
        88 twinner
               Nem eszek, sőt kerülöm a rágót, de érdekes nem?
Vámpírok hajnala (Daybreakers) Ethan Hawke-al, Willem Dafoe-val, aki a filmben ELVIS (Elvis = 42 év), ÉS Sam Neill-el.
A filmben Willem nevénél tűnik fel a 2-es és a 3-as, vagyis 23.
              A Vámpírok hadseregének logójában 23
http://www.hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/kicsi/vampirok_hajnala_23_kepek.jpg?55636330
                              
Willem Dafoe: Fantastic mr. Fox, Ádám feltámadása, Párizs szeretlek (Le cow-boy), Antikrisztus, XXX2, Krisztus utolsó megkísértése (Jézus), és még sok-sok érdekes szerep, de 2012-ben John Carter of Mars.
Ethan Hawke: sok-sok érdekes szerep, de a lényeg a GATTACA.
Sam Neill: szintén sok-sok érdekes szerep, de a lényeg a 200 éves ember, ugyanis Robin Williams (Lámpás szelleme/Aladdin) fejében pozitron található, ami miatt halhatatlan. A pozitron kozmikus sugárzásban és atommagbomlásokban (inverz-béta-bomlás) keletkezik. Nagy energiájú fotonok keletkezése (FÉNY).
                   http://hu.wikisource.org/wiki/A_r%C3%A1dium
 
1898-ban egy nagyon érdekes házaspár, Curie párizsi tudós és a felesége, aki lengyel születésű nő, és Szklodovszki a leányneve, a joachimsthali bányából való szurokfénylével kezdett kísérletezni. Rettenetesen fáradságos és hosszadalmas munka után két új elemet vontak ki a szurokfényléből. Az egyiket Curie-né hazája után elnevezték polóniumnak, a másikat, amelyen az uránhoz és a tóriumhoz hasonló viselkedést vettek észre: rádiumnak.

       S attól a naptól fogva, hogy a rádium fel volt fedezve, megkezdődtek a csodák.

       Kiderült, hogy a rádium sugárzóereje, amit a tudósok radioaktivitásnak neveznek, százezerszer akkora, mint például az uráné.

       S kiderült, hogy a rádium nemcsak fénysugarakat, hanem kémiai sugarakat is lövell magából, kiderült, hogy nemcsak maga radioaktív, hanem más testeket is képes sugárzásra bírni.

       Amiket eddig a rádiumról megállapítottak, s amik a mai tudomány törvényeivel mérve vagy megfejthetetlen titkok, vagy csodák, azok így foglalhatók össze:

       A rádium, amikor kivonták a szurokfényléből, egy ideig erősen foszforeszkál, vagyis olyan fényt áraszt magából, mint a sötétben megdörzsölt gyújtó. Ez a tulajdonsága azonban nem sokáig tart, valószínűen a levegő nedvességének a hatása alatt elveszik. De ha felolvasztják, s újra megmerevedik, megint visszanyeri a fényét.

       Ha fénye a szemnek már nem is látható, azért tart tovább is, és keresztülhatol sugaraival papíron, fán és sok ércen is, mert ezeken keresztül is elváltoztatja a fényképezőlemezt.

       Az úgynevezett fluoreszkáló anyagok, ha a közelükbe rádium jut, egyszerre elkezdenek csodálatos, kísérteties fénnyel világolni, s fényüket mindaddig megtartják, amíg a rádium a közelükben van. Ez a képessége különösen nagy mértékben megvan a cinkszulfidnak és a báriumplatinocianidnak. S ezeket a sugarakat az emberi szem papíron, fán, érclemezen keresztül is meglátja, sőt meglátja őket az a vak ember is, akinek csak a szeme hiányzik, de a látóidegei épek. Az egyik rádiummal kísérletező tudós, gondolom, Loudon professzor báriumplatinocianid lemezt készített, rádiumot tett rá, s a világítani kezdő lemezre ónból kivágott betűket rakott. Az a vak ember, akivel kísérleteit végezte, e betűket meglátta, és el tudta olvasni. A Curie házaspár csinálta meg a következő kísérletet: olyan üvegcsövet vett, amelyiknek mindkét végén egy-egy gömb volt. Az egyik gömbbe rádiumot, a másikba cinkszulfidot tett; rövid idő múlva a cinkszulfid elkezdett világítani, s fényét megtartotta akkor is, amikor a rádiumot elvették mellőle. Csak egy hónap múlva aludt ki.

       De nemcsak ilyen, fényhatást előidéző sugarakat lövell ki magából a rádium, hanem kémiai hatású sugarakat. Hatása alatt az oxigén ózonná változik át, az üveg elbarnul, vagy lila színűvé lesz. A szerves lények szervezetére szintén erősen hat a rádium; csak nemrég történt, hogy egy tudós pár egeret megölt azzal, hogy a kalitkájukra rádiumot tett. Az egerek testén égett sebhez hasonló sebek támadtak, s mindjobban terjedtek mindaddig, amíg az állatkák belepusztultak. A legnevezetesebb ennél a kísérletnél az, hogy míg egyes helyeken az egerek szőre egészen elpusztult a rádium hatása alatt, addig más helyeken sokkal bujábban nőtt. A rádium tehát ugyanegy időben s ugyanegy helyen kétféleképpen hatott.

       Végül, hogy elektromos hatása is van a rádiumnak, azt mutatja az, hogy közelében az elektroszkóp kisül, tehát a rádium a levegőt jó villamvezetővé teszi.

... És most tessék szabadjára ereszteni a fantáziát, és elképzelni egy kicsit, hogy mi lesz. Mi lesz, ha már a rádiumot nagyban, tömegesen tudjuk előállítani? Ha rádiummal aktivitásra bírt cinkszulfiddal űzhetjük el az éjszaka sötétjét, ha rádium keltette ózonnal szellőztethetjük ki a nagyvárosok utcáit, ha a rádium segítségével oda vezethetjük el a villámló ég haragját, ahova akarjuk. Ha a vakok látni fognak, ha az orvos belelát a betege belsejébe, ha a rádiummal sebet gyógyítunk, és baktériumot irtunk. Mi lesz, ha az ellenségem megölhet azzal, hogy a szobámba rádiumot csempész, ha a hadviselő felek rádiummal fogják egymást pusztítani?

       És mi lesz, ha megindul az első rádiummotor? A motor, amelyet nem kell fűteni, nem kell árammal átjáratni, amelyben nem kell benzint robbantani, amelynek a súlya nevetségesen semmi? És a repülés! A víz alatt járás, az egész föld meghódítása.

       Tessék nekiereszteni a fantáziát, és elképzelni mindent, még azt is, ami el sem képzelhető. Mert ami perspektívát a rádium megnyit, azt még az emberi képzelet szeme sem képes végig bejárni. Tessék nekiereszteni a fantáziát, és cserbenhagyni a hideg okoskodást, mert a rádiummal szemben megbukott minden eddigi tudásunk, elméletünk és hipotézisünk. Egészen új, s még eddig nem ismert alapokra kell fektetnünk a jövő fizikáját és mechanikáját, mert a mainak a két legerősebb oszlopát döntötte ki a rádium: az energia megmaradásáról és az éterrezgésről szóló tanítást.

       Mert a rádium sugározza magából az erőket anélkül, hogy bárhonnan is venne új erőt, és olyan erőt támaszt más anyagokban, amely lassanként kiveszik belőlük.

       Vagyis látjuk, hogy van erő, amely születik a rádiumban, és meghal a cinkszulfidban, tehát az erő nem örökkévaló és nem egy.
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 216
Tegnapi: 251
Heti: 216
Havi: 7 942
Össz.: 2 656 913

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: 666 - 2012-ig és a 3. szemig 4.
Hajnalhasadás - © 2008 - 2018 - hajnalhasadas.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: úton hazafelé 3 videa - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »