Hajnalhasadás

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

2011 március 11-én Japánt a japán jelentések és hírközlések szerint 8.8-as rengés rázta meg. Ez később 8.9-re (17), aztán 9-es erősségűre lett módosítva (9=3.szem). A rengés következtében vulkánok törtek ki a térségben, és a tűzgyűrü körzetében. A rengés folytán reaktorok sérültek meg, és radioaktív sugárzás szabadult ki. A radioaktív felhő több szakértő szerint eloszlik a Csendes-óceán térségében, míg más jelentések szerint Amerika nyugati partjait, így Los Angeles térségét is eléri.japan 8.8japan 11 11fukushimaradioaktív felhő

Amerikában 2011 március 11-ei premierrel, Aaron Eckhartot láthattuk a CSATA: LOS ANGELES filmben, melyben feltűnik JAPÁN is.

Aaron Eckhart játszott a MAG (The Core) filmben is, melyben madarak hullottak és kavarodtak meg London utcáin, mivel a Föld mágneses mezeje összeomlott. A madarak pedig pont a mágneses mező alapján tájékozódnak. Ezt megelőzően az elektromos peacemakerek mentek tönkre 32 személyben, akik ebből kifolyólag összecsuklottak az utcán. Jelenleg a valóságban defibrillátorokat helyeznek el számos ponton, az esetleges szívmegállások miatt. A filmben megjelenik a 429-es szám, ami szétbontva április 29, és pontosan Londonban, ahol a királyi pár esküszik örök hűséget egymásnak.

   MAG LACORE

Aaron Eckhart, aki a nyúl üregében (Rabbit Hole) is játszott, 11-én 42 éves, 12-én már 43. Őt láthattuk a Batman filmben, ahol Joker azt mondja, minden égni fog.

Joker üzenete: "It's not about money. It's about sending a message...everything burns."
   Batman Dark Knight

Az elmúlt évek folyamán bizonyos ábrakészítők figyelmeztetnek minket a naprendszerünkbe érkező extra-energiáról, és az atom szerkezetét jelenítik meg egy ábrában mandorla formájában. A NASA STS-134-es missziójánál, ami az utolsó, szintén ezt láthatjuk:

                      sts-134

Paul LaViolette által ismert, hogy a Nap fizikájára milyen hatást gyakorol ez az energia. A naptevékenység görbéje egybeesik a K.-E. Krafft által meghatározott planetáris ciklusok görbéjével. Az extra-energia pedig halmozódik Gaston Georgel szerint a Föld kontinentális alapzatait alkotó üledékes kőzetekben (pl. urán), ezáltal téve lehetővé a vulkanikus jelenségeket, ami az olvadt kőzetnek köszönhető. Lásd Yellowstone területének urániumtartalma. A talaj hőmérséklet emelkedése, a mélység növekedésével párhuzamosan a kristályos kőzetek radioaktivitásával magyarázható, melyek a kontinentális alapzatokat alkotják.

2010 áprilisában 777 napra a Vénusz-tranzittól, éppen egy geológiailag instabil területen történt katasztrófa a mexikói-öbölben, amelyhez egy bizonyos próféciát láthattunk a Knowing (Képlet) filmben. http://hajnalhasadas.hupont.hu/42/a-nasa-es-az-osszeeskuvok-titkos

knowing

                         A Képlet szereplői RÓZSA és CC (33/FŐNIX)

KÉPLET 1KÉPLET 2

A filmben Cage tigriseket néz aztán később megjelennek a nyulak (Tigris éve-Nyúl éve: 2010-12)

tigris knowingnyúl knowingknowing

Miss Potterban (és a borítón) is nyulat láthatunk a Phoenix Pictures szereplésével.

potter phoenixpotter nyúl

Aaron Eckhart filmjében a CSATA: LOS ANGELES-ben láthattuk Japánt. Aaron a film premierjének 10-11-ei napján még 42 éves, 12-én pedig már 43 éves(42/43=0.976...). 976 szerepelt az 2011-es Oscarnál és egy film plakátján, mint az ördög hívószáma. http://hajnalhasadas.hupont.hu/215/oscar-20112

11x11 pedig 121, ami a Jehoshua ha Meschiach számbeli megjelenítése. (Gordon Strachan - Jézus, az építő 142. o.). Érdekes, hogy a 142-es oldalon szerepel pont (Jupiter). A Lincoln Lawyer filmben a kocsi rendszáma is ezt az értéket rejti:

http://hajnalhasadas.hupont.hu/219/filmek-rejtett-uzenete

                             Véletlenek sorozata?

      A Battle: LA plakáton láthatjuk, hogy EZ CSAK A KEZDET.    

                        LA =  12 és 1, vagyis 121 , ami 11x11            

     battle la

     JAPAN bATTLE LA

AARONBATTLE LA

           CATA LOS ANGELESSTARGATE

           CÍPHERSYMPATHY

                                              SUN/NAP

                  SUN

                                     Elvis Aaron Presley /42

42ufo 42

              42 király

A Sun (Nap) Records legnagyobb felfedezettje Elvis Presley. Elvis Presley 42 évesen halt meg. 42 a szívárány száma és az ítélőké az ítélet csarnokában az egyiptomi halottaskönyv szerint. Az ember valójában, fényből áll és az égen látható szívárvány földi párja, ugyanis a csakrák színei a szíváránnyal ellentétesek.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 291
Tegnapi: 526
Heti: 291
Havi: 5 451
Össz.: 2 630 755

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: A felkelő Nap ébredése 2
Hajnalhasadás - © 2008 - 2018 - hajnalhasadas.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: uton hazafele 3 teljes film - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »